Na urlopy wybywamy, lecz o sobie pamiętamy :) - PM 2012 cz. VIII - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-14, 08:51   #2221
M_ilkaa
Rozeznanie

Dot.: Na urlopy wybywamy, lecz o sobie pamiętamy :) - PM 2012 cz. VIII

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Dziewczyny załamka Wczoraj przy sztucznym świetle tego nie zauważyłam, ale dzisiaj wstaję patrzę do lusterka i ........ mam żółte zęby! Dentystka dobrała mi zły odcień i się odróżniają "nowe" zęby od reszty, bo swoje naturalne mam bialutkie
Nie ma mowy, żebym do ślubu z takim czymś poszła Korona to bardzo duży wydatek, a tu na ślub trzeba zbierać...
Idę dalej ryczeć w poduszkę.
O Matko! Koniecznie idź jeszcze raz do niej! MUSI to naprawić ! Jednak co swoja dentystka to swoja - już sprawdzona, ale pisałaś , że niestety jest za daleko. Trzymam kciuki Do wesela się zagoi
Stary 2011-08-14, 09:48   #2222
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
A czy wie ktoras z was, jak sa robione obraczki z bialego zlota? One sa w srodku zlote, a na gorze czyms powlekane czy jak? I czy w takim wypadku moglabym tez ze swojego zlota zrobic takie obraczki...

http://www.taxor.pl/altravision-obra...hp?ido=5&kol=1
Białe złoto to białe złoto. Jeśli ktoś by je zrobił że powlekł żółte złoto białym złotem to po pół roku miała byś zwykłe obrączki z żółtego złota. Jak przynosis swoje złoto do jubilera on i tak ich nie robi z tego złota bo to jest nie opłacalne. Tylko waży je oblicza ile jest warte i odlicza od ceny obrączek. Więc jeśli przynosis żółte złoto to możesz zamówić z białego

---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ----------

Nattiv to straszne z tą dentystką musisz pójść niech to naprawa przecież tak być nie może

a tak w ogóle zostało mi 11msc do ślubu
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

Edytowane przez (kicia)
Czas edycji: 2011-08-14 o 09:56
(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-14, 10:04   #2223
Nattiv
Zakorzenienie

Pojechałam tam z Tż i powiedziała, że dała mi najjaśniejsze wypełnienie jakie mieli i jaśniejszego nie ma produkowanego czy coś w tym stylu (ciekawe tylko, że mój dentysta miał zawsze idealną plombę dla mnie). Koronę na pewno zrobię u niego, bo po pierwsze taniej, a po drugie porządnie robi wszystko.
Problem tylko z kasą na to. Za niecałe 2 tygodnie mam badanie kwalifikacyjne na laserową korektę wzroku. Jak się załapię to pójdzie na to około 5 tys. "Nowe" oczy rodzice mi sponsorują i nie chcę od nich już wyciągać na zęby. Chcę sama uzbierać, tylko za mało zarabiam żeby cokolwiek odłożyć na to

Ostatnio same problemy mam. Moja mama jeszcze idzie do szpitala, bo ma problemy z sercem...

Kallos Sthenos - Piękno i Siła

Edytowane przez Nattiv
Czas edycji: 2011-08-14 o 10:06
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-14, 10:06   #2224
maly_czlowieczek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość

i mi też wybaczcie, że nie odniosę się do Was wszystkich, ale szybko czas z TŻecikiem ucieka
Stary 2011-08-14, 10:15   #2225
M_ilkaa
Rozeznanie

Cytat:
Pojechałam tam z Tż i powiedziała, że dała mi najjaśniejsze wypełnienie jakie mieli i jaśniejszego nie ma produkowanego czy coś w tym stylu (ciekawe tylko, że mój dentysta miał zawsze idealną plombę dla mnie). Koronę na pewno zrobię u niego, bo po pierwsze taniej, a po drugie porządnie robi wszystko.
Problem tylko z kasą na to. Za niecałe 2 tygodnie mam badanie kwalifikacyjne na laserową korektę wzroku. Jak się załapię to pójdzie na to około 5 tys. "Nowe" oczy rodzice mi sponsorują i nie chcę od nich już wyciągać na zęby. Chcę sama uzbierać, tylko za mało zarabiam żeby cokolwiek odłożyć na to

Ostatnio same problemy mam. Moja mama jeszcze idzie do szpitala, bo ma problemy z sercem...
Ej! Głowa do góry! tak się czasem zdarza, że wszystkie problemy pojawiają się jednocześnie - jak jest dobrze, to jest dobrze, a jak problemy to już po całości !
Zęby na pewno będziesz miała ok - przecież masz swojego sprawdzonego dentystę , skoro zawsze było ok to teraz też na pewno się postara - zwłaszcza przed ślubem
Z mamą też bedzie dobrze - zawsze trzeba być dobrej myśli

moja siostra też się szykuje na laserówkę oczu w październiku.

Edytowane przez M_ilkaa
Czas edycji: 2011-08-14 o 10:17
M_ilkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-14, 10:26   #2226
gamariel
Raczkowanie

[/COLOR]
Cytat:

Mnie zostało 300 dni do ślubu, od jutra juz dwójeczka z przodu
gamariel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-14, 10:43   #2227
magdziaS
Podróżniczka

Jaki tu spokój sialalala Dawno nie miałam jednej strony do nadrobienia od poprzedniego dnia

Nativ, trzymam mocno , żeby Twoje problemy szybciutko się rozwiązały

Lecimy z TŻem na lody a potem do mamy na obiad
Jutro nad jeziorko jeśli pogoda dopisze

magdziaS jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-14, 10:51   #2228
nena1984
Zakorzenienie

Witajcie dziewczynki!!

Muszę się z Wami podzielić radosną nowiną (nie, nie jestem w ciąży), ale wczoraj moja przyjaciółka powiedziała TAK i od tej pory jest już oficjalnie moją druhną. Były przytulańce, łzy i masę radości. Nie sądziłam, że będzie tak fajnie. Już zaczęła dyskusje na temat wieczoru panieńskiego i ma być niezapomniany. Ogólnie cieszyłyśmy się jak głupie i cały wieczór był na maxa udany. Niestety dziś boli mnie głowa

A tu porcyjka zdjęć ze ślubu Kamili Boruty. Szczerze, nie wiem kto to, podobno z M jak mydło, ale trzeba przyznać, że dziewczyna bardzo ładnie się prezentowała:

http://www.zeberka.pl/art.php?id=14030

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-14, 11:06   #2229
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Dzień dobry laseczki
Okey, troszeczkę zacznę nadrabianie :p W piątek byliśmy na tej naszej imprezie Dotarliśmy dopiero o północy akurat minęliśmy się już z częścią ekipy bo jedni do pracy, drudzy w nocy na wakacje jechali (tak tak - tacy uzależnieni że i tak na imprezie musieli się pokazać :p) ale mimo wszystko było rewelacyjnie! Albo na parkiecie, albo miłe gadki z tancerzami, no super! Wczoraj za to byłam na ślubie u znajomej i muszę Wam powiedzieć, że była to najpiękniejsza Ceremonia Zaślubin na jakiej kiedykolwiek byłam!!! Ksiądz tak cudownie mówił, Młodzi byli tak uroczo zestresowani, wyglądali pięknie (Młoda miała przepiękny makijaż i fryzurkę, suknia satynkowa o kształcie A czyli zupełnie nie mój typ, ale uwierzcie, że znajoma wyglądała w niej przepięknie!) Oczywiście Sztuczka cała we łzach... nie tylko na przysiędze ale i wcześniej, atmosfera była niesamowita po prostu, ach...

Cytat:
Napisane przez maly_czlowieczek Pokaż wiadomość
SUPER! świetny pomysł!
Dziękuję bardzo Mam nadzieję, że wszystko się uda, gościom pokaz się spodoba i potem tym chętniej pobawią się przez chwilę razem z nami w rytmach latino

Cytat:
z graniem to jest tak, że faktycznie nie wiem jak liczą czas usługi, choć wydaje mi się że właśnie godzinę po rozpoczęciu mszy, ale nie jestem pewna, czy to znaczy, że są gotowi do grania o 14, czy że już te 12 godzin się liczy, w sumie nie robi to wielkiej różnicy...jak widać nie do końca Cię zrozumiałam, ale chodziło mi o to, że wydawało mi się, że DJ chce zaczynać grać o 18, a wesele najwcześniej o 17...i coś mi tu nie zagrało....największe zdziwko to spowodował u mnie fakt, że sala nie chce wcześniej zacząć wesela, rozumiem tradycje w regionie - u nas wesela nawet o 13 się zaczynają, a u Was później, ale przecież gdybyś sobie zażyczyła mieć o 15 wesele, a o 13 ślub, to byłoby dziwne gdyby odmówiono....ale może źle to wszystko zrozumiałam

jeśli msza o 15....no to może poproście o długie kazanie albo wybierzcie długie czytania nie no, żartuję sobie...ale myślę, że powinni Was wpuścić wcześniej na salę i tyle! Faktycznie tylu osób nie zabierzesz w plener, co innego młodzież, ale nie wszystkich...
A no nie wiem jak to sobie w końcu liczą zespoły czy inni dj'owie (;p) ale nasz po prostu zasugerował, że najlepiej te 10 godzin osadzić między 18 a 4 rano (wiadomo, że on i tak przyjedzie na salę pewnie 2 godzinki przed naszym przyjściem żeby rozstawić swój sprzęt itd) - wg niego ludzie najswobodniej się bawią jak się ściemnia a nie jak jest biały dzień :p Wiadomo, że poprosimy go żeby był gotowy do pracy o tej godzinie, o której planowo będziemy już pod salą No a z lokalem to wiesz - dla nich każda godzina to jest kwestia zapłaty kucharzom i kelnerom, nie da rady żebym sobie zażyczyła wesele o 15... no tak to po prostu jest

Wiesz... wczoraj po ślubie koleżanki który był o 17 (a życzenia trwały do 18:30!) stwierdziłam, że ślub na 15 w naszym przypadku to byłoby najlepsze rozwiązanie Msza z życzeniami gdzieś tak do 16-16:30 by potrwały, potem załóżmy busik/samochody z gośćmi pojechałyby pod salę, tam goście poczekaliby na nas 20-30minut (na siedzonkach, pod daszkiem ;p) a my w tym czasie kicnęlibyśmy z naszymi fotografami na chwileczkę do parku na parę zdjątek Punkt 17 wchodzimy na salę i heja
sztuczka_magiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-14, 11:07   #2230
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Cytat:
no niezależnie od wszystkiego, jak inne Dziewczyny, jestem przekonana, że Twoje wesele będzie czadowe! a głównie ze względu na Wasze taneczne zacięcie, na pewno porwiecie wszystkich, nawet niemrawych, gości do zabawy a DJ faktycznie musi być świetny i jest elastyczny i profesjonalny, więc nie może być źle!
Kurczę, dzięki serdeczne za te miłe słowa No, akurat mamy takie hobby wpisujące się doskonale w wesele Co do Dj'a nie mam najmniejszych wątpliwości, że da radę

Cytat:
A ja jutro do pracki...buuu...takie uroki pracy w sklepie

Ale wrzucam wam linka z fajnym filmikiem, tak mnie cos naszlo poszukac filmikow ze slubu po tym co tu ostatnio wrzucilyscie
Taki troche inny

Ooooj twardzielku
Filmik naprawdę świetny Bardzo mi się podoba... I te wszystkie super dekoracje

Cytat:
sztuczko przeglądając jakąś stronkę ślubną natknełam się na kilka motylkowych dekoracji
O kurczę! Dziękuję Kiciu Prześliczne motylkowe inspiracje

Cytat:
Napisane przez M_ilkaa Pokaż wiadomość
ja myślałam o tych motylkach jako podziękowanie dla gości. Na Allegro jest ich dużo - różne kolory motyli i wstążek
O rany - faktycznie są Nie trafiłam na nie nigdy wcześniej Dzięki za cynk

Aha laseczki - jeśli mowa o motylkach Jakoś na początku tego roku mój TŻ odkrył jedną piosenkę w klimatach reggae Stwierdziliśmy, że jest mega urocza, a ponieważ oboje lubimy się nie raz pobujać do takich kawałków to od razu uznaliśmy, że MUSI polecieć na naszym weselu No i wczoraj szykowaliśmy się na ten ślub i tak mi się o niej przypomniało to mówię, żeby TŻcik włączył, aż tu nagle olśnienie - zupełnie zapomniałam, że jest tam wzmiana o MOTYLKACH Haha myślałam że padnę, no po prostu song idealnie pasuje do nas i do aranżacji naszego wesela Potem TŻcik zadowolony chodziła za mną i mi śpiewał: "i w brzuchu i w głowie MOTYLKI... rozpalasz we mnie ogień, MOTYLKI " - hehe kochany Same sprawdźcie: http://www.youtube.com/watch?v=b8ZvMypb_uk

---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ----------

Cytat:
Wybaczcie ale Was nie nadrobię teraz. Miałam mały wypadek na rowerze i niby jestem cała, ale jutro się okaże wszystko. Wizyta u dentysty obowiązkowa, bo cały przód wybity... :beczy: Trzymajcie kciuki, żeby tylko na tym się skończyło.
O Boziu... Strasznie współczuję Trzymam kciuki Kochana

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
a my wlasnie wrocilismy ze spacerku dodaje focie
Paulinko po raz kolejny stwierdzam, że śliczna z Ciebie dziewczynka I piękne masz włoski - super Ci z tym warkoczykiem - tak słodko i dziewczęco Pasowałoby mi do Ciebie takie warkoczykowe uczesanie na ślub, jakieś dobierańce i koczek mmm Podobają Ci się takie ;>?

Dziewczynki Już więcej Was w tej chwili nie nadrobię, bo jestem jeszcze w szlafroczku (xD) a muszę lecieć po bułki do piekarni... właśnie zgadałam się z moją mamusią, że jedziemy jutro nad morze Znaczy, moi rodziciele, TŻcik i ja Mogą być niezłe korki bo w końcu wszyscy mają wolne od pracy, ale takie pięknej pogody to u nas dawno nie było Po piekarni jadę za to do rodziców właśnie posiedzieć sobie miło w ogródku (TŻcik teraz w pracy) no i przy okazji obejrzę moje papiery na zaproszenia i motylki, bo przypadkiem nie zmieniłam adresu na allegro i paczka poszła do rodziców :p Hehe

Miłego weekendu Uwielbiam Was!
sztuczka_magiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-14, 11:15   #2231
marylka80
Zadomowienie

Cytat:
Białe złoto to białe złoto. Jeśli ktoś by je zrobił że powlekł żółte złoto białym złotem to po pół roku miała byś zwykłe obrączki z żółtego złota. Jak przynosis swoje złoto do jubilera on i tak ich nie robi z tego złota bo to jest nie opłacalne. Tylko waży je oblicza ile jest warte i odlicza od ceny obrączek. Więc jeśli przynosis żółte złoto to możesz zamówić z białego
Juz doczytalam, biale zloto to tzw zloto palladowe lub zloto niklowe czyli stop zoltego zlota z niklem lub palladem...ktore powoduje odbarwienie zoltego zlota i w efekcie koncowym jest ZBLIZONY kolorystycznie do wyrobow ze srebra czy platyny. Ale zeby ladnie sie blyszczal tak jak zloto czy platyna jest rodowany...czyli tak jak myslalam ze jest nakladana specjalna powloka rodu ktory powoduje ze obraczki ladnie sie blyszcza...Niestety jeżeli rodem zostanie pokryta gładka płaszczyzna, w bardzo krótkim czasie nastąpi ścieranie się rodu i pojawią się "plamy" żółtego złota. Oczywiscie te powloke mozna odnawiac...

tutaj artykul dla bardziej wnikliwych

http://podarunki.blogspot.com/2008/0...-biuterii.html

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczynki!!

Muszę się z Wami podzielić radosną nowiną (nie, nie jestem w ciąży), ale wczoraj moja przyjaciółka powiedziała TAK i od tej pory jest już oficjalnie moją druhną. Były przytulańce, łzy i masę radości. Nie sądziłam, że będzie tak fajnie. Już zaczęła dyskusje na temat wieczoru panieńskiego i ma być niezapomniany. Ogólnie cieszyłyśmy się jak głupie i cały wieczór był na maxa udany. Niestety dziś boli mnie głowa

A tu porcyjka zdjęć ze ślubu Kamili Boruty. Szczerze, nie wiem kto to, podobno z M jak mydło, ale trzeba przyznać, że dziewczyna bardzo ładnie się prezentowała:

Gratulacje

A co do sukni i wygladu Kamili to jestem baaaardzo na TAK
Wygladala tak jak lubie, pieknie, lekko, z klasa a przede wszystkim naturalnie Zadne koki loki, swiecidelka i inne ✂✂✂✂✂✂✂y! I bukiecik tez fajniutki
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-14, 11:38   #2232
M_ilkaa
Rozeznanie

Cytat:
Witajcie dziewczynki!!

klask i:
Stary 2011-08-14, 11:40   #2233
magduś2
Wtajemniczenie

GG do magduś2

Dziewczyny byliśmy na weselu i wczoraj i tydzień temu i powiem Wam, że mam takie przemyślenie Na wczorajszym tort był niedługo po obiedzie a przed pierwszym tańcem i powiem Wam, że to super opcja, smakował nam dużo bardziej niż zwykle kiedy to już nie mamy na niego "miejsca w brzuchu" a poza tym dzięki temu, że pierwszy taniec był troszkę później wszyscy zdążyli się przywitać z Parą Młodą i napić ze 2 toasty przy stolikach, poznać z sąsiadami i chwilę odsapnąć po posiłku

21.04.2012

18.03.2014 Agatka
magduś2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-14, 11:44   #2234
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Wróciłam właśnie do domku. Zęby połatane, ale dentystka powiedziała, że niedługo trzeba będzie koronę założyć...
uuu... na pocieszenie Ci powiem, ze ja tez mam koronkę w jedynce... ogolnie zawsze mialam zdrowe ząbki, jak jakas mala dziureczka to od razu do dentysty i po sprawie, tylko, ze jak bylam jeszcze dzieciakiem to scigalam sie z kolegą na rowerach i on zahamowal i moje zeby wbily sie w jego glowe.. ałć... od tego czasu mialam z tą jedynką mega problemy.. wkoncu okazalo sie, ze jest martwy i zaczął ciemniec..:/ wyglądalo to coraz gorzej, wiec sie zdecydowalam na koronkę, bo nie bylo innego wyjscia... od roku ją mam i jestem bardzo zadowolona, bo i kolor ten sam, ksztalt.. ale nie jest to tanie (ja placilam chyba 1500zł, 1700zł za pelnoceramiczną) ale usmiech od razu inaczej wygląda

Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość

Paulinko po raz kolejny stwierdzam, że śliczna z Ciebie dziewczynka I piękne masz włoski - super Ci z tym warkoczykiem - tak słodko i dziewczęco Pasowałoby mi do Ciebie takie warkoczykowe uczesanie na ślub, jakieś dobierańce i koczek mmm Podobają Ci się takie ;>?

dziekuje Wlasnie ostatnio czesto sobie robie rozne fryzyrki z warkoczykami i nawet mi w nich fajnie moze i wlasnie warkoczyki fryzjerka wyczaruje mi na mojej glowie w Dniu Slubu choc, jak sama widzisz mam okrągłą głowe wiec nie wiem czy tak calkiem spięte wlosy bedą mi pasowac, ale to sie wszystko okaze jak bedzie trzeba, to pojde i na 10 probnych, zeby wyrobowac rozne fryzurki
ps. A ten warkoczyk ze zdjecia to nawet mojemu TZcikowi sie spodobal
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-14, 11:56   #2235
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Gratuluję
A mi zostało 8 miesięcy
Stary 2011-08-14, 11:58   #2236
M_ilkaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez magduś2 Pokaż wiadomość
Dziewczyny byliśmy na weselu i wczoraj i tydzień temu i powiem Wam, że mam takie przemyślenie Na wczorajszym tort był niedługo po obiedzie a przed pierwszym tańcem i powiem Wam, że to super opcja, smakował nam dużo bardziej niż zwykle kiedy to już nie mamy na niego "miejsca w brzuchu" a poza tym dzięki temu, że pierwszy taniec był troszkę później wszyscy zdążyli się przywitać z Parą Młodą i napić ze 2 toasty przy stolikach, poznać z sąsiadami i chwilę odsapnąć po posiłku
My też tak planujemy, zresztą nawet pani w cukierni powiedziała, że ostatnio dużo Młodych wybiera tą opcję. My później około 23 będziemy mieli całego prosiaczka więc jakbyśmy mieli jeszcze do tego podać tort to chyba za dużo byłoby tego
Stary 2011-08-14, 12:11   #2237
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
Witajcie dziewczynki!!

to świetnie

Kamili też nie kojarzę, ale wyglądała pięknie

---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ----------

Cytat:
My też tak planujemy, zresztą nawet pani w cukierni powiedziała, że ostatnio dużo Młodych wybiera tą opcję. My później około 23 będziemy mieli całego prosiaczka więc jakbyśmy mieli jeszcze do tego podać tort to chyba za dużo byłoby tego
U nas (śląsk) chyba zawsze torty są w takich godzinach, tzn zwykle po obiedzie jest pierwszy taniec, później przynoszą ciasta i później młodzi kroją tort.
I zastanawiam się czy nie zrobić na nasze wesele menu (jakie potrawy i mniej więcej godziny) bo my dosłownie na 10min wyszliśmy do ogrodu i ominęło nas krojenie tortu przez młodych a dodatkowo obsługa nam wcale tortu nie ukroiła, bo jak wróciliśmy talerze były puste i nawet się nie zorientowaliśmy na początku, że to już po torcie
Stary 2011-08-14, 12:49   #2238
M_ilkaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
to świetnie

Kamili też nie kojarzę, ale wyglądała pięknie

---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ----------

U nas (śląsk) chyba zawsze torty są w takich godzinach, tzn zwykle po obiedzie jest pierwszy taniec, później przynoszą ciasta i później młodzi kroją tort.
I zastanawiam się czy nie zrobić na nasze wesele menu (jakie potrawy i mniej więcej godziny) bo my dosłownie na 10min wyszliśmy do ogrodu i ominęło nas krojenie tortu przez młodych a dodatkowo obsługa nam wcale tortu nie ukroiła, bo jak wróciliśmy talerze były puste i nawet się nie zorientowaliśmy na początku, że to już po torcie
O To nie ładnie
menu z godzinami potraw zawsze się sprawdza - polecam

---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ----------

Patrzcie co znalazłam na Allegro
http://allegro.pl/ramiaczka-ozdobne-...761025924.html

byłoby to dobre rozwiązanie do sukienki zamiast zwykłych białych "makaroników" czy raczej kicz ??
Stary 2011-08-14, 13:01   #2239
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
O To nie ładnie

---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ----------

byłoby to dobre rozwiązanie do sukienki zamiast zwykłych białych "makaroników" czy raczej kicz ??
mam takie ramiączka kupowałam do sukienki tuby bo nie trzymała się nic a nic na biuście i jakieś ramiączka to był mus (przymocowałam do sukienki), a myślę, że dużo lepiej wyglądają takie niż silikonowe. Kupowałam u tego samego użytkownika, ale wzięłam te najtańsze bo nie wiedziałam czy się sprawdzą
http://allegro.pl/ramiaczka-ozdobne-...761678832.html

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-14, 13:02   #2240
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
A co do sukni i wygladu Kamili to jestem baaaardzo na TAK
Wygladala tak jak lubie, pieknie, lekko, z klasa a przede wszystkim naturalnie Zadne koki loki, swiecidelka i inne ✂✂✂✂✂✂✂y! I bukiecik tez fajniutki
Mam dokładnie te same odczucia :tak:

Cytat:
Napisane przez magduś2 Pokaż wiadomość
Dziewczyny byliśmy na weselu i wczoraj i tydzień temu i powiem Wam, że mam takie przemyślenie Na wczorajszym tort był niedługo po obiedzie a przed pierwszym tańcem i powiem Wam, że to super opcja
oooo warto się nad tym zastanowić, bo tort o północy, kiedy zjedzone zostały co najmniej 3 ciepłe dania i masa przystawek nie smakuje tak dobrze

Cytat:
fajne, ale ciekawe jakby się prezentowało z suknią

Dziewczyny, wpadłam na pomysł nowego ślubnego image'u. Mianowicie makijaż jak u Magdy Mielcarz i taki oto bukiecik, co sądzicie?? Acha, jakby któraś z Was natrafiła na wyraźniejsze zdjęcie jej make upu, to byłabym wdzięczna
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg z9745724X,Magda-Mielcarz-z-Kinga-Rusin-.jpg (39,8 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg AAAADM8-Qi8AAAAAAH_ctA.jpg (16,6 KB, 21 załadowań)

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-14, 13:43   #2241
gosiulka22
Wtajemniczenie

Cytat:
O To nie ładnie

ramiaczka fajne ale musiałąbyś mierzyc do sukienki bo tak cieżko powiedzieć czy będą pasowały
a do jakiej sukienki chcesz te ramiaczka?
gosiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-14, 13:52   #2242
marylka80
Zadomowienie

Cytat:
O To nie ładnie

Kicz to moze nie jest, ale na pewno nie beda pasowac do kazdej sukienki...ja mysle ze tylko do jakis bardzo prostych i zwiewnych..ale na pewno nie do jakichs kornkowych czy tez wysadzanych blyskotkami bo na pewno bedzie tego za duzo...no i jak dla mnie odpada wtedy zdecydowanie bizuteria na szyje...wiec do takich swiecidelek trezba podejsc z umiarem...

Cytat:

oooo warto się nad tym zastanowić, bo tort o północy, kiedy zjedzone zostały co najmniej 3 ciepłe dania i masa przystawek nie smakuje tak dobrze

Dziewczyny, wpadłam na pomysł nowego ślubnego image'u. Mianowicie makijaż jak u Magdy Mielcarz i taki oto bukiecik, co sądzicie?? Acha, jakby któraś z Was natrafiła na wyraźniejsze zdjęcie jej make upu, to byłabym wdzięczna
Mi sie bardzo podoba Tez od jakigos czasu chodzi mi po glowie niebieski bo wszystko wskazuje na to ze wsadze TZcika w ten granatowy garniturek co wam tutaj kiedys pokazywalam tylko z dodatkiem zoltego i jakiegos trzeciego kolorku, pudrowy roz, albo fiolet...tylko nigdy sobie nie robilam oczu na niebiesko, i nie jestem pewna czy mi bedzie pasowac hmmm...bo mam jasna karnacje, piegi, rude wlosy i ziolone oczy, wec chyba odpada w cieplych fioletach czuje sie super, wiec chyba bede szla w tym kierunku, zeby ten niebieski jednak troche ocieplic czyms...
A tak w ogole to wiesz Nena co to za kwiatki siedza w tym bukiecie, bo na prawde piekny jest!
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-14, 13:59   #2243
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:

Makijaż boski Bukiet mi się średnio podoba

Stary 2011-08-14, 14:06   #2244
M_ilkaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez gosiulka22 Pokaż wiadomość
ramiaczka fajne ale musiałąbyś mierzyc do sukienki bo tak cieżko powiedzieć czy będą pasowały
a do jakiej sukienki chcesz te ramiaczka?
myślałam o ślubnej żeby nie było tak "zwyczajnie" ale fakt z ozdobami łatwo można przesadzić
Stary 2011-08-14, 14:12   #2245
gosiulka22
Wtajemniczenie

Cytat:
myślałam o ślubnej żeby nie było tak "zwyczajnie" ale fakt z ozdobami łatwo można przesadzić
a Ty masz juz ślubną?
Stary 2011-08-14, 14:16   #2246
M_ilkaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez gosiulka22 Pokaż wiadomość
a Ty masz juz ślubną?
upatrzoną do mierzenia ale tak sobie wybiegam w przyszłość w razie jakbym się faktycznie zdecydowała na odkrytą górę
Stary 2011-08-14, 14:20   #2247
Nattiv
Zakorzenienie

Wiecie co? Zastanawiam się nad winami z fioletową etykietką. Muszę kupić jakieś na spróbowanie, bo fajnie by pasowały do wystroju

Stary 2011-08-14, 14:24   #2248
gosiulka22
Wtajemniczenie

Cytat:
upatrzoną do mierzenia ale tak sobie wybiegam w przyszłość w razie jakbym się faktycznie zdecydowała na odkrytą górę
oj to już najlepiej dopasowac wszystko jak juz suknia bedzie ja chciałabym z ramiaczkami jednak
Stary 2011-08-14, 14:27   #2249
M_ilkaa
Rozeznanie

Cytat:
Wiecie co? Zastanawiam się nad winami z fioletową etykietką. Muszę kupić jakieś na spróbowanie, bo fajnie by pasowały do wystroju
można też nakleić ozdobne etykietki, wklejam przykład (jest na wódkę , ale może na wino też się znajdzie
ttp://www.slubnezakupy.pl/sklep,121,293,etykiety_sa moprzylepne_ea43_na_alkoh ol_50szt.htm
http://www.slubnezakupy.pl/sklep,121...ohol_50szt.htm
Stary 2011-08-14, 14:28   #2250
gosiulka22
Wtajemniczenie

Cytat:
pewnie że tak powinny fajnie wyglądac. jest duzo win z fioletową etykietką wiec napewno znajdziesz coś odpowiedniego.
ja wina nie bede miała..
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości