|
|
#121 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXII
Cytat:
Bo Ty dostajesz więcej I w ogóle zapodałam temat antyzmarcha i jest więcej chętnych Tylko, że ja zawsze temat zaczynam Chyba jestem za bardzo bezpośrednia Już więcej nie będę, bo głupio się czuję, może następnym razem ktoś inny co? ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#122 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
o kurcze! a jakie to buty? bo jz nie pamietam cos duzo obuwia kupujesz ostatnio
|
|
|
#123 | |
|
Zakorzenienie
|
chloe edp
Dziękuję- też jestem dobrej myśli i poślę próbasa. Setkę kupiłam! ![]() ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- Cytat:
![]() A, takie zwyczajne http://allegro.pl/bhs-eleganckie-cza...751927825.html
|
|
#124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie, a jakie to buty?---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- No i wszystko jasne. To nie ja wolno czytam, tylko mój komputr jest wolny.
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
|
#125 | |||
|
Zakorzenienie
|
czekam
Cytat:
![]() Cytat:
, nie wiem tylko czy Ves się cieszy ![]() Cytat:
i gratuluję butów
|
|
|
#126 | ||
|
Zakorzenienie
|
dziś jest Oooooooooooo!Aaaaaaaaaaaa aa!Uuuuuuuuuuuu!
kuffa może to Gryczany szczytuje ![]() Cytat:
jak będę robić to i tak napiszę, żeby kogoś nie pominąć ![]() Cytat:
![]() ale by było słychać,że ucieka chyba? A on się darł stacjonarnie, z jednego miejsca ![]() U nas policji jeszcze nie widziałam chyba. A nie, widziałam, nawet dwa razy, raz jak panowie w kominiarkach wywalili komuś drzwi razem z futryną, a drugi jak facet usiłował zastrzelić prostytutkę. Za tym drugim razem nawet tajniacy na osiedlu z tydzień siedzieli ![]() Nie ma to jak mieszkać w spokojnej części miasta na strzeżonym osiedlu
|
|
#127 | ||
|
Zakorzenienie
|
No właśnie kcę
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#128 | ||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Głodny kot jest straszny, a co dopiero koty w liczbie mnogiej ![]() Czy był już gdzieś obrazek z Sabb? przegapiłam ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#129 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale ja ogólnie to się wstydzę
I też właśnie nie wiem czy ves się cieszy ![]() ![]() Cytat:
|
|
|
|
#130 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
Pozdrów TŻta Cytat:
Buty bardzo fajne, klasyczne.Toolam Kamenę Ale w kontekście tego co pisze Polly jaki sens ma terapia? Ja tymczasem mam lodówkę pełną żarcia
|
|||
|
|
|
#131 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
ale ze mnie debilka
wystawiłam kosmetyk na aukcji, cenę w opisie zmieniłam ale w formularzu już nie, i po kilku minutach ktoś kliknął napisałam, że to moja pomyłka, przeprosiłam ale napisałam, że nie sprzedam w tej cenie, i że w opisie była prawidłowa cena i zaproponowałam przesyłkę gratis. I cisza ![]() wklejam zdjęcia z urlopu z dedykacją dla Red - bunkry Wilczego Szańca, gdzie miał miejsce nieudany zamach na Hitlera
|
#132 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Kiedyś chcę tam pojechać... A póki co lecę spać. |
|
|
|
|
#133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#134 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
I jeszcze kilka innych fotek z Festiwalu Kultury Kresowej i z Zamku Ryn - to nie tam byliśmy, ale następnym razem tam się wybierzemy ale max na 3-4 dni, byliśmy go zwiedzać i na mój gust za ciasno, ale baseny mają w podziemiach i super to wygląda
My byliśmy w tym i zdecydowanie polecam każdemu. Może nie ma takiego klimatu jak Zamek Ryn ale u nas było więcej miejsca i atrakcji... na spa byłam raz
Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice Edytowane przez agnes_bdg Czas edycji: 2011-08-14 o 23:24 |
|
|
|
#135 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
my byliśmy tylko w Szańcu, dalej są Mamerki i tam są podobno zachowane bunkry, tu momentami rozsypka na maxa ale wrażenie nadal robi, i full Niemców oczywiście
|
|
#136 | ||
|
Zakorzenienie
|
bozeeee
nowy b ar ile stron a ja ino na wieś pojechałam na chwile.... ![]() zaraz nadrobię .. tymczasem witka najbardziej żem ciekawa czy Redzia przyeżyła i jak się ma wduperz, po xennie ![]() dobra , to cofię sie
|
|
#137 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
W ogóle jak sobie pomyślę, ile jest miejsc, które chciałabym jeszcze zobaczyć, to mi wychodzi, że życia nie starczy, o kasie nie wspominając
|
|
|
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tu nadrabiam stary Bar a tu już nowy, a jeden dzień mnie nie było, no może prawie 2
dobry Już po weselu fajnie było, chociaż muzyka oczywiście wioskowa, ale po spożyciu pewnej ilości Martini zaczęło być nam wszystko jedno tzn sprawa była ustawiona bo koleżanka dobrze wiedziała ze do mnie chce rzucać, bo ja jestem następna w kolejce Wróciliśmy po 4 i spaliśmy do 15 Później pojechalismy po farby a następnie do rodziców bo w sumie to miło pobyć trochę w miejscu które jest pozbawione pyłu. No i tu internet jest bo w mieszkaniu nie podłączaliśmy specjalnie, korzystaliśmy w komórki Idę nadrabiać dalej |
|
|
|
#139 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ad2. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ad2.
|
|
|
#140 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
ale spacery i zmęczenie pomagają, zgadzam się, bardziej chodzi o to żebym się w ogóle ruszyła i coś zrobiła..nie poszłam spać ![]() umyłam kłaki i doczytałam stary Bar, czytając post Redzi z wadami TŻ stwierdziłam że, hmm chyba potrzebna mi kobita ![]() co do filmów to mam naj ulubione dwa, - Powiększenie i - Rocky Horror Picture Show a później mam całą gromadę filmów które bardzo lubię, w różnych klimatach, w tym niektóre te co już były wypisane, to nie będę powtarzać.. a z niewymienionych to: - Bariera - Ucieczka z kina Wolność - Wszystko na sprzedaż - Zaklęte rewiry - eXistenZ - Battle Royale - Kikujiro - Hana Bi - Sukiyaki Western Django i jeszcze by się trochę znalazło.. przez przypadek same polskie i japońskie mi wyszły ![]() aaaaaa, no i Guzikowcy jeszcze, jak mogłam zapomnieć.. i w ogóle Zelenka.. i jeszcze Martin Sulik i film Ogród. Cytat:
Cytat:
zresztą co mi da wiedza na temat przyczyn skoro zależy mi na pozbyciu się objawów ![]() Cytat:
terapia o tyle ma sens, że np. można wyrobić w sobie pewne odruchy, typu czuję zbliżający się dół to robię coś żeby temu przeciwdziałać np. idę na spacer a nie do łóżka spać, a przynajmniej tak to sobie wyobrażam..
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2011-08-15 o 00:17 |
||||
|
|
|
#141 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przynajmniej już masz z głowy ehhh to mi wygląda na nadinterpretację daleko posuniętą, no ale cóż, faceci tak miewają trzym się Cytat:
Cytat:
Winterko ![]() Agnes super foty Nadrobiłam bardzo pobieżnie więc mogłam coś przeoczyć ale w sumie chce mi sie spać mimo spania cały dzień, już nie umiem tak jak kiedyś imprezować całą noc, później pospać 4 godziny i funkcjonować
|
|||
|
|
|
#142 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A jedna proba nieudana o niczym nie świadczy- mogłaś nie być gotowa, czas mógł być nie ten itd. W każdym razie trzymam kciuki!!! Maxio wygląda na uśmiechniętego i odpoczywa- jutro będę za nim latać z rondlem pod kutaskiem I to jeszcze środkowy strumień ma być...
|
|
#143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
|
#144 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
ja trzymam kciuki za patelnię
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przyczyny upatruję w ołowiu w dolnej części ciała
|
|
#146 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#147 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#148 |
|
Zakorzenienie
|
przeczytałam "prokreuję"
Drogie wizażystki! Poznałam se fajnego gościa, ale zamiast typowo bajeranckiej gadki-szmatki piszemy właśnie jak to za✂✂✂iście być aspołecznym i samemu i że w ogóle samotnośc to super jest. Ta znajomość chyba nie rokuje, c'nie? ![]() Dobranoc
|
#149 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda że nie zobaczę naocznie akcji rondel Cytat:
i to postępuje ![]() Ves zaraziła mnie mazidłami i buszuję, zamawiam
|
|
|
#150 | |||||||
|
BAN stały
|
Śpita?
Cytat:
![]() Jak sobie siostry Psota przypomnę, półprzytomnego i gnijącego prawie że od środka, i to bieganie na kroplówki, pędzlowanie pyszczka jodyną, to aż sie wierzyć nie chce, że z takiej padlinki taki piękny kocur wyrósł ![]() Cytat:
Ty się już może nie domyślaj, czego ja się domyślam czytając o zawoalowanych domysłach Spo, OK? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale rozchodzi się o mego czeciego kciuka? Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:19.

Bo Ty dostajesz więcej
Chyba jestem za bardzo bezpośrednia

No właśnie, a jakie to buty?
,

a ja ino na wieś pojechałam na chwile....
fajnie było, chociaż muzyka oczywiście wioskowa, ale po spożyciu pewnej ilości Martini zaczęło być nam wszystko jedno 
nie spij nie spij!
to mi wygląda na nadinterpretację daleko posuniętą, no ale cóż, faceci tak miewają
dostała dziś zastrzyki