Masturbacja kobiet - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-04-28, 16:11   #121
koralik24
Rozeznanie

Dot.: Masturbacja kobiet

Cytat:
Napisane przez podwodniak Pokaż wiadomość
bo narazie mój krótki mnie nie zawodzi. miały powyżej 20lat.
Nie masturbowales sie na oczach kobiety bo... twoj penis Cie nie zawodzi?

Wiec uwazasz, ze kobieta musi sie masturbowac na oczach swojego faceta bo... jest oziebla?

Edytowane przez koralik24
Czas edycji: 2011-04-28 o 16:12
koralik24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-28, 16:20   #122
podwodniak
BAN stały

Cytat:
Napisane przez koralik24 Pokaż wiadomość
Wiec uwazasz, ze kobieta musi sie masturbowac na oczach swojego faceta bo... jest oziebla?
Nie uważam, po prostu zapytałem czy kobiety masturbują sie na oczach swojego faceta.
Mnie to strasznie kręci i lubie sobie popatrzeć jak dziewczyna sama sobie robi dobrze.
podwodniak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-28, 16:23   #123
shikutaka
Raczkowanie

Może kobiety nie chcą tego robić, bo nie są zbyt pewne siebie.
Nie każdy lubi być w centrum zainteresowania, szczególnie w intymnej sytuacji.

"Być kobietą to strasznie trudne zajęcie, bo polega głównie na zadawaniu się z mężczyznami."
shikutaka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-28, 16:27   #124
podwodniak
BAN stały

Cytat:
Napisane przez shikutaka Pokaż wiadomość
Może kobiety nie chcą tego robić, bo nie są zbyt pewne siebie.
Nie każdy lubi być w centrum zainteresowania, szczególnie w intymnej sytuacji.
Możę tak być.
Stary 2011-04-28, 16:31   #125
koralik24
Rozeznanie

Cytat:
Nie uważam, po prostu zapytałem czy kobiety masturbują sie na oczach swojego faceta.
Mnie to strasznie kręci i lubie sobie popatrzeć jak dziewczyna sama sobie robi dobrze.
Ty nie masturbujesz sie na oczach kobiet bo "twoj penis jest sprawny". Czyli kojarzysz taki akt z czyms malo meskim i seksownym.
Wiele kobiet ma takie samo myslenie, jedynie zamiast malo meskimi - czuja sie malo kobiece.
Inne wstydza sie swoich narzadow - jak mezczyzni np. malych czlonkow.
Nie kieruja nami inne czynniki niz mezczyznami w naszej checi i niecheci do robienia tego.

I co teraz, gdybym ja Ci powiedziala, ze mnie osobiscie kreci patrzenie jak facet sie zaspokaja na moich oczach. Lubie sobie popatrzec jak facet robi sobie dobrze. Zrobilbys to? Podobaloby ci sie to? Powtorzylbys to?

Czas edycji: 2011-04-28 o 16:32
Stary 2011-04-28, 17:00   #126
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
jeśli kobieta jest podniecona wcześniej to nie musi się masturbować.
MOŻE,ale NIE MUSI.

być może kobiety wstydzą się same podniecać,bo boją się zarzutu od faceta w stylu "JESTEŚ KIEPSKI MAŁY,BO MUSZE SIĘ SAMA ZABAWIAĆ."
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-28, 17:06   #127
podwodniak
BAN stały

Cytat:
Ty nie masturbujesz sie na oczach kobiet bo "twoj penis jest sprawny". Czyli kojarzysz taki akt z czyms malo meskim i seksownym.
Bo nie zotałem o to poproszony.
Jakby mnie moja partnerka o to poprosiła to bym zrobił dla niej mały pokaz.

Cytat:
Wiele kobiet ma takie samo myslenie, jedynie zamiast malo meskimi - czuja sie malo kobiece.
Naprawde? Dla facetów masturbująca sie kobieta jest bardzo kobieca, przynajmniej dla mnie.
Ja jak chce szybko doprowadzić sie do wytrysku, to wyobrażam sobie morze samomasturbujących się kobiet.
Oglądanie grupy samomasturbujących sie kobiet jest dla mnie bardziej podniecająca niż oglądanie normalnego seksu lesbijskiego.

Cytat:
Inne wstydza sie swoich narzadow - jak mezczyzni np. malych czlonkow.
Kwestia samoakceptacji jak facet nie żali sie i cieszy sie tym co ma, to wiekszosci kobiet, to nawet imponuje.
Mysle, że podobne jest z kobietami.

Cytat:
Nie kieruja nami inne czynniki niz mezczyznami w naszej checi i niecheci do robienia tego..
Nie masturbujecie sie dla tego, że to po prostu lubicie?

Cytat:
I co teraz, gdybym ja Ci powiedziala, ze mnie osobiscie kreci patrzenie jak facet sie zaspokaja na moich oczach. Lubie sobie popatrzec jak facet robi sobie dobrze. Zrobilbys to? Podobaloby ci sie to? Powtorzylbys to?
Jakby Ci sie spodobało, to właczyłbym to do naszego sypialnianego zestawu obowiązkowego.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-28, 18:25   #128
koralik24
Rozeznanie

Cytat:
Bo nie zotałem o to poproszony.
Jakby mnie moja partnerka o to poprosiła to bym zrobił dla niej mały pokaz.
Czemu sam nie wyjdziesz z taka propozycja?
Jej reakcja moze Cie milo zaskoczyc

Cytat:
Naprawde? Dla facetów masturbująca sie kobieta jest bardzo kobieca, przynajmniej dla mnie.
Ja jak chce szybko doprowadzić sie do wytrysku, to wyobrażam sobie morze samomasturbujących się kobiet.
Oglądanie grupy samomasturbujących sie kobiet jest dla mnie bardziej podniecająca niż oglądanie normalnego seksu lesbijskiego.
Yay, czyli wolisz patrzec jak kobieta to robi nizeli przylaczyc sie do calej zabawy? Nie wierzysz, ze uda Ci sie ja zaspokoic czy co? Zwykle taka czysto bierna postawa rodzi z wewnetrznych lekow
Swoja droga sa kobiety, ktore wyobrazaja sobie stado masturbujacych sie facetow. I wola taka fantazje bardziej niz ogladanie normalnego seksu gejow.

Cytat:
Kwestia samoakceptacji jak facet nie żali sie i cieszy sie tym co ma, to wiekszosci kobiet, to nawet imponuje.
Mysle, że podobne jest z kobietami.
Ciekawe zjawisko. Twoj sposob myslenia. Jestes mezczyzna. Jednak najpierw wmawiasz mi co kobieta mysli, malo tego, nie jedna kobieta a wiekszosc. Kobieta - ktora nigdy nie byles nawet przez sekunde swojego zycia.

Cytat:
Jakby Ci sie spodobało, to właczyłbym to do naszego sypialnianego zestawu obowiązkowego.
Zostanmy przy tej mysli.
Jak wyglada moja reakcja na to co robisz, twoim zdaniem? Nie chodzi mi o stwierdzenie w twojej glowie, ze mi sie podoba. Chodzi mi o to co robie, czego nie robie. I co by Ci sie w tym najbardziej podobalo.
Stary 2011-04-28, 19:21   #129
kalincia
BAN stały

Cytat:
Po prostu jak rozmawiałem o tym z kobietami, to wiekszość mi mówiło, że ich nie bardzo podnieca jak facet na ich oczach się bawi penisem. Uważają to za strasznie nie męskie, bo skoro ona przed nim stoi naga to jego penis powinien stać na baczność bez pomocy jego dłoni.
i stoi, tylko można się w ten sposób zaspokajać również jak stoi, nie tylko doprowadzać do stania. Kiedyś chciałam, żeby on to zrobił i zrobił. Bez problemu i do końca.
kalincia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-28, 19:25   #130
koralik24
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kalincia Pokaż wiadomość
i stoi, tylko można się w ten sposób zaspokajać również jak stoi, nie tylko doprowadzać do stania.

Bo one maja ponad 20lat i nie wiedza o tym, dlatego tak mu powiedzialy
A on jako 29latek tez nie jest taki pewny tego co oczywiste
Stary 2011-04-28, 19:44   #131
podwodniak
BAN stały

Cytat:
Czemu sam nie wyjdziesz z taka propozycja?
Jej reakcja moze Cie milo zaskoczyc .
Po prostu nie czuje takij potrzeby.

Cytat:
Yay, czyli wolisz patrzec jak kobieta to robi nizeli przylaczyc sie do calej zabawy? Nie wierzysz, ze uda Ci sie ja zaspokoic czy co? Zwykle taka czysto bierna postawa rodzi z wewnetrznych lekow .
Myślisz, żeby mi wystarczyło samo patrzenie? Ja nie jestem tego aż taki pewien.

Cytat:
Ciekawe zjawisko. Twoj sposob myslenia. Jestes mezczyzna. Jednak najpierw wmawiasz mi co kobieta mysli, malo tego, nie jedna kobieta a wiekszosc. Kobieta - ktora nigdy nie byles nawet przez sekunde swojego zycia. .
Ja tylko bazuje na tym co usłyszałem od kobiet.

Cytat:
Zostanmy przy tej mysli.
Jak wyglada moja reakcja na to co robisz, twoim zdaniem? Nie chodzi mi o stwierdzenie w twojej glowie, ze mi sie podoba. Chodzi mi o to co robie, czego nie robie. I co by Ci sie w tym najbardziej podobalo.
Chodzi Ci o twoją reakcje kiedy na twoich oczach bym sie masturbował?
Myślę, że być pękała ze śmiechu.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-28, 20:23   #132
koralik24
Rozeznanie

Cytat:
Po prostu nie czuje takij potrzeby.
Sam nie czujac takiej potrzeby oczekujesz, ze kobieta ja bedzie sama miala?

Cytat:
Ja tylko bazuje na tym co usłyszałem od kobiet.
A to wybacz, nie wiedzialam, ze wymieniam poglady z osoba ktora miala przyjemnosc zaslyszec swoje informacje od wiekszosci kobiet tego swiata.
Kurcze, tylko pozazdroscic. W jakiej brazny siedzisz, ze z wiekszoscia kobiet swiata miales doczynienia? Ilez to jezykow znasz, ze osobiscie od nich to uslyszales.?

Cytat:
Chodzi Ci o twoją reakcje kiedy na twoich oczach bym sie masturbował?
Myślę, że być pękała ze śmiechu.
I tak by Ci sie podobalo, to, ze peklabym ze smiechu ze jak sam powiedziales "właczyłbys to do sypialnianego zestawu obowiązkowego."? Gdzies tutaj jest sciema. Wskazesz mi, w ktorym miejscu? I wyjasnisz dlaczego sie pojawila?

Czas edycji: 2011-04-28 o 20:24
Stary 2011-04-28, 20:43   #133
podwodniak
BAN stały

Cytat:
Sam nie czujac takiej potrzeby oczekujesz, ze kobieta ja bedzie sama miala?
Jakby miała taką potrzebe, to bym z przyjemnościa spełnił jej fantazje.
Jakby jej sie nie podobało masturbowanie przy mnie, to byśmy sobie to odpuścili.

Cytat:
A to wybacz, nie wiedzialam, ze wymieniam poglady z osoba ktora miala przyjemnosc zaslyszec swoje informacje od wiekszosci kobiet tego swiata.
Kurcze, tylko pozazdroscic. W jakiej brazny siedzisz, ze z wiekszoscia kobiet swiata miales doczynienia? Ilez to jezykow znasz, ze osobiscie od nich to uslyszales.? :
Jak ty lubisz łapać za słówka.

Cytat:
I tak by Ci sie podobalo, to, ze peklabym ze smiechu ze jak sam powiedziales "właczyłbys to do sypialnianego zestawu obowiązkowego."? Gdzies tutaj jest sciema. Wskazesz mi, w ktorym miejscu? I wyjasnisz dlaczego sie pojawila?
Chyba lepiej jest doprowadzić partnerke do śmiechu, niż do płaczu?
Nie mam problemu z tym, że kobiety sie ze mnie śmieją, bo sam mam dużo dystansu do swojej osoby.
Stary 2011-04-28, 22:39   #134
koralik24
Rozeznanie

Cytat:
Jak ty lubisz łapać za słówka.

Nic z tych rzeczy. Ja jedynie lubie czytac ze zrozumieniem

Cytat:
Chyba lepiej jest doprowadzić partnerke do śmiechu, niż do płaczu?
Nie mam problemu z tym, że kobiety sie ze mnie śmieją, bo sam mam dużo dystansu do swojej osoby.
Oczywiscie, ze lepiej. To dobrze, ze nie masz z tym problemu. Zdrowo miec chocby odrobine dystansu do siebie. Ale
czy masz z tego az taka przyjemnosc, gdy kobieta ryczy ze smiechu na podlodze, ze az "właczyłbys to do sypialnianego zestawu obowiązkowego.". I naprawde widok mnie machajacej nogami na podlodze, ze lzami ze smiechu w oczach i trzymajaca sie za brzuch jest lepszy niz gdy patrze ci w oczy, moj oddech staje sie coraz szybszy i zaczynam nerwowo przygryzac dolna warge oblizujac przy tym usta?
Dziwny z Ciebie czlowiek, nie da sie zaprzeczyc Czy moze wolisz ?

Czas edycji: 2011-04-28 o 22:43
Stary 2011-04-28, 22:44   #135
podwodniak
BAN stały

Cytat:

Ale
czy masz z tego az taka przyjemnosc, gdy kobieta ryczy ze smiechu na podlodze, ze az "właczyłbys to do sypialnianego zestawu obowiązkowego.". I naprawde widok mnie machajacej nogami na podlodze, ze lzami ze smiechu w oczach i trzymajaca sie za brzuch
Tak, lubie kompromitować sie przy kobietach.

Cytat:
lepszy niz gdy patrze ci w oczy, moj oddech staje sie coraz szybszy i zaczynam nerwowo przygryzac dolna warge oblizujac przy tym usta
Widze, że odpłynełaś.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-28, 22:50   #136
koralik24
Rozeznanie

Cytat:
Widze, że odpłynełaś.
Sa ludzie, ktorzy nigdy z wody nie wychodza... Ponoc pomaga to zachowac jasnosc umyslu w trakcie sztormu na otwartym morzu

Cytat:
Tak, lubie kompromitować sie przy kobietach.
A wiesz co, chociaz z masturbacja kobiet ma to malo wspolnego to i tak fajnie, ze lubisz
Z takim facetem chyba wiecej zabawy jak nie ma kolka w dupie a ma miedzy jajami
No chyba, ze ma oba...

Czas edycji: 2011-04-28 o 23:17 Powód: typos grrr
Stary 2011-04-28, 23:35   #137
Melanchton
Zakorzenienie

O rany, jaki ogień we wątku...!
Stary 2011-08-05, 11:44   #138
forumowiczka95
Raczkowanie

Witajcie Chciałabym się Was zapytać co sądzicie o mojej sytuacji.
Obecnie mam 16 lat, a masturbować się zaczęłam chyba w wieku 12 lat! to przerażające, jak sobie teraz myślę, jak dziecko mogło coś takiego robić? tzn. to nie było, że już sobie palec wkładałam, tylko podczas kąpieli, strumieniem wody kierowałam sobie w części intymne, i to podawało u mnie podniecenie... po jakimś czasie przeszłam do czegoś chyba jeszcze dziwniejszego Obecnie ręką łechtaczką się zabawiam xD Parę razy próbowałam palcec wkładać do pochwy, ale nie wiem czemu nie potrafię dojść ;D może mam za krótki palec? To wszystko jest dla mnie bardzo krępujące i wybaczcie za tą dosłowność, ale ja mam mętlik w głowie, bo nie wiem co z tym zrobić... dogadzam sobie prawie codziennie(jestem dziewicą). Wibratora bym spróbowała, ale bała bym się go kupić ^^. Czasami mnie to męczy, że aż tak bardzo mnie do tego ciągnie, gdy miałam z 13 lat, wykryto u mnie podwyższony testosteron... i mnie wzięto do szpitala na parę dni badać, co prawda tam wyszyło, że już jest wszystko dobrze, ale jedna dziewczyna(miała z 17lat) powiedziała mi wprost, że przez podwyższony testosteron mogę mieć więcej ochoty na sex i na to czasami dają hormony. Mamie bym o tym w życiu nie powiedziała. Co mi radzicie? Dla mnie masturbacja ogólnie jest przyjemna, ale czasami dopadają mnie wyrzuty sumienia, że robię to aż tak często i nie mam nad sobą kontroli ;(
forumowiczka95 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-05, 14:38   #139
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez forumowiczka95 Pokaż wiadomość
Witajcie Chciałabym się Was zapytać co sądzicie o mojej sytuacji.
Obecnie mam 16 lat, a masturbować się zaczęłam chyba w wieku 12 lat! to przerażające, jak sobie teraz myślę, jak dziecko mogło coś takiego robić? tzn. to nie było, że już sobie palec wkładałam, tylko podczas kąpieli, strumieniem wody kierowałam sobie w części intymne, i to podawało u mnie podniecenie... po jakimś czasie przeszłam do czegoś chyba jeszcze dziwniejszego Obecnie ręką łechtaczką się zabawiam xD Parę razy próbowałam palcec wkładać do pochwy, ale nie wiem czemu nie potrafię dojść ;D może mam za krótki palec? To wszystko jest dla mnie bardzo krępujące i wybaczcie za tą dosłowność, ale ja mam mętlik w głowie, bo nie wiem co z tym zrobić... dogadzam sobie prawie codziennie(jestem dziewicą). Wibratora bym spróbowała, ale bała bym się go kupić ^^. Czasami mnie to męczy, że aż tak bardzo mnie do tego ciągnie, gdy miałam z 13 lat, wykryto u mnie podwyższony testosteron... i mnie wzięto do szpitala na parę dni badać, co prawda tam wyszyło, że już jest wszystko dobrze, ale jedna dziewczyna(miała z 17lat) powiedziała mi wprost, że przez podwyższony testosteron mogę mieć więcej ochoty na sex i na to czasami dają hormony. Mamie bym o tym w życiu nie powiedziała. Co mi radzicie? Dla mnie masturbacja ogólnie jest przyjemna, ale czasami dopadają mnie wyrzuty sumienia, że robię to aż tak często i nie mam nad sobą kontroli ;(
zamiast kombinwac i wsadzac sobie w pochwe ró.żne rzeczy pozostań na etapie zabawy z łechtaczką.
pozostan dziewica dla tego jedynego,no chyba,że nie masz takich potrzeb...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-05, 23:07   #140
forumowiczka95
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez TmargoT Pokaż wiadomość
zamiast kombinwac i wsadzac sobie w pochwe ró.żne rzeczy pozostań na etapie zabawy z łechtaczką.
pozostan dziewica dla tego jedynego,no chyba,że nie masz takich potrzeb...
czyli Ty sądzisz, że od wkładania palca można sę samemu rozdziewiczyć? Bo zdania są podzielone i ja nie wiem jak w końcu jest.
Stary 2011-08-06, 12:58   #141
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
czyli Ty sądzisz, że od wkładania palca można sę samemu rozdziewiczyć? Bo zdania są podzielone i ja nie wiem jak w końcu jest.
zależy jaki kształ ma twoja błona.słyszałam,że można się rodziewiczyć robiąc szpagat
Stary 2011-08-06, 22:34   #142
forumowiczka95
Raczkowanie

no ja nie czułam żadnej błony ^^, ani też mi krew nie leciała.... chociaż:
1. Kobieta może się urodzić bez błony dziewiczej
2. Nie zawsze leci krew przy zniszczeniu błony ;D

I ja nie czuję w sumie nic jak ten palec wkładam, może nie umiem znaleźć punktu G? boję się, że jak kiedyś znajdę sobie chłopaka i zacznę z nim uprawiać sex, to nic nie będę czuła ;/
Stary 2011-08-06, 23:29   #143
Zelfis
Raczkowanie

Ja jestem facetem, tak na początek. Pierwszą masturbacje miałem w wieku... hmm, 14-stu lat.
Śmiejcie się, ale pchałem ptaszka do jednego takiego długiego wazonika, był w sam raz i niemal od razu się spuściłem. Tzn, był orgazmik, coś tam poleciało. :p

Co najśmieszniejsze... jestem prawiczkiem. Teraz mam 25 lat.
(Ciągle to zaznaczam w innych tematach, ale trzeba wspomnąć, choćby po to by było zabawniej).
Śmiać mi się chce normalnie, ale co zrobić. Wiecie, mam na tym punkcie nieraz niedorzeczne dylematy;
nie raz się zastanawiałem, czy jeżeli wsadziłem do wazonika, czy nadal jestem prawiczkiem.

A co do dziewczyn. Nie bójcie się masturbacji, to nic złego, a dać może wam to, tylko coś przyjemnego.

Edytowane przez Zelfis
Czas edycji: 2011-08-07 o 11:17
Zelfis jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-07, 18:40   #144
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
no ja nie czułam żadnej błony ^^, ani też mi krew nie leciała.... chociaż:
1. Kobieta może się urodzić bez błony dziewiczej
2. Nie zawsze leci krew przy zniszczeniu błony ;D

I ja nie czuję w sumie nic jak ten palec wkładam, może nie umiem znaleźć punktu G? boję się, że jak kiedyś znajdę sobie chłopaka i zacznę z nim uprawiać sex, to nic nie będę czuła ;/
błona dziewicza może byc w kształcie sera "w dziury",lub byc tylko na bokach.to nie jest cała płachta,bo jakby wylatywała krew menstruacyjna.
nie każda kobieta doznaje orgazmu poprzez drażnienie punktu G.
jest kilka rodzajów orgazmów,najpopularniejsz e to orgazm pochowy,łechtaczkowy i mieszany.
często kobiety ucza się orgazmu pochowego przez kilka lat,a czasem wogle go nie osiągają.

Cytat:
Napisane przez Zelfis Pokaż wiadomość
Ja jestem facetem, tak na początek. Pierwszą masturbacje miałem w wieku... hmm, 14-stu lat.
Śmiejcie się, ale pchałem ptaszka do jednego takiego długiego wazonika, był w sam raz i niemal od razu się spuściłem. Tzn, był orgazmik, coś tam poleciało. :p

Co najśmieszniejsze... jestem prawiczkiem. Teraz mam 25 lat.
(Ciągle to zaznaczam w innych tematach, ale trzeba wspomnąć, choćby po to by było zabawniej).
Śmiać mi się chce normalnie, ale co zrobić. Wiecie, mam na tym punkcie nieraz niedorzeczne dylematy;
nie raz się zastanawiałem, czy jeżeli wsadziłem do wazonika, czy nadal jestem prawiczkiem.

A co do dziewczyn. Nie bójcie się masturbacji, to nic złego, a dać może wam to, tylko coś przyjemnego.
wszystko zalezy ,jak to rozpatrujesz.
dziewictwo/prawictwo to stan-nie błona,czy napletek,ale czystość sexualna
Stary 2011-08-07, 22:11   #145
Zelfis
Raczkowanie

Nie no, to tylko wazonik był, nie człowiek, nawet nie jakaś sztuczna pochwa, a zwykłe szkło, coś po prostu mi strzeliło. Więc, to nie żadna strata prawictwa, bo to trochę śmieszne by było mówić, że się straciło prawictwo z wazonikiem, prawda ?
Stary 2011-08-07, 23:14   #146
Candy_lips
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zelfis Pokaż wiadomość
Nie no, to tylko wazonik był, nie człowiek, nawet nie jakaś sztuczna pochwa, a zwykłe szkło, coś po prostu mi strzeliło. Więc, to nie żadna strata prawictwa, bo to trochę śmieszne by było mówić, że się straciło prawictwo z wazonikiem, prawda ?
Tak, dla mnie nadal jesteś prawiczkiem, nie dobyłeś stosunku seksualnego ani klasycznego ani oralnego ani żadnego. A wazonik nie ma nic do rzeczy.
Candy_lips jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-07, 23:48   #147
Zelfis
Raczkowanie

Dzięki Candy. Dzięki za wyrozumiałość odnośnie wazonika. heh.

Edytowane przez Zelfis
Czas edycji: 2011-08-07 o 23:50
Stary 2011-08-08, 08:24   #148
katja175
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez TmargoT Pokaż wiadomość
nie każda kobieta doznaje orgazmu poprzez drażnienie punktu G.
jest kilka rodzajów orgazmów,najpopularniejsz e to orgazm pochowy,łechtaczkowy i mieszany.
często kobiety ucza się orgazmu pochowego przez kilka lat,a czasem wogle go nie osiągają.
Żadne badania nie potwierdziły istnienia punktu G.
Podział orgazmów na takie czy inne jest bzdurą wymyślona przez Freuda. Pochwa ogólnie jest słabo unerwiona, a kobiety pozbawione łechtaczki są całkowicie niezdolne do przeżywania orgazmów.
Niedowiarkom polecam film "Łechtaczka - piękna nieznajoma".
katja175 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-08, 16:51   #149
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katja175 Pokaż wiadomość
Żadne badania nie potwierdziły istnienia punktu G.
Podział orgazmów na takie czy inne jest bzdurą wymyślona przez Freuda. Pochwa ogólnie jest słabo unerwiona, a kobiety pozbawione łechtaczki są całkowicie niezdolne do przeżywania orgazmów.
Niedowiarkom polecam film "Łechtaczka - piękna nieznajoma".
pozwolę się z tobą częściowo nie zgodzić.
nie potwierdzily się badnia,ani nie zaprzeczają istnieniu zgrubienia.badania sa dalej w toku,poniewaz nie kazda kobieta jest obdarzona takim cudem i to wlaśnie wzbudza wele kontrowersji.

nie wiem,jaki jest związek łechtaczki z pochwą w czasie orgazmu,ale moge ci.e zapewnić,że sa kobiety,które odczuwają przyjemność TYLKO w trakcie ruchów frakcyjnych bez drażnienia łechtaczki i nie cierpią pieszczot łechtaczkowych.

po trzecie ,orgazm jest w mózgu,a podział szablonowy podałam tylko w kontekście ogólnej inormacji.nie obchodzi mnie podział według FROJDA,ale wiem,że można osiągnąć orgazm tylko w trakcie drażnienia lechtaczki,jak i samych ruchów frakcyjnych,oraz innych możliwości,jak pieszczenie sutków i wiele innych temu podobnych ...

Edytowane przez TmargoT
Czas edycji: 2011-08-08 o 16:52
Stary 2011-08-15, 11:54   #150
katja175
Raczkowanie

TmargoT
Skoro badania dotychczasowe, prowadzone coraz bardziej rzetelnie, nie potwierdzają istnienia punktu G, to według mnie jest to wystarczający dowód na to, że takiego punktu nie ma.

Polecam się doedukować. Łechtaczka, to nie tylko ten mały "guziczek" na zewnątrz. Tutaj możesz sobie zobaczyć, jak wygląda łechtaczka. Jak widzisz otacza ona z obu stron przedsionek pochwy i ujście cewki moczowej, więc odpowiednie ruchy frykcyjne mogą działać na nią pobudzająco. Natomiast bez łechtaczki orgazm kobiecy nie jest w ogóle możliwy, bo to klitoris jest narządem za orgazmy odpowiedzialnym.
katja175 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości