|
Notka |
|
Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3151 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dobry Fryzjer - Wrocław
Hej zapisałam się na jutro do Pani Aliny z Lorenco na Sokolniczej i nie mogę się doczekać, boję się troche
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3152 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3153 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Zachwytów nad p.Aliną nie podzielam. Za pierwszym razem nawet byłam zadowolona, szkoda, że fryzura (krótka) utrzymała się bardzo krotko... Za drugim razem-fatalnie obcięte włosy, od początku mi się nie układały. Z dwojga złego teraz, po 6 tyg., układają się lepiej, ale i tak zaczynają domagać się ścięcia. Tradycyjnie wiec szukam fryzjera. I ponawiam pytanie - czy któraś z Was była w Babińcu, ale nie u Agnieszki, tylko u Anety? Jakieś opinie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3154 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3155 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3156 |
Przyczajenie
|
Dot.: Fryzjer we Wrocławiu (JLD)
witam nie wiem gdzie mam pytac ale potrzebuje szybkiej odpowiedzi
![]() moj naturalny kolor włosow to ciemny blond moze troszke ciemniejszy. rozjasniłam je jasnym blondem a ze mam ciemniejsze włosy to wyszły fajne jasno rudawe takie blade ![]() ![]() dziekuje i prosze o szybka odpowiedz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3157 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3158 |
Zadomowienie
|
[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;2865681 5]i jak efekty?;>[/QUOTE]
Generalnie jestem zadowolona, Pani Alina to super miła kobieta. Salon przytulny i dobrze urządzony. Z fryzurki jestem zadowolona ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3159 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3160 |
Przyczajenie
|
Witam..mam ogromna prosbe czy moglabys mi podac numer do tej słynnej na tym forum fryzjerki?Napisalas ze juz dostalas tak wiec bylabym Ci bardzo wdzieczna...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3161 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ayu17 - ja farbowałam z czerni na blond i odwrotnie i nigdy nie wyszło mi nic, co opisujesz. Tyle, że ja zawsze miałam chłodny odcień blondu. Problemem nie będzie to, że włosy będziesz miała koloru niebieskiego, tylko zielone. Może być tak, że farbując rudawy blond ( domyślam się, że o odcieniu złota) na zimny odcień (niebiesko-czarny) uzyskasz zieloną poświatę. ---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ---------- Cytat:
![]() Znowu muszę szukać fryzjera ![]() Edytowane przez madziunia80 Czas edycji: 2011-08-13 o 08:08 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3162 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez aagusiaa88 Czas edycji: 2011-08-13 o 09:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3163 |
Podróżniczka
|
Ci niektórzy fryzjerzy to powariowali już cenami
![]() Ja wszystko rozumiem...fach, jakość, odpowiednia pielegnacja, to wszystko kosztuje, plus utrzymanie salonu i sama staram sie nie oszczedzać na swoich wlosach bo mam tego swiadomość...ale niedlugo za mniej niż 100 wiekszosci nie bedzie sie chcieło ruszyc nożyczkami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3164 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jedyne różnice w kolorystyce po farbowaniu takim odcieniem są zasługą ziarnistości barwnika w naszych włosach i ewentualnych wcześniejszych farbowań. I nie było żadnego ataku z mojej strony, zwyczajnie poprawiłam Twój błąd. ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3165 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3166 |
Przyczajenie
|
Cześć wszystkim użytkownikom forum.
Z ostatnich wątków wynika że Panie chcą tanio i dobrze zrobić sobie fryzurę we Wrocławiu. Tanio i dobrze to tylko w Biedronce lub TESCO. ![]() ![]() Klient siada na fotel,mówi jak ma wyglądać fryzura, fryzjer ścina kilka końcówek, robi "burzę" na głowie, fryzura jest zupełnie inna od oczekiwań, oczyści pędzelkiem twarz z włosów, uśmiechnie się i zaprosi do zapłaty. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3167 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
![]() |
#3168 | |
Konto usunięte
|
krótkie za 80 zł? Ja jakieś 6 tyg. temu płaciłam jeszcze 60..
---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- Cytat:
Ponawiam pytanie o panią Anetę z Babińca. Obcinał ktoś u niej włosy? Jakie wrażenia? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3169 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozumiem. ![]() Cytat:
Akurat w Biedronce są świetne i tanie produkty. ![]() Cytat:
Farmazony dla nieuświadomionych. W szamponie najważniejszy jest skład,a nie firma czy ładne opakowanie.Najczęściej szampony mają praktycznie identyczne składy,nieważne czy ten za 3 zł,7 zł czy za 85 zł. ![]() Nie przesadzaj tez,że w salonach myją włosy nie wiadomo jakimi cudami,bo nie uwierzę.Za zabiegi,które naprawdę mają korzystny wpływ na włosy(np.Joico K-Pak czy Rytuały Kerastase) trzeba sobie słono zapłacić. Cytat:
Nigdy chyba nie zrozumiem tych kawek i herbatek w salonach.Jak chcę się napić kawy,to idę do przytulnej knajpki czy kawiarni.Co to za przyjemność przesiadywać w pomieszczeniu,gdzie używa się głośnych suszarek,fruwają włosy albo śmierdzi trwałą ondulacją? ![]() Może to ja jestem jakaś dziwna,ale dla mnie wizyta u fryzjera nie jest tym ,,magicznym momentem wytchnienia'' czy wizytą ,,u psychologa''.Do wypoczynku znam lepsze miejsca,a do rozmów mam przyjaciół. ![]() Co do kwestii prądu,czynszu i innych kosztów, to sorry, ale w każdej DG usługowej one niestety są. Cytat:
Jak w wielu zawodach.I jeszcze pewnie miał za to płacone... ![]() Cytat:
I takie krótkie wizyty u fryzjera najbardziej lubię. ![]() Moja znajoma fryzjerka sama przyznaje,że dla dobrego fryzjera samo ścięcie to jest kilka minut.Reszta to są ,,zabawy'',mające na celu uzasadnić wysokie ceny. ![]() Otóż to. ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3170 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() I ponawiam pytanie o p.Anetę z Babińca..Tam obcięcie zdaje się jeszcze 65 zł, na razie to psychologiczna granica, której nie jestem w stanie przekroczyć za ściście krótkich włosów Edytowane przez 201608151053 Czas edycji: 2011-08-13 o 16:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3171 |
Przyczajenie
|
Szukam dobrego fryzjera we wrocku ktory robi jakies awangardowe fryzurki np irokezy prosze doradcie mi dziewczyny gdzie moglabym sie udac...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3172 |
Przyczajenie
|
![]()
Kazdy idzie do takiego fryzjera lub salonu gdzie chce. Moi koledzy chodzą do fyzjera gdzie za strzyżenie męskie płaci się 15 zł. Są bardzo zadowoleni. Podobnie jest w przypadku Pań. Są takie które płacą mało i są zadowolone ze swojej fryzury. To że są małe mankamenty to w sumie nic. Ważne żeby było tanio. Każdy z nas skończył jakąś szkołę i pracuje lub zamierza w przyszłości podjąć pracę. Czy będziemy pracować za 1.5oo zł. Chyba nie. Identycznie jest z fryzjerami. Co do materiałów jakie są uzywane w salonach fryzjerskich to uwieżcie mi mam dość duże doświadczenie i gwarantuję iż jak byście znały prawdę o materiałach jakie były uzywane w "tanich" salonach to zastanowiłybyście się czy drugi raz tam wstąpić. Przepraszam jeżeli moje ostatnie wypowiedzi były niestosowne ale taka jest niestety prawda. Są klienci którzy do salonu fryzjerskiego przychodzą nie tylko po to aby zmienić swoją fryzurę. Chcą porozmawiać, podzielić się swoimi problemami etc. Są naprawdę różne przypadki. Ich tez należy szanować.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3173 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie powiem...lubię, gdy mogę pogadać z fryzjerką/fryzjerem, nie mówię o żaleniu się, czy radzeniu, ale tak o! zwyczajnie o d...e maryny. Ale nie za rozmowę płacimy fryzjerom, a za umiejętność cięcia, czy koloryzacji. A, że się rozmawia - no cóż takie prawa rynku, trzeba być miłym dla klienta, bo jak nie to klient nie wróci, a jak nie wróci to mamy co najmniej 100zł miesięcznie mniej. W każdej działalności tak jest, a im ona mniejsza, tym niestety bardziej trzeba się starać, żeby przyciągnąć klienta. A stałe podnoszenie cen do poziomu absurdu na pewno nie jest jednym z instrumentów pozyskiwania klientów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3174 |
Zakorzenienie
|
Możecie polecić jakiegoś dobrego-taniego fryzjera?
znam potępienie niektórych osób gdy słyszą "taniego fryzjera" ale ja potrzebuję tylko wycieniowania włosów i grzywki na skos, żadnych kosmetyków oprócz jedwabiu (też niechętnie) i tak nie pozwalam sobie nakładać mam kilku fajnych fryzjerów w swoim mieście, płacę 20-30zł, ale jednak do mojego miasta teraz mi nie po drodze, przebywam tylko we wrocławiu a we wrocławiu i brak poleconych salonów, a do tych polecanych nawet boję się wstąpić bo nie chcę zostać potraktowana ceną 80zł za ścięcie ![]() ![]()
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3175 |
Wtajemniczenie
|
Jaracza
Kopiuje swoj post z innego fryzjerskiego watku
![]() We Wroclawiu jest salon L'Oreal na Jaracza (numer bloku chyba 4 lub 6), gdzie 2 lata temu strzyglam sie u dwoch mlodych fryzjerek. Choc za marka L'Oreal nie przepadam, za tamtymi fryzjerkami bardzo. Obie niezbyt wysokie, jedna miala aparat na zebach. Bardzo mile i swietnie strzyga.Farbowalam tam wlosy tonerem i fryzjerka dobrala mi jeden kolor na koncowki wlosow, by nie poglebiac ciemnego wlosu, a na odrost tez nieco inny - by zachowac rownowage. Efekt wspanialy, a za ciecie z odzywka i farbowaniem zaplacilam 170 zlotych. Dostalam jeszcze kilka probek kosmetykow w fajnych podroznych pojemnosciach 30 ml. Samo ciecie kosztowalo 75 zl. Nie wem, czy te panie jeszcze tam pracuja, bo wyprowadzilam sie z Polski. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3176 |
Raczkowanie
|
tez bylam na Jaracza 2 lata temu u P.Ani (miala aparat na zebach) bylam tam trzy razy na probnej fryzurze slubnej i na wlasciwej,oraz na balejazu blond oraz podcieciu koncowek(specjalnie dla mnie P.Ania przyjechala na godzine 7:30 rano w dniu mojego ślubu)takze serdecznie polecam,trafilam tam przypadkiem tzn z opinii z forum.(gdyz "moj" fryzjer byl na urlopie w tym czasie gdy bralam slub)za probna jak sie nie myle zaplacilam jakos ok 70 zl za wlaciwa ok 100-120 zl i za balejaz z podcieciem ok 200 zl (mam geste i dlugie wlosy) wiec ceny ok.
http://www.przewodnikmp.pl/img-070820090320.png http://www.suwaczki.com/tickers/km5s8ribsvfkg7yb.png Edytowane przez loksa Czas edycji: 2011-08-22 o 20:48 Powód: :) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3177 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znam wielu fryzjerów,uwierz mi-aż takich chamskich numerów nie robią.Może nie używają środków za 100 zł za litr,ale Ludwika czy innego Pura ,zamiast szamponu również nie wlewają do markowych butelek. Dziewczyny,czy ktoraś z Was przedłużała włosy metodą Great Lenghts we Wrocławiu?Możecie polecić kogoś? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3178 |
Zakorzenienie
|
czy ktos był w salonie Tamara i moze cos o nim powiedziec?
chcialabym zrobic sobie headlines czy jak to tam sie nazywa ale mało salonów ma taka usluge w ofercie
![]() |
#3179 | |
Zadomowienie
Lokalizacja: To stąd, to stamtąd, a czasem jeszcze skąd indziej;-)
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3180 |
Raczkowanie
Lokalizacja: teraz Wrocław, czasem inne miejsca z dolnośląskiej ziemi
|
Oczywiście, że tani salon nie znaczy, że umyją nam włosy szitem. Nie można wrzucać wszystkich salonów do jednego worka, bo przekręty kosmetyczne zdarzają się w tych "renomowanych". Mnie nie potrzeba salonu o pięknym wnętrzu, kawy na dzień dobry i przemiłych do bólu ludzi. Ja oczekuję dobrze wykonanej pracy (fryzura) za przyzwoitą cenę. A niestety obecnie ceny są zwariowane.
Jeśli chodzi o moje doświadczenia i taniość, to polecam esthetique na ul. Macedońskiej, prowadzi to fryzjer który kiedyś urzędował w Saloniku. Ceny sporo niższa, kosmetyki z matrixa, bez tłumów i nachalnej uprzejmości. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:54.