mamusie listopad/grudzień 2011 cz.3 - Strona 155 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-15, 10:25   #4621
oolong
Zakorzenienie

Dot.: mamusie listopad/grudzień 2011 cz.3

słuchajcie, testowane to może są wszystkie te foteliki, ale jak w testach wypadają, to inna sprawa....

oolong jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-15, 10:35   #4622
basiula19
Zadomowienie

Witam, mam problem a mianowicie...
...wczoraj wieczorem znowu zaczoł mnie boleć dół brzucha i krzyż wziełam nospe przeszło zasnełam...w nocy dalej obudziłam sie bo mnie bolał znowu wzielam nospe i przeszło później jeszcze o 5 pobudka z tego samego powodu ale juz nie brałam tabletki.....dzisiaj dalej mnie boli i przechodzi po jakims czasie do tego twardnienie brzucha i nie wiem co robic bo przeczytałam, ze ból w dole brzucha połączony z bólem w krzyżu może zwiastować odklejające sie łożysko a może przy tym nie być krwawienia ani plamienia ( a ja właśnie nic niemam tylko mnie krocze boli co jakiś czas) bo łożysko może sie odklejać bardzo powoli i krwawić do macicy (jakoś tak) i dlatego zewnętrznego krwawienia nie widać..........chyba sie położe i zobacze jak nie będzie przechodzić to pojade na IP niech zrobią usg albo coś niemam pojęcia......bo kurde jak pojade do kliniki co mam rodzić to musze 120 zł za konsultacje zapłacić a jak sie okaże to coś nie groźnego...to chyba pojade do zwykłego szpitala ale najpierw zadzwonie do gina chyba...........kurde nie miałam do tej pory żadnych problemów poza początkiem ciąży i sie boje teraz

10.11.2011 Mikołajek już jest z nami
basiula19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-15, 10:39   #4623
dygotka8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiaczekkk85 Pokaż wiadomość
Ja też brałam z b6, ale z potasem jest lepiej. Widocznie brakowało mi potasu.
Słuchaj jak tak często Ci twardnieje, to lepiej idź lub zadzwoń do swojego gina. Mi twardnieje w zależności od dnia ale tak ok 8-15 razy, wiem bo liczę. I jak mi się zwiększy liczba to mam natychmiast do niego przyjść, bo na razie to trochę bagatelizuje moje twardnienia, jeśli nie ruszyły szyjki.
byłąm u lekarza w zeszłym tygodniu,więc póki co pobiorę tak jak mi zalecono
jak się nie zmieni to wtedy pokombinuję może z tym potasem
a to,że Mg powinno sie łączyć też z K to wiem,przy odwodnieniu zalecane(skurcze mniejsze też sa niż jak się sam Mg bierze)

Edytowane przez dygotka8
Czas edycji: 2011-08-15 o 10:41
dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-15, 10:40   #4624
oolong
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez basiula19 Pokaż wiadomość
...wczoraj wieczorem znowu zaczoł mnie boleć dół brzucha i krzyż wziełam nospe przeszło zasnełam...w nocy dalej obudziłam sie bo mnie bolał znowu wzielam nospe i przeszło później jeszcze o 5 pobudka z tego samego powodu ale juz nie brałam tabletki.....dzisiaj dalej mnie boli i przechodzi po jakims czasie do tego twardnienie brzucha i nie wiem co robic bo przeczytałam, ze ból w dole brzucha połączony z bólem w krzyżu może zwiastować odklejające sie łożysko a może przy tym nie być krwawienia ani plamienia ( a ja właśnie nic niemam tylko mnie krocze boli co jakiś czas) bo łożysko może sie odklejać bardzo powoli i krwawić do macicy (jakoś tak) i dlatego zewnętrznego krwawienia nie widać..........chyba sie położe i zobacze jak nie będzie przechodzić to pojade na IP niech zrobią usg albo coś niemam pojęcia......bo kurde jak pojade do kliniki co mam rodzić to musze 120 zł za konsultacje zapłacić a jak sie okaże to coś nie groźnego...to chyba pojade do zwykłego szpitala ale najpierw zadzwonie do gina chyba...........kurde nie miałam do tej pory żadnych problemów poza początkiem ciąży i sie boje teraz
zadzwoń do gina
nie jesteś w Polsce? w Polsce zgłosiłabym się na Izbę, jeśli jest duży niepokój

nie piłaś wczoraj dużo kawy/coli/herbaty - wypłukanie magnezu?

Stary 2011-08-15, 10:45   #4625
Tincia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dygotka8 Pokaż wiadomość
widzę,ze juz sporo wiecie na temat wózków-ja jeszcze pojęcia nie mam JAKI wózek powinien być...chciałabym 3w1,zeby fotelik na rok czasu z kawałkiem wystarczył
więc tak to co ważne to:
-głęboka gondola(bo dziecko zimowe)czyli jak głęboka??
-na nierówne,wiejskie drogi koła lepsze pompowane(choc poodbno powietrze z nich ucieka często) czy te drugie nie pamietam jakie
- fotelik ma być dosyc płaski???czy lepiej kupić 2w1 i fotelik (taki do 13kg,tak?) dokupic oddzielnie
-musi być stabilny

nie wiem co jeszcze jest ważne przy wyborze??
Ja też byłam zielona, dlatego pojeżdziliśmy po sklepach, jak się trafi na konkretnego sprzedawce, to fajnie omówi wózki, co jak i po co... Samemu trzeba poogladać, głębokości gondoli w cm nie wiem, ale przy xlanderach od razu widać ze płytka i w neiktórych wózkach np. buda fajnie się naciąga do przodu (mysle, ze to osloni np.od wiatru) a w nich nie. Jakiś wózek ktory ogladałam nie miał w srodku gondoli wypinanego materiału, bezsensu, bo nei ma jak wyprac... a tak to ciach ciach i do prania. Na nierówności lepiej koła pompowne, czasami się rpzebije jakieś, ale wymiana to kwestia 10zł... itp itd...

A co do wczorajszej naszej rocznicy, to dziekuje za gratki
Najpierw poszliśmy do kościła (tam gdzie był nasz ślub) i trafiliśmy na msze ślubną Więc mi się troszku poprzypominało jak było, ach...aż łezka w oku się kręci...
A później miałam zamknięte oczy, mąż mnie wpakował do auta i tak się ze mną przejechał przez całe miasto, że nie miałam pojęcia gdzie jedziemy Pojechaliśm, tam gdzie było wesele Okazało się, że tam już wiedzą, że przyjdziemy, mieliśmy stolik przygotowany. Płatki róż rozsypane, światełko nastrojowe... francuska muzyka w tle... i nawet dostaliśmy od kucharza przekąskę "gratis" łososia w cieście francuskim w kształcie serca
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20110814044.jpg (91,9 KB, 27 załadowań)

szczęśliwa mamusia od
4 listopada 2011

Edytowane przez Tincia
Czas edycji: 2011-08-15 o 11:18
Tincia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-15, 10:59   #4626
dygotka8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tincia Pokaż wiadomość
Ja też byłam zielona, dlatego pojeżdziliśmy po sklepach, jak się trafi na konkretnego sprzedawce, to fajnie omówi wózki, co jak i po co... Samemu trzeba poogladać, głębokości gondoli w cm nie wiem, ale przy xlanderach od razu widać ze płytka i w neiktórych wózkach np. buda fajnie się naciąga do przodu (mysle, ze to osloni np.od wiatru) a w nich nie. Jakiś wózek ktory ogladałam nie miał w srodku gondoli wypinanego materiału, bezsensu, bo nei ma jak wyprac... a tak to ciach ciach i do prania. Na nierówności lepiej koła pompowne, czasami się rpzebije jakieś, ale wymiana to kwestia 10zł... itp itd...
sama nie chcę jeździć bo i tak jestem niezdecydowana a tz nie ma czasu więc pewnie pojedziemy i kupimy jakikolwiek niestety((
x-lander ma podana głebokość 21 cm,
mutsy i tako mają 18 cm

Cytat:
Najpierw poszliśmy do kościła (tam gdzie był nasz ślub) i trafiliśmy na msze ślubną Więc mi się troszku poprzypominało jak było, ach...aż łezka w oku się kręci...
A później miałam zamknięte oczy, mąż mnie wpakował do auta i tak się ze mną przejechał przez całe miasto, że nie miałam pojęcia gdzie jedziemy Pojechaliśm, tam gdzie było wesele Okazało się, że tam już wiedzą, że przyjdziemy, mieliśmy stolik przygotowany. Płatki róż rozsypane, światełko nastrojowe... francuska muzyka w tle... i nawet dostaliśmy od kucharza przekąskę "gratis" łososia w cieście francuskim w kształcie serca
gratuluję rocznicyklaski :

my niedługo też będizmey mieli ale ja to mogę co najwyżej pomarzyć by tz mnie zaskoczył.....

Edytowane przez dygotka8
Czas edycji: 2011-08-15 o 11:00
Stary 2011-08-15, 11:01   #4627
joamic1
Zadomowienie

GG do joamic1

A to tylko my
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Clipboard01.jpg (45,3 KB, 49 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG20110815_001.jpg (87,8 KB, 36 załadowań)

Chciałabym, żeby była szczęśliwa, by każdego dnia mogła być dumna, że jest człowiekiem i nasza córką, by jak teraz dawała mi siłę do życia.nasze Małe Szczęście -chwyciło za serce raz na całe życie

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87upjyht4ic7jm.png
joamic1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-15, 11:03   #4628
Aniolina
Rozeznanie

Cytat:
mi brzuch twardnieje nawet w nocy w czasie przewracania się z boku na bok;/
zobacyzmy jak to będzie do wizyty-moze pomoże??
Mi brzuch twardnieje głównie przy przewracaniu sie z boku na bok w nocy. Mam jakos tak, ze jak jestem na wznak to od razu mi twardnieje.
Ja mam takie dni, ze nic sie nie dzieje i tez takie ze twardnieje mi tak do 10 razy.
Krem od kosmetyczki to na zasadzie, ze ona sama robi kremy, testowala je i probuje otworzyc swoja fabryke. Podobno ma duzo substancji czynnych, minus to to, ze trzeba je trzymac w lodowce i maja krotki termin przydatnosci do uzycia.
ja wczoraj jadlam caly dzien a dzis weszlam na wage rano i znow o 1 kg mniej niz na ostatnim wazeniu u gina, moze cos zle jem? nie lubie tak non stop jesc, bo nie mam sily potem, teraz zaczelam sie martwic, ze moze cos z cukrem nie tak? Robie glukoze w tym tygodniu to sie dowiem.

Basiula, jesli sie bardzo martwisz to jedz na izbe przyjec, to Ci wszytsko sprawdza.
Aniolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-15, 11:08   #4629
Ona231
Zadomowienie

To witam się i ja

Tincia jak super rocznica, ale będziesz mieć fajne wspomnienia

Tinciu Ty też mierzysz glukometrem poziom cukru? Bo te cztery razy dziennie kucie i pilnowanie godzin trochę męczące jest. Ale czego się nie robi, dla malucha

Joamic super masz brzuszek, mój jeszcze nie za duży, chociaż to 27 tc już

Truscafka fajna kolekcja zdjęć, super pamiątka

Oolong mnie się wydaję, że na czym jak na czym to na foteliku nie warto oszczędzać, dlatego też sprawdzam jakie wyniki w testach mają

Dygotka nawet jak niezdecydowana jesteś to lepiej zobaczyć, który Ci się dobrze prowadzi i inne takie

Basiula lepiej podjechać do szpitala, zrobią Ci usg i zbadają, przynajmniej będziesz spokojniejsza

Edytowane przez Ona231
Czas edycji: 2011-08-15 o 11:09
Ona231 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-15, 11:08   #4630
oolong
Zakorzenienie

Cytat:

ale masz romantycznego męża, zazdroszczę straszliwie

Stary 2011-08-15, 11:11   #4631
dygotka8
Zakorzenienie

joamic1 w porównaniu do ciebie to ja mam starsznie nisko brzuch-juz wiemu czemu tak czestyo biegam do toalety

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-15, 11:13   #4632
oolong
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ona231 Pokaż wiadomość
To witam się i ja

Oolong mnie się wydaję, że na czym jak na czym to na foteliku nie warto oszczędzać, dlatego też sprawdzam jakie wyniki w testach mają

ja dla 0-13 mam niestety jakiś szajsowaty, który był w komplecie z wózkiem (to było jeszcze przed erą uświadomienia), ale jak wyrósł z niego kupiłam już 9-18kg Maxi Cosi Tobi - widać jednak różnicę w klasie - i lepsza tapicerka i wygodniejszy, dziecko solidniej dopięte, nie wspominając, że w testach o wiele lepiej

akurat kupowałam nie za rada sprzedawcy, ale radziłam się na forach dot fotelików, przeglądałam wyniki testów. Duże znaczenie miało tez to, że można było dokupić frotkową tapicerkę letnią - i ze względu na spocenie, ale tez na to, że niestety synek ma chorobę lokomocyjną.

Stary 2011-08-15, 11:19   #4633
dygotka8
Zakorzenienie

Cytat:
Dygotka nawet jak niezdecydowana jesteś to lepiej zobaczyć, który Ci się dobrze prowadzi i inne takie
ja jestem z tych osób co to nie luibią w ogóle chodzic po sklepach-zwłaszcza samemu.bo to wyglada tak:wchodzę,rozglądam sie i wychodzę-koniec zakupów.
rzadko kiedy zmuszam się by pochodzic po sklepie(jakimkolwiek prócz supermarketu,jakiegos z dodatkami fajnymi)

googlam sobie i na kfeterii np znalazłam ze chwalono wózek deltim fokus -tani,głeboki.bo spacerówke to i tak raczej na wiosne kupimy nową.

Stary 2011-08-15, 11:20   #4634
Ona231
Zadomowienie

Oolong właśnie za Maxi Cosi się rozglądam, bo też na różnych forach czytałam, że ma bardzo dobre opinię. O a tej możliwości wymiany tapicerki nie widziałam, pewnie bardzo przydatne. Tym bardziej, że przy maluchu klimy mocno się nie włączy

Dygotko ja mam tak samo, od razu w sklepie duża liczba ludzi mnie stresuję i przytłacza Też nie lubię chodzić i oglądać, ale wózek raczej będę chciała wypróbować, tym bardziej, że parę modeli mi się podoba

Edytowane przez Ona231
Czas edycji: 2011-08-15 o 11:22
Stary 2011-08-15, 11:20   #4635
goldika
Zakorzenienie

Truscafko swietna zdjecio-historyjka

Tincia ale fajnie rocznice spedziliscie

Joamic sliczny masz brzuszek!!! Moj jest mniejszy i nie tak okragly

Bardzo ladny ten wozek TAKO Princess.

Cos dawno Darusi nie widzialam wyjechala gdzies czy cieszy sie ciagle powrotem Tz'ta?

Za 2dni mam wizyte u gina juz sie doczekac nie moge!

Tz mnie wkurza... od soboty walczy z malowanie ale ociaga sie ile mozna... zamiast przyjac propozycje swojego Ojca - ze przyjedzie i mu pomoze to nie. On sam wszystko. 3 dzien dzis robi i nawet 1 pokoju nie skonczyl a bajzel wszedzie
goldika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-15, 11:21   #4636
Tincia
Wtajemniczenie

Cytat:
sama nie chcę jeździć bo i tak jestem niezdecydowana a tz nie ma czasu więc pewnie pojedziemy i kupimy jakikolwiek niestety((
x-lander ma podana głebokość 21 cm,
mutsy i tako mają 18 cm
Hmm... no widzisz... tak różnie podją parametry, a dla mnie jak miałam wózki koło siebie, to tako i jedo byly podobne gondolki a xlander taka... "wersja letnia" dlatego lepiej samemu ogladać. Jaki nie kupicie będzie dobrze Najwyzej jak juz sie wybierzecie kupic wozek to pojezdzcie tam gdzie jest większy wybór.

szczęśliwa mamusia od
4 listopada 2011

Stary 2011-08-15, 11:23   #4637
joamic1
Zadomowienie

GG do joamic1

Dziękuje za miłe słowa. Brzuszek rzeczywiście okrąglutki

Chciałabym, żeby była szczęśliwa, by każdego dnia mogła być dumna, że jest człowiekiem i nasza córką, by jak teraz dawała mi siłę do życia.nasze Małe Szczęście -chwyciło za serce raz na całe życie

Stary 2011-08-15, 11:25   #4638
Tincia
Wtajemniczenie

Cytat:
Tinciu Ty też mierzysz glukometrem poziom cukru? Bo te cztery razy dziennie kucie i pilnowanie godzin trochę męczące jest. Ale czego się nie robi, dla malucha
Mierze, mierze... dziś zapomniałam na czczo - wrrr... :/ Ja to czasami nawet częściej zmierze, bo jak sobie strzele coś nad program, np. lody to jestem ciekawa jak cukier Ale wczoraj miskę lodów wsunełam a cukier w normie :/ A ktoregoś dnia zjadlam na obiad mało i skoczyło :/ nie wiem o co chosi z moim organizmem...

---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ----------

Cytat:
Napisane przez oolong Pokaż wiadomość
ale masz romantycznego męża, zazdroszczę straszliwie
Stara się, bo wie, że mnie cieszą takie rzeczy

szczęśliwa mamusia od
4 listopada 2011

Stary 2011-08-15, 11:25   #4639
Ona231
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez goldika Pokaż wiadomość
Za 2dni mam wizyte u gina juz sie doczekac nie moge!

Tz mnie wkurza... od soboty walczy z malowanie ale ociaga sie ile mozna... zamiast przyjac propozycje swojego Ojca - ze przyjedzie i mu pomoze to nie. On sam wszystko. 3 dzien dzis robi i nawet 1 pokoju nie skonczyl a bajzel wszedzie
Goldika ja to sobie zawszę tłumaczę, że dwa samce się zebrały, jeden przed drugim musi pokazać, że jest lepszy
Po co się denerwujesz, jak już zaczął to kiedyś skończy.

Tincia lodów się boję, ale sorbet już jadłam. Też nie wiem od czego to zależy, ale myślę, że na kolejnej wizycie się dowiem
Jeszcze gorzej z tym pamiętaniem, że wtedy a wtedy muszę coś zjeść

Uciekam na razie na obiad rodzinny Miłego pisania

Edytowane przez Ona231
Czas edycji: 2011-08-15 o 11:33
Stary 2011-08-15, 11:34   #4640
goldika
Zakorzenienie

Ona no wlasnie gdyby byli we 2 to by rywalizowali i mieszkanie byloby chociaz w polowie zrobione taaa oby skonczyl do 13listopada wierze w niego ale mam wrazenie, ze jak robi to za pieniadze to sie stara, a jak ma zrobic dla siebie i rodziny to mu to wisi i powiewa.

---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ----------

zjadlabym bym lodow waniliowych z jakas dobra polewa.
Stary 2011-08-15, 11:44   #4641
lina84
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez joamic1 Pokaż wiadomość
A to tylko my

piękny brzuszek )
lina84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-15, 11:55   #4642
dygotka8
Zakorzenienie

Tincia-pewnei tak jak piszesz wybierzemy się potem tam gdzie jest największy wyboór i w 1-2dni coś wybierzemy.

Stary 2011-08-15, 11:56   #4643
witaminkaccc
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nikaa2 Pokaż wiadomość
Witaminka C
"szyfrem" sorki zapomniałam wpisaĆ nazwisk... no to tak: Kuzmecka jest na urlopie a ja ide do prof.... poczekaj poszperam w notatkach i zaraz będe wiedziała....Kieszkiewicz (mam nadzieje, ze nie pomyliłam i ty też chodzisz do Madurowicza? ) i ta dziewczyna pisała chyba o tej profesorce. Byłaś u niej albo idziesz?
apropo jak masz ochote na lody w promocji w lodziarni przy manu to wejdź na groupona bo jest oferta za 7zł- mniami

ooooo... dzięki za info zapewne zakupie zaraz ze 2 sztuki

ja do kuzmeckiej chce sie zapisac od wrzesnia... bo na urlopie jest... ale minus taki ze w luxmedzie ma wizyty w piatki i czesto odwołuje :/ bo szpital... wiec pewnie bede chciala do niej i do swojej obecnej

kolejna wizyta ---> 23.09 08:00 USG ----> 19.09 13:00

22t 4d - 422 gramy miłości
30t 1d - ?
witaminkaccc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-15, 11:58   #4644
dygotka8
Zakorzenienie

Cytat:

Stara się, bo wie, że mnie cieszą takie rzeczy
mój też wie,że cieszą mnie takie rzczy a nic w tym kierunku nie robi...
Cytat:
Napisane przez goldika Pokaż wiadomość

zjadlabym bym lodow waniliowych z jakas dobra polewa.
ja zjadłam dziś 3 kostki gorzkeij czekolady-jakoś na lody nie mam ochoty póki co

Stary 2011-08-15, 12:09   #4645
goldika
Zakorzenienie

ja staram sie nie kupowac za duzo slodkiego... bo co mam pod reka to pochlaniam boje sie srodowego wazenia.

dzis Mama robi pyszny obiad: udka z kurczaka, kapusta i ziemniaczki.
Stary 2011-08-15, 12:10   #4646
ania21_21
Zadomowienie

Wróciłam od dentysty zaplombował go "skrócił" pod koronkę i... nic koronka za pół roku no myślałam że mnie szlag trafi jakby to nie było za darmo tylko kasę by mieli z tego to by w zrobili szybko aha i jeszcze mnie ostrzegł że jak się ukruszy to do wyrwania:mur Nie czuję całej lewej strony twarzy dał mi dwa, czy trzy znieczulenia mała na początku strasznie kopała a później już nie wystraszyłam się że to znieczulenie jakoś na nią wpłynęło a co najgorsze wróciłam z bólem głowy i się okazało że drastycznie mi skoczyło ciśnienie

Tżt wróci jedziemy do przychodni się umówić do położnej powinnam mieć teraz w 34 tyg następną wizytę

Co do wagi mam 14.8 kg na plusie w 33 tyg i 3 dniu (w sobotę)
Kurczę a mam brzuch taki może jak Joamic tżt mnie pocieszał że lepiej jak mały brzuch bo później skóra nie będzie taka sflaczała

Edytowane przez ania21_21
Czas edycji: 2011-08-15 o 12:12
ania21_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-15, 12:20   #4647
joamic1
Zadomowienie

GG do joamic1

Aniu strasznie z tym zębem za pół roku? Szok.
Oby znieczulenie niuni nie zaszkodziło.
Patrzę Aniu na wagę małej to w ciągu 4 tygodni waga zwiększyła się o ponad kilo super. Ciekawe ile moja gwiazda waży. Wizyta za tydzień

Edytowane przez joamic1
Czas edycji: 2011-08-15 o 12:21

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-15, 12:21   #4648
witaminkaccc
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez basiula19 Pokaż wiadomość

masz racje... tez tak moze byc... wlasnie u siebie podejrzewam, ze trafilam do szpitala bo odklejalo mi sie lozysko... objawy byly takie same.. sa tez przypadki bez krwawien jesli łożysko odkleja sie od srodka, a nie po brzegach.... ja zadzwonilabym do gina i mimo wszystko zglosila sie na IP...

kolejna wizyta ---> 23.09 08:00 USG ----> 19.09 13:00

22t 4d - 422 gramy miłości
30t 1d - ?
witaminkaccc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-15, 12:27   #4649
ania21_21
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez joamic1 Pokaż wiadomość
Aniu strasznie z tym zębem za pół roku? Szok.
Oby znieczulenie niuni nie zaszkodziło.
Patrzę Aniu na wagę małej to w ciągu 4 tygodni waga zwiększyła się o ponad kilo super. Ciekawe ile moja gwiazda waży. Wizyta za tydzień
teraz właśnie maleństwo najszybciej rośnie moja całkowicie już w ekranie się nie mieści

A znieczulenie już mi przechodzi i mała też mi dwa razy zapukała chyba nie będzie źle ale mnie głowa boli
Stary 2011-08-15, 12:30   #4650
truscafka
Zadomowienie

Cześć dziewczyny!

Wypiłam z rana kakao i bardzo mnie zemdliło, więc od rana humorek mi nie dopisuje już się zdążyłam pokłócić z Tżtem o komin
Najpierw mi przytakuje a jak pojedzie na budowę to się zaraz zsolidaryzuje z ekipą i robią co im się podoba. Potem ja przyjeżdżam i jest haja,a Przemus niewinny. Słyszem później tylko jak fachowcy mruczą pod nosem - " no już zrobimy tej królewnie tak jak chce!!" wrrrrrrrrrrrrrr
albo mi mówią po 100 razy zebym sobie zobaczyla czy juz jest dobrze...

Dziś taki ładny dzień chyba pójdę się przespacerować. Najchętniej wyjechałabym na jakies zakupki no ale dziś wszystko pozamykane, ciągle wydaje mi się że dzis niedzela....

75, 0 kg < ~~~~ jest 11.04
72,0
70,0
68,0
66,0
64,0
62,0
60,0
truscafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości