Miłośniczki Zary cz. XI - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-13, 22:16   #3481
Symetria
Rozeznanie

Dot.: Miłośniczki Zary cz. XI

Cytat:
Napisane przez rendsaid Pokaż wiadomość

co sie staloooo ????
wlasnie odnowila sie RYSA na moim związku z Tż.
wiec lepiej wylacze net, bo zaraz zaczne szukać, węszyć... i bedzie jeszcze gorzej.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
Symetria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-13, 22:17   #3482
Mariah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cosma Pokaż wiadomość
Mariah, jak bedziesz w showromie przyjrzyj się proszę ROMIE szarej i jeans. Ciekawa jestem ich na żywo, czy ładnie się prezentują.
Ale ja w showroomie będę dopiero w październiku
Denim jeans na pewno się przyjrzę, bo jak wybierałam spośród wszystkich kolorów trzy 'naj naj' to właśnie ostał się jeans, czarny połysk i espresso. Jeansu nie kupię, bo mimo iż ładna, to jednak nie pasuje mi do wszystkiego a wybierając tak elegancką torebkę kieruję się głównie uniwersalnością koloru. No i koniecznie musi mi pasować do futra a to mam brązowe

Pasiaczek niebiesko-czarny (ten z trf) miałam na sobie może ze 3-4razy i już się zmechacił pod pachami
Stary 2011-08-13, 22:17   #3483
Nika_2000
Wtajemniczenie

Cytat:
dzieki dziewczyny jestescie bardzo kochane

jakos lepiej mi jak to wyrzucilam z siebie bo tlumilam to w sobie nikomu ie powiedzialam bo tz pewnie bylby zly na nie ze nic nie powiedzialam ...
trzeba było walnąć prosto z mostu: nie stać się na mnie dziadku

nie przejmuj się tak - trzeba się przyzwyczaić do myśli, że nie wszyscy, których napotkamy na swojej drodze będą dla nas mili
Nika_2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-13, 22:17   #3484
rendsaid
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Yavanna84 Pokaż wiadomość
Trzymajcie kciuki, idę farbować włosy.

trzymamy

rendsaid jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-13, 22:18   #3485
maggi2506
Raczkowanie

Zestawy z blue tulipanem

Ma ktoś może jeszcze jakieś zestawy z nim? Bardzo proszę o wklejenie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_6055.jpg (37,9 KB, 64 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tulip blue.3jpg.jpg (50,4 KB, 86 załadowań)
maggi2506 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-13, 22:19   #3486
Naia2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez paryzanka202 Pokaż wiadomość
Jak ona wypada rozmiarowo? Jest troche luzniejsza? Wejde??
Czy lepiej kupic ta czarna z bialym pasem na dole i zamkami na ramionach???

Doradzcie szybko
Mi się bardziej na jesień podoba ta czarna z zamkami
Naia2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-13, 22:19   #3487
Ekscelencja
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Cortijo_Blanco Pokaż wiadomość
Tak jak obiecalam wstawiam fotki wczorajszych zakupow :

1. Kremowa sukienka TRF z zamkami + szpilki wezowe

2. Niebieska sukienka TRF z zamkami, butki jw.

Pomozcie prosze, ktora mam wybrac, bo jedna z nich MUSI wrocic do sklepu. Sklaniam sie ku kremowej, bo wymyslilam, ze bede ja nosic z czarna ramoneska ale ta niebieska tez jest fajna

3. Znany juz wszystkim kombinezon - podobal mi sie na Gabi, w sklepie super mi sie podobal na mnie a na tych zdjeciach jakos smutno i grubo w nim wygladam, co o tym myslicie? A moze to wina fotografa No i z czym go nosic? Myslalam o jakims pasku... i jezeli go zostawie, to nogawki ida do skrocenia, bo nawet w koturnach sie o nie przewracam
Aaaa muszę ją mieć!!!
Ekscelencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-13, 22:21   #3488
ESTEE87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Symetria Pokaż wiadomość
wiec lepiej wylacze net, bo zaraz zaczne szukać, węszyć... i bedzie jeszcze gorzej.

Zostań z nami sie się wygadaj...będzie Ci lepiej
Też mam dziś zły dzień
Stary 2011-08-13, 22:21   #3489
Naia2
Zadomowienie

Cytat:
Tak jak obiecalam wstawiam fotki wczorajszych zakupow :

1. Kremowa sukienka TRF z zamkami + szpilki wezowe

2. Niebieska sukienka TRF z zamkami, butki jw.

Pomozcie prosze, ktora mam wybrac, bo jedna z nich MUSI wrocic do sklepu. Sklaniam sie ku kremowej, bo wymyslilam, ze bede ja nosic z czarna ramoneska ale ta niebieska tez jest fajna

3. Znany juz wszystkim kombinezon - podobal mi sie na Gabi, w sklepie super mi sie podobal na mnie a na tych zdjeciach jakos smutno i grubo w nim wygladam, co o tym myslicie? A moze to wina fotografa No i z czym go nosic? Myslalam o jakims pasku... i jezeli go zostawie, to nogawki ida do skrocenia, bo nawet w koturnach sie o nie przewracam
W białej wyglądasz idealnie a w kombinezonie rzeczywiście jakoś smutno, na pewno nie pogrubia ale ja bym oddała
Stary 2011-08-13, 22:23   #3490
rendsaid
Wtajemniczenie

Cytat:

nie bardzo rozumiem , ale wiem ze sprawy takie są delikatne i bardzo prywatne ,,,
lepiej nic nie szukaj bo czego oczy nie widza tego sercu nie zal czy jakos tak , ja teraz tez wrzucilam na luz i wisi mi to co moj tz robi po tym jak kiedys powiedzial ze idzie spac a przypadkiem w galerii zdjec na fejsie jego kolegi zobaczylam jego zdjecie z imprezy kiedys przypadkiem prez moja ciekawosc natknelam sie na rzeczy ktorych nie chcialam wiedziec i po tym go kontrolowlam i odkrywalam duzo klamstw i klamstewek , ale sie meczylam psychicznie az teraz odposcilam i juz mi lepiej jak nie wiem nic
wiem ze mnie by nigdy nie zdradzil w sensie fizycznym , ale ja mam szerokie pojecie zdrady

Stary 2011-08-13, 22:26   #3491
Różowy Strachulec
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pralinkax Pokaż wiadomość
Nie martw się, to nie Twoja wina, że na świecie tyle popaprańców
właśnie to nie Twoja wina że sie jakiś kretyn przyczepił, nie płacz
Cytat:
Mariah, jak bedziesz w showromie przyjrzyj się proszę ROMIE szarej i jeans. Ciekawa jestem ich na żywo, czy ładnie się prezentują.
ja chyba widziałam grafitową a nie szarą moze sie jakoś wybiorę do showroomu w przyszłym tygodniu to tez napisze jakie wrażenia i posprawdzam podszewki, bo mam juz listę
Cytat:
chce mi sie krzyczeć.
Co sie dzieje?

Cytat:
Trzymajcie kciuki, idę farbować włosy.
Trzymam
Stary 2011-08-13, 22:28   #3492
rendsaid
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Różowy Strachulec Pokaż wiadomość
właśnie to nie Twoja wina że sie jakiś kretyn przyczepił, nie płacz
ja chyba widziałam grafitową a nie szarą moze sie jakoś wybiorę do showroomu w przyszłym tygodniu to tez napisze jakie wrażenia i posprawdzam podszewki, bo mam juz listę
Co sie dzieje?

Trzymam
czy tz został zrzucony dzis ze spadochronem ?

Stary 2011-08-13, 22:28   #3493
asik123456789
Zakorzenienie

Cytat:
Jestes pewna,ze Ci sie znudzi? to ja poczekam
Oby Ci sie znudzil do konca wrzesnia, bo chce go ubrac na uczelnie
Nie jestem pewna na 100% ale zazwyczaj jak zaloze cos raz to juz wiem czy to milosc czy nie

Cytat:
Spodobała mi się jedna z zalinkowanych stylizacji i mam ochotę przyjrzeć się bliżej tej sukience. Fakt, jest droga, i raczej nie klasyczna. Może się okazać że jest tylko na jeden sezon.
Mi tez sie podoba...ale chyba nie kupie. nie lubie grochow na sobie.

Cytat:
Ja mam zamiar w koncu to ogarnac...

Ale ja nie umiem sie zdecydowac, najchetniej sprzedalabym wszystko i kupila nowe rzeczy Ale jak chcialam wystawic marynarke to moja mama twierdzi,ze zadnej nie powinnam sprzedawac. W takim razie skad mam wziac pieniadze na nowe rzeczy?
Ja uwazam ze powinnas sprzedac. Zawsze przyjemniej kupowac cos nowego w zamian

Cytat:
Napisane przez Rzymianka Pokaż wiadomość
asik123456789 kupuj mam go jest super nawet za tę cenę.Już się doczytałam, że kupiłaś
Pociaszylas mnie bo juz mialam wyrzuty ze za duzo kupuje

Cytat:
Napisane przez zffazoffana Pokaż wiadomość
kurcze myślę czy nie założyć nowego konta na wizażu i zmienić ten beznadziejny login
jak myślicie?
no co Ty...Twoj nick jest wporzadku
Cytat:
czesc dziweczyny ..od wczoraj jakos nie mialam nastroju wchodzic i pisac ..

wczoraj szlam sobie gdzies i zaczepil mnie jakis stary dziad , zaczal mi proponowac jaies niemoralne propozycje .... poprostu az mi sie ciemo zrobilo przed oczami bo ja jestem bardzo wrazliwa na tym punkcie , a dodatek obrzydliwy i moglby byc moim dziadkiem ...mialam ochote powiedziec mu cos strzelic mu w ryj ..ale bylam na ulicy i nie potrafie tak sie do starszych odezwac.ale mialam lzy w oczach i w myslach meczylam sie z tym bo wiem ze powinnamm byla mu przywalic w ten stary lep ...aly dzien chodzilam i myslalam co powinnam zrobic i dlacego nie zareagowalm naczej jakos mi do teraz spokoju nie daje to .

przypomnialo mi sie jak po lo szukalam pracy i dalam ogloszenie to zdarzalo sie ze dzwonili faceci i prosto z mostu pytaja czy jestem zainteresowana sponsorigiem , plakalam wtedy kilka dni i mocno przezywalam to ze az przestala szukac pracy bo pierwsza prace podjelam kika miesiecy temu dopiero ..

strasznie mnie ten stary frajer zasmucil , ze wczoraj przeplakalam cala noc

Rend...nie smuc sie takimi bzdetami. Co by to zmienilo gdybys mu przywalila. Ja juz sie nauczylam ze rozni ludzie chodza po tym swiecie i mialam kilka takich sytuacji ze teraz jak wracam pozno do domu to w rece trzymam gaz. Raz jak chodzilam do liceum i szlam rano przez park to jakis dziad mnie zlapal, wyjal prezerwatywe i tlumaczyl jak jej uzyje. Ucieklam ale caly dzien do siebie dochodzilam, zwlaszcza ze bylam wtedy mloda.
Innym razem wracalam po polnocy z imprezki i szlam ciemna uliczka i jakis facet mnie chwycil za wlosy, szarpal i przeklinal na mnie. Chyba bylam wtedy wkurzona strasznie na kogos bo odpowiedzialam tylko przez zeby " sp*******j" i mnie puscil. dziwne bo nawet sie wtedy nie wystraszylam
Ostatnio jak wrocilam pozno do domu to w bloku nie bylo pradu. Szlam na 5 pietro klatka schodowa i podswietlalam droge komorka i nagle zza rogu korytarza ktos zaczal mnie gonic. Pewnie chcial tylko nastraszyc ale przez 2 pietra bieglam jak szalona. Wtedy bylam przerazona samym faktem ze nie ma pradu i raczej nie spodziewalam sie ze ktos mi dodatkowo wyskoczy

Od tego czasu mam gaz Uwazajcie dziewczyny bo naprawde idioci zyja i jest ich sporo.
asik123456789 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-13, 22:28   #3494
Symetria
Rozeznanie

Cytat:
nie bardzo rozumiem , ale wiem ze sprawy takie są delikatne i bardzo prywatne ,,,
lepiej nic nie szukaj bo czego oczy nie widza tego sercu nie zal czy jakos tak , ja teraz tez wrzucilam na luz i wisi mi to co moj tz robi po tym jak kiedys powiedzial ze idzie spac a przypadkiem w galerii zdjec na fejsie jego kolegi zobaczylam jego zdjecie z imprezy kiedys przypadkiem prez moja ciekawosc natknelam sie na rzeczy ktorych nie chcialam wiedziec i po tym go kontrolowlam i odkrywalam duzo klamstw i klamstewek , ale sie meczylam psychicznie az teraz odposcilam i juz mi lepiej jak nie wiem nic
wiem ze mnie by nigdy nie zdradzil w sensie fizycznym , ale ja mam szerokie pojecie zdrady
właśnie tutaj chodzi o szerokie pojęcie zdrady.

do jutra dziewczyny
Symetria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-13, 22:32   #3495
ESTEE87
Wtajemniczenie

Cytat:
Rend Twój opis mi jakiś znajomy jest o TŻ Ja próbuje wrzucić na luz ale chyba nie umiem, szpiegostwo mam we krwi
Stary 2011-08-13, 22:33   #3496
Różowy Strachulec
Zakorzenienie

Cytat:
czy tz został zrzucony dzis ze spadochronem ?
Został zrzucony i jest przeszczęśliwy sama mam zamiar sie zrzucić jakoś we wrześniu
Kilka minut lotu w powietrzu z przystojniakiem za plecami to może byc fajna przygoda
Stary 2011-08-13, 22:33   #3497
rendsaid
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez asik123456789 Pokaż wiadomość
Nie jestem pewna na 100% ale zazwyczaj jak zaloze cos raz to juz wiem czy to milosc czy nie

Mi tez sie podoba...ale chyba nie kupie. nie lubie grochow na sobie.

Ja uwazam ze powinnas sprzedac. Zawsze przyjemniej kupowac cos nowego w zamian

Pociaszylas mnie bo juz mialam wyrzuty ze za duzo kupuje

no co Ty...Twoj nick jest wporzadku

Rend...nie smuc sie takimi bzdetami. Co by to zmienilo gdybys mu przywalila. Ja juz sie nauczylam ze rozni ludzie chodza po tym swiecie i mialam kilka takich sytuacji ze teraz jak wracam pozno do domu to w rece trzymam gaz. Raz jak chodzilam do liceum i szlam rano przez park to jakis dziad mnie zlapal, wyjal prezerwatywe i tlumaczyl jak jej uzyje. Ucieklam ale caly dzien do siebie dochodzilam, zwlaszcza ze bylam wtedy mloda.
Innym razem wracalam po polnocy z imprezki i szlam ciemna uliczka i jakis facet mnie chwycil za wlosy, szarpal i przeklinal na mnie. Chyba bylam wtedy wkurzona strasznie na kogos bo odpowiedzialam tylko przez zeby " sp*******j" i mnie puscil. dziwne bo nawet sie wtedy nie wystraszylam
Ostatnio jak wrocilam pozno do domu to w bloku nie bylo pradu. Szlam na 5 pietro klatka schodowa i podswietlalam droge komorka i nagle zza rogu korytarza ktos zaczal mnie gonic. Pewnie chcial tylko nastraszyc ale przez 2 pietra bieglam jak szalona. Wtedy bylam przerazona samym faktem ze nie ma pradu i raczej nie spodziewalam sie ze ktos mi dodatkowo wyskoczy

Od tego czasu mam gaz Uwazajcie dziewczyny bo naprawde idioci zyja i jest ich sporo.

szok !! ale musisz byc silna babka ! ja po tym co Ty przezylaś chyba bym dawno bym dostala zawalu , ja jestem strasznym tchorzem ,, dziekuje !! teraz ta moja sytuacja wydawała mi sie mala w porównaniu z tymi twoimi przygodami jesli mozna je tak nazwac .

Stary 2011-08-13, 22:34   #3498
Naia2
Zadomowienie

Cytat:
czesc dziweczyny ..od wczoraj jakos nie mialam nastroju wchodzic i pisac ..

wczoraj szlam sobie gdzies i zaczepil mnie jakis stary dziad , zaczal mi proponowac jaies niemoralne propozycje .... poprostu az mi sie ciemo zrobilo przed oczami bo ja jestem bardzo wrazliwa na tym punkcie , a dodatek obrzydliwy i moglby byc moim dziadkiem ...mialam ochote powiedziec mu cos strzelic mu w ryj ..ale bylam na ulicy i nie potrafie tak sie do starszych odezwac.ale mialam lzy w oczach i w myslach meczylam sie z tym bo wiem ze powinnamm byla mu przywalic w ten stary lep ...aly dzien chodzilam i myslalam co powinnam zrobic i dlacego nie zareagowalm naczej jakos mi do teraz spokoju nie daje to .

przypomnialo mi sie jak po lo szukalam pracy i dalam ogloszenie to zdarzalo sie ze dzwonili faceci i prosto z mostu pytaja czy jestem zainteresowana sponsorigiem , plakalam wtedy kilka dni i mocno przezywalam to ze az przestala szukac pracy bo pierwsza prace podjelam kika miesiecy temu dopiero ..

strasznie mnie ten stary frajer zasmucil , ze wczoraj przeplakalam cala noc
Rand nie przejmuj się, głupi dziad zboczony... A zachowałaś się tak a nie inaczej bo jesteś dobrze wychowana. Takich najlepiej ignorować
Stary 2011-08-13, 22:34   #3499
mon9
Zakorzenienie

Cytat:
mialam wystawic na allegro ale jak pomyslalam ze mam tysiaaca rzeczom robic djecia wklejac i opisywac to mi sie slabo zrobilo , nie mam nawet czasu na to , spakowalam w pudla i tata wyniosl do kosza ..

znalazlam sobie w szafie kilka sukienek fajnych , spodnie simple i suuuuper spodenki jeansowe proste pepe jeans , ale juz nie mam odpowiedich 'warunkow " zeby je nosic , zreszta niezrecznie sie czuje kiedy mam az tak dosloniete nogi . dlatego tez na all pojda . reszte do kosza .
Rand trzeba było zaprosić koleżankę z wizażu uwolniłabym Cie od pudła haha
mon9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-13, 22:35   #3500
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maggi2506 Pokaż wiadomość
Dziewczyny proszę o radę który tulipan wybrać niebieski czy różowy (chrzest dziecka)? Bardziej skłaniam się ku niebieskiemu i chyba taki kupię

A tutaj zdjęcie różowego z szarą marynarką co myślicie o takim zestawieniu? ( fotce nie ja).
niebieski
różowy zbyt oczoj..bny
Stary 2011-08-13, 22:35   #3501
rendsaid
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Różowy Strachulec Pokaż wiadomość
Został zrzucony i jest przeszczęśliwy sama mam zamiar sie zrzucić jakoś we wrześniu
Kilka minut lotu w powietrzu z przystojniakiem za plecami to może byc fajna przygoda

o raaany , ja bym nawet z 2 pietra nie skoczyla nawet gdybym miala spadochron i jakiegos przystoiniaka przyczepionego z tylu

Stary 2011-08-13, 22:35   #3502
Naia2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez praline Pokaż wiadomość
właśnie przeglądałam wątek (pod względem zdjęć- inaczej nie daję rady nadrabiać) i zobaczyłam...siebie
To stare zdjęcie teraz mam inny kolor- używałam kremu do pasemek i rzymskie słońce mi je rozjaśniło Obecnie lato dało mi popalić i mam prawie, że blond Nie do końca jestem szczęśliwa
Świetne zdjęcie to z kotkami
Stary 2011-08-13, 22:38   #3503
ammmm
Wtajemniczenie

Cytat:
Właśnie też mi się tak wydaje do tych tulipanów pasują tylko krótkie żakiety.

rendsaid nie przejmuj się. Mam podobnie jak Ty też mnie wyprowadzają z równowagi takie typy
Raz miałam do czynienia z takim ok 60 letnim. Stałam na przystanku a on się przyglądał. Potem wsiadł do tego samego autobusu i pchał się w moją stronę. Na szczęście na kolejnym przystanku wysiadło sporo ludzi i usiadłam sobie a wtedy moim oczom ukazała się f........ tego starucha bleeee. A jaki miał patent na ukazanie swojego przyrodzenia, Niby miał założone spodnie ale specjalnie takie bardzo szerokie a wewnątrz wycięte kieszenie i stawał bokiem by było widać. Oczywiście udawałam, że nic nie widzę
witaj w klubie
tylko mnie w autobusie przywital plasz z dziorawymi kieszeniami... szkoda slow nie moglam dojsc do siebie...
Stary 2011-08-13, 22:38   #3504
rendsaid
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ESTEE87 Pokaż wiadomość
Rend Twój opis mi jakiś znajomy jest o TŻ Ja próbuje wrzucić na luz ale chyba nie umiem, szpiegostwo mam we krwi

haha ja tez jestem szpiegiem , moglabym dostac glówna role w w11
ale juz mi wszystko jedno , i teraz mam spokoj

Stary 2011-08-13, 22:38   #3505
asik123456789
Zakorzenienie

Cytat:
szok !! ale musisz byc silna babka ! ja po tym co Ty przezylaś chyba bym dawno bym dostala zawalu , ja jestem strasznym tchorzem ,, dziekuje !! teraz ta moja sytuacja wydawała mi sie mala w porównaniu z tymi twoimi przygodami jesli mozna je tak nazwac .
no co Ty...ja jestem strasznym tchorzem. Najlepsze jest to ze jak nie bylo tego pradu i dobieglam do domu i zamknelam drzwi to z tego wszystkiego zapomnialam zakluczyc Kiedys jeszcze jak mialam z 15 lat to uciekalam przed pijakiem i mialam nogi jak z waty i nie wiem kto wiecej razy sie przewrocil- pijak czy ja
Stary 2011-08-13, 22:40   #3506
ESTEE87
Wtajemniczenie

Cytat:

strasznie ci zazdroszcze musze sie tego nauczyć kiedys to sprawdzałam nawet kilometry w aucie przejechane
Stary 2011-08-13, 22:40   #3507
Naia2
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny proszę o radę który tulipan wybrać niebieski czy różowy (chrzest dziecka)? Bardziej skłaniam się ku niebieskiemu i chyba taki kupię

A tutaj zdjęcie różowego z szarą marynarką co myślicie o takim zestawieniu? ( fotce nie ja).
A to chrzest Twojego synka? Jeśli tak to niebieski - pasuje do chłopca A poza tym niebieski ładniejszy
Stary 2011-08-13, 22:41   #3508
asik123456789
Zakorzenienie

Cytat:
Kazda kobieta jest szpiegiem Czesto ludzie mi sie pytaja: jak udalo Ci sie to znalezc itp...moze zalozymy agencje detektywistyczna? ja bym chyba lubila taka prace
Stary 2011-08-13, 22:42   #3509
Naia2
Zadomowienie

Cytat:
Moc wizażu jest potężna. Ja zapragnęłam tej, a jeszcze nie dawno nie robiły na mnie żadnego wrażenia.
Mam to samo, ale cena dla mnie zaporowa jak na torebkę
Stary 2011-08-13, 22:43   #3510
lotuus
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wisienka1000 Pokaż wiadomość
aaaaaa pięknie wyglądasz w ostatniej sukience, kupuj ją, koniecznie!!!! a w przedostatniej przydałaby się fota z przodu, ale też mi się podoba...paskowa bardziej podoba mi się biała.

ale Wam zazdroszczę!!! Ja mam tak załadowaną szafę, że nie mogę tam palca wsadzic! Co najlepsze nawet nie wiem co jest w niej z tyłu za rzeczami, które noszę, pomijając, ze mam jeszcze całą walizkę i kilka toreb wypchanych ciuchami i to wszystko tak stoi i zagraca mi pokój...nie mam pojęcia co tam jest ale jak pomyślę o fotografowaniu tego wszystkiego, obróbce zdjęć i wystawianiu na Allegro to mi niedobrze
paseczkowa też bardziej podoba mi się biala,ale nie widziałam wczoraj w Arkadii.
ta ostatnia wydaje mi się taka workowata..fajne połączenie kolorów, jest taka uniwersalna,ale.. sama nie wiem.
no, i za miłe słowa

Cytat:
Napisane przez admirable Pokaż wiadomość
we wszystkim świetnie wyglądasz, tylko sukienka z zamkami mi się nie podoba, co to za przedostatnia sukienka? w tej czarno- białej wyglądasz przecudnie!

mi się podoba, ale wydaje mi się, że może bardzo skracać sylwetkę

reklamuj, zazwyczaj oddają pieniążki
a co chcesz kupić? dużo niższą cenę chcesz wynegocjować, chyba bałabym się, że ktoś
mnie uprzedzi
sukienka z zamkami ostatecznie przechodzi do przeszłości. Przedostatnia to taka z zamkami u góry z TRF, ta, która występuje w kremie i granacie. nie dałam zdjęcia z przodu, bo wzięłam za mały rozmiar i wstydziłam się tu tak pokazać

Cytat:
Napisane przez nie z tej bajki Pokaż wiadomość
biała z zamkami mi się nie podoba a w reszcie bardzo łądnie

poka
doszłam do wniosku, że w tej białej z zamkami nie miałabym odwagi, by gdziekolwiek wyjść. jest taka.. dziwna.
dla Ciebie

Cytat:
Napisane przez tanizaki Pokaż wiadomość
lotuus wyglądasz w tych rzeczach ślicznie W marynareczce wyglądasz zjawiskowo.
Cosma połączenie tej spódniczki z tą koszulą, cudne Też zapragnęłam
dziękuję za miłe słowa i.. kurcze, nie można z Wami pooszczędzać.

Cytat:
Napisane przez Naia2 Pokaż wiadomość
W trzech ostatnich sukienkach wyglądasz w paseczkowej genialnie.

---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ----------

Ciekawa
paseczkowa chyba lepsza wersja biało-czarna, prawda? nie wiem, na którą się zdecydować, a na all jest granatowa..

Cytat:
Ja mam zamiar w koncu to ogarnac...

Ale ja nie umiem sie zdecydowac, najchetniej sprzedalabym wszystko i kupila nowe rzeczy Ale jak chcialam wystawic marynarke to moja mama twierdzi,ze zadnej nie powinnam sprzedawac. W takim razie skad mam wziac pieniadze na nowe rzeczy?
ja ostatnio wystawiłam sporo aukcji na all- moja mama z kolei chyba z 2 m-ce chodziła za mną i pytała, co ja mam zamiar zrobić z rzeczami, których nie noszę. w końcu się zebrałam, ale samo wystawianie zajęło mi kupę czasu.

Cytat:
We wszystkim, absolutnie wszystkim (oprocz bialej z zamkami) wygladasz cudnie
aaaa, moja chęć posiadania znowu się powiększa.
muuuah.

Cytat:
Napisane przez Mariah Pokaż wiadomość

Pięknie wyglądasz w paseczkowej sukience! I bardzo podoba mi się 7. zdjęcie (to od tyłu)

z przodu sukienka ze zdjęcia 7. wyglądała już trochę gorzej.. ciasnawo
Chyba na pasiaczka się skuszę, ale nie wiem, na którą wersję kolorystyczną..

Cytat:
Napisane przez Pani_Pusia Pokaż wiadomość
6 fotka co to za sukienka??
6 to pasiak, ale pewnie chodzi Ci o 7- to kremowa z TRF za 169 zł z zameczkami u góry. występuje też w granacie
Cytat:
Moc wizażu jest potężna. Ja zapragnęłam tej, a jeszcze nie dawno nie robiły na mnie żadnego wrażenia.
Oj, ja też przez wizaż jej zapragnęłam
lotuus jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości