Scent Bar XXXI - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-13, 23:10   #4831
skarbiatko
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar XXXI

[QUOTE=justynaneyman;28742 837]

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
ale najgorsze jest to ze chyba jej to bardziej przeszkadza niz jemu-przynajmniej u mnie tak własnie jest
tak, tak, dokładnie.... i tu nie ma innego wyjścia, nie zreformułujesz ,
musowo wrzucić na luz i przetrzymać, każdy ma jakąś granicę tolerancji syfu , a jak zaskoczy że jest inaczej to się dopiero zdziwi....
To jest bardzo trudne bo jak ktoś lubi porządek to bedzie mu trudno znosić przybywający stosik brudnych kubków naczyń , coraz grubszą warstwę okruchów, po złości dorzuć mu pod dupę kupkę swoich obciętych paznokci ( tylko zmyj lakier wczesniej żeby sie nie wydać że to Ty ) i

Czy ty masz na czole napisane pier***** KomEKO
A co do wpierdzielania i tycia.... pochwal parę razy na głos jakiegoś ciastka w tv czy na ulicy...

Ty dziecko urodziłaś i wygladasz jak lachon a nie rozwleczona torba, a On co....
powiedz... ja urodziłam a Tyś się posunął

bez delikatnych sugestii i żaluzji bo takich une nie rozumieją, prosto z mostu z grubej rury, a nawet po złości...

skarbiatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-13, 23:10   #4832
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
nie wiem jakby było nie zbierać - no nie wiem serio

ale nie dziwie mu sie skoro robi co chce i ma posrzątane bo za nim chodzi cień co zbiera - kce takiego życia

serio to Twój chop na razie jawi się jako Top Ten w baru - więc takie kubki na ławie to wręcz mu się należą jako nagroda
,

no łaśnie dokłądnie chodze jak cien i zbieram , ale dzis sie wkokufiłam i sam zaniósł , ale do zmywary juz nie włozy, no gdzie tam , to za trudne .
Nestety jedną wade ma unikalną jak myślę -wrzuca smieci do zlewu super nie?
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-13, 23:14   #4833
skarbiatko
Zakorzenienie

boze..... współczuję Red, serio....

Stary 2011-08-13, 23:14   #4834
ania105
Zadomowienie

szkoda,że niektórzy mężczyźni uwazają takie rzeczy za naturalnie i nie wiedzą o so chozi -mój tłumaczy ,że się czepiam i że faceci tak mają

Edytowane przez ania105
Czas edycji: 2011-08-13 o 23:16
ania105 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-13, 23:14   #4835
pozzzziomka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość

Szczerze mówiąc nie sądzę żeby zauważył problem... Jak wyjechałam kiedyś na wakacje na dwa tygodnie bez niego to zastałam pobojowisko: smród z króliczej klatki + zamknięte okna, porozrzucane graty, górę brudnej bielizny na podłodze, puste kartony po mleku i tego typu rzeczy, lepiące się podłogi, w zlewie brudne gary a panicz poszedł akurat na imprezę Cud, że królik żył. Więc tylko pierdyknęłam w złości talerzem czy tam szklanką o podłogę, potem padłam na kolana jeszcze z plecakiem na plecach, zapłakałam nad swym losem i do 1 w nocy to ogarniałam.

A mówiłaś mu wprost?
Stary 2011-08-13, 23:15   #4836
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Znika, wiadomo
Chyba nie nawykł, że się po nim sprząta bo i jego matka specjalnie o porządek nie dba, raczej nie widzi problemu. Jak mieszkali razem to podobno ciągle się kłócili o sprzątanie i szli w zaparte, była np. wojna podjazdowa o mycie talerzy. Jego matka ustaliła, że każde myje co drugi dzień. Więc jak był jego dzień to mu truła, że ma w tej sekundzie myć. Natomiast kiedy był jej dzień czasami zapominała o myciu. Więc się zbuntował i nie odnosił naczyń do kuchni tylko trzymał brudne w pokoju. Nie, nie przeszkadzało mu to

Szczerze mówiąc nie sądzę żeby zauważył problem... Jak wyjechałam kiedyś na wakacje na dwa tygodnie bez niego to zastałam pobojowisko: smród z króliczej klatki + zamknięte okna, porozrzucane graty, górę brudnej bielizny na podłodze, puste kartony po mleku i tego typu rzeczy, lepiące się podłogi, w zlewie brudne gary a panicz poszedł akurat na imprezę Cud, że królik żył. Więc tylko pierdyknęłam w złości talerzem czy tam szklanką o podłogę, potem padłam na kolana jeszcze z plecakiem na plecach, zapłakałam nad swym losem i do 1 w nocy to ogarniałam.
1. aha, czyli pan na włosciach - mam takich w rodzinie - wszyscy sie dziwiom żonom - no ale prajewt thing

2. widać geniusze tak majo - bo rozumiem że zawodowo operatywny i rodzine uczymać umie - lezem dalej

no cóż - cena sukcesu? nie wiem ? moja mam mówi że charakter - mamy ino mężczyzn w rodzinie - i ze to juz pozamiatane - że taki jak dostanie po dupie to i tak tego nie zauważy

nie słucham jej bo nie z tym mam problemy - to wszystko kuzyni - lata mi to - choć nie omieszkuję im mówić że są durniami - ale jest jak mówi mama - wali ich to co inni sądzą - pany swiata
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-13, 23:16   #4837
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez pozzzziomka Pokaż wiadomość
Oj, a mówisz mu o tym wprost, że Ci to strasznie przeszkadza, że jesteś zniesmaczona, czy się obrazi jak mu tak wprost dasz to czarno na białym np. wydrukujesz

Ale co teraz tak się zaczął zachowywać, chyba lepiej od razu powiedzieć, co myślisz o tym
On tak od zawsze
Niektóre rzeczy stara się poprawić (już się nie skubie na kanapie ) ale z roztargnienia czasami coś mu wyjdzie.
Ale generalnie się śmieje i obiecuje poprawę.
O, jeszcze notorycznie zachlapuje lustro myjąc ręce - czy trzeba tak machać mokrymi łapami? Od tego chyba jest ręcznik.

Cytat:
ale najgorsze jest to ze chyba jej to bardziej przeszkadza niz jemu-rzynajmniej u mnie tak własnie jest
U mnie też, wariuję w syfie.

Cytat:
Napisane przez ania105 Pokaż wiadomość
OMG-u mnie się pokrywa praktycznie wszystko oprócz tych pchaniem rąk dziecku -normalnie bym-nawet jeszcze można by cos dopisać
Pojdź w me ramiona!

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
Matrix
Leon Zawodowiec
Skazani na Shawshank

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Dla mnie lepsze to, niż facet, który: każe myć wszystkie zakupy (włącznie z kostką masła, a chleb opala nad ogniem), wszystko waży i zapisuje (produkty), ustala w mieszkaniu strefy czyste i brudne, nie wychodzi bez rękawiczek (bo nie wiadomo, co się może przyplątać), wszędzie nosi swój kubek i swoją herbatę, śpi we dnie a nie śpi po nocach- oczywiście pracuje w domu, nigdzie nie wychodzi, nie ma znajomych (poza jednym, ktory go nie lubi), wytyka innym bezmyślność, a szczególnie mnie- bo wszystko musi być zrobione jak najlepiej, rownież np. uszka w kubkach z określonej strony, wszystko pakuje do najoptymalniej dobranych pudełeczek, wszystko zbiera i opisuje etykietkami, utrzymuje w mieszkaniu temperaturę 33 stopnie, gdyż non stop pędzi bimber...
Nie da się ukryć

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-13, 23:19   #4838
pozzzziomka
Zakorzenienie

Cytat:
szkoda,że niektórzy mężczyźni uwazają takie rzeczy za naturalnie i nie wiedzą o so chozi -mój tłumaczy ,że się czepiam i że faceci tak mają
Biedna
Stary 2011-08-13, 23:20   #4839
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
najwyższe oceny na filmłebie mają u mnie:

Nosferatu symfonia Grozy
Nosferatu Wampir
Gabinet Doktora Caligari
Obywatel Kane
Matrix
Gladiator
Leon Zawodowiec
Braveheart
Król Lew
Wichrowe Wzgórza
Ojciec Chrzestny
Przeminęło z Wiatrem
Gorączka
Coś
Skazani na Shawshank
Drakula
Sami Swoi
Ben Hur
Psychoza
Łowca Androidów
Wywiad z Wampirem
Milczenie owiec
Powiększenie

uff, trochę się nazbierało
o! maja lubi straszne filmy , znam kilka ,ale np samych swoich nie lubieu. milczenie lubie bardzo. Ojca tez-chociz nurtuje mnie serio dlaczego ten film jest uważany za arcydzieło? moze ktos obeznany szczeli jakis mini wykładzik oświecający?

Cytat:
topra - rosumiem - wszystko mi się zgadza - tylko jest jeden problem - ja je wszystkie lubię na równi - nigdy nie odpowiem na "ulubione" - dlatemuż nie robię statystyk filmwebowych notowań etc - bo niewymierne som - ot lubię je cholerrrnie

10X10

wychodzi na to ze lubisz filmy o czymś

jak czegoś szukam filmowego - to jusz zawsze klikam 90s serio mnie one najbardziej bioro

o! na to bym nie wpadła

ano-te co wymieniłam tesz lubie na równi i to są ulubione,a reszte filmów lubie zdecydowanie mniej

Cytat:

Znika, wiadomo
Chyba nie nawykł, że się po nim sprząta bo i jego matka specjalnie o porządek nie dba, raczej nie widzi problemu. Jak mieszkali razem to podobno ciągle się kłócili o sprzątanie i szli w zaparte, była np. wojna podjazdowa o mycie talerzy. Jego matka ustaliła, że każde myje co drugi dzień. Więc jak był jego dzień to mu truła, że ma w tej sekundzie myć. Natomiast kiedy był jej dzień czasami zapominała o myciu. Więc się zbuntował i nie odnosił naczyń do kuchni tylko trzymał brudne w pokoju. Nie, nie przeszkadzało mu to

w drugim przypadku u mnie byłaby awantura na maksa i palca bym nie przyłożyła do sprzątania
Stary 2011-08-13, 23:21   #4840
rachell111
Zakorzenienie

Polly - True Romance - całkiem zdatny

i z Woody Harrelsonem tyż bywajo najsowe

jeśli idzie o klimat i meeeeeeeeeeeeeega wolnom fabułę - to No Country for Old Men

jedni umierają z nudów inni paczą

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2011-08-13 o 23:22
Stary 2011-08-13, 23:23   #4841
skarbiatko
Zakorzenienie

Kiedyś ktoś linkował , nie pamiętam czy tu, font na kafeterii , co obrzydliwego robi Twój partner, czy tam mąż , czy taam jakoś tak... jeśli tylko 1/3 z tego jest prawdą to i tak wszystkie jesteśmy szczesciarami

Stary 2011-08-13, 23:24   #4842
ania105
Zadomowienie

to twój nie obcina paznokcia a mój skupie je na moim ulubionym fotelu w dodatku przebiera się po pięć razy dziennie i kazda z jego garderoby leży w innym pokoju-najgorzej nie mogę zdzierzyć- pluciem obgryzionych paznokci
Stary 2011-08-13, 23:25   #4843
skarbiatko
Zakorzenienie

jeszcze raz napiszę : chłopak psikał to na naszych oczach sprayami ....

130820111010.jpg

Stary 2011-08-13, 23:27   #4844
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Polly - True Romance - całkiem zdatny

i z Woody Harrelsonem tyż bywajo najsowe

jeśli idzie o klimat i meeeeeeeeeeeeeega wolnom fabułę - to No Country for Old Men

jedni umierają z nudów inni paczą

no country mam na płytce..jakos nie moge sie zebrac do niego ,
ale czajeu sie na Dom Dusz jutro-nagram se haha!

---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ----------

Cytat:
Napisane przez skarbiatko Pokaż wiadomość

Załącznik 4156058

snam to , kiedys ich było pełno w krakowie tych psikaczy
Stary 2011-08-13, 23:28   #4845
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:

Załącznik 4156058
A po wiela u Was?U nas nie wiem,ale podobno już dwie,czy trzy osoby to robią.

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-13, 23:29   #4846
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
A po wiela u Was?U nas nie wiem,ale podobno już dwie,czy trzy osoby to robią.
cztery dychacze...

Stary 2011-08-13, 23:31   #4847
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
Redziu pierdylszysko... nie sprzątaj po nim, jak sie nie bedzie miał w czym napić herbaty a jego własny syf zacznie go brudzić, to sie ocknie, a jak nieduperz coś powie to wywrzeszcz jej że źle synia wychowała, torba jedna
No nie wiem czy Redzia wytrzyma.. ja bym chyba nie wytrzymała, a nie jestem aż takim pedantem jak Redzia. Co do tego na czerwono, to nie Kochana, kupi sobie papierowe kubeczki

Cytat:
najwyższe oceny na filmłebie mają u mnie:

Nosferatu symfonia Grozy
Nosferatu Wampir
Gabinet Doktora Caligari
Obywatel Kane
Matrix
Gladiator
Leon Zawodowiec
Braveheart
Król Lew
Wichrowe Wzgórza
Ojciec Chrzestny
Przeminęło z Wiatrem
Gorączka
Coś
Skazani na Shawshank
Drakula
Sami Swoi
Ben Hur
Psychoza
Łowca Androidów
Wywiad z Wampirem
Milczenie owiec
Powiększenie

uff, trochę się nazbierało
O to też jest git

Cytat:
Poważnie, a Wasi sprzątają po sobie...?
Dla mnie sprzątający facet to jakiś cud natury...
Sprzątają, nie zawsze, ale tak, choć tak jak pisałam, o niektóre rzeczy musiałam walczyć lub (jak to mówi mój tż) suszyć łeb Ale warto było, bo się nauczył Choć często mi mówi, że znów mu o coś susze łeb, ale skoro skutkuje no to jak nie suszyć, choć czasem to trwa. A i o niektórych rzeczach, delikatniejszych mówiłam szczerze, nie obraził się nigdy, tylko czasem wkurzał, że ... mu suszę łeb Teraz to już czasem wystarczy jedno słowo lub spojrzenie i już wie co jest nie tak Jak z dzieckiem dosłownie Choć nadal jeszcze trochę rzeczy jest do suszenia

Cytat:
Ech ... A nie trzeba było tża z impry ściągnąć i zaciągnąć do ogarniania pod groźbą zostawienia go/odejścia od niego?
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-13, 23:33   #4848
skarbiatko
Zakorzenienie

no ale ładne co nie? przecież żeby tk na psikać to cza umić , osieł nie napsika tak ładnie

Stary 2011-08-13, 23:36   #4849
Florens
Zakorzenienie

a czy wasze chopy puszczają gazy, głośno?

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-13, 23:36   #4850
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
no country mam na płytce..jakos nie moge sie zebrac do niego ,
ale czajeu sie na Dom Dusz jutro-nagram se haha!
ja jakoś zaliczyłam to wzystko tak wcześnie że teraz chętnie powtórzę - ale tylko te starocie jak np Kalifornię

Dom Dusz miął osobliwy klimat który lubię - coś co uważam każdy film niebędacy komediom miec powinien
Stary 2011-08-13, 23:37   #4851
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
ot tako?

Stary 2011-08-13, 23:37   #4852
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Nie,mój tylko beka Gazy cichaczem i raczej przypadkiem.

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-13, 23:38   #4853
ania105
Zadomowienie

Cytat:
-mój się wstydzi to nie znaczy ,że mu się nie wymsknie-na szczescie zawsze przeprosi:brzyda l:

ale znam i takich,którzy się nie krępują-siedze u kolezanki a tu wielki bąk wyrywa mnie z czasoprzestrzeni-okazuje się ,ze to jej maz-całkiem nieskrępoway

Edytowane przez ania105
Czas edycji: 2011-08-13 o 23:41
Stary 2011-08-13, 23:38   #4854
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

Nie chce mi się doczytywać, ale widzę, że o Mad Menach mowa - przyznaję się, to ja Kończę 3 sezon, ale Dona nie da się lubić przecież! ruchacz pospolity. No dobra, nie lubić też się go nie da.

W ogóle dziś mam wieczór filmowy. Trafiłam na Pachnidło na TVP HD, a później na Czerwony na Polonii, niestety już trwał od godziny...

Red, TŻtowi perfumę ładną zapodaj i po co ma się myć
melkmeisje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-13, 23:40   #4855
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
tak, tak, dokładnie.... i tu nie ma innego wyjścia, nie zreformułujesz ,
musowo wrzucić na luz i przetrzymać, każdy ma jakąś granicę tolerancji syfu , a jak zaskoczy że jest inaczej to się dopiero zdziwi....

A co do wpierdzielania i tycia.... pochwal parę razy na głos jakiegoś ciastka w tv czy na ulicy...

bez delikatnych sugestii i żaluzji bo takich une nie rozumieją, prosto z mostu z grubej rury, a nawet po złości...
1. on wytrzymał na luzie 2 tyg syfu... nie dam rady
2. toć ba, mówię mu wprost, że ma się odchudzać i wtykam paluchy w sadełko ale zawsze jest jakaś przeszkoda - a to trzeba dojeść szarlotkę, a to wesele, a to impreza w weekend i przechodzi na "kiedyś". Ale kilka lat temu ładnie się zawziął i zrzucił z 16 kg.

Cytat:
Taaa, bosko

Cytat:
O to to.

Cytat:
Napisane przez pozzzziomka Pokaż wiadomość

A mówiłaś mu wprost?
Ba, wprost i podstępem, grzecznie i chamsko, filozoficznie i psychonapastliwie - no nie da rady.

Cytat:
widać geniusze tak majo - bo rozumiem że zawodowo operatywny i rodzine uczymać umie - lezem dalej
No właśnie do tego wspaniałego zestawu wad ma zacne zalety - albo to norma a mnie się zaletą wydaje - tzn. jest zaradny, zawsze koffajoncy i wspierajoncy, podoba mie sie na paszczy (no so, to ważne ) i mamy podobne zainteresowania i poglądy czyli rozumiemy się bez słów.

Cytat:
w drugim przypadku u mnie byłaby awantura na maksa i palca bym nie przyłożyła do sprzątania
Awantura była, jakieś kwiaty bodajże, ale i tak po jabłkach bo se zawczasu posprzątałam

Cytat:
to twój nie obcina paznokcia a mój skupie je na moim ulubionym fotelu w dodatku przebiera się po pięć razy dziennie i kazda z jego garderoby leży w innym pokoju-najgorzej nie mogę zdzierzyć- pluciem obgryzionych paznokci
Oesu
Mój pazury obcięte o dziwo wrzuca do śmieci ale se co innego skubie.
A, i boski tekst "to nie moje stopy śmierdzą tylko skarpetki". Po czym zdejmuje sery i idzie spać bez mycia stóp

Cytat:
Wow! Zdolniacha!

Stary 2011-08-13, 23:41   #4856
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
ot tako?

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Nie,mój tylko beka Gazy cichaczem i raczej przypadkiem.
Cytat:
-mój się wstydzi to nie znaczy ,że mu się nie wymsknie-na szczescie zawsze przeprosi:brzyda l:
aaa, to macie dobrze

P. aż ostatnio wystraszył Fany

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-13, 23:41   #4857
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
,
Ale wszystkie?

Cytat:

Powiedz, że nie wszyscy i że jak chce to za jakiś czas mu możesz udowodnić

Cytat:

Załącznik 4156058
Ładne

Ukraiński (bodajże) Mam talent wygrała kiedyś laska co sypała obrazki z piasku, to też było coś
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-13, 23:45   #4858
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość

Ukraiński (bodajże) Mam talent wygrała kiedyś laska co sypała obrazki z piasku, to też było coś
Xenia jakaś tam , widziałam , oglądałam wszystko w necie... talent prawdziwy

Stary 2011-08-13, 23:46   #4859
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez melkmeisje Pokaż wiadomość
Czerwoną Lakostę np?

Cytat:
Puszczają ale cicho

Cytat:
Co do tego na czerwono, to nie Kochana, kupi sobie papierowe kubeczki

Sprzątają, nie zawsze, ale tak, choć tak jak pisałam, o niektóre rzeczy musiałam walczyć lub (jak to mówi mój tż) suszyć łeb Ale warto było, bo się nauczył

Ech ... A nie trzeba było tża z impry ściągnąć i zaciągnąć do ogarniania pod groźbą zostawienia go/odejścia od niego?
1. mój pije z gwinta colę więc odpada
2. a długo to trwało nim się naumiał? Bo mój też wie kiedy robi źle - ale co z tego.
3. właściwie nie wiedziałam gdzie dokładnie jest, miałam i tak dość pociągu więc olałam sprawę.

Miałam dopisać filmy dla Polly:
Skazani na Shawshank
Upiór w Operze
Ruiny
Cube
Piły
Memento
Fight Club
Truman Show
Rec

Dalej nie pamiętam.

A, i czytam Zmierzch i panie kochany, co za nudy Nie rozumiem czemu to takie popularne.

Stary 2011-08-13, 23:47   #4860
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Sprzątają, nie zawsze, ale tak, choć tak jak pisałam, o niektóre rzeczy musiałam walczyć lub (jak to mówi mój tż) suszyć łeb Ale warto było, bo się nauczył Choć często mi mówi, że znów mu o coś susze łeb, ale skoro skutkuje no to jak nie suszyć, choć czasem to trwa. A i o niektórych rzeczach, delikatniejszych mówiłam szczerze, nie obraził się nigdy, tylko czasem wkurzał, że ... mu suszę łeb Teraz to już czasem wystarczy jedno słowo lub spojrzenie i już wie co jest nie tak Jak z dzieckiem dosłownie Choć nadal jeszcze trochę rzeczy jest do suszenia
i racja - jak z dzieckiem - i za to ze działa - no bo skoro działą tzn ze znalazłaś metodę - miszczu

Cytat:
Napisane przez melkmeisje Pokaż wiadomość

Nie chce mi się doczytywać, ale widzę, że o Mad Menach mowa - przyznaję się, to ja Kończę 3 sezon, ale Dona nie da się lubić przecież! ruchacz pospolity. No dobra, nie lubić też się go nie da.

W ogóle dziś mam wieczór filmowy. Trafiłam na Pachnidło na TVP HD, a później na Czerwony na Polonii, niestety już trwał od godziny...

to tak na fali filmu ?

Cytat:
No właśnie do tego wspaniałego zestawu wad ma zacne zalety - albo to norma a mnie się zaletą wydaje - tzn. jest zaradny, zawsze koffajoncy i wspierajoncy, podoba mie sie na paszczy (no so, to ważne ) i mamy podobne zainteresowania i poglądy czyli rozumiemy się bez słów.
no fidzisz - i co sie rzucasz ze brudny - to dobry chop jest
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości