|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#451 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Avonomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - cz.3
Proszę nie czytać między wierszami
Kartki mi się podobały, Zboczeńcu!![]() Cytat:
Ostatnio na allegro miałam upatrzony z calzedonii, ale ktoś mi go sprzątnął sprzed nosaW reserved zazwyczaj kupuję, kiedy są promocje. Wtedy można dostać stanik za pół ceny W Ck bardzo ciężko jest jakiś namierzyć, bo nawet z nowej kolekcji mają pojedyncze egzemplarze
|
|
|
|
|
#452 | |
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
Ja też dziewczyny idę spać jutro do południa będę jak zawsze na kawce idę jeszcze tylko do kuchni bo świnek śpi pod stołem ![]() dobranocki |
|
|
|
|
#453 | ||
|
szeryfcio
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:23 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ---------- Cytat:
Pewnie zależy od modelu... A mnie wcześniej nic interesującego w Triumphie nie dało się wyhaczyć Mąż ma lepszą rękę. ![]() Natomiast ja kupuję tylko w promocjach, bo ostatnimi czasy z kasą krucho.... I ostatnio widziałam Triumpha w promocyjnych cenach 50-60 zł, ... a Calzedonię też kupuję tylko jak mają promocję i też coś ok.50 wtedy wydaję. Tak więc raz na jakiś czas sobie pozwalam ![]() Świnek zapił i pod stołem leży? Do klateczki wrócić ciężko?
|
|
#454 |
|
Raczkowanie
|
Witam nocką
![]() Ale się dzisiaj narobiłam, ogarnęłam po-remont w pokoju młodego i zrobiłam do słoików taką sałatkę z buraczków, cebuli i papryki(20 mi wyszło), do tego zakisiłam dwa słoiki kapusty z buraczkami, posprzątałam i jestem ko ![]() Tydzień urlopu prawie mi minął i jakoś nie zdążyłam odpocząć, dobrze że chociaż w lipcu na trochę wyjechaliśmy. musso jak ja ci zazdroszczę, że potrafisz sama sobie uszyć taki ciuch jak ci się podoba, bo ja z szycia to tylko guzik i to jeszcze krzywo Rozmiar stanika kiedyś też miałam B 70, a teraz po dzieciach to niestety C 75, też żałuję że kiedyś chciałam większe
|
#455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety nie w każdym sklepie mają bieliznę![]() Pewnie Sarunieczka czymś go spiła, żeby mieć święty spokój ![]() A ja nie mogę się doczekać kiedy przyjdą moje buty
|
|
|
|
|
#456 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
nie mogę rozszyfrować tej miejscowości
|
|
#457 |
|
Zakorzenienie
|
Jasne
Ck = Kielce![]() Ale nie pytaj dlaczego tak! Nie mam zielonego pojęcia Zmykam spać chociaż mi się nie chce ![]() |
|
|
|
#458 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
No to kolorowych ![]() Mnie też się nie chce, ale o 7-8 będę miała pobudkę
|
|
#459 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#460 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Śpiochom
![]() Szczerze mowiąc już od jakiegoś czasu się zastanawiałam co to znaczy, ale glupio bylo mi zapytać bo myslalam ze wszystkie wiecie tylko ja takie ciele ![]() Ja dzis wyprawiam tacie imieniny wiec mam dzis mnostwo roboty. Zaraz wlasnie lece po tort. Potem sprzatanie, salatki i kolosalne zakupy |
|
|
|
#461 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam z kawą wszystkie Forumowe Odświeżaczki
Cytat:
|
|
|
|
|
#462 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja schudłam 16 kg, a cycki mi urosły o 1 rozmiar... Ogólnie mam olbrzymy, ale sliczne, często pytają się czy naturalne... Ale ja od kiedy pamietam to zimną wodą wieczorami i rano je pluskam ![]() Cytat:
![]() Kochajmy to co mamy , na mnie w omim sklepie specjalizującym się w dużych stanikach zostały jeszcze tylko 2 kolejne miseczki, a raczej michy... Co potem??Cytat:
Edytowane przez jolkag78 Czas edycji: 2011-08-13 o 09:37 |
|||
|
|
|
#463 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Was Avonomaniaczki
![]() Wczoraj mnie tu nie było, a i dopiero dzisiaj nadrabiam. Generalnie wylądowałam wczoraj na baletach, choć nie miałam tego w planach - chyba musiałam sobie pracę odstresować - w każdym bądź razie napewno z D. wracając nie szliśmy prosto ![]() Obyło się bez kaca ![]() Looknęłam tylko na ostatnią stronę i gadałyście o rozmiarze stanika - ja mam między 75C a 75D Więc nie mam co narzekaćIdę nadrabiać
|
#464 |
|
Zakorzenienie
|
jeju, co mi sie snilo
![]() bylam w swoim rodzinnym domu i w moim starym pokoju znalazlam z 15 lakierow z czasow mlodosci, niektore kolory sie dublowaly z tymi co mam teraz, ale byly tez inne odcienie, tak sie cieszylam, ze nie moglam pomiescic ich w kieszeni, ale jakos dopchalam, zeszlam na dol i zaczelam ogladac buteleczki, zeby wybrac kolor do malowania, wybralam, wstrzasnelam i juz mialam malowac gdy lakier zaczal sie rozwarstwiac i to tak na kilka warstw, ktore z faktycznym odcieniem nie mialy nic wpolnego
|
#465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kuż wiem dlaczego CK ![]() "W 1493 lub 1501 r. Kielce otrzymały herb - złota korona na czerwonym tle, pod spodem litery CK (Civitas Kielcensis - społeczność Kielc)." |
|
|
|
|
#467 |
|
Zakorzenienie
|
no, dla mnie tez byl, mimo, ze nie mam takich zapasow jak Ty
nie wiem jak inne dziewczyny, ale ja czekam niecierpliwie na zdjecie Twoich pazurkow z tym top coat'em matujacym ciesze sie, ze troche Wam ulzylo po rozmowie ze znajomym i 3mam kciuki ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Dokia, mi ostatnio posmakowala taka salatka: makaron drobny - ryzowy, gwiazdki itp (gotujesz) 4 pomidory 4 ogorki czosnek - wedle uznania szczypiorek pietruszka koperek przyprawy majonez kroisz i mieszasz
|
#468 | |
|
Rozeznanie
|
dobry!!
witam w sobotę... ![]() Cytat:
![]() ja też dziś śniłam - śnił mi się samolot taki duży pasażerski, że widziałam go przez okno z mojego pokoju, leciał tak nisko, że wybiegłam na dwór zobaczyć dlaczego i on nagle runął na ziemię niedaleko mojego domu, wybuchł i pożar zaczął się przemieszczać w moim kierunku - wtedy ja szybko do domu i szukałam numeru, żeby po straż zadzwonić, normalnie nie pamiętałam jaki to i cały sen szukałam go w jakiś kalendarzach i gazetach czy jest gdzieś zapisany - normalnie takie dziwne głupoty mi się śniły ... ![]() ja mam 85B - i też dużo zależy od kroju, bo czasami zdarza się, że ten jest za mały i potrzebuję miseczki C ale ja tam na nie nie narzekam, są zgrabne i nie przeszkadzają mi w niczym, a jak trzeba to też da się je ładnie wyeksponować ![]() dobra zmykam sprzątać bo dziś to sobota więc dzień "sprzątania" do zobaczonka później - będę do Was zaglądać u nas coś się pogoda nie może zdecydować, słonko to się chowie za chmury to wychodzi bleee a chce pranie wywiesić na dworze bo przyjemniejsze wtedy jest po wyschnięciu niż z łazienki ![]() zmykam miłego dnia
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png |
|
|
|
|
#469 |
|
Zakorzenienie
|
To i ja się pochwalę moją ulubioną sałatką
http://www.wielkiezarcie.com/recipe39107.htmlSałatka jest pracochłonna, ale pyszna
|
|
|
|
#470 |
|
Zakorzenienie
|
a ja z okazji soboty oprocz sprzatania
i mam ochote na taka warzywna z marchewka i zolta fasolka, ale nie wiem co jeszcze do niej dodac![]() i ostatnio przerzucilam sie w domu na mrozona kawe
|
#471 |
|
Zakorzenienie
|
http://thesandlion.soup.io/post/152806142/Image Uśmiechnij się!
![]() A to cała prawda: http://maraskowa.soup.io/post/152824...my-phone-rings Też tak macie?
|
|
|
|
#472 | |||||
|
|
Bry
przydreptałam z kubkiem w grochy i kawką-oczywiście jestem w pidżamie Cytat:
po pierwsze byłam raz w Triumphie i nie dobrałam sobie dobrego...a placowe mają fajne grubsze gąbki,i mam dobrze dobrane,no i w cenie jest spora różnica...A rozmiar...wydaje mi się że mam 70B...Świnka puszczam na kilka godzin do biegania,a wczoraj tak słodko spał w kuchni to mi go było szkoda budzić,dopiero po północy załpałam że jeszcze go nie ma w klatce ![]() Cytat:
Ja Musso też zazdroszczę,to jest prawdziwa krawcowa ja umiem szyć,ale nie aż tak,uszyję bluzkę sukienkę,żakiet-tylko wolę bez podszewki bo strasznie nie cierpię jej doszywać),spódnicę,spodni e raz mi nie wyszły i się zniechęciłam![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
mój tż jedzie do mnie właśnie na kawe |
|||||
|
|
|
#473 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#474 |
|
|
już se poszedł
ostrzegłam go że ja w rozsypce,ale on wie że ja jestem opóźniona poza tym wpadł,posiedział z moim bratem,i poleciał,on to w gorącej wodzie kąpany
|
|
|
|
#475 |
|
szeryfcio
|
Witam z rana
Jejciu, mnie na tych rowerach wczoraj chyba zawiało (a wiatr był silny), bo głowa mi nawala strasznie i coś zaczyna się na gardle.Chłopaki poszli do sklepu po mąkę na naleśniki, a ja biorę się za odkurzanie po kocie. Zaraz będą naleśniczki (w wykonaniu mojego męża oczywiście).A na weekend robimy gołąbki ja uwielbiam gołąbki
|
#476 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
On jedzie a Ty w piżamkach? zmykaj się ubrać ![]() ja mam dziś swojego od wczoraj - został na noc a teraz od rana walczy z altanką - chce ją zbudować - muszę mu w tym pomóc, bo nie ma żadnego innego chłopa w domu (tata z bratem pojechali do szwagra), więc będę dziś znowu ciężko pracować ![]() A myślałam, że może na zakupy Go wyciągnę - no nic, obiecał, że wieczorem pojedziemy do miasta, bo jest u nas koncert Złota Tarka (Jazz) w Iławie, zobaczyć jak grają ![]() a teraz zmykam do "roboty"
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png Edytowane przez 8katharina8 Czas edycji: 2011-08-13 o 12:24 |
|
|
|
|
#477 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
ja oczywiście też... ![]() Sarunieczko, a Ty masz tam je gdzie przymierzyć, czy bierzesz na oko/według rozmiaru i masz to szczęście, że na Ciebie pasują?
|
|
#478 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam z herbatką
![]() Cytat:
Tez mi się zdarza kupić na placu, bo tam można znaleźć bardzo ładne staniki A w triumphie już nie kupuję, bo mało tego ze ciężko jest znaleśc dla mnie rozmiar, to jeszcze mało mi sie podobają. Co do jakości też nie najlepsze, bo miałam juz kilka i wyładowały w koszu po niecałym miesiącu, bo mi się rozciągnęły w obwodzie ![]() U nas dziś podoba idealna dla mnie: nie gorąco, trochę słoneczka, trochę deszczyku- no to idziemy z tż sie dotlenić
|
|
|
|
|
#479 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
nie tylko ja mam dziwne sny![]() Cytat:
mam jeden z triumpha, tż mi kiedyś kupił na gwiazdkę, czarny w różowe serduszka, trochę szkoda mi kasy na dobre staniki, bo do każdego ciucha muszę mieć bieliznę pod kolor
|
|||
|
|
|
#480 | ||
|
szeryfcio
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja jestem sałatkożercą, uwielbiam sałatki szczególnie z majonezem lub białym sosem. A moja ulubiona to jest z : wedzonym kurczakiem, ananasem, kukurydzą i majonezem (czasami dodaję curry). Albo tuńczyk, kukurydza, ogórek konserwowy, majonez. I sałatka gyros też mi smakuje. I zwykła jarzynówka też.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:05.

Kartki mi się podobały, Zboczeńcu!
Ostatnio na allegro miałam upatrzony z calzedonii, ale ktoś mi go sprzątnął sprzed nosa

Pewnie zależy od modelu... A mnie wcześniej nic interesującego w Triumphie nie dało się wyhaczyć 
nie mogę rozszyfrować tej miejscowości

i to tak na kilka warstw, ktore z faktycznym odcieniem nie mialy nic wpolnego

ja umiem szyć,ale nie aż tak,uszyję bluzkę sukienkę,żakiet-tylko wolę bez podszewki bo strasznie nie cierpię jej doszywać),spódnicę,spodni e raz mi nie wyszły i się zniechęciłam
i coś zaczyna się na gardle.
nie tylko ja mam dziwne sny
szczególnie z majonezem lub białym sosem. A moja ulubiona to jest z : wedzonym kurczakiem, ananasem, kukurydzą i majonezem (czasami dodaję curry). Albo tuńczyk, kukurydza, ogórek konserwowy, majonez. I sałatka gyros też mi smakuje. I zwykła jarzynówka też.