|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#751 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: etorebki szybko nie kupię, bo etorebka ma klientki w... nosie! cz..30
MONIAAAAAAAAAAAAAAAAAAA,
jak tam srodki na koncie?? daloby sie cos kliknac dla mnie?? jestem zdecydowana na ten zegarek http://www.asos.com/Asos/Asos-Mirror...rt=3&clr=White 6 funtow to nie jest duzo, a niezlym gadzetem moze byc ![]() oby tylko pasek sie nie brudzil albo niech sie troche brudzi, ale latwo myje wiec jakbys mogla - kliknij go, tak ladnie prosze
|
|
|
|
|
#752 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bez potwierdzenia odbioru małym druczkiem ale jest napis asos mnie się przez was ten z serduszkami zaczął podobać :hah aha:![]() ---------- Dopisano o 01:06 ---------- Poprzedni post napisano o 01:04 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Monia a to jest Air Mail? czy sie tlucze pociagami? |
|
|
|
|
|
#755 |
|
Zakorzenienie
|
serio serio
![]() jak przyjdzie do Ciebie - otworz i naciesz swoje oczka |
|
|
|
|
#756 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
air mail- w sumie to potrafia te rzeczy bardzo szybko przyjść- dagi zegarek był kupowany chyba 28 lipca a był u mnie 3 sierpnia Cytat:
nie umiem ustawiać godzin w takich zegarkach- tzn pewnie umiem ale nigdy tego nie robię otwieranie to przyjemność - nie pozbawiłabym Cię jej za nic to ide na asosa zaraz wrócę |
|||
|
|
|
|
#757 |
|
Zakorzenienie
|
Monia dobrze, ze asos ma siedzibe w Wielkiej Brytanii a nie np w USA bo moze zainteresowalby sie Toba i Twoimi zegarkowymi zakupami urzad celny
|
|
|
|
|
#758 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do rozpakowania to niektorzy kreca filmiki 'unpacking' i wrzucaja na youtuba, prawie wszystkie sprzety elektorniczne maja swoj unpacking na jutubce
|
|
|
|
|
|
#760 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hanus.. i widzisz cos narobila????? kolejny zegarek trafi do mojej skromnej kolekcji. z tych chodzacych i mogacych wyjsc do ludzi to bedzie czwarty, bo w szufladzie znajde jeszcze z 5, ale poniosly one smierc bateryjna i wizualna, wiec ich nie licze lubie torebki, lubie zegarki ![]() ---------- Dopisano o 01:28 ---------- Poprzedni post napisano o 01:25 ---------- dzie ku je Cytat:
lece z psem |
||
|
|
|
|
#761 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja narobilam? A kto wkleil linka do serduszkowego przecenionego Jakby nie bylo linka to hanusia by nie kupila tego rozowego ![]() Moj to bedzie chyba piaty A tych filmikow jest pelno, wpisz sobie unpacking i jakis w miare nowy model telefonu na przyklad, albo aparatu, routera, no czegokolwiek
|
|
|
|
|
|
#762 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja myślę, że to zło straszne jest to wszystko |
||
|
|
|
|
#763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nie wiem co jest ale ciagle ten tasak mi nad glowa lata ![]() Zlo to zakupy zegarkow czy jakze inteligentne filmy na youtube? ![]() Monia a czemu Ty masz nadal folie na tym srebrnym asosowym?
Napełnij pustą miskę!klik Kosmetyki i inne produkty nietestowane na zwierzętach! Edytowane przez hanusia505 Czas edycji: 2011-08-13 o 01:48 |
|
|
|
|
|
#764 |
|
Zakorzenienie
|
juz jestem, jeszcze nigdy tak krotko nie bylam z psem
mam straszna nowine - musze Was opuscic. dostalam propozycje pojscia na winko i nie moge z niej nie skorzystac hanus, ze niby to przeze mnie kupilas zegarek?? taaak mykam na winko i papieroska monia hanus kocham Was dziewczyny (chyba bardziej niz bruneta |
|
|
|
|
#765 | |
|
Zakorzenienie
|
o ten tez ciekawy
http://www.asos.com/Accurist/Accuris...t=3&clr=Purple ---------- Dopisano o 01:54 ---------- Poprzedni post napisano o 01:51 ---------- Cytat:
Zdrada ![]() ![]() No przez Ciebie, a masz za ten zegarek Co do ostatniego zdania to przeciez dobrze o tym wiemy ![]() |
|
|
|
|
|
#766 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zakupy to zło ![]() a bo muszę z nim do zegarmistrz na zmniejszenie pójść Cytat:
![]() ty widzisz hanusia ja myślałam, że była tak krótko bo sie do nas spieszyła ---------- Dopisano o 01:58 ---------- Poprzedni post napisano o 01:57 ---------- hanusia fajny ten zegarek taki pandorkowaty, tylko cena jakaś taka ... głupia
|
||
|
|
|
|
#767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A w necie, moge przegladac aukcje czy strone sklepu, slinic sie do jakiejs rzeczy caly dzien i jak jej wtedy odmowic posiadania nowego domku ![]() Ja tez myslalam, ze do nas chciala tak szybko wrocic ![]() Cena pandorkowego stanowczo glupia! ---------- Dopisano o 02:07 ---------- Poprzedni post napisano o 02:03 ---------- Ale sie ciesze, ze wreszcie rozdziewiczylam asosa ![]() Monia Ty lakieroholiczko kup sobie na asosie jakis lakier z Barry M, podobno sa swietne |
|
|
|
|
|
#768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lakierki- zaraz będę obczajać- chociaż mam teraz zachować przedwyjazdową wstrzemięźliwość zakupową wiec..... kupiła kosmetyczkę dużą bo w coś się muszę spakować to twój pierwszy zakup asosowy?
|
|
|
|
|
|
#769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Barry M ma sliczne kolory lakierow No i ma kilka kolorow pekaczy ale to wiem, ze nie kazdemu pasuje ![]() No pierwszy zakup i dlatego sie wzruszam
|
|
|
|
|
|
#770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo dziękuję- nie wyczaiłam, że tam są lakiery oj to się trochę wciągniesz pewnie w zakupy nie hanusiu jeszcze nie wiadomo- chyba po weekendzie pójdziemy zapytać, ale skoro i tak mogą odwołać wycieczkę na 7 dni przed to możliwe, że tak nas będą trzymać w niepewności w każdym razie te wycieczki drożeją last minute jest droższe niż te późniejsze przedstawiane jako oferta dnia- ja już nic nie rozumiem ![]() my płaciliśmy jeszcze mnie te 2 tygodnie temu |
|
|
|
|
|
#771 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widocznie biura podrozy robia ludzi w bambuko, kazdemu smiertelnikowi wydaje sie, ze last minute powinno byc najtansze z mozliwych a widac nie zawsze sie to sprawdza. Choc my kilka lat temu kupujac dzien przed odlotem zaplacilismy po 300zl od osoby mniej niz bylo jeszcze dzien predzej ---------- Dopisano o 02:32 ---------- Poprzedni post napisano o 02:29 ---------- Monis tutaj masz ![]() http://www.asos.com/Barry-M/Barry-M-...spx?iid=339558 Chociaz mowie - ja tylko slyszalam dobre opinie, jeszcze nie mialam zadnego z tych lakierow ![]() ---------- Dopisano o 02:34 ---------- Poprzedni post napisano o 02:32 ---------- http://polishomania.blogspot.com/201...cream-307.html |
|
|
|
|
|
#772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() hanusiu- jak będziesz chciała to Ci napisze pw /bo mówiłaś, że też myślicie o takim kierunku |
|
|
|
|
|
#773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale tez bym chciala tam kiedys pojechac |
|
|
|
|
|
#774 |
|
Zakorzenienie
|
hanusiu- zbieramy się do spania
ja się jeszcze muszę umyć z tego oleju rycynowego ![]() u mnie burza
|
|
|
|
|
#775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie cisza i spokoj Slodkich snow Moniq
|
|
|
|
|
|
#776 |
|
Zakorzenienie
|
po zbieramy się do spania miał być pytajnik
dlaczego przeraża???? Transylwania? ---------- Dopisano o 02:51 ---------- Poprzedni post napisano o 02:49 ---------- opowiesz mi jutro- mnie przeraża dagna z toporkiem dobranoc hanuś- miłych snów ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#777 |
|
Zakorzenienie
|
teraz wrocilam
![]() hanus fajny ten zegarek... tylko czemu taki drogi
Edytowane przez dagna1 Czas edycji: 2011-08-13 o 07:11 |
|
|
|
|
#778 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Migło mi że kupujecie zegarki znowu ![]() ![]() ![]() Później postaram się poczytać dokładnie, teraz uciekam malować:/ Krzyże mnie bolą okropnie i mi promieniuje do praej nogi:/ no ale trzeba ból przezwyciężyć Buziaki narazie
|
|
#779 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Ja niedawno wróciłam z ogniska i tak mi łeb pęka ale było super!![]() Zaraz was poczytam
|
|
|
#780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki dziewczyny Farfallo myśleliśmy o robieniu tortów na zamówienie, ale na razie ćwiczymy i "budujemy" portfolio .Planujemy zrobić bloga z Naszymi tortami i tam zamieścimy namiary na Nas, a jak się rozkręcimy to fajnie by było ruszyć z jakąś firmą
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:38.

albo niech sie troche brudzi, ale latwo myje 

Tzn otworzyc sie na pewno da ale pewnie juz nie da sie zamknac
:hah aha:

ten tort wygląda jak z wystawy jakiejś ekskluzywnej cukierni ... nie myśleliście żeby założyć biznes tortowy ?
mielibyście wzięcie