|
|
#4801 | ||||
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XXXI
Cytat:
ale ja tesz kce ci cos wysłać ![]() twoj chuop wydaje sie całkiem niezgorszy niestety ![]() Cytat:
zapisujeu ![]() nom rózne..rózniste...:rolley es:..ale w sumie 3 to bym nie potrafiła wymienic...to moze napisze zara 5 ulubionych ![]() Cytat:
![]() Cytat:
aaaaa.....to mialo byc smieszne..ale nie wyszło-cienki zarcik w stylu ju
|
|
|
#4802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() po niewpuperzu to ma? od tej chwili przestaję się czepiać mojego chyba to sobie wydrukuję i w momentach zwątpienia będę czytać na głos.Z białym włącznie
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-08-13 o 22:46 |
|
|
|
|
#4803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale rzadko mi sie spodziewany efekt pokrywał z finalnym - dzięksy bo czuję że wreszcie mozę być coś uwielbiam te klimaty w Mad Men ( zwiastun i ogólny risercz) olej to - dizęń minie a następny juz lepij - sie sprawdza - im bardziej olewałam ten dzień powrotu do pracy tym szybciej leciał i zacierał sie w pamięci |
|
|
|
|
#4804 |
|
Zakorzenienie
|
Filmy- Gabinet doktora Caligari, Światła Rampy, coś z Bacall i Bogartem, Obywatel Kane, Pułkownik Riedl
|
#4805 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Matko,Red
Chyba spojrzę na mojego łaskawszym okiem Wydrukuj liste,podetkaj nietoperzowi pod nos i spytaj,czemu Go tak pięknie wychowała Bo to nawyki wyniesione z domu rodzinnego
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4806 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
drugi mnie niezmiennie zachwyca, widziany już kilka razy aaa napiszę jeszcze, że z bardziej komercyjnych to mnie się ostatnio Woda dla Słoni z Pattinsonem podobała serio i on gadał po polsku w tym filmie idę spać bo bredzę, za dużo %
|
|
#4807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 3 to ciężko Ja ogólnie za dużo nie oglądałam i szybko zapominam o czym były itd, ale te które mi czymś tam utkwiły w pamięci to (nie wiem czy najlepsze,ale zapamiętałam tytuły, więc to sukces):"Wyspa tajemnic" "Frequency" "Klik i robisz co chcesz" "Mój najlepszy przyjaciel" "Next" i jeszcze jakieś, ale mi umkły w tej chwili
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#4808 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
zapisujeu ![]() Cytat:
pogrubione to i moj ![]() najwiekszy problem to własnie nie chowanie po sobie róznych rzeczy , a ja tak chodze i chodze i zbieram ![]() Cytat:
zapisujeu ![]() jak ktos ma wiecej niz3 to niech pisze wiecej ale fajowo wiecie ze ja nie ogladałam zednego z wymienionych przez was filmów?
|
|
|
#4809 | ||
|
Zakorzenienie
|
wieczorne heloł
Co do filmów.. też mnei sie nic nie podobie ostatnio.... wiec zapycham się polskimi filmami z czasów prl.. Red.. to jest łokropne że po jakims czasie razem się tak dzieje że człowiek klapcieje, i się nei stara i nie dba o siebie.... Red a w tiwiku pewnie lubi popatrzeć na ładne dziewszęta no nie? ![]() co jeszcze... byłam na Jarmarku dziś spotkałam się z MaryJane , na parę chwil ale cieszę się że Ją poznałam jest w deskę aaa i tam poza oscypkami , chlebem ze szmalcem i ogórem , rękodziełem, tkaczami, kowalami, garncarzami, i wszelkim innym dobrem podobnego rodzaju, był chłopak, klęczał i takimi lakierami w sprayu malował cuda, piękne futurystyczne obrazki, no z maziajów esów floresów, gazety, szpachelki wyczarowywał na papierze cuda.... tż wymiękł i kupił jeden jest w kolorze łobrazu z kuniem co mi W przywiózł od Ju , piękne coś
|
|
#4810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
papa edit: zara dorzucę sowje łulubione filmy...
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-08-13 o 22:54 |
|
|
|
|
#4811 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
pare się pokrywa niestety tylko u mnie są pazuri dolne
|
|
|
#4812 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4813 | |
|
Zakorzenienie
|
otóz to - good point
![]() Cytat:
wspólczuje - nie powieim współczuję ale na boga - czy ten syf mu przeszkadza czyw magiczny sposób znika dyć on albo nawykł że to za nim jest sprzatnięte albo nie wiem co i jak bo ewidentnie mamusi nie nauczyła - albo inaczej nauczyła ze lata za nim z tacką na okruszki i mu doopke podciera - jeśli za daleko pojechałm, to przepraszam z góry wiesz co - a trochę potresować - mówiłaś że wytresowałaś w aspekcie szklanic i naczyń po posiłkach na stole - tzn że sie da tylko musisz ruszyć z wdrożeniem nationwide |
|
|
|
|
#4815 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
|
|
|
#4816 | ||
|
Zakorzenienie
|
tak, Redzia jest za dobra,
Redziu pierdylszysko... nie sprzątaj po nim, jak sie nie bedzie miał w czym napić herbaty a jego własny syf zacznie go brudzić , to sie ocknie, a jak nieduperz coś powie to wywrzeszcz jej że źle synia wychowała, torba jedna ![]() ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- uoch, już dawno , jeszcze przed fisaszem
|
|
#4817 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więcej nie wymienię... Cytat:
Też tak to odbieram
|
|
#4818 |
|
Zakorzenienie
|
najwyższe oceny na filmłebie mają u mnie:
Nosferatu symfonia Grozy Nosferatu Wampir Gabinet Doktora Caligari Obywatel Kane Matrix Gladiator Leon Zawodowiec Braveheart Król Lew ![]() Wichrowe Wzgórza Ojciec Chrzestny Przeminęło z Wiatrem Gorączka Coś Skazani na Shawshank Drakula Sami Swoi Ben Hur Psychoza Łowca Androidów Wywiad z Wampirem Milczenie owiec Powiększenie uff, trochę się nazbierało
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-08-13 o 23:00 |
|
|
|
#4819 |
|
grozi wypollizowaniem
|
dobra to zeby nie było to wrzucam swoje ulubione filmy
![]() dobra-bedzie 10 -kolejność przypadkowa-Tajemnica Brokeback Mountain -Braterstwo Wilków -Podwójne zycie Weroniki -Dzikość serca -Niebezbieczne związki -Trainspotting -PI -Matrix -Przełamując fale -Zagubiona autostrada moze ktos sie pokusi o jakis wniosek na temat-jakie ja filmy lubie?
|
|
#4820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
otóż wcale nie
|
|
|
#4821 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#4822 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie dziwie mu sie skoro robi co chce i ma posrzątane bo za nim chodzi cień co zbiera - kce takiego życia serio to Twój chop na razie jawi się jako Top Ten w baru - więc takie kubki na ławie to wręcz mu się należą jako nagroda |
|
|
|
|
#4824 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
OMG-u mnie się pokrywa praktycznie wszystko oprócz tych pchaniem rąk dziecku -normalnie bym -nawet jeszcze można by cos dopisać |
|
|
|
|
#4825 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale najgorsze jest to ze chyba jej to bardziej przeszkadza niz jemu-rzynajmniej u mnie tak własnie jest
|
|
|
#4826 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
10X10 wychodzi na to ze lubisz filmy o czymś jak czegoś szukam filmowego - to jusz zawsze klikam 90s serio mnie one najbardziej bioro ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- Cytat:
o jak dobrze ze to historia no i fajnie że tak jst w temi perfumami - no to chyba zwykły cykl perfumowy
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-08-13 o 23:09 |
||
|
|
|
#4827 | |
|
Zakorzenienie
|
Justynko, nie to miałam na myśli
![]() Cytat:
![]()
|
|
|
#4828 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mojego tżta też musiałam pod paroma względami reformować i jest lepiej (ale spokojnie bez mówienia, co gdzie kto i jak ), więc będzie jeszcze lepiej Mam nadzieję ![]() Ale pogrubionego to se nie wyobrażam O białym nie wspomnę ![]() Cytat:
Ale fajnie Pokażesz obraz?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#4829 | |||||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Dla mnie sprzątający facet to jakiś cud natury... Cytat:
I jeszcze po kotach chodzę i sprzątam.Cytat:
![]() 2. zgadzam się ![]() Cytat:
![]() Chyba nie nawykł, że się po nim sprząta bo i jego matka specjalnie o porządek nie dba, raczej nie widzi problemu. Jak mieszkali razem to podobno ciągle się kłócili o sprzątanie i szli w zaparte, była np. wojna podjazdowa o mycie talerzy. Jego matka ustaliła, że każde myje co drugi dzień. Więc jak był jego dzień to mu truła, że ma w tej sekundzie myć. Natomiast kiedy był jej dzień czasami zapominała o myciu. Więc się zbuntował i nie odnosił naczyń do kuchni tylko trzymał brudne w pokoju. Nie, nie przeszkadzało mu to ![]() Cytat:
Cud, że królik żył. Więc tylko pierdyknęłam w złości talerzem czy tam szklanką o podłogę, potem padłam na kolana jeszcze z plecakiem na plecach, zapłakałam nad swym losem i do 1 w nocy to ogarniałam.
|
|||||
|
|
|
#4830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() OMG Masło myje
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:48.

Wydrukuj liste,podetkaj nietoperzowi pod nos i spytaj,czemu Go tak pięknie wychowała