|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3571 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mielone maj lov - kotleciary w końcu u siebie, offtopowo o YT
Kupowanie by mieć albo interesować się nowościami a by rekompensować brak urody to dwie różne rzeczy
a tak to dzień dobry
|
#3572 | |||
|
Naczelny Hipster
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale przynajmniej podoba mi się ich kolor (sztuczny, a jak! )Cytat:
![]() Powiedz, że przed malowaniem położyłaś podkład na ścianę? Bo jak nie to będzie odłazić. Nie, że coś - mówię, bo sama się bardzo na tym przejechałam, nie miałam pojęcia, że trzeba, a teraz to już piąta woda po kisielu. Kolor mam ładny na ścianie, ale miejscami odłazi ;/ hmm, attention whores? Candy, śniłaś mi się dzisiaj ![]() U mnie ładne niebo i słoneczko ![]() Ale dzisiaj była pełnia i nie mogłam zasnąć, udało się o 4 rano. Na szczęście moja też nie mogła zasnąć, więc przez ponad 3 godziny siedziałyśmy i gadałyśmy
|
|||
|
|
|
#3573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ja sobie czasami winko strzele na tej diecie![]() ![]() U mnie tez sie wypogodziło ![]() |
|
|
|
|
#3574 |
|
Naczelny Hipster
|
Ja zaraz poczytam o tej diecie i zacznę planować
|
|
|
|
#3576 |
|
Naczelny Hipster
|
Eeee tam, to ja jutro zacznę. Jak strzelę sobie co kilka dni piwko (lub 3
|
|
|
|
#3577 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dalam podklad, ale co z tego, musze znowu przemalowac xD najpierw na bialo bo na tej czerwieni nic nie wyjdzie XDD |
|
|
|
|
#3578 |
|
Naczelny Hipster
|
Właśnie nie ogarniam
Bo to taki sen z gatunku bez sensu i nie wiadomo o co chodzi Ale chodziłyśmy po jakimś mieście, a potem szłyśmy przez jakieś wielkie muzeum Chyba był przy tym jakiś wątek kryminalny, ale jak mówię - sen z gatunku tych co jest tam wszystko i nic i to wymieszane bez sensu ![]() No, jak mi się mój fiolet (moje tło na zdjęciach na blogu ) znudzi (co w sumie jeszcze długo nie nastąpi, bo mam go rok i dalej się jaram) to też będę miała problem, żeby to przemalować. Ale myślałam, żeby kupić takie coś bodajże z dekorala że jest brokat na ścianę (tyle, że nie wygląda kiczowato, to w sumie taki pyłek bardziej, jest uroczy) jak mi się znudzi i wtedy to wszystko jakby "odswiezyc". Tyle, że takie cacko kosztuje 70 zł za niewielką puszkę... Chyba bym malowała wtedy tylko to co wystaje zza mebli.
|
|
|
|
#3579 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3580 |
|
Zadomowienie
|
Ej ja też zapuszczam włosy
Tylko coś średnio mi to idzie ![]() Niestety mam tak,że im dłuższe tym cieńsze i wyglądają jakby było ich mniej... Ale ostatnio strasznie o nie dbam i licze że uniknę tego efektu, w sumie to już jest lepiej niż zwykle mam cieniowane, a te najdłuższe mam do łopatek - dla mnie to już sukces
|
#3581 |
|
Naczelny Hipster
|
Kotlety co dzisiaj robimy? Bo ja od jutra przestaję się nudzić, trzeba mi zajęcia na dziś
![]() Dodałam krótkie paznokcie na bloga I myślę, żeby na jakiś czas zostawić je spiłowane na okrągło, ale sama nie wiem^^---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- Ja mam tak cieniowane, że najdłuższe to mam do połowy pleców, ale co z tego jak to tylko taka kępka w sumie, a reszta jest krótsza. Macie jakieś sensowne pomysły na kręcenie włosów? Ale na takie ładne grube loki. Bo na wałkach wychodzą mi mimo wszystko sprężyny. Jak spałam w koczku to loki były fajne, ale wszystko było takie napuchane, miałam fryz jak gyaru (w sumie to było całkiem spoko, tylko ciężko było toto ułożyć jakoś sensownie )
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3582 | |
|
Zakorzenienie
|
Myje codziennie, szamponem:Babydream i Alterra
![]() Cytat:
![]() ja dzis pracuje nad tym żeby czyms nie zgrzeszyc na diecie no i mysle uz o obiedzie A poza tym chyyba poogladam jakies filmy/seriale, poczytam ksiazke i Was
|
|
|
|
|
#3583 |
|
Naczelny Hipster
|
Od jutra już jestem poumawiana z ludźmi
Więc będę biegać gdzieś poza domem (w końcu <3)Mi już seriale się przejadły, zauważyłam, że najbardziej chce mi się je oglądać w trakcie sesji A teraz to nawet na Erica nie chce mi się patrzeć (taki spedalony w tym sezonie, w dodatku w 8 odcinku jest shower scene, którą wszyscy się tak jarają. Sookie. jest. paskudna. Nie chcę tego widzieć.). Nawet na Dejmona mi się nie chce. Zostaje mi opcja czytania książki, albo sprzątania (nie chce mi się ). A filmy lubię z kimś oglądać.Maruda ze mnie straszna jak muszę siedzieć w domu
|
|
|
|
#3584 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3585 |
|
Zakorzenienie
|
oglądacie Niekrytego Krytyka? dziś ocenia Trudne sprawy
![]() http://www.youtube.com/watch?v=SbYd5...&feature=feedu |
|
|
|
#3586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja czekam na jutro
|
|
#3587 |
|
Zakorzenienie
|
Bayje co będzie jutro?
prze koleś! http://www.youtube.com/watch?v=wlW5c...embedded#at=70 |
|
|
|
#3588 |
|
Zakorzenienie
|
finał - mojej rozmowy.. na której byłam w środe..
tez lubie śpiewających Panów tego lubie :P http://www.youtube.com/watch?v=3pj4N_QFnec
Have you noticed the saddest person always has the most beautiful smile Kid Cudi Edytowane przez Bayje Czas edycji: 2011-08-15 o 13:14 |
|
|
|
#3589 |
|
Naczelny Hipster
|
Właśnie, co będzie jutro?
![]() ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- Aaaa Będzie dobrze
|
|
|
|
#3590 |
|
Zakorzenienie
|
mam nadzieje, że miła Pani zadzwoni z miłymi wieściami
![]() D:
|
#3591 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Byłam z Tż sobie i fajnie było dopóki się okropnie nie pokłóciliśmy. Ze względu na to, że jestem okropnie wybuchowa i nie licze się ze słowami to powiedzialam mu parę rzeczy, przerodziło sie w mega jadke jednak on zawsze mnie przegada . Teraz siedze, oczy mnie pieką od przecierania i nie wiem co teraz będzie. |
|||
|
|
|
#3592 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zapijam ochotę na cos słodkiego wodą. dam radę? |
|
|
|
|
#3593 | |
|
Naczelny Hipster
|
Cytat:
Ja jestem straszliwie niestabilna, drobiazgi wyprowadzają mnie z równowagi, a jak już wpadnę w histerię to mówię takie rzeczy jakich bym normalnie wrogowi nie powiedziała ![]() Na pewno wszystko dobrze się ułoży, ludzie plotą różne rzeczy jak się wściekną, ochłoniecie i pogadacie na spokojnie ![]() |
|
|
|
|
#3594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogole kiedys wszyscy mi doradzali"wez przetlusc sobie wlosy to Ci sie beda mniej przetłuszczać" czyli nie myjesz kilka dni np. 6 albo 12, a potem Ci się mniej przetłuszczają. Nie polecam, zrobiłam sobie takie kuku że szkoda gadać ![]() ![]() nobody |
|
|
|
|
#3595 |
|
Blond forever!
|
Dołączam się do klubu zapuszczania włosów
Ja mam teraz takie za ramiona, ale też cienkie i wiem, że będę musiała zwrócić dużą uwagę na pielęgnację.Nobody - zawsze są kryzysy w związku (btw - ile jesteście razem?). Ja też ostatnio takie przechodzę, choć teraz mam nadzieję, że najgorsze już za nami. Ostatnio byłam strasznie nerwowa i wszystkie swoje złe emocje wyładowywałam na TŻ. Aniołem jest, że to wytrzymał. Teraz pracuję nad sobą. W ogóle zauważyłam, że lepiej się dogadujemy jak się rzadziej spotykamy - teraz w wakacje mamy okazję widywać się prawie codziennie (w roku akademickim były to tylko weekendy) i przez to jest więcej afer. Musimy chyba znowu zatęsknić
Edytowane przez Blondi2989 Czas edycji: 2011-08-15 o 14:11 |
|
|
|
#3596 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3597 |
|
Naczelny Hipster
|
Ale to lipa z tym przetłuszczaniem włosów, bo tłuszcz wcale dla nich nie jest dobry, tylko jak to wszystko będzie się kisić do łupieżu można dostać i innych takich.
Dałam mamie do czytania o South Beach, mam nadzieję, że się przekona i jutro zaczniemy
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3598 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wiem, że zawsze są kryzysy. Jesteśmy ze sobą 1,5 roku. Często się kłócimy, ale tym razem poszlo o coś bardzo dla mnie ważnego. Inaczej mnie mama wychowywała i w pewnych kwestjach nie zgadzamy się zupełnie. ale to co powiedzial przeszlo moje oczekiwania. dlatego snuje teraz domysly jak to pokonac. nie oszukujmy sie dzieli nas róznica kulturowa i kolor skóry wiec zawsze beda sprzeczki, ale nie az takie. ale challenge accepted. jezeli to przejdziemy to bedzie dobrze swiadczylo o zwiazku. zzdarzyly mi się w zyciu gorsze żeczy które sama pokonałam. I tu kawalek mojego optymizmu bedzie dobrze z nim albo bez niego. Musiałam się wygadac I teraz powiem jak normalna baba. Ide stracic kase na chandre! Mam ochote na circus essence |
|||
|
|
|
#3599 |
|
Konto usunięte
|
ja maluje dalej
Noboody macie kryzys kryzys? W sumie to duzo Was dzieli jakby nie patrzec ;/ Ale optymizm jest jak najbardziej dobry
Edytowane przez 201604250941 Czas edycji: 2011-08-15 o 14:39 |
|
|
|
#3600 |
|
Naczelny Hipster
|
Kochany kotlecie, po 1,5 roku zawsze są kryzysy! Przetrwacie
![]() A wam zależy, będzie dobrze ![]() A eks powiedział, że jestem pusta, o czym się ostatnio dowiedziałam I to w dość taki kategoryczny sposób. Pusta i fałszywa. Uczynił również najazd, że jestem tapeciarą
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:41.

Ale nie wiem czy dojdzie do skutku bo mama kusi mnie makaronem z brokułami na jutrzejszy obiad 

Ale ja sobie czasami winko strzele na tej diecie