"Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kcal :) - Strona 36 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-13, 09:49   #1051
dolly87
Raczkowanie

Dot.: "Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kc

Dzień doberek! Ja już po śniadanku, z malutkim na kolanach piszemy posta Starszy pojechał z tatusiem i babcią oglądać eko-groszek, bo trzeba się zaopatrzyć przed zimą Jako że domek posprzątany, to biorę się za obiadek A później sterta prasowania do pokonania :/ Dzisiaj na wadze 65,5kg i w nagrodę zjadłam pyszne i niestety kaloryczne śniadanko: bułka murarka (90g), masełko, 2 plastry goudy i kakałko Po podliczeniu wyszło mi 665kcal No, ale dla takiego smaczku, warto było! A poza tym lepiej z rana niż na noc... Dzisiaj też ćwiczę z panem najs end isi, więc wszystko się spali No i oczywiście do końca dnia tylko postne jedzonko, zeby nazbyt nie przekroczyć limitu!

MURKA ja wyznaję zasadę, że trzeba kolekcjonować mocne wrażenia

MONIA bardzo się cieszę, że Wam się tak super poukłądało i oby, jak najdłużej tak zostało! Od samego początku mówiła, że kroki typu ucieczka, czy rozwód nie są najlepsze...

TINEK ja też mam zawsze milion ważniejszych spraw niż sprzątanie, ale jak już mnie najdzie akcja porządek, to najmniejszy kąt wysprzątam

DZAGUŚ mój Tż ma ak samo, jak Twój! Nie zauważa ani, ze zmieniam kolor włosów, ani nawet że je skracam i inaczej układam. A na każde pytanie, jak wyglądam- odpowiada, że może być Sam z siebie oczywiście nigdy mi nic nie powie... No może teraz zaczyna mówić, że schudłam, że dupka mi się jakaś mniejsza zrobiła i że niedłygo nie będzie miał za co złapać :P No i wczoraj jak się do niego wkradłam pod kołderkę, to mówi, że się zaczynam laska robić Chyba, że ja coś pomyliłam szyk zdania

No ale dość świntuszenia trzeba brać byka za rogi i ruszyć dupkę z krzesła Miłęj soboty id o później
Cel #1: waga sprzed ciąży 66kg
Cel #2: waga sprzed ślubu 60kg
Cel #3: waga sprzed pierwszej komunii świętej 55kg

24lata 164cm
dolly87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-13, 10:40   #1052
Antilia
Uzależnienie

Dot.: "Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kc

Cytat:
Napisane przez dzaga1989 Pokaż wiadomość
Facet nazywa się Jaime Brenkus
Dzięki, znalazłam go na fejsie

Ćwiczę z Ewką, bo nic się samo nie wydarzy!
Skalpel: 48 + 17
Skalpel II: 3

Bridezilla
Antilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-13, 10:49   #1053
tinekk
Zadomowienie

Sobota, prawie połowa sierpnia za nami a pogoda to kitu jak była tak jest...! najgorsze lato od chyba 10 lat!

Zdałam sobie sprawę, że ja od jakiegos czasu ciagle mysle o jedzeniu nie tylko w sensie co by tu pożreć ale ogólnie skupiam sie ciagle co ile ma kalorii co moge a czego nie i tak w kółko głowa mi pęka już od tego!
Pomyślałam ze nie mam nic na głowie dlatego ciagle mysle o jednym i tak jak wspomniałam wcześniej dzięki Pauli zaczynam prowadzić swojego bloga i teraz to mnie inspiruje do dalszych myśli, celów innych niż jedzenia najlepszy sposób na nie myślenie o posiłkach to znalezc sobie jakieś hobby, pasje, lub poprostu nie przybywać ciągle w mieszkaniu

Monia bardzo się cieszę ze sie pogodziliście trzymam za Was kciuki żeby sie poprostu nauczył Twój mąż szacunku do Ciebie a Ty nie poprzestaj na szukaniu pracy!

Ide wreszcie sprzatac prawie 11 a ja byłam na ryneczku po owocki i warzywka miłego dnia !

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

tinekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-13, 11:00   #1054
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Hej Dzisiaj rano się zważyłam i zamiast 58,2(z wczoraj) rano było 57,7 Zawsze coś Póki co trzymam diete, ale w poniedziałek rano jade na wakacje więc będzie gorzej ale mam zamiar się pilnować

Medzik Ty mi machałaś wczoraj ? Jak to Ty to przepraszam nie zauważyłam Cie
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-13, 11:11   #1055
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

NeverGoodEnough18 swietny spadekgratuluje: roza: jak Ty to zrobilas co??

monika01011986 ciesze sie ze wszystko sie poukładalo Oby juz na stale

meeedzik nie zostawiaj nas nawet jak sie juz nie odchudzasz zostan z nami

Ja wczoraj pogrzeszylam i zła na siebie za to jestem Ale dzisiaj juz dobrze bedzie i pocwicze wiecej wiec moze nie przytyje

tinekk daj linka na swojego bloga

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-13, 11:51   #1056
NeverGoodEnough18
Wieczne Kutango

Agunia nie mam pojęcia ja po takich napadach szybko tyję ale i szybko chudnę do swojej normalnej wagi poza tym ostro ćwiczę więc to też ma wielki wpływ

a ja sobie teraz zajadam małe jabłuszko i kilka małych śliweczek i lece na siłownię

04.12.13 Ostrzyknięcie ust

Nałogi http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/6683/
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1222826 Wiosenna wymiana
NeverGoodEnough18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-13, 11:51   #1057
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tinekk Pokaż wiadomość

agniesikk
widze, że udzielasz sie na wątku biedronkowym ja coprawda nie wypowiadam się tam ale czytam codziennie dziś kupiłam "pączka orbitkowego" jest piękny i go uwielbiam no i kubek taki deczko większy z waszką więc będe w nim jadać porcje płatek na śniadanie, UWIELBIAM BIEDRONKE !!!
)
Ja mialam dluuuga przerwe w czytaniu, bo przestalam kupowac w Biedronce, ale postanowilam wejsc. No u mnie jest taka syfiasta, ze az mi sie nie chce tam kupowac Mala, zabalaganiona i kiepska obsluga. Mam nadzieje, ze ja wyburza i postawia nowa, wieksza.

Cytat:
Napisane przez asia_17 Pokaż wiadomość
zielonykotek, jednak zamiast pizzy z Tż skusiliśmy się na lody Miałam zły humor a on wie, że po czymś słodkim mi się poprawia... takim sposobem kupił mi aż 4 kulki!!!!!!!!! Nie jadłam kolacji, ale limit 200 kcal przekroczyłam na pewno.. obstawiam, że kulka ma 70 kcal.. ale nie wiem czy dobrze
Ja mam ulubione lody... Jak ktoras z dziewczyn jest z Krk, to 4D w galerii krk... No po prostu pyszne. Ale te galki sa takie wielkie, ze na pewno maja okolo 150-200kcal.
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-13, 11:53   #1058
dzaga1989
Zakorzenienie

Tinek, całkowicie się z Tobą zgadzam i mam bardzo podobnie. Gdy tylko dołączyłam do forum i wyrobiłam sobie nawyk "spowiedzi" z tego co pożarłam to tylko siedziałam i myślałam, że może to za dużo, że może to zamienię na tamto, czasem zjadłam batona to już telepałam się bo kalorie, itd. Aż z tego myślenia o jedzeniu robiłam się głodna już po posiłku. Natomiast gdy zajęłam się blogiem, pracą mgr, chodzeniem na basen, ćwiczeniem, jazdą na rowerze, to tak wypełniłam sobie czas, że jem tylko gdy odczuwam głód. I bardzo dużo dały mi te moje żelazne zasady, że słodycze mogę jeść, ale tylko w jeden dzień w weekend, że chleb jem, ale tylko razowy i do obiadu.
Koniecznie Perełko pokaż bloga Będę podglądać

Dorisek, ten tekst: "No i wczoraj jak się do niego wkradłam pod kołderkę, to mówi, że się zaczynam laska robić Chyba, że ja coś pomyliłam szyk zdania " mnie rozwalił
A mój TŻ dokładnie tak jak Twój zauważył tylko (w moim przypadku) zanik cyca i tyłka. Mówi, że teraz łapie za "miejsce na cycki" Ale już kiedyś pisałam dziewczynom, że narzekać na "kości" narzeka, ale jak idziemy w ludzi i ja w jakąś miniówę albo szorty się ubiorę to puszy się i mnie obejmuje, a kiedyś tego nie robił.

Never, mega spadek Fajnie, że na zakupy śmigasz A wiesz co mnie najbardziej męczy? Ten zespół o którym piszesz Bo ja swego czasu często na takie zabawy 'remizowe' śmigałam i obracałam się w kręgach gdzie często leciało dp np. w samochodzie. Teraz już to u mnie rzadkość i muszę być "dobrze zrobiona" żeby się przy tym bawić, niemniej jednak ciekawi mnie o który dokładnie zespół chodzi i czy kiedyś byłam na ich imprezie

Medzik, zazdroszczę pizzy Ja wczoraj TŻowi zaproponowałam pizzę albo calzone, ale myślałam, że taką domową zrobimy. Ale on powiedział, że w naszym gazowym piekarniku nie wyjdzie A takiej z pizzerii nie zjem, bo się oszczędzam na chrzciny. Będą pewnie pyszności i ciacho jakieś zechcę zjeść.

Dobra laski, idę się pakować, bo już mamuśki wydzwaniają gdzie my jesteśmy a ja jeszcze w gatkach "do spania" po domu biegam, nogi nie ogolone, brwi nie wydepilowane, a gdzie mi jeszcze do pakowania rzeczy...O jeju, jak mi się nic nie chce...
Stary 2011-08-13, 11:59   #1059
Antilia
Uzależnienie

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
Ja mam ulubione lody... Jak ktoras z dziewczyn jest z Krk, to 4D w galerii krk... No po prostu pyszne. Ale te galki sa takie wielkie, ze na pewno maja okolo 150-200kcal.
Ja spotkałam się ze sprzedawaniem lodów na wagę, ale niestety nie w Krakowie, a szkoda, bo łatwiej wtedy policzyć kalorie.
Lody w 4D pyszne, ogólnie w Krakowie łatwo o smaczne lody chętnie się wybiorę jeszcze na tradycyjne ze Starowiślnej

Bridezilla
Stary 2011-08-13, 12:04   #1060
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzaga1989 Pokaż wiadomość

Dobra laski, idę się pakować, bo już mamuśki wydzwaniają gdzie my jesteśmy a ja jeszcze w gatkach "do spania" po domu biegam, nogi nie ogolone, brwi nie wydepilowane, a gdzie mi jeszcze do pakowania rzeczy...O jeju, jak mi się nic nie chce...
Przypomnialas mi, ze musze zrobic peeling, maseczke, wydepilowac brwi i nogi Czas mnie goni, ide szorowac buzie peelingiem.

Cytat:
Napisane przez Antilia Pokaż wiadomość
Ja spotkałam się ze sprzedawaniem lodów na wagę, ale niestety nie w Krakowie, a szkoda, bo łatwiej wtedy policzyć kalorie.
Lody w 4D pyszne, ogólnie w Krakowie łatwo o smaczne lody chętnie się wybiorę jeszcze na tradycyjne ze Starowiślnej
Zgadzam sie, co najlepsze w Krk jest naprawde malo lodow wloskich, a wiecej jest pysznych galkowych Antilio, drogie te lody na Starowislnej?
Stary 2011-08-13, 12:10   #1061
Antilia
Uzależnienie

Cytat:
Zgadzam sie, co najlepsze w Krk jest naprawde malo lodow wloskich, a wiecej jest pysznych galkowych Antilio, drogie te lody na Starowislnej?
O ile się nie mylę, to 2 zł gałka, smakują bardzo domowo - a poziomkowe to i nie są za słodkie problem to tylko kolejka ciągnąca się po ulicy w słoneczne dni, ja raz trafiłam na brak kolejki i się skusiłam na spróbowanie

Bridezilla
Stary 2011-08-13, 12:15   #1062
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
O ile się nie mylę, to 2 zł gałka, smakują bardzo domowo - a poziomkowe to i nie są za słodkie problem to tylko kolejka ciągnąca się po ulicy w słoneczne dni, ja raz trafiłam na brak kolejki i się skusiłam na spróbowanie
Jutro wezme TZ na spacer, moze nam sie uda krotko stac w kolejce.
Stary 2011-08-13, 12:18   #1063
Antilia
Uzależnienie

Cytat:
Jutro wezme TZ na spacer, moze nam sie uda krotko stac w kolejce.
Ja tam przejeżdżam tramwajem - czasem to się ciągnie i ciągnie Ja dawniej tylko o nich słyszałam ale nie kojarzyłam gdzie są aż zobaczyłam ta kolejkę

Bridezilla
Stary 2011-08-13, 12:26   #1064
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tam przejeżdżam tramwajem - czasem to się ciągnie i ciągnie Ja dawniej tylko o nich słyszałam ale nie kojarzyłam gdzie są aż zobaczyłam ta kolejkę
Planuje dzisiaj isc na Rynek, to obadam te lodziarnie
Stary 2011-08-13, 12:35   #1065
Antilia
Uzależnienie

A przypomniało mi się coś istotnego - najobfitszy posiłek (350 kcal) muszę przenieść na miejsce 4 - taki mam tryb życia, że nie mam możliwości zjeść obiadu wcześniej - co wtedy z pozostałymi posiłkami? Jak zamienię miejscami posiłek 3 i 4 to na wieczór mi wychodzi ponad połowa dziennych kalorii, a do tego czwartego posiłku jak mam zjeść ledwo 450 kcal to pewnie zdechnę

Bridezilla
Stary 2011-08-13, 14:14   #1066
Dorisek16
Raczkowanie

Witajcie
u mnie po 2 dniach obzarstwa na wadze,,, 58 kg
Matko ja tyle wazylam 1,5 roku temu
od dzisiaj sie wzielam za siebie chociaz znow chcialam podzrec lodowke
teraz w pracy mam ciezej bo opiekuje sie 19 miesieczna dziewczynka i chlopcem 10 letnim
najgorzej z ta mala, ale spiewa mi tu caly czas
zaraz ide zrobic male zakupy
musze chociaz do 53 schudnac i utrzymac wage
Never jak ja ci zazdroszcze tego spadku, a silowni nienawidze
Dzaga ja napisalam taki tekst? bo nie przypominam sobie
Fajnie ze u was chociaz jest ok
Tinnek ty juz popadasz w obsesje uwazaj zeby to sie zle nie skonczylo, ja tak zaczynalam swoje przygode z anoreksja niestety

ja niewiem jak u was ale u mnie pogoda do dupy
a powiem wam ze strasznie mnie zapychaja kwasne jablka, potem juz nie mam ochoty nic jesc
Dorisek16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-13, 14:48   #1067
meeedzik
Zakorzenienie

Cocktail tak tak to ja Ci wczoraj machałam siedziałaś na ławce taka zamyślona, że nawet nie widziałaś
Stary 2011-08-13, 15:01   #1068
olaoo87
Raczkowanie

Hej laleczki. Ja dzisiaj znowu pozno wstalam i zjadlam na sniadanie dwie kromki chleba razowego, jedna z serem druga z salami. Wiec w 300 kalorii napewno sie zmiescilam. Drugiego sniadania nie jadlam bo za pozno wstalam. Teraz zjem 9 pierogow z kapusta i grzybami, wg opakowania maja 333kalorie wiec w obiedzie tez sie zmieszcze. A dalej to sie okaze. Dzisiaj rano na wadze 62,8kg!!!!!!! Szok! Jak mi szybko waga spada! Nie wiem czy troszke nie za szybko. Ja duzo herbaty zielonej pije, moze dlatego? Badz co badz, cieszy mnie to!
Meeedzik odezwij sie kochana!
Dzisiaj nie cwiczylam bo glowa mi peka... Chyba przez ta pogode.
Ide zjesc obiad bo TZ juz zrobil.
olaoo87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-13, 15:40   #1069
Kamikadze1706
Raczkowanie

Witam Was moje Drogie koleznki.Wróciłam z nieudanego urlopu w Kołobrzegu i jestem happy.Cóz robić nad morzem jak nie ma słońca?zaraz z rana sie zwazyłam 54.3-dobrze jest.co prawda nic nie schudłam,stoje w miejscu,ale nie przytyłam.obiecałam sobie ZERO SŁODYCZY!!to moja najwieksza zguba!co do lodów na starowislnej-sa pycha!!!porzadne gałki,cudowny smak.warto stac w ogromnej kolejce,żeby je kupić.Dorisek16 musisz walczyc z napdami żarłoczności!!!obżeranie sie plus wyrzuty sumienia to najlepszy krok do bulimi.wiem cos o tym bo chorowałam na to kilka lat.mam pytanie od czego jest skrót ED?
Kamikadze1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-13, 15:43   #1070
zielonykotek
Raczkowanie

Witam

Ja dzisiaj źle się czuję, taka senna, głowa mnie boli, nie wiem czy to antybiotyki tak działają na mnie, czy ta zmienna pogoda... w każdym razie leżę w łóżku. Dziś waga 57,3

dzaga Co do chwalenia mojego wyglądu przez TŻ. To on uważa, że ubieram się 'gorzej' niż kiedyś. Chodzi mu o to że mniej wyzywająco.. no ale ja nie mam już 18 lat i chcę wyglądać bardziej jak kobieta niż jak wydekoltowana nastolatka, co jemu się chyba średnio podoba... w każdym razie trochę mnie to boli, bo rzadko słyszę miłe słowa na temat mojego ubioru czy wyglądu, ale sama uważam że wyglądam dobrze. Może jak będę ważyć mniej to będę się czuła bardziej pewna siebie...

monia popieram eldorado, może Twoja historia znajdzie szczęśliwe zakończenie, OBY!

asia racja, że kobiety stroją się dla innych kobiet ;-) kiedyś zrobiłam mały eksperyment dotyczący mojego TŻ. szliśmy na imprezę (oczywiście tam miało być mnóstwo dziewczyn) i zrobiłam sobie ładny makijaż i w ogóle... i mój TŻ mówi: "a dla mnie to się tak nie malujesz". no to na drugi dzień zrobiłam sobie IDENTYCZNY MAKIJAŻ tylko byłam ubrana mniej jak na imprezę. i on powiedział: "no widzisz, miałem rację, dzisiaj jesteś zupełnie inaczej pomalowana". od tej pory nie zwracam tak dużej uwagi na to co on mówi, bo on zupełnie nie jest obiektywny ;-p

tinekk ja też kiedyś myślałam obsesyjnie o żarciu... wieczorem po kolacji jak już głodniałam to potrafiłam siedzieć z 2 godziny i układać jadłospisy na następnie tygodnie ale teraz staram się zostawić w swoim życiu miejsce dla spontaniczności np: akurat są w domu pierogi, to sobie je zjem, nie muszę przyrządzać ryżu z warzywami... uważam to za krok do normalności w moim życiu

coctail wakacje?! gdzie, na ile kochana ? ;>

agniesikk te lody 4D są pyszne malinowe kupiłam kiedyś gałkę "bita śmietana" ale tylko raz... więcej ich nie było ... ale były przepyszne!! a z lodów to jeszcze sorbety Grycan!!! PYCHOTA! kiwi pomarańcza malina

antilia też słyszałam o tych ze Starowiślnej, ale nigdy nie byłam, i też jakoś specjalnie mnie nie ciągnie, ale wśród niektórych znajomych są one wprost legendarne ;-)

ola ciesz się że tak szybko chudniesz ;-) potem może być zastój

---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ----------

Cytat:
Napisane przez Kamikadze1706 Pokaż wiadomość
mam pytanie od czego jest skrót ED?
Eating Disorder czyli zaburzenia jedzenia
zielonykotek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-13, 15:45   #1071
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Napisane przez Kamikadze1706 Pokaż wiadomość
mam pytanie od czego jest skrót ED?
od Eating Disorder czyli choroby , polegającej na psychicznych zaburzeniach odżywiania.
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-13, 15:52   #1072
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

witajcie kobietki
u mnie tragicznie- brak jakichkolwiek chęci do odchudzania. Na prawdę nie wiem co mi się stało, ale ciągle jem i jem... mój TŻ mi ciągle coś kupuje. Jemy za dużo i pijemy za dużo. Wiem o tym, a jednak mi tak dobrze z tym... Ale brzuchol mam już taaaki wielki. Muszę to skończyc tylko jak? Jak znaleźc z powrotem tą siłę do odchudzania?

Mój blog active-and-healthy-lifestyle
Cindy90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-13, 16:19   #1073
olaoo87
Raczkowanie

Kotku ja sie ciesze, ze mi waga tak szybko spada ale mam taka niepewnosc w sobie, ze potem moge miec efekt jojo... Ja dalam sobie rok na dojscie do 49kg. Mysle, ze to racjonalny czas. Moze do 60kg szybko zejdzie a potem bedzie trudnosc? Oby nie . Zeby waga spadala tak szybko i bez efektu jojo .
olaoo87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-13, 16:34   #1074
asia_17
Raczkowanie

zielonykotek, u mnie jest podobnie z ubiorem i uwagami mojego Tż. Uwielbiam romantyczny look, koronki, perły, kwiatowe wzory, marynarki, koszule. Mój Tż śmieje się czasami, że jestem młoda i wg niego powinnam nosić dopasowane bluzki i miniówki, czego nie lubię na sobie. W życiu nie miałam np. dżinsowej spódniczki

A mój jadłospis na dziś:
I śniadanie jogurt z otrębami i brzoskwinia, potem chwyciłam malutkie ciasteczko
obiad - pierś z kurczaka z pieczarkami, i malutka połówka chleba razowego
podwieczorek - baton Fitness (uwielbiam słodycze)
kolacja - chyba zjem małą kanapkę i może kawałek sernika na zimno (sama robiłam!!!!) i pewnie będę musiała go spróbować
Stwierdziłam, ze go zrobię, bo wpadnie Tż, a jutro przyjaciółka.., ale w ten sposób zrobiłam dla siebie pokusę nie do odrzucenia;/ masakra;/
Wydaje mi się, że mieszczę się w 1000, jak myślicie?
Powinnam odstawić słodycze, ale nie mogę;/

asia_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-13, 16:37   #1075
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Napisane przez asia_17 Pokaż wiadomość

A mój jadłospis na dziś:
I śniadanie jogurt z otrębami i brzoskwinia, potem chwyciłam malutkie ciasteczko okej, ciasteczko jedno nie zaszkodzi
obiad - pierś z kurczaka z pieczarkami, i malutka połówka chleba razowego tu powinnaś zjeść jakąś sałatkę, jakieś warzywo
podwieczorek - baton Fitness (uwielbiam słodycze) batonik na podwieczorek, niech bedzie, zaspokaja potrzebę na słodkie
kolacja - chyba zjem małą kanapkę i może kawałek sernika na zimno (sama robiłam!!!!) i pewnie będę musiała go spróbować kanapka i sernik na wieczór to bardzo zły pomysł
brakuje też II śniadania, które uzupełniło by braki np owoców w diecie

poza tym niewiele białka, a im później tym więcej węgli wpada u Ciebie
Stary 2011-08-13, 16:44   #1076
Dorisek16
Raczkowanie

u mnie z rana ladnie a poszlam na zakupy i jadlam caly tort
do wieczora nic nie jem
od jutra walcze za troje, kuzwa juz waze 58 masakra, nienawidze siebie
a tak sie ladnie zaczelo, ehh
Cindy u mnie tak samo tragedia
Dorisek16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-13, 16:46   #1077
Eldo_rado
amor vincit omnia

Dorisek jakbym ważyła 58 to bym chyba umarła ze szczęścia poza tym stwierdzenie 'do wieczora nic nie jem' to niezbyt rozsądna sprawa, bo tak można rozregulować metabolizm...
Stary 2011-08-13, 17:32   #1078
meeedzik
Zakorzenienie

Ola przecie się odzywam może trochę mniej ale odzywam
Gratuluję spadku wagi mi na początku też tak waga leciała, a startowałam z 65kg nawet nie wiem kiedy spadła do 56kg wtedy byłam już zachwycona i miałam około 6-8 miesięcy przerwy a później od nowa
Dorisek nie możesz tak robić zjedz coś lekkiego, może jakiś serek wiejski?

Może i ja napiszę swoje menu
Ś: 2 garstki płatków, łyżka otrąb + szklanka mleka 0,5%
O: 6 pierogów ruskich
P: kawałek jabłecznika i jedna kukurydza i pewnie zjem jeszcze jedną kukurydzę, bo mi została
K: planuję 2 cieniutkie kiełbaski białe z grilla + kromka chleba

Mam nadzieję, że uda mi się trzymać tego 2 śniadania dziś nie było, bo śniadanie zjadłam koło 10 a pierożki o 13 a te podwieczorki to też tak na raty, bo najpierw był kawałek jabłecznika a po 1,5 godziny kukurydza i tak za godzinę zjem drugą
Stary 2011-08-13, 17:54   #1079
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Cocktail tak tak to ja Ci wczoraj machałam siedziałaś na ławce taka zamyślona, że nawet nie widziałaś
No właśnie wiem dopiero koleżanki mi powiedziały, że ktoś macha

zielonykotek a ja jadę do Czorsztyna na tydzień.
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-13, 18:04   #1080
meeedzik
Zakorzenienie

Koktailiku a ja nie byłam pewna czy to Ty czy nie i w ostatniej chwili pomachałam
Kochana specjalnie dla Ciebie na moim wątku zrobiłam fotki po kolei jak robię cieniowanie na pazurkach

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości