|
|
#3511 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdrośnice cz. 39 :D
o mój bobrze
![]() dlaczego to jest tak że rzadko się kłócimy a jeśli już do tego dochodzi to zmieniamy sobie hasła i nie chcemy się do siebie odzywać ? Definitywnie musimy nad tym popracować bo aż mi płoną koniuszki uszu nad moimi dwoma dramatycznymi postami ![]() przyszedł Mateusz, przeprosił mnie, wyjaśnił rodzicom czemu czułam się zawiedziona i martwił się że napotkałam takich niebezpiecznych ludzi. Wczoraj nie chciałam spać u koleżanki i wracałam od niej do siebie 400 metrów. W połowie drogi po prostu siedzieli na ulicy pijacy i rzucili we mnie butelką która się roztrzaskała sama też nie jestem lepsza bo roztrzęsiona że Mateusz ze mną nie przyszedł wypiłam 5 kieliszków wina przez pierwsze pół godziny jutro idę z nim na parapetówkę do dziewczyny jego kolegi |
|
|
|
#3512 |
|
Zakorzenienie
|
ilsa ja rozumiem klotnie itd...ale zmienianie sobie na wzajem hasel?
Popracujcie nad tym... dobrze, ze przeprosil
|
|
#3513 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jutro robię to z tortillą a ratatuja może w poniedziałek - dziękuje za stworzenie blogaCytat:
dobrze, że już wszystko wyjaśnione
|
||
|
|
|
#3514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
robię czasem zbyt impulsywne rzeczy, taka byłam zła że wracałam sama a na dobrą sprawę mogłam spać u koleżanki albo wrócić o 1 z jej chłopakiem
|
|
|
|
|
#3515 |
|
Zakorzenienie
|
arrakis spróbuj, warto, dałam koledze jeden trójkącik quesadilla w podziękowaniu za muffinkę i powiedział, że to najlepsza rzecz jaką ostatnio jadł
![]() osz ![]() i w ogóle bardzo dziękuję za wspieranie mnie, strasznie mi miło że chce Wam się oglądać moje kucharzenie ![]() Ilsa czasem pod wpływem stresu człowiek nad sobą nie panuje. Ty nic sobie nie wkręciłaś, po prostu bardzo się bałaś i poniosły Cię emocje, ale wiesz, ze coś jest nie tak i chcesz nad tym pracować. Jestem z Ciebie bardzo dumna ![]() Właśnie zaliczyłam 8 min legs i 8 min arms. Btw. w środę idę na spotkanie z dziewczynami z wątku krakowskiego. Zadeklarowało się już ok. 10 osób
|
|
|
|
#3516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakieś fajne dziewczyny tam są ? Kuchareczki, sportsmenki ? szukam żony
|
|
|
|
|
#3517 |
|
Zakorzenienie
|
Oj Ilsa wy to czasami jak dzieci. Musicie nad sobą popracować by nie robić takich burz w szklance wody. Dobrze, że już wyjaśniliście wszystko.
|
|
|
|
#3518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). To największe shopoholiczki jakie znam mają osobny klub dla wspólnych zamówień negocjują ze sprzedawcami rabaty i darmowe wysyłki A poza tym gotują, podróżują, zbają o włosy i ciało, ćwiczą i dietują
|
|
|
|
|
#3519 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
![]() ostatanio nie chcialo mi sie wchodzic w ogole na kompa korzystam z kazdej wolnej chwili zeby odpoczac i wyzdrowieć a teraz jeszcze wyjechali rodzice tż i siedziemy u nich i pilnujemy domu ;-) a dzisiaj byla jeszcvze dostawa towaru i nic mi sie nie chce zrobilam obiad gotuje teraz jeszcze kukurydze psa nakarmiłam^^ ale ze mnie gospodyni :P teraz ide spac tylko troche sobie nadrobie ![]() aa dziewczyny Hawwa Justa Choji ksiazki sa dla was juz uszykowane tylko dzisiaj bie dalam rady wybrac sie na pocztę bo byla zamknęta jak skoncyzlam prace takze we wtorek wysle
|
#3520 |
|
Zakorzenienie
|
Aleks życzę trafnej decyzji z tymi butami i udanego wypoczynku
Ilsa ja też zawsze kłócę się z tżtem o głupoty Tylko, że nie mamy swoich haseł- a ta pewnie też byśmy zmieniali... W każdym razie o ile w poważnych rzeczach umiemy się dogadać o tyle te małe powodują wielgaśne awantury zakrawające pod patologię. Dałam sobie spokój ze skrupulatnym pilnowaniem, żeby w związku wszystko było cacy. Nie ma tragedii skoro oboje jeszcze żyjemy...Czemu ten prosiak tylko śpi...?
|
|
|
|
#3521 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie może kiedy są przeceny w salonach ślubnych? I czy płaci się tylko zaliczkę kupując czy całość od razu?
|
|
|
|
#3522 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć, nadrobiłam co którąś stronę, bo trochę tego za wiele.
Justyna, pewnie już za późno, ale następnym razem jak będzie Cię coś piekło/swędziało to polecam Tantum Rosa. Choji, gratulacje- piękny pierścień. też mam jeden z tej firmy i od prawie dwóch lat bardzo dobrze się sprawuje ![]() Ja byłam na mikro urlopie i pojechaliśmy nad morze. Chociaż zapowiadali burze było ładnie i nawet trochę kolorku złapałam. |
|
|
|
#3523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3525 |
|
Zakorzenienie
|
No tak, moje niedopatrzenie- przepraszam
![]() Ale tak jak mówię- sezon ślubny to raczej kwiecień- październik. Potem w salonach ślubnych robi się mniejszy ruch i zanim kupią nową kolekcję chcą wysprzedać stare. No i jest taniej
|
|
|
|
#3526 |
|
Wtajemniczenie
|
A! I jakbyście chciały widzieć to dzisiaj byłam w pracy
|
|
|
|
#3527 |
|
Zakorzenienie
|
A ja siedze, pije musowane winko i rozbijam szpilki
Styl mam nieziemski - dresy i peep toe
|
#3528 |
|
Zakorzenienie
|
odkryłam, że mogę odblokować na blogu możliwość dodawania anonimowych komentarzy
|
|
|
|
#3529 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam jedna pare kozakow, na dosyc grubym obcasie i malej platformie i na brytyjska zime w zuplenosci wystarczy W zeszlym roku caly listopad i grudzien przelatalam w jesiennych botkach a w pierwsza zime jaka bylam w UK (przelom 2007/2008) to nawet kurtki zimowej nie musialam zakladac ![]() Carmi a da sie tak zrobic zeby widac bylo wiecej niz tylko fotke na glownej stronie? Wydaje mi sie, ze byloby to o wiele przyjemniejsze dla uzytkownika gdyby odrazu bylo widac chociaz Twoj komentarz do potrawy
|
|
#3531 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja szukałam długo ciepłego płaszcza/kurtki i też stanowiło to problem.
|
|
|
|
|
#3532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tyle chcialam napisac po nadrobieniu ale po relacji zapomnialam już wszystko ale sie cieszeChoji gratuluje Ci!!!!! i to tak cholernie Ci zazdroszcze ![]() poryczalam sie tradycyjnie ale ten twoj NARZECZONY to super wymyślił. a przy okazji to Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin samych cudownych chwil z NARZECZONYMchciałam też gratulowa kolejnej zazdrośnicy ale to byly tylko pazury :P oj oj oj!Gratuluje też Croze pięknego ślubu i wszytskiego co najlepsze na nowej dordze zycia Tobie i MĘZOWI ![]() Piczy gratuluje pracy Tośka.. z tobą łaczę się w bólu i żalu ... Przykro mi bardzo![]() ![]() ![]() Kawa tobie tyeż gratuluje ![]() yyy a no ILSA z ciebie to leje dobrze ze sie pogodziliście nastepnym razem dzwoń do mnie! i pojdziemy na piwko jakies to sie uspokoisz ja teraz w poznaniu jestem ![]() więcej nie pamietam przez te zareczyny ![]() może teraz przyjdzie i moja kolej ....
|
|
#3533 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja teraz w zimę mogę spędzić dużo czasu na przystankach, więc marznąć pewnie będę. Chociaż nie wiadomo jaka ta zima będzie skoro lata nie ma![]() Cytat:
A to ocieplenie klimatu to chyba w lato nawaliło
|
||
|
|
|
#3534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wydawało mi się, że będzie przejrzyściej jeżeli nie będzie całego opisu przygotowania na stronie głównej, bo osoby niezainteresowane daną potrawą będą miały mniej przewijania. Ale może faktycznie warto chociaż mój komentarz zostawić. |
|
|
|
|
#3535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo chętnie pójdę tylko muszę na nei zarobić |
|
|
|
|
#3536 |
|
Zakorzenienie
|
Simply zmieniłam trochę, zobacz proszę, czy jest lepiej
|
|
|
|
#3537 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak, zdecydowanie lepiej O wiele przyjazniejszy sie blog wydaje
|
|
#3539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3540 |
|
Zakorzenienie
|
No problemo
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:27.

Definitywnie musimy nad tym popracować bo aż mi płoną koniuszki uszu nad moimi dwoma dramatycznymi postami 
13.03.2008

Popracujcie nad tym... dobrze, ze przeprosil

- dziękuje za stworzenie bloga

szukam żony

Tylko, że nie mamy swoich haseł- a ta pewnie też byśmy zmieniali... W każdym razie o ile w poważnych rzeczach umiemy się dogadać o tyle te małe powodują wielgaśne awantury zakrawające pod patologię. Dałam sobie spokój ze skrupulatnym pilnowaniem, żeby w związku wszystko było cacy. Nie ma tragedii skoro oboje jeszcze żyjemy...

to byly tylko pazury :P oj oj oj!