|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Najfajniejszy tytuł nowego wątku to... | |||
Gwałtu rety, widać główkę! Pędem czas na porodówkę. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
30 | 49,18% |
Wrześniowe dzieciaczki się wypakowują, październikowe nadal w brzuchach buszują. |
6 | 9,84% |
Ciąży minęły długie miesiące, na świat się szykują jesienne brzdące. |
30 | 49,18% |
Wraz z pierwszym szkolnym dzwonkiem opuszczają brzuchy wrześniowe brzdące. |
2 | 3,28% |
Czas tak szybko leci, zaraz urodzimy cudne dzieci. |
3 | 4,92% |
Czas tak szybko leci, zaraz urodzimy jesienne dzieci. |
3 | 4,92% |
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2731 |
Rozeznanie
|
Dot.: Coraz bliżej do jesieni, która wiele w życiu zmieni. Mamy IX/X 2011.
kurcze no ja mam własnie wszystko johnson, dostałam od siostry tż, chyba nie bede teraz zmianiać ...
Monia a gdzie taka koszulke kupiłaś ??? |
![]() ![]() |
![]() |
#2732 | |
Zadomowienie
|
[QUOTE=agnieszka 0605;28761168]
![]() ![]() ![]() budowa na działce u teściów, jakieś 1,5 km od nich, a 4 od mojego domu. Powinnam się cieszyć, bo przecież mogę sobie wybrać dom jaki chce, będziemy robić w klinkierze i dachówka, więc kasy pójdzie fuuullll, a ja jakaś smutna jestem i ogólnie spać przez to i kręgosłup nie mogłam. Chyba zacznę narzekać jak Małgosia, bo ja też już przestaje dawać radę z tym bólem. Małgoś - 3maj się ![]() [/QUOTE ] kochana...nie smutaj.będzie ok. fajnie,że będziesz miała tak niedaleko do teraźniejszego miejsca zamieszkania ![]() a bólu współczuje ![]() Cytat:
a to pierwsza jej dzidzia?? jak ja bym tak szybko chciała... ![]()
![]() |
#2733 |
Rozeznanie
|
Lulla ja bym Cie zawiozła siłą na IP!!!!!!!!
Co do bólu i niewygody to juz tak musi byc chyba....mi lekarz mówi ze to normalne jak się skarżę ze w nocy spac nie moge, ze dretwieja mi rece, ze skurcze w nogach i chodzące mrówki mam.... Więc trzeba zaciskac nóżki i zeby i czekac na maleństwo.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2734 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2735 |
Rozeznanie
|
Hmmmm...Jej...jutro wtorek a ja chyba mówiłam ze we wtorek zrobie zakupy???? A listy kompletnej nadal brak.
![]() Asia Aa2 byłas w ZOO? |
![]() ![]() |
![]() |
#2736 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wybacz ze nie odpisalam ale wczoraj mnie tu nie bylo a Wy juz tyle piszecie ze nie jestem w stanie nadrobic...... ![]() ![]() W Auchanie kupila Edytowane przez MoniaZ82 Czas edycji: 2011-08-15 o 10:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2737 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sorki nie dopisałam OD pierwszego skurczu 3 godziny, czyli długo z bólem się nie męczyła. Dowiem się później jak z wodami, czy ją nacieli itp.
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2738 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2739 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2740 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2741 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2742 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No fakt cena okrutna.....ja bede miec dziewczynke ale i tak jej kupie.... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2743 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- Cytat:
![]() ![]() boże dziewczyny ja już chyba tylko na siedząco pod kątem 90 st potrafie normalnie oddychać Edytowane przez mmadziaa Czas edycji: 2011-08-15 o 11:06 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2744 | |||||
Zakorzenienie
|
Heloł.
Jestem dziś totalnie wymęczona- zasnęłam po 5 ![]() Cytat:
![]() ![]() i ciągle 3mam kciuki by Sara poczekała tydz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() i ja też ![]() Cytat:
![]() Ale czy Ty czasem nie szalałaś z jakimś sprzątaniem czy czymś ![]() Cytat:
![]() Marzę o domu ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2745 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() U nas deszczowo od rana :/ My już po śniadaniu ![]() ![]() Dziewczyny Wy jesteście opuchnięte ciągle czy czasem przechodzi?? Ja mam wrażenie że stopy mam non stop jak serdelki. Małgosia piszesz że kulejesz, ja mam to samo. Jak wstaję pierwsze kroki stawiam jak szympans podpierając się rękoma na stole ![]() ![]() ![]() Najlepsze w nocy jak się obudziłam to miałam wrażenie że mi się brzoskwinia rozwiera, jak bym rodziła, aż musiałam sprawdzić czy to jawa czy sen ![]()
![]() |
#2746 | |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny czy opadly Wam juz brzuszki ?? Nie wiem czy ja to bede w stanie mogla zauwazyc po sobie
![]() ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2747 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() w takie dni jak ten też mam problemy ze wstawaniem i wogóle z funkcjonowaniem, właśnie się popłakałam tż do telefonu bo normalnie nie potrafię się usadowić, ciągle mi niewygodnie, leże - źle, siedzę - źle, brzuch mam napięty jakby zaraz miał pęknąć, w klacie mnie ciśnie nie mogę normalnie oddychać, wkurza mnie to że nie mogę nic zrobić normalnie tylko ruszam się jak kwoka powoli i niezdarnie i nic mi się nie chce ! ![]() z tym rozwieraniem to dobre ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2748 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2749 |
Rozeznanie
|
irmith
![]() ![]() Monia ja nie wiem czy mi opadł, zawsze miałam nisko, to fota sprzed kilku minut Edytowane przez mmadziaa Czas edycji: 2011-08-15 o 11:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#2750 |
Zakorzenienie
|
Hello mamuśki,
Też mam problemy ze wstaniem z łóżka, chwile mi zajmuje wyprostowanie się i dotarcie do toalety. Też muszę brzuch podtrzymać żeby mniej bolało. Wczoraj zakupiłam krem na odparzenia z nivea i faktycznie chciałam kupić coś do kąpieli i wszędzie praktycznie napisane było że od 1 miesiąca życia więc nie wzięłam i póki co dalej nie mam nic do kąpania małej. Zastanawiam się cały czas co potrzeba kupić z kosmetyków i ciągle nie wiem. Już kilka podejść do tych zakupów robiłam i ciągle jestem daleko. Posiadam tylko sudocrem i ten krem na odparzenia z nivea ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2751 |
Wtajemniczenie
|
Podejrzewam że to się przyda, sól na ropiejące oczka chyba, woda morska do noska?? ja mam w spisie jeszcze maść nagietkową ale też nie zapisałam na co to
![]() ![]()
#2752 | |
Zakorzenienie
|
Madzia rzeczywiście b. niziutko
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- Cytat:
![]() a ja kupiłam sab simplex już dawno przez neta, żeby nie szukać na szybko w razie W, ale espumisan to dostaniesz w każdej aptece, więc ja bym nie kupowała już Edytowane przez agnieszka 0605 Czas edycji: 2011-08-15 o 12:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2753 |
Rozeznanie
|
Jakoś dzisiaj nie mam weny na pisanie...
Kosmetyków jeszcze nie kupuję, chociaż też słyszałam że J&J często uczulają. Podobno nie warto kupować od razu dużych opakowań, tylko małe (a jeszcze lepiej próbki) kilku różnych firm, zobaczyć jak dziecko reaguje i dopiero wtedy dużą butlę. U nas pogoda dzisiaj przepiękna ![]() ![]() Wrzucę Wam jeszcze obiecane fotki- ozdoby do pokoiku Małej złowione wczoraj na Jarmarku Jagiell. |
![]() ![]() |
![]() |
#2754 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() o nieee ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Cytat:
![]() a te ozdoby zarąbiste !! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2755 |
Rozeznanie
|
Dziękuję
![]() Co do J&J nie martw się na zapas, może Twoje Maleństwo nie będzie na nie źle reagować. Też mam zamiar ich używać, bo nadostawałam masę próbek. Także uszy do góry, martwić się będziesz i zmieniać jak coś się będzie działo. A brzuszek masz super zgrabniutki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2756 |
Zakorzenienie
|
Madzia jak zobaczysz, że mały ma coś ze skóra po tych j&j to zmienisz kosmetyki. A teraz nie panikuj. Może Bartuś nie będzie miał nic po nich
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2757 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2758 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Podzieliłam sobie listę zakupów na te potrzebne odrazu i do kupienia potem i jakoś tak odrazu optymistyczniej to wygląda ![]() ![]()
![]() |
#2759 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Amelia też mi się podoba ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2760 |
Wtajemniczenie
|
Jesli chodzi o te kosmetyki to mam : krem na kazda pogode, na odparzenia, krem pielegnacyjny, szampon i plyn do kapieli......Nie mam pojecia co mozna jeszcze dokupic....ale z checia poczytam co Wy bedziecie mialy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:51.