Co tydzień nowa dostawa, to dla Sigmomaniaczek najlepsza zabawa! cz.46 - Strona 80 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda > Moda - Wspólne Zakupy

Notka

Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień.

Narzędzia
Stary 2011-08-15, 16:47   #2371
speare
exmod na urlopie:)

Dot.: Co tydzień nowa dostawa, to dla Sigmomaniaczek najlepsza zabawa! cz.46

Cytat:
Napisane przez mgdaa Pokaż wiadomość
Speare mam pytanie. Bardzo zależy mi na tych szarych botkach, ale zostaly już rezerwy z mojego rozmiaru 38/39. Jeżeli na pewno zatrzymasz 1 parę to wtedy się zapiszę na 38 i 39. Jak planujesz? Bo boję się, że zapiszę się na dwa rozmiary i dostanę 2 pary butów.
Widziałam, że zapisałaś się na rezerwę 38, ale powiem szczerze, że bardziej prawdopodobne jest, że wezmę własnie 38 ale śmiało zapisuj się i na rez. 39 obiecuję że nie dostaniesz dwóch par

Cytat:
Napisane przez Aerith Pokaż wiadomość
Brazowe botki

dostalam PW od judge - wycofala sie z zamowienia. wiec brakuje nam teraz dwoch rozmiarow 38 i 41
Nie ma co pytać Ćwirki, tylko na czarną listę z nią- to ewidentny przykład jak się można tam dostać chyba, że znajdzie za siebie zastępstwo, tylko pamiętaj, że nie może sie ogłaszać na zamówieniowym

Cytat:
Napisane przez mortish Pokaż wiadomość

namawiaj sperkę
Nic z tego już sobie sama cały karton zamówiłam

Cytat:
Napisane przez meg22 Pokaż wiadomość
Sperka bardzo lubi takie buty
Jak Wy mnie znacie

Cytat:
Napisane przez Slodka_Anulcia Pokaż wiadomość
yyyy.... Nie dziewczyny ja rozumiem, że są różne gusta, ale "to" przechodzi moje pojęcie...
pfff...

Cytat:
Napisane przez Smarfetka Pokaż wiadomość
jeżeli sperka nie będzie chciała, to może ja bym zrobiła
nie ma tak dobrze

Cytat:
Napisane przez em_ka90 Pokaż wiadomość
o widzisz! dopisuję do listy 'obadaj w Rossmannie'

mam to samo! czy to jakiś zbieg okoliczności że wszystkich w tym roku tak wysypało?
Ja też się właśnie zastanawiam na szczęście u mnie już powoli to przygasa... ale od kilku tygodni chodzę z polikami w kropki
speare jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-15, 16:48   #2372
izabelka1200
Zakorzenienie

GG do izabelka1200

Cytat:
Napisane przez aniuska18032 Pokaż wiadomość
Ciekawa jestem tego preparatu http://allegro.pl/bandi-aha-pha-krem...745569918.html czy przygotowałby moją skórą do zabiegów z kw.migdałowym
ja bym uważała, na prep z allegro... bo dużo pordróbek a z kwasami nie ma zartów... lepiej kup sobie stacjonarnie, ale w zaufanym sklepie przez neta...
no chyba, ze masz kogos kto nie sprzedaje podróbek na all. bo teraz jest ich sporo i sie dobrze maskują...

NOWY - odmieniony blog
izabelka1200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-15, 16:50   #2373
speare

Niechże się jeszcze 41 zgłosi, bo będę musiała anulować, choć prawie komplet

Stary 2011-08-15, 16:52   #2374
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

No i żadnych butów chyba nie zamówię

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-15, 16:56   #2375
Aerith
Organizatorka

Cytat:
Napisane przez astaaa Pokaż wiadomość

dokładnie - polecam znaleźc ginekologa-endokrynologa i on na 100% pomoże z takimi problemami.
szkoda mi troszke z mojej ginekolog rezygnowac bo jest fajna babka ale moze faktycznie lepiej poszukac kogos kto zna sie na tym i na tym

Cytat:
ale masz pole do manewru i jaki wybór żeby coś zadziałało, pewnie nie kupiłeś wszystkiego a z suchą nie ma chyba takiego wyboru jak z tłustą, tak mi się wydaje przynajmniej. co czytam o pryszczach czy wągrach to do mieszanej lub tłustej.
to prawda - przy suchej jest trudniej. Przy naczynkowej juz w ogole. Ja mam sklonnosc do naczynek, szczegolnie na nosie i polikach. Smarowalam cala twarz Triacnealem i troche mi zwariowaly naczynka w tych miejscach, na nosie zrobila mi sie taka pajeczynka wrecz

Cytat:
Napisane przez lianeska Pokaż wiadomość
jak pamietam- mialam próby wątrobowe, tsh 3, tsh4, i badanie na krzepliwość krwi-jak na organizm dzialaja te anty co akurat bralam, lekarz powinien sam wiedziec co akurat tobie wypisac, co do cen- u nas sa rozne (tsh czy prywatnie czy panstwowo zawsze placi sie sporo)

astaaa owszem-ale tak czy siak badania trzeba zrobic wiec czy rodzinny czy zwykly ginekolog..to wsio jedno..a wynik sie przyda..

chocolate_monster to popros rodzinnego o wypisanie
I pozniej ginekolog dobiera tabletki adekwatnie do wynikow? bo u mnie jak do tej pory przy kazdych dzieje sie cos niedobrego

Cytat:
Napisane przez morsmordre Pokaż wiadomość
Aerith - jak często robiłaś peeling i czym się po tym nawilżałaś?
robilam co dwa tygodnie (a kilka razy nawet co tydzien) ale to ponoc za czesto. Tylko ja mialam naprawde skore nosorozca i mi migdal krzywdy nie robil, ani w stezeniu 15 % ani 40 tzn skora luszczyla mi sie na nastepny dzien, podklad kiepsko wygladal ale nie przeszkadzalo mi to az tak, gdy widzialam efekty.

A nawilzalam sie kremem z rossmanna babydream z lanolina (dorzucalam krople kwasu hialuronowego z mazidel), albo takim niebieskim z witamina e (tez ma w skladzie lanoline), poza tym physiogel tez jest dobry. Byle byl krotki, tresciwy sklad bez zadnych skladnikow, ktore moglyby zrobic krzywde nakladalam po peelingu dosc gruba wartwe kremu, po umyciu twarzy zwyklym mydlem.

---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ----------

Cytat:
Napisane przez Wronia3 Pokaż wiadomość
Hej, zgłosiłam się po te botki brązowe rozmiar 38 [bo ktoś zrezygnował] i teraz widzę, że będziesz je zamawiała dziś. Kiedy mam Ci kasę za nie przelać?
tak widzialam Twoje zgloszenie
Cytat:
Napisane przez speare Pokaż wiadomość

Nie ma co pytać Ćwirki, tylko na czarną listę z nią- to ewidentny przykład jak się można tam dostać chyba, że znajdzie za siebie zastępstwo, tylko pamiętaj, że nie może sie ogłaszać na zamówieniowym
wpisalam za rada Ćwirki na SZL chetna na szczescie na 38 juz sie znalazla, po tym jak napsialam tutaj na watku

zamówienia zagraniczne

Nie wiesz, nie wiesz, nie rozumiesz nic.
Aerith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-15, 16:59   #2376
EwusLP
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
No i żadnych butów chyba nie zamówię
Miej nadzieje . Ja wciaz czekam ze zbierze sie moze komplet na kawowe koturny z futerkiem
EwusLP jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-15, 17:00   #2377
morsmordre
sajkolidżist

Cytat:
robilam co dwa tygodnie (a kilka razy nawet co tydzien) ale to ponoc za czesto. Tylko ja mialam naprawde skore nosorozca i mi migdal krzywdy nie robil, ani w stezeniu 15 % ani 40 tzn skora luszczyla mi sie na nastepny dzien, podklad kiepsko wygladal ale nie przeszkadzalo mi to az tak, gdy widzialam efekty.

A nawilzalam sie kremem z rossmanna babydream z lanolina (dorzucalam krople kwasu hialuronowego z mazidel), albo takim niebieskim z witamina e (tez ma w skladzie lanoline), poza tym physiogel tez jest dobry. Byle byl krotki, tresciwy sklad bez zadnych skladnikow, ktore moglyby zrobic krzywde nakladalam po peelingu dosc gruba wartwe kremu, po umyciu twarzy zwyklym mydlem.
Dzięki za wyczerpującą odpowiedź moja obecna pielęgnacja to żel normaderm + Triacenal na noc/Dermedic Hydrain 2 na dzień + tonik Iwostin + peeling morelowy + maseczka z glinki, pomogło trochę, ale szczerze mówiąc liczyłam na więcej jeśli chodzi o Triacenal Po jakim czasie były u Ciebie efekty? I czy przygotowywałaś jakoś twarz na migdała?

2017: 34
2018: 4
morsmordre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-15, 17:03   #2378
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Boję się zamawiać bez rezerwy bo teraz nawet w swoje normalne buty w większości ledwo się mieszczę a boję się że czasu na pozbywanie się nie będę miała

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-15, 17:11   #2379
EwusLP
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Boję się zamawiać bez rezerwy bo teraz nawet w swoje normalne buty w większości ledwo się mieszczę a boję się że czasu na pozbywanie się nie będę miała
Cos kiepsko ostatnio sie ludzie zbierają widzę. A ja kurcze zdesperowana chce juz butki!
EwusLP jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-15, 17:11   #2380
Aerith
Organizatorka

Cytat:
Dzięki za wyczerpującą odpowiedź moja obecna pielęgnacja to żel normaderm + Triacenal na noc/Dermedic Hydrain 2 na dzień + tonik Iwostin + peeling morelowy + maseczka z glinki, pomogło trochę, ale szczerze mówiąc liczyłam na więcej jeśli chodzi o Triacenal Po jakim czasie były u Ciebie efekty? I czy przygotowywałaś jakoś twarz na migdała?
mnie zel normaderm bardzo wysuszal uzywalam albo micela biodermy sensibio albo sebium. Dermdedic tez mam, bardzo wydajny kremik juz przeszlo pol roku go mam ladnie mi sie goja po nim ranki i fajnie natluszcza, tylko zapach mnie troszke drazni (strasznie intensywny).
Toniku nie uzywam, z reguly uzywam hydrolatow (oczarowy). I maseczke z glinki tez posiadam (z bialej glinki). Fajna cera jest po niej, ladnie rozjasnia, ale wagrow mi wszystkich dobrze nei oczyszcza.

u mnie Triacneal glownie wygladzil skore i wyrownal koloryt. A stosowalam od wrzesnia tamtego roku do stycznia. Pozniej przestalam, bo zaczelam sie migdalić
Nie przygotowywalam skory. Moja buzia byla przyzwyczajona do kwasow. Od trzech lat uzywalam na zmiane Effaclaru K i Duo, Acne Dermu, Toniku effaclar, Triacnealu (swoja droga swietnie oczyszczal mi wagry - lepiej niz nie jedna glinka).

Dobrym nawilzaczem ( i o dziwo nie zapychajacym mnie) jest tez masc z witamina A ladnie mi uspokajala cere po migdale

zamówienia zagraniczne

Edytowane przez Aerith
Czas edycji: 2011-08-15 o 17:24
Stary 2011-08-15, 17:12   #2381
em_ka90
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też się właśnie zastanawiam na szczęście u mnie już powoli to przygasa... ale od kilku tygodni chodzę z polikami w kropki
ale to też jakoś dziwacznie że kogo bym nie spotkała i z kim nie gadała to też każdego wysypało w tym roku strasznie, szczególnie teraz mam nadzieję, że to niedługo minie, bo aż mam nerwy na siebie jak patrzę w lustro.
Cytat:
to prawda - przy suchej jest trudniej. Przy naczynkowej juz w ogole. Ja mam sklonnosc do naczynek, szczegolnie na nosie i polikach. Smarowalam cala twarz Triacnealem i troche mi zwariowaly naczynka w tych miejscach, na nosie zrobila mi sie taka pajeczynka wrecz
też przekichane

em_ka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-15, 17:17   #2382
speare

Cytat:
wpisalam za rada Ćwirki na SZL chetna na szczescie na 38 juz sie znalazla, po tym jak napsialam tutaj na watku
Ja bym dała na czarną ale skoro mama mówi, że szara to niech tamta zna jej łaskę
Stary 2011-08-15, 17:19   #2383
gadzia17
Rozeznanie

jeszcze tylko 41 u speare

21

gadzia17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-15, 17:22   #2384
morsmordre
sajkolidżist

Cytat:
mnie zel normaderm bardzo wysuszal uzywalam albo micela biodermy sensibio albo sebium. Dermdedic tez mam, bardzo wydajny kremik juz przeszlo pol roku go mam ladnie mi sie goja po nim ranki i fajnie natluszcza, tylko zapach mnie troszke drazni (strasznie intensywny).
Toniku nie uzywam, z reguly uzywam hydrolatow (oczarowy). I maseczke z glinki tez posiadam (z bialej glinki). Fajna cera jest po niej, ladnie rozjasnia, ale wagrow mi wszystkich dobrze nei oczyszcza.

u mnie Triacneal glownie wygladzil skore i wyrownal koloryt. A stosowalam od wrzesnia tamtego roku do stycznia. Pozniej przestalam, bo zaczelam sie migdalić
Nie przygotowywalam skory. Moja buzia byla przyzwyczajona do kwasow. Od trzech lat uzywalam na zmiane Effaclaru K i Duo, Acne Dermu, Toniku effaclar, Triacnealu (swoja droga swietnie oczyszczal mi wagry - lepiej niz nie jedna glinka).

Dobrym nawilzaczem ( i o dziwo nie zapychajacym mnie) jest tez masc z witamina A ladnie mi uspokajala cere po migdale
Ja Triacenalu używam od ponad miesiąca, może to jeszcze za wcześnie na efekty Glinkę mam czerwoną i zieloną, no i maseczkę z Ziaji z szareą też czasem kupuję i z moich obserwacji wynika, że najlepsza jest zielona Muszę kupić hydrolat oczarowy, wiele dobrego się o nim naczytałam, w ogóle muszę poszperać na BU i Mazidłach, bo jeszcze nic u nich nie zamawiałam
A normaderm też mnie na początku bardzo wysuszał, ale już mi się kończy butla 400 ml i mam na zakupowej liście żel z Dermedic, swoją drogą Hydrain jest moim pierwszym produktem Dermedic i bardzo pozytywnie jestem zaskoczona tym, że krem o takiej dość ciężkiej konsytstencji mnie nie zapycha, no i ta wydajność jest świetna, co do zapachu, to ja go bardzo lubię Maści z wit. A też używam jak mi się skórki pojawiają i też mnie nie zapycha
Muszę kupić sobie migdała, bo marzę o idealnie gładkim nosie, bez rozszerzonych porów
A serum z wit. C używałaś podczas migdalenia się? No i czy odstawiłaś całkiem Triacenal?

Stary 2011-08-15, 17:23   #2385
meg22
Zakorzenienie

UWAGA! UWAGA!
czy jak mam aparat na zęby, to mogę pójść na peeling kawitacyjny? czytałam, że można a potem, że nie można... i już sama nie wiem
Stary 2011-08-15, 17:25   #2386
aniolusiek_
Zakorzenienie

a może te wysypy przez brak słońca

aniolusiek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-15, 17:26   #2387
speare

Cytat:
Napisane przez meg22 Pokaż wiadomość
UWAGA! UWAGA!
czy jak mam aparat na zęby, to mogę pójść na peeling kawitacyjny? czytałam, że można a potem, że nie można... i już sama nie wiem
Siula pisała, ze chyba nie
Stary 2011-08-15, 17:26   #2388
Aerith
Organizatorka

Cytat:
pomylilam sie chodzilo mi o tonik Effaclar - to on dobrze oczyszczal mi wagry
Cytat:
Ja bym dała na czarną ale skoro mama mówi, że szara to niech tamta zna jej łaskę
dokladnie
troche mialam wyrzuty sumienia, wpisujac moja pierwsza osobe na SZL

zamówienia zagraniczne

Stary 2011-08-15, 17:28   #2389
em_ka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniolusiek_ Pokaż wiadomość
a może te wysypy przez brak słońca
hm, myślisz że może to być to?

---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ----------

Cytat:
wetnę się w rozmowę
idę czytać o tym toniku

edit. nie nie będę czytać już jestem w czarnej

Edytowane przez em_ka90
Czas edycji: 2011-08-15 o 17:30
Stary 2011-08-15, 17:35   #2390
meg22
Zakorzenienie

Cytat:
Siula pisała, ze chyba nie
niby tak, ale potem czytałam, że można to śmiało robić... i tak mi się teraz o tym przypomniało
Stary 2011-08-15, 17:36   #2391
morsmordre
sajkolidżist

Cytat:
Dopiszę do listy zakupów Swoją drogą mam już całą kartkę A4 produktów, które muszę kupić
Cytat:
wetnę się w rozmowę
idę czytać o tym toniku

edit. nie nie będę czytać już jestem w czarnej
Kurcze, współczuję Ci.. a może spróbuj tych produktów dla cery mieszanej i mocno nawilżaj?

Stary 2011-08-15, 17:38   #2392
Aerith
Organizatorka

Cytat:
Ja Triacenalu używam od ponad miesiąca, może to jeszcze za wcześnie na efekty Glinkę mam czerwoną i zieloną, no i maseczkę z Ziaji z szareą też czasem kupuję i z moich obserwacji wynika, że najlepsza jest zielona Muszę kupić hydrolat oczarowy, wiele dobrego się o nim naczytałam, w ogóle muszę poszperać na BU i Mazidłach, bo jeszcze nic u nich nie zamawiałam
A normaderm też mnie na początku bardzo wysuszał, ale już mi się kończy butla 400 ml i mam na zakupowej liście żel z Dermedic, swoją drogą Hydrain jest moim pierwszym produktem Dermedic i bardzo pozytywnie jestem zaskoczona tym, że krem o takiej dość ciężkiej konsytstencji mnie nie zapycha, no i ta wydajność jest świetna, co do zapachu, to ja go bardzo lubię Maści z wit. A też używam jak mi się skórki pojawiają i też mnie nie zapycha
Muszę kupić sobie migdała, bo marzę o idealnie gładkim nosie, bez rozszerzonych porów
A serum z wit. C używałaś podczas migdalenia się? No i czy odstawiłaś całkiem Triacenal?
zrob sobie zdjecie buzi przed uzyciem Tri, a tak po 3-4 mcach uzywania czasem czlowiek jak sie codziennie w lustrze oglada, to nie zauwaza roznicy ale wydaje mi sie, ze m-c to zdecydowanie za wczesnie.

Hydrolat oczarowy dobra rzecz, tonik z PHA z BU tez byl bardzo fajny, wygladzal, ograniczyl wyskakiwanie niespodzianek

ja migdala, wlasnie przez naczynka, nie nakladam na nos, bo to szczegolnie wrazliwa strefa u mnie.

uzywalam podczas migdalenia serum, codziennie rano pod podklad mineralny (dokladnie tego).
Triacnealu nie odstawilam calkiem.
Np. uzywalam migdala w poniedzialek, potem sie bardzo mocno i grubo nawilzalam przez 2-3 dni (zaleznie w jakim stanie cera byla). I jesli np. mialam robic nastepny peeling za 2 tygodnie, a w ciagu tych 2 tyg. wyskoczyl mi jakis niechciany gosc, to wtedy smarowalam Tri, ale bardzo rzadko sie to zdarzalo.

Dermediciem tez bylam zachwycona. Tez przed Hydrain2 nie mialam zadnego produktu od nich i spodziewalam sie raczej, ze mnie ten krem zapcha, a nic takiego sie nie stalo
a o jakim zelu piszesz?

zamówienia zagraniczne

Stary 2011-08-15, 17:41   #2393
em_ka90
Zakorzenienie

Cytat:
Dopiszę do listy zakupów Swoją drogą mam już całą kartkę A4 produktów, które muszę kupić

Kurcze, współczuję Ci.. a może spróbuj tych produktów dla cery mieszanej i mocno nawilżaj?
mama twierdzi że przesadzam, ale jak nie ma się pryszczy i nagle ci wyskoczy gromada to załamuję się
teraz to już myślę żeby w ogóle kupić cokolwiek nawet do cery tłustej i mocno nawilżać, żeby to wszystko zniknęło. ale znów nie wiem w takim razie jaki wybrać krem mocno nawilżający. myślałam że będę bardziej pryszczata mają naście lat a nie 21 jutro zrobię rewolucję w drogerii i w aptece

Stary 2011-08-15, 17:50   #2394
lianeska
Zakorzenienie

meg22 niestety niemetale, kolczyki np. w jezyku -odpada..

Aerith mi dobieral ginek na podstawie badan-tyle, ze i tak wszystkie na mnie paskudnie dzialaly

ℒℴѵℯ ..

Edytowane przez lianeska
Czas edycji: 2011-08-15 o 17:56
lianeska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-15, 17:57   #2395
meg22
Zakorzenienie

Cytat:

Aerith mi dobieral ginek na podstawie badan-tyle, ze i tak wszystkie na mnie paskudnie dzialaly
no tak, ale przecież ten "prąd" nie przenika przez całą skórę
Stary 2011-08-15, 17:58   #2396
Aerith
Organizatorka

Cytat:
mama twierdzi że przesadzam, ale jak nie ma się pryszczy i nagle ci wyskoczy gromada to załamuję się
teraz to już myślę żeby w ogóle kupić cokolwiek nawet do cery tłustej i mocno nawilżać, żeby to wszystko zniknęło. ale znów nie wiem w takim razie jaki wybrać krem mocno nawilżający. myślałam że będę bardziej pryszczata mają naście lat a nie 21 jutro zrobię rewolucję w drogerii i w aptece
ja ze swojej strony polecam nanobase i physiogel i do wszystkiego dorzucac kwasy hialuronowy.

Ja tez myslalam, ze w wieku 22 lat skoncza mi sie problemy z pryszczami i przebarwieniami ale cos mi sie wydaje, ze to wina hormonow

Cytat:
Aerith mi dobieral ginek na podstawie badan-tyle, ze i tak wszystkie na mnie paskudnie dzialaly, wiec mam sie zastanowic nad wszywką albo wkładka
kochana a wkladke to mozna aplikowac, jesli nie bylo sie nigdy w ciazy?gdzies mi sie obilo o uszy, ze bezpieczniej tylko dla kobiet, ktore juz rodzily

ja sie zastanawialam nad krazkiem, znajoma ma i nie odczuwa calkowicie zadnej roznicy przed i w trakcie brania. Z tym, ze pamietam jak w ubieglym roku przestalam brac przez jakis czas tabletki, to mialam taki wysyp, ze moglam straszyc

zamówienia zagraniczne

Stary 2011-08-15, 17:58   #2397
estre
Zakorzenienie

Cytat:

Mi też na podstawie badań a mimo to po tabletkach masakrycznie puchną mi nogi, odstawiłam w końcu całkiem
Stary 2011-08-15, 17:59   #2398
justa_l
Zakorzenienie

GG do justa_l

ale sie poopalałam kocham słońce

Life is about moving on, accepting changes and looking forward to what makes you stronger and more complete
justa_l jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-15, 18:05   #2399
lianeska
Zakorzenienie

este bo niestety nie dla kazdego sa tabsy-jezeli ci nie sluza, powinnas przejsc np na plastry i zobaczyc czy nie bedzie lepiej..

meg moj organizm naprzykład dobrze przewodzi prąd i ja nie mogłabym mieć prądów nawet przy implantach ponieważ by mnie kopało jak cholera oraz też to zależy od klientki, jeszcze dodam- u nas w szkole zawsze powtarzano-ze nie można
wiec najlepiej zapytac kosmetyczki do ktorej idziesz)

ℒℴѵℯ ..

Edytowane przez lianeska
Czas edycji: 2011-08-15 o 18:07
lianeska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-15, 18:08   #2400
meg22
Zakorzenienie

Cytat:
este bo niestety nie dla kazdego sa tabsy-jezeli ci nie sluza, powinnas przejsc np na plastry i zobaczyc czy nie bedzie lepiej..

meg moj organizm naprzykład dobrze przewodzi prąd i ja nie mogłabym mieć prądów nawet przy implantach ponieważ by mnie kopało jak cholera oraz też to zależy od klientki, jeszcze dodam- u nas w szkole zawsze powtarzano-ze nie można
wiec najlepiej zapytac kosmetyczki do ktorej idziesz)
yhy. no to chyba faktycznie przejdę się do babki i się jej zapytam

Nowe wątki na forum Moda - Wspólne Zakupy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości