|
|
#4921 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXI
Cytat:
ale chyba coś w tym ejst natomiast zły charakter i zło wcielone to zło wcielone - jak to moja babcia mówi - złego charakteru sie nie wyczyści - ktoś jest zły - zepsuty, felerny, podły - zawiść? zazdrość jednak prymuje taa szczytowanko - kutwa nie miało kiedy ino dziś to jakiś żart cheba ale jest super.... nie ma bunkrów ale też jest za✂✂✂iście Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-08-14 o 01:20 |
|
|
|
|
#4922 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 01:20 ---------- Poprzedni post napisano o 01:18 ---------- Cytat:
gdyby ktoś z najblizszych sie topił i miał w ręku parę setek a wdrugiej nic a ona tylko jedną wolna rekę bez zadnego namysłu chwyciła by za forsę jeszcze by sie na koniec szyderczo uśmiechnęła ,ze tyle forsy udał jej się uratować Edytowane przez ania105 Czas edycji: 2011-08-14 o 01:24 |
||
|
|
|
#4923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kcialam zartem napisać ze pieniądze trzeba kochać bo tak szybko odchodzą, ale to nie śmieszne i fogle no ale dla tych co wiedzą po co som one to moze troszku Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-08-14 o 01:25 |
|
|
|
|
#4924 |
|
Zakorzenienie
|
Spadam do łóżeczka, suodkich snów all
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#4925 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Edytowane przez ania105 Czas edycji: 2011-08-14 o 01:31 |
|
|
|
|
#4926 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niby nie ma się czego wstydzić, ale ona się naśmiewa, że wybiórcza jestem i to jest nienormalne, że jem drób i wieprzowinę, a innych nie chcę ![]() a ona nie je ogórków i co Cytat:
to ja już się nie odzywam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#4927 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest super ![]() ale babcię masz mądrą, takie cechy siedzą w człowieku jak... klon, to jest nie do wyplewienia ---------- Dopisano o 01:50 ---------- Poprzedni post napisano o 01:43 ---------- coś mi mówi, że obudzę się w nowym barze
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-08-14 o 01:49 |
|
|
|
|
#4929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale każdy swoje wybory popełnia sam to ze chuop pająki wynosi w szklankach ( mimo strachu bo sam sie boi ale nie zabije) to nie powód żebym stracła rozum - to tylko rozczarowywuje tem bardziej my tu takie wzniosłe temata a chocpy przyjdom do baru, zabrudzo, zarzygajo i powiedzo ze my durne gópie som, i o co nam cho fogle eeeh przyroda no
|
|
|
|
|
#4930 | ||||||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
nakarm ją ogórkową ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#4931 |
|
Zakorzenienie
|
Macham znad czekolady na gorąco!
Waga pokazuje pół kilo mniej
|
#4932 | ||
|
Zakorzenienie
|
Zaproś ją na obiad i zrób ogórkowej zupy, a na drugie sałatkę ogórkową... z ogórkami Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziecko mi spadło w nocy z łóżka na podłogę (nie było żadnej amortyzacji), nie obudziła się tylko płakała przez sen. Leciałam do jej pokoju jak na skrzydłach... Na szczęście nic jej się nie stało Wysokość nie duża, no ale też nie mała. Niby jest pozastawiana a jakoś spadła, dziś więc tż musi wreszcie przełożyć łóżkowe deski z drugiej, coby sytuacja się nie powtórzyła
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#4933 | |||||
|
Zakorzenienie
|
jak zwał, tak zwał, ważne,że jej się nie spodobało
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() włączyli mi prąd, będę się ukompywać po jasnu
|
|
#4934 |
|
Zakorzenienie
|
Olewactwo? On niczego nie olewał
wiem, że choroba, ale dała taki skutek, że flejtuchostwo Wojtka i nonszalancja porządkowa wcale mi nie przeszkadzaja! Macham znad drugiej czekolady ![]() Trzymajcie kciuki- idę z Maxiem do weta... wczoraj było lepiej, dziś się pogorszyło ![]() biedak jest całkiem osowiały- a normalnie wszędzie go pełno, jakby się poruszał w przyśpieszonym tempie
|
#4935 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
A ja uwielbiam ogórkową i mogłabym jeść codziennie
W sumie tylko kurczaki jem Widzisz jak się dobrałyśmy ![]() Dobry,czas na kawę i jogurcik
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u nas to raczej ja jestem bałaganiarz i to niereformowalny oby było lepiej a czekolady zazdroszczę. Dieta dietą, ale słodkiego mi się zachciało
|
|
#4937 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana, czekolada w płynie- a płyny nie tuczą
Może jestem w błędzie, ale tego się trzymam- dziś ![]() jak mówiła moja teściowa- nie wierzę w kalorie. Czy ktoś kiedyś widział kalorię?
|
#4938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no fakt Znalazłam taką fajną płytkę na podłodze w korytarzu, gdzie jak ustawię wagę,to pokazuje o kilo mniej niż gdzie indziej Od teraz tam się ważę
|
|
#4939 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
nienie....on myśli ze za sekundkę to pozbiera i wyrzuci do kosza ![]() Cytat:
psycholka normalnie ![]() bosz...a ja na swoja teściową nie moge ani jednego złego słowa powiedziec
|
|
|
#4940 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiaj chyba dobijemy bar. Gryszard prawie się nie pomylił w statystykach
|
#4941 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Wlazłam na wagę,trzeba zrzucić sadełko
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4942 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4943 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
|
|
|
#4944 | ||
|
Konto usunięte
|
No nie móf, że lubisz?
![]() Cytat:
2. Ja chcę już uwolnić od ciężaru nadmiernej liczby flaszek, a Ta, paczka, myśli, że oszukać cheu ![]() 3 u mnie to był zabieg celowy Alo barowicze ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
#4945 |
|
Zakorzenienie
|
trza wymyślić jakiś przyjemny sposób
![]() na razie "tańczę sobie" przy tym [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;28747679] Może ja założę nowy? ![]() [/QUOTE]najpierw pomóż dobić stary
|
#4946 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4947 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry!
Macham znad wielgaśnej kawy. Się wyleżałam i wyzdrowiałam wreszcie. W życiu nie nadrobię 3-dniowych zaległości, ale historyje mężowo-teściowe przeczytałam i bardzo Wam współczuję. Teraz to ja będę bardzo, ale to bardzo miła dla przyszłej teściowej, bo kobito jest ok. Jak po raz pierwszy wysłałam jej paczkę z jakąś "cepelią" przed Gwiazdką, to się tak wzruszyła, że ponoć aż się popłakała. No i Synuś uchodzi w Finlandii za fleję, bo nie numeruje śrubek, nie ustawia kubków pod rząd ani książek i płyt alfabetycznie. Ale w rękawiczkach skórzanych chodzi czasami nawet latem szczególnie gdy idzie w nieznane miejsce albo porusza się komunikacją miejską. Niby to taki rockowy look, ale tak naprawdę, to boi się zarazić. Co prawda raz wrzucił obierki z ziemniaków do zlewu, ale to dlatego, że przyzwyczajony jest do młynka podzlewowego a ja takowego nie posiadam, ale generalnie sprząta po sobie. Nawet wodę z podłogi w łazience ściera jak nachlapie i sam pierze swoje rzeczy. Dziwi się tylko, że chodzę do sklepu po zakupy spożywcze, bo On wszystko zamawia przez net. Fakt, nie mieszkamy razem i widujemy się co kilka tygodni, ale jak na razie nie mogę narzekać. ![]() Wagi kłamiom. Dużo schudłam a nadal wyglądam na 75 kg. Jak chcecie sprawdzić ile macie tłuszczyku, to na tej stronie jest kalkulator: http://www.healthstatus.com/calculat...age-calculator Podają 4 wyniki, wyciągnęłam średnią, która wyszła 28,79%. A z 66 kg które ważę, to jest równe 19 kg.
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
#4948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;28747679]No nie móf, że lubisz? [/QUOTE]No ba! ![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;28747679] Może ja założę nowy? ![]() [/QUOTE]A umiesz pisać streszczenia? ![]() Słuchałam przed chwilę ich coveru Feara Ironów, zapodanego przez Ciebie na fejsie, ale chyba nie lubię tego Wybacz ves
|
|
|
|
#4949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi się bardzo podoba, chociaż na co dzień wolę oryginalne wersje. Szyskich czech
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:39.

skutkiem zupełnie niezjadliwie gotuję
. Przykre to było bardzo, ale kto wyczuje wołowinę czy inny rodzaj mięsa w farszu do pasztecików 
a ją to bawi 

Wysokość nie duża, no ale też nie mała. Niby jest pozastawiana a jakoś spadła, dziś więc tż musi wreszcie przełożyć łóżkowe deski z drugiej, coby sytuacja się nie powtórzyła 

oby było lepiej