|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#571 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Avonomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - cz.3
Cytat:
Ja się interesuję jeszcze chemia laboratoryjną, budową maszyn To są dziwne zainteresowania![]() No w sumie w tymi wczorajszymi to 66
|
|
#572 |
|
Zadomowienie
|
a to moje dzisiejsze paznokcie... jako bazę mam nasz avonowy gunmetal, a na wierzch różowo-metaliczny pękacz z lovely
efekt bardzo mi się podoba. to mój trzeci pękacz (mam jeszcze czarny z isadory i biały jakiś noname) ale ten ma najfajniejszą konsystencję - jest w miarę rzadki, nie gluci się no i ma delikatny kolorek i jest właśnie taki lekko metaliczno-brokatowy
|
|
|
|
#573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też lubię gotować, teraz doszło spaczenie oglądania wszystkich budynków w budowie Jak przechodzę koło takiego to muszę się poprzyglądać i trochę dziwnie to wygląda Ostatnio mam fazę na coaching, ale nie mam jakoś motywacji, żeby się dokształcić... Myślę, żeby zająć się nim w pracy magisterskiej.Kiedyś wręcz obsesyjnie zapisywałam w zeszytach cytaty, które mi się podobały, ale mi przeszło... Oprócz książek (głównie Wiśniewski), to jeszcze wiersze Madeja ![]() Ale się rano zeźliła, żeby nie mówić inaczej Dziś moja chrzestna wyjeżdża z Niemiec i przyjeżdża na wakacje. Babcia o 8 przydreptała do nas, żeby wysłać jej sms kod doładowania orange. Zamiast pójść do Tatuśka i mu wytłumaczyć, żebym to zrobiła jak wstanę lub on to zrobił, to przyszła do mnie i mnie obudziła Mówię, że zrobię to jak wstanę, a ona dalej stoi nad moim łóżkiem. Tatusiek usłyszał ją i wyciągnął z pokoju... Ale mnie kręgosłup boli |
|
|
|
|
#574 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dzisiaj tez o 9,30 wstałam![]() Cytat:
A i wbiłam wczoraj kody matowych lakierów w zamówienie i były zielone światła... Nie zamawiałam, ale tak informacyjnie dla klientek
|
||
|
|
|
#575 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
|
#576 |
|
szeryfcio
|
Hejka
Ale u nas dzisiaj rano fajna burza była .
|
#577 |
|
Zakorzenienie
|
Pomalowałam sobie paznokcie u stóp na ładny ciemny fiolet
Ale lakier ogólnie beznadziejny, bo strasznie rzadki. Pierwsza warstwa całkiem prześwitywała, druga już lepiej, ale przydałaby się trzecia Joluś, kiedy testujesz srebrnego lemax'a? Spodobał mi się |
|
|
|
#578 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem, myslę, że może jutro... Spróbowałam go i nie do konca jestem zadowolona... Myslałam, że bedzie pełno tych drobinek na paznokciach a tu trzeba sie dobrze tym pędzlem namachać, żeby znalazły się na paznokciu;(
|
|
|
|
#579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam chrapkę na holograficzny golden rose, ale nie mam gdzie go namierzyć Chodzi mi o ten srebrny: http://www.dobrarada.com.pl/p9295,la...2-stalowy.html |
|
|
|
|
#580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#581 |
|
Zakorzenienie
|
Znalazłam ładniejszy z gosh'a:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1309032971 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1309032971 Zwykłym brokacidłem nawet zbliżonego efektu się nie uzyska, prawda?
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#582 | |||
|
Rozeznanie
|
dobry!!
Cytat:
![]() włosy spoczko - nie ma szału, może za mało podcięłam ale też nie jest tak, żebym żałowała, może któregoś dnia poprawie i podetnę więcej ![]() a bawiłam się dobrze, tylko nie na Tarce bo okazało się, że wstęp za okazaniem biletu więc nie opłacało nam się kupować o takiej porze jak pojechaliśmy, poza tym chcieliśmy tylko zobaczyć, nie jesteśmy jakimiś fanami jazz'u więc z okazji, że pogoda była wczoraj piękna, wielki księżyc na niebie i cieplutko, to zafundowaliśmy sobie długi spacer wokół jeziora, kolację i lody - wszystko było pootwierane i mnóstwo ludzi na mieście z okazji tej Tarki w mieście się kręciło, sympatycznie, no i zjechaliśmy do domku po północy i już nie wchodziłam do Was, wypiłam Redsa jabłkowego a mój Tż Tatrę i poszliśmy spać Cytat:
Cytat:
![]() a teraz pije kawusię i zajadam się moim murzynkiem - pyszny mi wyszedł
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png |
|||
|
|
|
#583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale naszły mnie wątpliwości... Bardzo rzadko będę go używać, bo na uczelnie trochę nie wypada, a w tym roku akademickim nie miałam czasu na paznokcie Nie będę go zamawiać, ale jak trafię na niego w drogerii to kupię
|
|
|
|
|
#585 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tak się zastanawiam czy ją brać czy szukać innej Mój to tylko marudzi, że tyle już mam i po co mi następne A mam tego coś ok. 45 par ![]() 2 pary już wystawiłam na all, bo nie noszę i leżą i się kurzą ![]() Później chyba opchnę jeszcze z 2 Cytat:
Tylko szkoda, że on kupuje bieliznę skąpą, koronkową i nie koniecznie wygodną do noszenia na co dzień Cytat:
Cytat:
Widziałam zielonego pękacza tylko nie wiem do jakiego koloru pasowałoby mi to. Na razie mam czarny, niebieski i srebrny A dzisiaj mam na pazurkach niebieski pękacz na białym lakierze
Edytowane przez paula600324 Czas edycji: 2011-08-14 o 16:15 |
||||
|
|
|
#586 |
|
Zakorzenienie
|
![]() wpadłam tylko na chwilkę, bo piękna pogoda i siedzimy na dworzu na obiad był grillek i flaszeczka![]() do zobaczenia wieczorkiem ---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- jejku jednak mam mało butów |
|
|
|
#587 |
|
Zadomowienie
|
ale cisza ;o
ja rano byłam z kumplem nad wodą 50 km od Łodzi - miejscowość nazywa się Guźnia, a to bajorko chyba Rydwan po jakiejś żwirowni to jest czy coś, ale generalnie b. czysta woda. znajomi zlamili, stwierdzili że jest chłodno (było 25 stopni!!) i nie jadą... ale krótko z nim tam byłama teraz spałam bo wczoraj nie mogłam zasnąć sama w domu i krótko przez to spałam... no i muszę ogarnąć i się wykąpać bo jakoś po 21 znajomi wpadają a później lecimy na miacho
Edytowane przez mistress88 Czas edycji: 2011-08-14 o 19:09 |
|
|
|
#588 |
|
Zakorzenienie
|
Pojechałam do Reserved, żeby kupić sobie jakiś staniczek, ale nic w promocji nie było i wyszłam ze skarpetkami
Mamuśka z Młodą jeszcze coś oglądały, a Tatusiek podreptał ze mną. Kupiłam mu pasek, babeczki do zrobienia, kisiel i piwo, a jak go to uszczęśliwiło
|
|
|
|
#589 | |||||
|
vel Turkusoowa :)
|
Hej Lakieroholiczki
zdążyłam do koscioła mimo zaspania bo ja to mam głupią manię...na mszę idę na 10,kościół mam 5 min.drogi,ale zawsze wychodzę z domu pół godz.przed rozpoczęciem,i jak zaśpię to panikuję bo o 9.30 muszę wyjść i już Cytat:
![]() 65 par ja sobie dziś fajnie upatrzyłam w Deichmannie takie na prawie zimę już,myślę że na zimny listopad![]() śliczne ![]() Cytat:
uwielbiam patrzec jak coś się buduje,powstaje![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale nie widzę go nigdzie w sklepach...Cytat:
teraz piję kawkę i zajadam się lodami jagodowymi
|
|||||
|
|
|
#590 |
|
Zakorzenienie
|
jak wszyscy się chwalą to i ja się pochwale upiekłam dziś jabłecznik - po raz pierwszy ale jest taki smaczny mmm hihi
![]() a po południu to się opalałam
|
|
|
|
#591 |
|
Zakorzenienie
|
witam wieczorkiem
widzę, że wszystkie odświeżaczki zajęte i mało kto pisze ja też obiecałam tżowi, że porobimy coś razem jak dziecko zaśnie dzisiaj też nie spała w dzień, więc jest nadzieja, że niedługo padnie |
|
|
|
#592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi właśnie skończyła się piec druga tura babeczek Kupiłam jeszcze babkę cytrynową, ale dziś już mi się nie chce |
|
|
|
|
#593 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do kościoła jadę 2 min samochodem, ale wcześniej wychodzę, żeby sobie zająć miejsce siedzące Bo godziny to bym w szpilkach tam nie wystała ![]() Cytat:
Jak ostatnio zrobiłam na imprezkę muffinki w kształcie gwiazdek, bo taką mam formę na babeczki To rodzinka stwierdziła, że one są kupne a nie robione przeze mnie I nie wiem czy były takie dobre, aż nie możliwe, że takie zrobiłam czy wręcz odwrotnie |
||
|
|
|
#594 | |
|
|
Cytat:
mniam mniam,z jabłkami i cynamonem lubię![]() też sobie wkleję moje szpony i dzisiejszą fotkę żebyście nie zapomniały mojej gęby
|
|
|
|
|
#595 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czekoladowe albo jogurtowe Delecty najlepsze
Edytowane przez loveve Czas edycji: 2011-08-14 o 20:59 |
|
|
|
|
#597 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#598 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wolę jednak jednokolorowe pazurki i najczęściej macham je midnight plum albo decadence ![]() Cytat:
![]() W sumie z wczorajszymi to 66 I najśmieszniejsze jest to, że wszystkie buty noszę, rzadziej bądź częściej ale noszę.Cytat:
I normalnie padam na twarz
|
|
#599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zjadam ją właśnie z lodami waniliowymi ![]() ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- tak po raz pierwszy taka właśnie jestEdytowane przez loveve Czas edycji: 2011-08-14 o 21:07 |
|
|
|
|
#600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uwielbiam czekoladowe z Delecty Chyba przejdę się do stokrotki Kupiłam Dr. Oetkera czekoladowe ze skórką pomarańczy i waniliowe wyprodukowane dla Carrefoura. Za waniliowe dała 3 z hakiem, więc to bardzo tanio, ale nie smakują wanilią Ale i tak są fajne, bo nie czuć proszku do pieczenia jak to się zazwyczaj zdarza w produktach z torebki
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:53.

To są dziwne zainteresowania

efekt bardzo mi się podoba. to mój trzeci pękacz (mam jeszcze czarny z isadory i biały jakiś noname) ale ten ma najfajniejszą konsystencję - jest w miarę rzadki, nie gluci się
Jak przechodzę koło takiego to muszę się poprzyglądać i trochę dziwnie to wygląda
Dziś moja chrzestna wyjeżdża z Niemiec i przyjeżdża na wakacje. Babcia o 8 przydreptała do nas, żeby wysłać jej sms kod doładowania orange. Zamiast pójść do Tatuśka i mu wytłumaczyć, żebym to zrobiła jak wstanę lub on to zrobił, to przyszła do mnie i mnie obudziła
Mówię, że zrobię to jak wstanę, a ona dalej stoi nad moim łóżkiem. Tatusiek usłyszał ją i wyciągnął z pokoju...
Spodobał mi się

Chodzi mi o ten srebrny: 

tż twierdzi, że to dużo
ja sobie dziś fajnie upatrzyłam w Deichmannie
ja też obiecałam tżowi, że porobimy coś razem jak dziecko zaśnie
mniam mniam,z jabłkami i cynamonem lubię
Ale i tak są fajne, bo nie czuć proszku do pieczenia jak to się zazwyczaj zdarza w produktach z torebki