|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prrrawie narzeczone nie chcą słonka - chcą pierścionków i daty ślubów ! - cz 12
Widzę że Aluś nie będzie mieć zbyt dużo do czytania jak wróci
Gaja dawaj foty szkoda że się nie udała zabawa... a z J. wyjaśniliście sobie chociaż wszystko? już dobrze? jak tam Cika przeżyła sama noc? nie narozrabiała zbyt ?Sylvi szkoda że tak P. wypalił a po czym wiesz że twoja mama nie była zadowolona z jego nocowania? w końcu dotarło do niej że P. to jednak nie kolega ?A ja byłam dziś z tż na basenie bo w końcu ładna pogoda ale mnie spiekło zbyt i teraz będę cierpieć
|
|
|
|
#3662 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prrrawie narzeczone nie chcą słonka - chcą pierścionków i daty ślubów ! - cz 12
Klaudia, Twoj brat jest bezbledny
a powiedzcie mi: jest kurs przedmalzenski, a jest cos takiego jak wizyta w poradni malzenskiej?? cos mi sie o ucho obilo i teraz nie wiem![]() sylvi, a le z PANA PE zazdrosnik, nonono;D a mama?? |
|
|
|
#3663 |
|
Zakorzenienie
|
tak sa jeszcze wizyty w poradni
mamy nawet zaklepane juz 19 i 20 wrzesnia ( a maja sie odbyc 3 spotkania do slubu )ale jak nie bedzie zgody ks. to nic z tego ![]() ja nie wiem dlaczego w naszych szkolach czegos takiego nie bylo:/...
Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-08-14 o 19:38 |
|
|
|
#3664 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Padliśmy jak muchy ok. 17:00, po obiedzie i do tej pory spaliśmy. Jak się obudziłam to nie wiedziałam czy ranek czy wieczór Mama mi musi podesłać resztę zdjęć. Więcej na razie nie mam ![]() Cika taką rozpierduchę zrobiła, że szok. Wszystko w powietrzu latało i teraz się nakicać nie może. A jak z J? nie wiem. Czas pokaże.Póki co odwołałam nas z nauk przedmałżeńskich, żeby sobie odgruzować jeden weekend we września, bo doszłam do wniosku, że nie podołam. Za dużo się na wrzesień zwaliło. Ale z Pepy zazdrośnik! Żeby tylko tak mu nie zostało ![]() Jlys, piona za marynarkę
|
|
|
|
#3665 |
|
Zakorzenienie
|
faken;/ to jeszcze nas ta poradnia czeka;/ faka, faka, faka;/
|
|
|
|
#3666 |
|
Zakorzenienie
|
Same przyjemne rzeczy nie? Obstaję za wzięciem tylko cywilnego
|
|
|
|
#3667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mama sie mnie rano pyta 'rozumiem ze to cos wieccej niz kolega" a ja "tak a co?" ,"bo jak to tylko kolega to mi sie nie podoba ze nocowal" no i tak odpowiedzialam K na jego K
|
|
|
|
|
#3668 |
|
Zakorzenienie
|
Ooooo, szybcy jesteście. To kiedy ten ślub?
|
|
|
|
#3669 |
|
Zakorzenienie
|
jak sie uda zalatwic to za rok
muaahahaha żartuje oczywiscie, nie mysle o slubie, na razie naszym namber łan oczekiwaniem jest oczekiwanie na zamieszkanie razem![]() ogolnie wlacza mi sie tryb opiekunczy i az mi sie chce kombinowac rozne zarelka
|
|
|
|
#3670 |
|
Zakorzenienie
|
Sylvi jak milo czytać, że wszystko tak ci się uklada i w ogole
![]() tż sie pzebudzil i zamowilismy pizze , a jutro wieczoem albo we wtorek zrobie pyszne ..canelloni uciekam dziołszki , Dobranooc;*
Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-08-14 o 20:18 |
|
|
|
#3671 |
|
Zakorzenienie
|
Nie było mnie bo odsypiałam cał dzień
|
|
|
|
#3672 |
|
Zakorzenienie
|
Jlys, zamawiajcie. My też dziś zamówiliśmy, bo nam obiad zapleśniał
Sylvi, żartuję z tym ślubem. były już rozmowy o wspólnym zamieszkaniu? opowiadaj! Co, gdzie, jak, kiedy?! ![]() Dziołchy, poradźcie mi. spękałam i zapisałam się na egzamin pisemny na B1. Dam rade wkuć gramatyke na tym poziomie przez dwa weekendy? Tu macie wymagania na ten egzamin: http://www.certyfikacja.uw.edu.pl/dane/FORMAT_B1.pdf Jestem bardzo niepewna swoich umiejętności, bardzo zdołowana sytuację, więc chciałabym, żeby ktoś obiektywnie na to spojrzał. Napisałam też maila do sekretariatu SJO, czy mogliby mi uznać za zaliczony egzamin na B1 skoro zdałam na B2, ale nie liczę na pozytywną odpowiedź. Ta instytucja słynie ze sztywności. heh.
|
|
|
|
#3673 |
|
Zakorzenienie
|
sylvi, a ze to nie tylko kolega wiec... mama juz sie nie gniewa;D
gaja... moze warto sprawe przemyslec |
|
|
|
#3674 |
|
Zakorzenienie
|
Sprawe obiadową? uż po ptokach, pizza pożarta
|
|
|
|
#3675 |
|
Zakorzenienie
|
Jlys, Twój brat jest świetny
heheGaja, moim zdaniem skoro zdałaś pisemny na B2, to bez problemu powinnaś zdać na B1 dasz radę i nie dołuj sie ![]() A ja dorwałam jakieś dvd z aerobikiem i kurcze muszę powiedzieć, że niezłe po 20 minutach ćwiczeń byłam zlana potem jak dzika świnia
|
|
#3678 |
|
Raczkowanie
|
Sukienka śliczna
Oglądaliśmy z TŻ i też mu się bardzo podobała ))
|
#3679 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3680 |
|
Rozeznanie
|
kasikkkkka- ależ Ty szczuplutka!
Bardzo fajna sukienka
|
|
|
|
#3681 |
|
Raczkowanie
|
kasikkkkka przepiękna ta suknia Twoja
|
|
|
|
#3682 |
|
Zakorzenienie
|
Mutny, to znaczy, że chudniesz
przy czym Ty nie masz z czego chudnąć ![]() Kasik, piekna ta suknia i idealnie na Tobie leży. A Ty jaki lachon jesteś! Ślicznie ![]() TAAAAAAKIEGO pająka J. zaciukał. Oglądalismy film, wywaliło nam limit, więc przeniosłam się na drugi koniec wyra, żeby pomęczyć Ciką, patrzę na ścianę a tam pająk jak nakrętka od butelki. Automatycznie rzuciłam się w stronę kaloryfera wrzeszcząc, żeby J. coś z tym zrobił. Potraktował go lakierem do włosów i pająk zesztywniał, a potem został rozłupany na 3 części. Potem J. zaciukał jeszcze 2 nasze pająki |
|
|
|
#3683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do planow mieszkaniowych.. hmm oboje bysmy chcieli zamieszkac razem no ale ja pracy nie mam wiec sobie nie wyobrazam, jak sie sytuacja finansowa ustabilizuje to bedziemy dzialac, ale ogolnie mamy potrzebe zamieszkania razem, poki co marzymy sobie jak mieszkanko urzadzic i w ogole takie tam pie..r.d.o.l.k.i no jak jej powiedzialam ze nie to stwierdzila tylko zebym sie powaznie zastanowila czy chce w to brnac ---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ---------- przepiekna suknia, ajjj, ty kobieto powinnas byc modelka |
|
|
|
|
#3684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gaja, ale ten Twoj J. jest brejw;D a ja na stary tryb znow przechodze i do pracy jezdze o 4.30;D milusio;D |
|
|
|
|
#3685 |
|
Wtajemniczenie
|
Tż nie ma w Polsce,ale już podczas rozmowy zaczął planować jak to będzie po zaręczynach. Postanowiłam go sprowadzić na ziemie mówiąc,że najpierw niech wróci to potem porozmawiamy.... Świruje bardziej ode mnie. Ale znowu się rozpisałyście
|
|
|
|
#3686 |
|
Zakorzenienie
|
Gaja pizza zamówiona i zjedzona wczoraj
\kasika ślicznie wyglądasz suknia piękna !Zulka a ile masz wzrostu ? ja mam 160 i w dlugiej wygladam..hm...no chyba dobrze , jesli widziałaś fotki . Choc tez myślałam o krótkiej , ale jednak nie
|
|
#3687 |
|
Zakorzenienie
|
Ale się wyśpiochałam dziś! J. wstał ze 2,5 h przede mną, a ja nawet tego nie zauważyłam
![]() Brejw bardzo. Brejw była też Cika, która pchała nos do tego pająka i pewnie gdybym jej nie przytrzymała to by go zaczęła gryźć Sylvi, to w takim razie kciukam za pracę a B. przy szukaniu pracy bym się nie przejmowała - już raz straciłaś pracę przez niego. Spróbowałabym w tym oddziale bankowym czy gdzieś, bo pensja wydaje się fajna![]() Dzięki za slowa otuchy ![]() Mniamciu pizza
|
|
|
|
#3688 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3689 |
|
Zakorzenienie
|
Lece obejrzeć zdjęcia Kasikaaa
![]() Sylvi trzym kciuki za prace,mam nadzieję,że ktoś się szybko odezwie, wiem jakie bycie bez pracy potrafi być dołujące;/ Gaja coś nie hallo z J,że przesunęliście nauki? Przez weekend zleciał mi 1 kg:/za szybko nie? ---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- zakochałam się w sukni
|
#3690 |
|
Zadomowienie
|
Bardzo się cieszę, że się wam dziewczynki podoba
Ja też siedzę i oglądam te zdj w koło i na nowo się w niej zakochałam.To był jednak dobry wybór. A ten tren jest przecudowny, mówię wam. Żałuję, że nie zrobiłam zdj jak był rozłożony Jeszcze was zapytam, jak sądzicie, czy ten welon co wybrałam pasuje? Jak siostra mi wyśle zdj fryzury, to też wam wkleję
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:40.

szkoda że się nie udała zabawa... a z J. wyjaśniliście sobie chociaż wszystko? już dobrze? jak tam Cika przeżyła sama noc? nie narozrabiała zbyt
?
a po czym wiesz że twoja mama nie była zadowolona z jego nocowania? w końcu dotarło do niej że P. to jednak nie kolega

a powiedzcie mi: jest kurs przedmalzenski, a jest cos takiego jak wizyta w poradni malzenskiej?? cos mi sie o ucho obilo i teraz nie wiem

a B. przy szukaniu pracy bym się nie przejmowała - już raz straciłaś pracę przez niego. Spróbowałabym w tym oddziale bankowym czy gdzieś, bo pensja wydaje się fajna