Miłośniczki Zary cz. XI - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-14, 16:49   #3871
rendsaid
Wtajemniczenie

Dot.: Miłośniczki Zary cz. XI

Cytat:
Napisane przez susse Pokaż wiadomość
bez cyrkonii jest jeszcze taki: http://cdn.webshopapp.com/f/zzdvan/dkny-ny8082.jpg

ale tutaj niekoniecznie ładnie wygląda ta tarcza z masy perłowej

większość moich ubrań jest w kolorze czarnym bądź białym i myślę, że ten czarny wyglądałby ładnie do mojego czarnego shoppera

ooooo to ja bym brala jednak ten zamiast zlotego

rendsaid jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-14, 16:49   #3872
surrealplace
Zadomowienie

Byłam z tż na obiedzie i widziałam babę z torbą birkin Mogłam ją zamówić, teraz mi już nie przyjdzie na urodziny
surrealplace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-14, 16:49   #3873
wisienka1000
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Yavanna84 Pokaż wiadomość
Zazdroszczę Taty. Mój mi nigdy ubrań nie chciał kupować, jedynie na elektronikę, książki i sprzęt sportowy się go naciągało łatwo.
mój mi nie kupił chyba jeszcze nic sam!!! jego prezenty to np pozyczenie kasy na mechanika i w efekcie stwierdzenie, a to mi nie oddawaj... i zdarzy się raz na 100 lat!!
wisienka1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-14, 16:50   #3874
Yavanna84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rendsaid Pokaż wiadomość
ja potrzebuje pilnie cos mocno chroniącego przed wysoka temperatura prostownicy , heeeeeeeeeeeeeelpp
chcialabym znowu jej uzywac .

ejj no polećcie mi cos :cis za: bo ja musze uzyc prostownicy hihihi mój tż bardzo lubi mnie w prostych a mi sie potwornie zniszczyly a chce teraz cos co da maks . ochrone tak do 50 zł powiedzmy
Czytałam wiele zachwytów nad Kerastese z cementem. Ale sama nie testowałam, nie mam cierpliwości do prostowania.

Fotografie psów: https://www.facebook.com/SnapDogPL/

Muffin: https://www.facebook.com/muffinbordercollie
Yavanna84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-14, 16:53   #3875
rendsaid
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez wisienka1000 Pokaż wiadomość
mój mi nie kupił chyba jeszcze nic sam!!! jego prezenty to np pozyczenie kasy na mechanika i w efekcie stwierdzenie, a to mi nie oddawaj... i zdarzy się raz na 100 lat!!
no coś ty ??
mnie wszystko tata kupuje nawet jedli zarabiam to nie przestawal mi dawać kase albo prezety robic bo on mowi ze to jest jego obowiazek a że pracuje to nie zmienia niczego

---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ----------

Cytat:
Czytałam wiele zachwytów nad Kerastese z cementem. Ale sama nie testowałam, nie mam cierpliwości do prostowania.
ale kosztuje jakieś 120 zeta
ja cierpliwosc mam ale boje sie zniszczenia

rendsaid jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-14, 16:59   #3876
Yavanna84
Zakorzenienie

Cytat:
Mój po prostu nie ogarnia mej miłości do ubrań. Dla niego ciuchy i buty mają tylko funkcje praktyczne. A już posiadanie kilku torebek to zbrodnia.

Nauczona tym doświadczeniem każdemu TŻtowi uświadamiałam, że 20 par butów to nie jest dużo i czasem TRZEBA mieć tę samą kieckę w dwóch wersjach kolorystycznych. No i teraz chłop narzekać nie może, wiedział w co się pakuje.

---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ----------

Cytat:
no coś ty ??
mnie wszystko tata kupuje nawet jedli zarabiam to nie przestawal mi dawać kase albo prezety robic bo on mowi ze to jest jego obowiazek a że pracuje to nie zmienia niczego

---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ----------

ale kosztuje jakieś 120 zeta
ja cierpliwosc mam ale boje sie zniszczenia
Naprawdę? Huh myślałam że jest tańszy.

---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ----------

Cytat:
Napisane przez PaulinaMigotka Pokaż wiadomość
O dobrze wiedzieć. A jak z rozmiarówką, jest normalna, czy zawyżona?
Jak dla mnie normalna. Mierzyłam Mkę i w ramionach OK, w pasie taka na styk (czyli jak większość dopasowanych marynarek z Zary u mnie).

Stary 2011-08-14, 17:02   #3877
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Cytat:
Mój po prostu nie ogarnia mej miłości do ubrań. Dla niego ciuchy i buty mają tylko funkcje praktyczne. A już posiadanie kilku torebek to zbrodnia.

Nauczona tym doświadczeniem każdemu TŻtowi uświadamiałam, że 20 par butów to nie jest dużo i czasem TRZEBA mieć tę samą kieckę w dwóch wersjach kolorystycznych. No i teraz chłop narzekać nie może, wiedział w co się pakuje.

---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ----------

Naprawdę? Huh myślałam że jest tańszy.

---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ----------

Jak dla mnie normalna. Mierzyłam Mkę i w ramionach OK, w pasie taka na styk (czyli jak większość dopasowanych marynarek z Zary u mnie).
Dzięki. Tak w ogóle, to na all widziałam kilka tych marynarek w róznych rozmiarach i taniej niż w sklepie.

Instagram http://instagram.com/paulinamigotka
PaulinaMigotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-14, 17:04   #3878
Yavanna84
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki. Tak w ogóle, to na all widziałam kilka tych marynarek w róznych rozmiarach i taniej niż w sklepie.
Muszę poszperać. W ogóle układam sobie listę zakupów z jesiennej kolekcji i przeraża mnie ile rzeczy pragnę.

Stary 2011-08-14, 17:08   #3879
paryzanka202
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez innocencee Pokaż wiadomość
Dla mnie również kupowanie spodni to istna katorga. Jak dobre w biodrach i pasie to wąskie w łydkach i na odwrót

Ostatnio kupiłam 2 pary levis'ów z kolekcji curve id i to są idealne spodnie świetnie leżą i mogłabym chodzić w nich cały dzień. Są mega wygodne. Nie wypychają się na kolanach po kilku godzinach tak jak w zwyczaju mają to rurki i nie trzeba ich obciągać jak się wstaje z pozycji siedzącej nie podciągają sie do góry,.....wiecie o co chodzi nieeee

Mam ochotę na te cygaretki zarowe z paskiem co Paryżanka prezentuje na blogu ale boję się że nie będą pasowaly przy pierwszej wizycie w Zarce muszę je obadać. One są stale dostępne?
ja w nich wcale fajnie nie wygladam

Cytat:
Wrzucam obiecane zdjęcie w tulipanku. Z zamazaną twarzą, bo jestem bez makijażu i po nieprzespanej nocy, więc twarz straszy.
Jestes piekna!!!!!!!! powiesz mi co to za kolor wlosow? Widze,ze juz baaardzo schudlas, wygladasz cudownie.Mam rowniez prosbe wyslesz mi na pw jak sie odchudzasz czy cwiczysz, jaki jadlospis? ja planuje tez zaczac od jutra swietnie wyglada ten tulipanek do ramoneski.

Jesli zobaczycie tulipanka M fiolet na allegro to dajcie mi znac

Cytat:
Napisane przez Rzymianka Pokaż wiadomość
Dobrze miłego popołudnia ja biorę spódnicę z Zary, koturny Tommiego i męża na spacer po łazienkach.
Super wygladasz!
Cytat:
Napisane przez ESTEE87 Pokaż wiadomość
No właśnie wiesz co denerwuje mnie nieraz że jest za bardzo kontaktowy...ale muszę troche wrzucić na luz tak jak to robi Rend

Dziewczyny tu piszą że nie moga znaleźć drugiej połówki, ale życie razem tez nie jest kolorowe
Oj tam oj tam
Cytat:
paryzanko a mnie powiedzieli, że cytuję "bez urazy Marysia to archaiczne imię" Też nie wiedziałam i też chcę zdjęcia zobaczyć.

Czerwona

czarnulka066 prawda idealnie byś się nadawała.Opowiedz coś o facetach

Marysia to piekne imie i tak bedzie sie nazywala moja coreczka.

Cytat:
Napisane przez anies5 Pokaż wiadomość
Tak , zakryte buty i rajstopy to podstawa. Makijaż musi być delikatny, paznokcie w kolorach nude, albo delikatnych różach. No i generalnie - kobieta musi mieć ubrane coś na kształt garsonki. Także nie poszaleją z prezentowaniem nowych kolekcji .
TŻ mi opowiadał, że jednej kobiecie kazali przefarbować włosy, bo miała zbyt "wyzywający" kolor , a inny kolega zrobił sobie tatuaż na nadgarstku podczas wakacji i pożegnali się z nim.

Dokładnie. Może to tylko agencja zajmująca się sprzedażą usług danego banku, czyli coś w stylu call center. W takich miejscach strój jest raczej dowolny.

Kto wie, może mają uniformy.
Moja kuzynka pracuje w banku i dostala kiedys niezly opieprz bo miala frencha na krotkich paznokciach. Pozwalaja jej tylko bezbarwnym lakierem albo nude.

Cytat:
haha fajnie ja przed Biedronką

no heloł po co tu wstawiasz tą bordową of kors że czerwona

dzieki dzieki
Cytat:
Napisane przez anies5 Pokaż wiadomość
W banku kolorowo i w mini? Eeee niemożliwe. Mój TŻ pracuje w banku i dress code mają rygorystyczny. Przykładowo mężczyzna może mieć na dłoni tylko obrączkę i ewentualnie zegarek. Żadna inna biżuteria nie wchodzi w grę. Zawsze garnitur i to w odpowiedniej kolorystyce, nie mogą ściągać marynarki, musi być krawat. Odpada marynarka w innym kolorze, niż spodnie. Kobiety mają gorzej, bo nawet nie można mieć odrostu na włosach (widocznego). Spódnica za kolano, kolorystyka w ramach palety szarości, czerni, brązów, granatów, bieli. Nie można nosić zdobnej biżuterii, fryzura nie może być zbyt ekstrawagancka. Reasumując, neonowa kolekcja Zary nie przejdzie .

Dobry wybór , na chrzest wydaje się być zdecydowanie bardziej stosowna.
tez sie zastanawialam co to za bank. Swoja droga mozej est na jakims wyzszym stanowisku skoro stac ja na torby za 5 tys?

Cytat:
no właśnie też mi się tak wydaje a ta pani z bloga wstawia kolorowe zestawy pisząc, że tak poszła do pracy, więc mi ten bank tu nie pasuje zupełnie... chyba, że to bank spermy

haha padlam

Cytat:
Napisane przez farfalla Pokaż wiadomość
Dzień dobry

ATTENZIONE !
KTO DZIŚ BEDZIE W ZARZE ?

Ale wam zazdroszczę ... ja bym chciała się dogadywać z facetami ... ale każdy lepszy kumpel zaczyna sobie coś myśleć i bzdurać w pewnym momencie ... a jak ja nie chce nic wiecej to kontakt potem sie pogarsza albo urywa i dopiero po jakims czasie znow dochodzi do normy ale to albo jak sobie znajda laske albo tak jak np teraz znów się boję że mój przyjaciel coś znów zaczął świrować (oby nie bo drugi raz nie chcę powtarzać tej samej akcji )

dokładnie .. ostatnio PKO chyba w necie umieścił cały swój dress code .. a większość banków chyba ma podobny ... co do kobiet to jeszcze dochodzą rajstopy/pończochy, zakryte buty i paznokcie nie moga być kolorowe chyba no i makijaż też nie może być ostry ... także przekichane mają (a ja chciałam kiedyś w banku pracować )

Wcale nie jest tak fajnie, bo kazdy sie pozniej zakochuje i mam tylko problemy.\\

innocencee 0- dziekuje, kliknelam!|!!!!!!:brzydal :
paryzanka202 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-14, 17:13   #3880
paryzanka202
Zakorzenienie

Cytat:
ej no nikt nie ma nic termoochronnego ????? foooch !

jutro ide po moje zarowe zakupy !! jutro po moje zarowe zakupy !! jutro ide do zarowej jaskini !! jutro bede miala zlota sukienke ! i bede miala koszule !! i bede miala sweter srebrny tez tralalalalalalal szlalalaalala

a widzialas moja liste??? marynarke pomaranczowa mozesz skreslic, bo wlasnie u niej kliknelam.
Cytat:
a idź Ty!! niech mi też ktoś kupi!!!

widziałaś, ze jest Twoja marynarka na all za 240 zł z wysyłką?? na poprzedniej stronie chyba jest link nawet
kliknelam

bede miala i niebieska i pomaranczowa

Tata to mi nie kupuje, jak mowie zeby mi dal kase to mi da np na fryzjera czy cos, ale on mowi to niech Ci mama da np kasa i tak wspolna wiec nie ma roznicy. Jesli gdzies wyjezdza to zawsze mi cos kupuje np zlote kolczyki, perfumy, zawsze sama mowie co chce zeby mi kupil

np teraz na urodziny dostalam kolczyki ktore chcialam 2 x 100 ml paco rabanne i marynare z zary nie moge narzekac.

No i rodzice mnie utrzymuja teraz przeciez i dodatkowo jak gdzies jedziemy to i tak zawsze mi cos kupia..

masakra jak o tym pomysle Nawet jak pracowalam to dostawalam taka sama kwote na zycie
Stary 2011-08-14, 17:17   #3881
Różowy Strachulec
Zakorzenienie

Cytat:
Strachulcu oddawaj torebkę!!!!hihihiih
Nie oddam

Cytat:
nie wygląda to źle, ale ja chyba jednak nie odważyłabym się w tym wyjść do ludzi pewnie się gapili na Ciebie wszyscy dookoła zastanawiając się czemu dziewczyna wyszła w szlafroku chciałabym widzieć te zdziwione miny... swoją drogą jak to Zara nazwała? Płaszczem?
No właśnie jestem bardzo rozczarowana bo nie było żadnych zdziwionych min i zainteresowania. Peniuarkowi jest przykro
A na stronie był chyba jako "printed kimono"
Cytat:
1. Poka

2. Super
Jedyne zdjęcia mam w piżamie Jak gdzieś odszukam to wstawię

Cytat:
ale blondiiiiiiii

ja bym wyszla w tym krótszym , ale w dlugim nie
edit jedak bym gozalozyla , ale jako sukienke , oplotkabym go w talii cienkim paskiem i do szpilek
bez niczego pod spodem?

Cytat:
Napisane przez pralinkax Pokaż wiadomość
Nie podoba mi się ta podomka w ogóle, ale na Tobie całkiem ciekawie to wygląda
dzięki

Cytat:
Napisane przez Bethie Pokaż wiadomość
dołożyć do shoppera

ja chcę kupić teraz drugi i nie wiem, czy brać czarny czy ten filcowy?
ale chyba bardziej skłaniam się ku czarnemu
czarny

Cytat:
Napisane przez mauskacom Pokaż wiadomość
kup czarny raz ,że jest praktyczniejszy, bo ja filcowego wiosną/latem w życiu bym nie ubrała, bo kojarzy mi się jesienno-zimowy . no i czarny jest świetny!
o to to

Cytat:
Napisane przez paryzanka202 Pokaż wiadomość
\hejasek, jestem juz w domku!!!!! i mam szybkiego necika hihi.
\

Na dodatek tata chce mi kupic koturny hahahah supcio...
Zazdroszczę taty, mój jest taki że się cieszę że od lat nie mamy z mamą z nim kontaktu
Cytat:
Super zestaw. Jak dla mnie podomka jak najbardziej się na spacerowanie nadaje. I jeszcze ta torba. Cudo
Fajnie powiewa jak się chodzi, a torba na spacer trochę ciężka, szczególnie że TŻ mi zapakował swój portfel i wszystkie inne rzeczy

Cytat:
jutro ide po moje zarowe zakupy !! jutro po moje zarowe zakupy !! jutro ide do zarowej jaskini !! jutro bede miala zlota sukienke ! i bede miala koszule !! i bede miala sweter srebrny tez tralalalalalalal szlalalaalala
fajnie masz
Stary 2011-08-14, 17:18   #3882
tanizaki
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Bethie Pokaż wiadomość
dołożyć do shoppera

ja chcę kupić teraz drugi i nie wiem, czy brać czarny czy ten filcowy?
ale chyba bardziej skłaniam się ku czarnemu
Filcowy zakochałam sie w nim od pierwszego wejrzenia

INSTAGRAM
tanizaki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-14, 17:22   #3883
surrealplace
Zadomowienie

Cytat:
Kliknęłam na all za 199zł (w sklepie po 359). Ciekawe jak będzie na zywo wygladać
Piękna jest i pięknie leży. PRawie z nią wyszłam ze sklepu Ogarnęło mnie jedynie to, że ostatnio same czarne rzeczy kupuję
surrealplace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-14, 17:24   #3884
Yavanna84
Zakorzenienie

Cytat:
Jestes piekna!!!!!!!! powiesz mi co to za kolor wlosow? Widze,ze juz baaardzo schudlas, wygladasz cudownie.Mam rowniez prosbe wyslesz mi na pw jak sie odchudzasz czy cwiczysz, jaki jadlospis? ja planuje tez zaczac od jutra swietnie wyglada ten tulipanek do ramoneski.
Ale jesteś kochana, dziękuję. Farbuję L'Orealem Recital Preference, odcień Viking.

Zaraz wyskrobię PW.

Stary 2011-08-14, 17:25   #3885
Różowy Strachulec
Zakorzenienie

Cytat:
Mój też mi będzie musiał pożyczyć na przegląd i do tego coś piszczy we wspomaganiu

Obiecane zdjęcia porównawcze, jedno z rudym puchatym bonusem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg przod.jpg (64,6 KB, 60 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg przod2.jpg (62,8 KB, 96 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bok.jpg (55,5 KB, 118 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg gora.jpg (65,8 KB, 57 załadowań)
Stary 2011-08-14, 17:31   #3886
e8568007f733d5544c729bc90367d4fe20d6da38_65540b4a0b460
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Różowy Strachulec Pokaż wiadomość
Mój też mi będzie musiał pożyczyć na przegląd i do tego coś piszczy we wspomaganiu

oo ale cudny puchaty bonus dzięki Strachulcu nooo to już mogę spać spokojnie, aż taka wielka ta roma nie jest ale i tak mam obawy, że będzie dla mnie za duża muszę jeszcze raz przymierzyć do siebie szoperka i porównać

a w stylizacji z peniuarkiem świetnie wyglądałaś
e8568007f733d5544c729bc90367d4fe20d6da38_65540b4a0b460 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-14, 17:38   #3887
lola23
Wtajemniczenie

Cytat:
Chętnie je przygarnę jeśli ich nie chcesz

targowisko:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=211273
lola23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-14, 17:39   #3888
Yavanna84
Zakorzenienie

Cytat:

Piękne te torebki. Oj kusisz kusisz niedobra.

Ale i tak puchacz najpiękniejszy.

Stary 2011-08-14, 17:39   #3889
Rzymianka
Wtajemniczenie

Cytat:
Ale zazdroszczę.... też bym poszła na niedzielny spacer.... ehhhh....
Tymczasem już nie mogę utrzymać oczu otwartych w pracy
wisienka1000 biedactwo, ja na studiach pracowałam w Galerii niedzieli nienawidziłam najbardziej.

Cytat:
Napisane przez pralinkax Pokaż wiadomość
Ejj ja chce taką spódniczkę
pralinkax jak była na początku sezonu to nie wzięłam, potem bardzo chciałam po tych zdjęciach(tej dziewczyny).No i jakimś zbiegiem okoliczności wywlekli na wyprzedaż jedną, jedyną S i kupiłam bo XS nie było zresztą byłaby zbyt krótka.

Cytat:
Napisane przez nie z tej bajki Pokaż wiadomość
ślicznie wyglądasz
nie z tej bajki dziękuję
Cytat:
Napisane przez Kate_Mariposa Pokaż wiadomość
Ale Ci fajnie

Rzymianko, szkoda że nie wstałam wcześniej, bo doradziłabym Ci odwiedzenie łazienek o 12 albo 16. Są o tej porze mini koncerty chopinowskie przy pomniku Chopina. Jest super atmosfera, ludzie siedzą na ławkach i na trawce w słońcu i słuchają muzyki.
Przejechałabym się tam sama, ale chyba jeszcze nie wydobrzałam, a wieczorem jadę z koleżanką do klubokawiarni Cud nad Wisłą, też super miejsce, można fajnie spędzić wieczór pod chmurką
Kate_Mariposa dzięki Kochana załapałam się na mini koncert Jutro będę oglądać defiladę patriotyczną
Kate musisz go (TEGO MĘŻCZYZNĘ) spotkać jeszcze raz MUSISZ !

Cytat:
Wrzucam obiecane zdjęcie w tulipanku. Z zamazaną twarzą, bo jestem bez makijażu i po nieprzespanej nocy, więc twarz straszy.
Yavanna piękny rockowy zestaw, zazdroszczę Ci kurtki Super wyglądasz
Cytat:
Weź mi tak nawet nie mów nie gadam z nim od wczoraj :/
Oj ale sexy żonka
ESTEE87 dzięki Skarbie .Ty jesteś taka śliczna, weź mu też troszkę zazdrości do życia wprowadź.Niechże Ci mężowie po ślubie też się starają.
Dołożyć do shoppera.
Rzymianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-14, 17:40   #3890
paryzanka202
Zakorzenienie

Cytat:
Ale jesteś kochana, dziękuję. Farbuję L'Orealem Recital Preference, odcień Viking.

Zaraz wyskrobię PW.
Pisze tylko to co widze Jestem zachwycona, skopiowalam Twoje zdjecie do mojego folderu pt inspiracje
Stary 2011-08-14, 17:42   #3891
innocencee
Zakorzenienie

GG do innocencee

Cytat:
ja potrzebuje pilnie cos mocno chroniącego przed wysoka temperatura prostownicy , heeeeeeeeeeeeeelpp
chcialabym znowu jej uzywac .

ejj no polećcie mi cos :cis za: bo ja musze uzyc prostownicy hihihi mój tż bardzo lubi mnie w prostych a mi sie potwornie zniszczyly a chce teraz cos co da maks . ochrone tak do 50 zł powiedzmy
Ja mogę polecić matrix sleek look chroni włosy dość dobrze to najlepszy spray jaki do tej pory używałam

---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ----------

Też mam chrapkę na tą marynarkę co Paryżanka kupiła tylko ja chcę białą a takich oczywiście nikt nie sprzedaje

innocencee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-14, 17:44   #3892
paryzanka202
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lola23 Pokaż wiadomość
Chętnie je przygarnę jeśli ich nie chcesz

One mi sie bardzo podobaja,ale z moja d... Od srody zaczynam chodzic co dwa dni na fitness

Cytat:

Przepiekny kotek Super kolekcja, zazdroszcze obu!!!!

---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ----------

Cytat:
Ja mogę polecić matrix sleek look chroni włosy dość dobrze to najlepszy spray jaki do tej pory używałam

---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ----------

Też mam chrapkę na tą marynarkę co Paryżanka kupiła tylko ja chcę białą a takich oczywiście nikt nie sprzedaje

oj tam oj tam to kup w innym kolorze Ja bede miala niebieska i pomaranczowa, o dziwo od jednego sprzedajacego
Stary 2011-08-14, 17:46   #3893
innocencee
Zakorzenienie

GG do innocencee

Pomarańczowa ładna, ale nie pasuje mi do niczego. Raczej jestem dość konserwatywna jeżeli chodzi o kolory bardzo lubię minimalizm i połączenie bieli z czernią

Niedługo kończy się aukcja płaszczyka, trzymaj kciuki żeby się udało

Stary 2011-08-14, 17:52   #3894
Rzymianka
Wtajemniczenie

Cytat:
Super wygladasz!
Marysia to piekne imie i tak bedzie sie nazywala moja córeczka
paryzanka202 wyglądasz, wyglądasz. Dziękuję Ci Słoneczko.Jejciu . Ja myślę, że te krótkie marynarki pomarańczowa i niebieska one by pasowały też do tulipanka.
Stary 2011-08-14, 17:57   #3895
paryzanka202
Zakorzenienie

Cytat:
Pomarańczowa ładna, ale nie pasuje mi do niczego. Raczej jestem dość konserwatywna jeżeli chodzi o kolory bardzo lubię minimalizm i połączenie bieli z czernią

Niedługo kończy się aukcja płaszczyka, trzymaj kciuki żeby się udało

Trzymam, trzymam
Jak jechalismy do domu to tlumaczylam tacie,ze kolezanka mi dzis licytuje plaszcz na ebayu
On caly czas jest w szoku,ze kazdy tutaj sobie pomaga Ostatnio jak siedze na kompie to pyta sie ciagle "Co tam slychac na wizazu?" albo " co u milosniczek zary?"

---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ----------

Cytat:
paryzanka202 wyglądasz, wyglądasz. Dziękuję Ci Słoneczko.Jejciu . Ja myślę, że te krótkie marynarki pomarańczowa i niebieska one by pasowały też do tulipanka.
Chcialabym byc taka drobniutka jak Ty

Wlasnie, ale ja nie mam tulipanka.. a do tego w ciapki to chyba nie bardzo... Chociaz moze ta niebieska
Stary 2011-08-14, 18:00   #3896
innocencee
Zakorzenienie

GG do innocencee

Cytat:
Trzymam, trzymam
Jak jechalismy do domu to tlumaczylam tacie,ze kolezanka mi dzis licytuje plaszcz na ebayu
On caly czas jest w szoku,ze kazdy tutaj sobie pomaga Ostatnio jak siedze na kompie to pyta sie ciagle "Co tam slychac na wizazu?" albo " co u milosniczek zary?"

---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ----------

Fajny Tatko

Stary 2011-08-14, 18:02   #3897
Yavanna84
Zakorzenienie

Cytat:
wisienka1000 biedactwo, ja na studiach pracowałam w Galerii niedzieli nienawidziłam najbardziej.

pralinkax jak była na początku sezonu to nie wzięłam, potem bardzo chciałam po tych zdjęciach(tej dziewczyny).No i jakimś zbiegiem okoliczności wywlekli na wyprzedaż jedną, jedyną S i kupiłam bo XS nie było zresztą byłaby zbyt krótka.

nie z tej bajki dziękuję

Kate_Mariposa dzięki Kochana załapałam się na mini koncert Jutro będę oglądać defiladę patriotyczną
Kate musisz go (TEGO MĘŻCZYZNĘ) spotkać jeszcze raz MUSISZ !

Yavanna piękny rockowy zestaw, zazdroszczę Ci kurtki Super wyglądasz

ESTEE87 dzięki Skarbie .Ty jesteś taka śliczna, weź mu też troszkę zazdrości do życia wprowadź.Niechże Ci mężowie po ślubie też się starają.
Dołożyć do shoppera.
Dziękuję.

Cytat:
Trzymam, trzymam

Wlasnie, ale ja nie mam tulipanka.. a do tego w ciapki to chyba nie bardzo... Chociaz moze ta niebieska
Ale masz super tatę.

Stary 2011-08-14, 18:06   #3898
Rzymianka
Wtajemniczenie

Cytat:
Trzymam, trzymam
On caly czas jest w szoku,ze kazdy tutaj sobie pomaga Ostatnio jak siedze na kompie to pyta sie ciagle "Co tam slychac na wizazu?" albo " co u milosniczek zary?"[COLOR="Silver"]

paryzanko ja też trzymam kciuki u mnie TŻ się tak pyta jak siedzę przy komputerze Ta niebieska by pasowała.To przez to, że są krótkie i nie mają klap, na 100% by pasowały.Tego kwiatuszkowego Ci zazdroszczę pięknie Ci w nim Będziesz teraz ćwiczyć i będziesz bardziej wysportowana niż ja

Cytat:
O, właśnie doczytałam a też byłam w Łazienkach z TŻem i, uwaga, uwaga... w peniuarze Lunus powinna być ukontentowana
Różowy Strachulec aaaa nie wiedziałam Cię Pięknie wyglądałaś, ta torba Udany spacer?
Bethie czarny , filcowy będzie się mechacił.

Cytat:
Napisane przez surrealplace Pokaż wiadomość
Byłam z tż na obiedzie i widziałam babę z torbą birkin Mogłam ją zamówić, teraz mi już nie przyjdzie na urodziny
surrealplace wklej mi gdzie się zamawia tę niby birkin
Stary 2011-08-14, 18:12   #3899
paryzanka202
Zakorzenienie

Cytat:
Fajny Tatko
Dziekuje Strasznie wolno mi internet chodzil w Kolobrzegu bo caly wykorzystalam na wizaz
Cytat:
Dziękuję.

Ale masz super tatę.
Dziekuje:P

Cytat:
paryzanko ja też trzymam kciuki u mnie TŻ się tak pyta jak siedzę przy komputerze Ta niebieska by pasowała.To przez to, że są krótkie i nie mają klap, na 100% by pasowały.Tego kwiatuszkowego Ci zazdroszczę pięknie Ci w nim Będziesz teraz ćwiczyć i będziesz bardziej wysportowana niż ja

Różowy Strachulec aaaa nie wiedziałam Cię Pięknie wyglądałaś, ta torba Udany spacer?
Bethie czarny , filcowy będzie się mechacił.

surrealplace wklej mi gdzie się zamawia tę niby birkin

Oj nie, wiele mi brakuje... dlaczego nie mozna schudnac w 5 minut tylko tak cierpiec?
Stary 2011-08-14, 18:16   #3900
Rzymianka
Wtajemniczenie

Cytat:
Oj nie, wiele mi brakuje... dlaczego nie mozna schudnac w 5 minut tylko tak cierpiec?
paryzanko nie prawda ja xs a Ty s jeden rozmiar różnicy.Podobno trzeba dobrą dietę ułożyć.Mam takiego bloga tam dziewczyna pisała jak łatwo schudła żyjąc normalnie np, że robiła sobie dzbanek zielonej herbaty żeby napoi słodzonych nie popijać.Zaraz znajdę.

Edytowane przez Rzymianka
Czas edycji: 2011-08-14 o 18:24
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości