|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4531 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - odsłona IV
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4532 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - odsłona IV
Toto, chcę loda, albo jakie,ś ciasto.... nic w domu nie mam :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#4533 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- A ja właśnie sobie piję piFFko ![]() To grzech w biały dzień ale co mi tam ![]()
Czas Nie Leczy Ran.. On Tylko Przyzwyczaja Do Bólu ![]() Moje dwa aniołki: ![]() ![]() Edytowane przez Daria16071989 Czas edycji: 2011-08-15 o 14:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4534 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzisiaj zadzwonię do teściowej to wyczuję co i jak. Ja jestem bardzo rodzinną osobą - u nas celebruje się świąteczne spotkania, imieniny itd a u mojego Tz jest podobnie. No i tak się tego pozbawić.... ![]() Toto- śledziszmnie ![]() Toto - wygoń mnie z wizażu bo mam sporo pisania na kompie a taki leń jestem... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4535 |
Zadomowienie
|
Pasiasta!!! a sio. kysz. idz sobie .
![]() a ja ide przerobic jeszcze jedna sukienke na tunike i zmykam na spacerro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4536 |
Zadomowienie
|
Ja uciekam do mamy,będę później papa
#4537 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4538 |
Zadomowienie
|
Totuś za to, ze zauważyłaś że mnie nie ma
![]() Pisałam kilka dni temu, że znów mam problem z netem, który blokuje mi 3 najczęściej odwiedzane strony...Wizaż, Google i Allegro..staram się być w miarę na bieżąco ale albo mi tych stron nie otwiera w ogóle albo trwa to naprawdę bardzo długo i nie zawsze mam cierpliwość czekać. Do tego staram się jak najwięcej czasu spędzać z TŻ w te ostatnie dni urlopu. Jutro wracam do pracy i z tego powodu mam dola totalnego, bo nie chce tam wracać. Atmosfera tam beznadziejna, szanse rozwoju i moja satysfakcja z pracy na poziomie zerowym. Do tego moja kuzynka dość bliska chyba znów jest w ciąży (ma rocznego synka) a u mnie jak zwykle pewnie nic. Do @ jeszcze kilka dni ale jakiś dziwnych objawów brak. Bolą mnie (.)(.) ale to prawie zawsze przed @ mnie bolą, więc standard. A Agatka smutno, że musiałaś założyć kolejny wykres. Kciuki trzymam za powodzenie w tym miesiącu. To tak się wam wyżaliłam, jak wróci mi normalnie internet to będę się bardziej udzielać. |
![]() ![]() |
![]() |
#4539 |
Zakorzenienie
|
Flow- użalaj się ile potrzebujesz- po to jesteśmy.
Zmykam nim mnie Toto dopatrzy bo mnie na moje życzenie wygoni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4540 |
Zadomowienie
|
za pozno.. juz cie dopatrxylam!!
![]() dobra ide ja na spacerro. i wywolam zdjecia po drodze, bo swieta sie zblizaja a ja nawet nie zaczelam tego prezentu TZtowego robic.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4541 |
Rozeznanie
|
nie było mnie kilka dni i zastanawiałam się, czy już będzie nowa część, ale długi weekend nie sprzyja szybkiemu pisaniu
![]() byliśmy z TŻ w górach, to był nasz taki romantyczny weekend rocznicowy (dziś mamy rocznicę ślubu) ![]() ![]() Agatko myślałam o Tobie! może to lepiej, że @ przyszła wcześniej i nie robiła złudzeń. ja też miewam takie skrzepy podczas @, także nie martw się! Toto czy mogłabyś napisać jeszcze raz jak to z tą lawendą było? ja chyba jestem jakaś ograniczona i nie umiem efektywnie z wyszukiwarki korzystać ![]()
![]() |
#4542 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Burza idzie Toto - nie myśl sobie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4543 | |
Zadomowienie
|
heloooooooooo
![]() wróciłam wczesniej z pracy bo mi juz sie tam nie chcialo siedziec hihi Agatko co to za wkrecanie sobie?? im wiecej myslisz o takich pierdołach tym gozej dla Ciebie powinnas wrzucic na luz i isc do przodu a zaopmiec o niepowodzeniach. bo ja uwazam ze przyczyna Twoich niepowodzen jest stresss. zebra ja to jestem beszczelna i bym im powiedzila co o nich mysle hihi Cytat:
na zakonczenia ramadnu czy jakies inne macie??
![]() |
#4544 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
byliśmy w Wiśle ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4545 |
Rozeznanie
|
Witam kochane ja tylko na chwile się przywitać i uciekam do Tż
Toto przytulam Cię mocno: Mam nadzieję, że u wszystkich wszystko dobrze buziaki do jutra ![]()
#4546 |
Zakorzenienie
|
Hej lasencje
![]() Nie zaglądałam kilka dni i mam 15 stron do nadrobienia ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() Aniołek (06-2011)[*] Aniołek (11-2010)[*] Po szklistych oczach je poznasz, po chwiejnym głosie Po marzeniach w pył obróconych, po kołysankach nie wyśpiewanych Po imionach nie nadanych, po smutku lepiej lub gorzej skrywanym Po tym wszystkim poznasz Aniołkowe mamy.... |
![]() ![]() |
![]() |
#4547 |
Zakorzenienie
|
Dzień doberek parę zdjątek na klubie wrzuciłam
![]() ![]() ![]()
#4548 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam
![]() samolotem osttanio leciałam 12 lat temu (USA) i następny urlop będzie wyprawą autobusową... myślałam że sie wykończę z nerwów. A w Krakowie cudne słońce ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4549 |
Zakorzenienie
|
Pani -gdzie bylas ? czemu taka tragedia w samolocie ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4550 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4551 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() miałam dzisiaj o Ciebie pytać bo Cię nie widać a jakoś mi się zdawało, że Ty końcem miesiąca lecisz na wczasy. To czekamy na relacje nie tylko z samolotu ale i z pobytu... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4552 |
Zakorzenienie
|
Jaka pogoda na rodos ? jak się bawiliście
wklejaj nam tu foteczki zdawaj relacje bo tu w krainie deszczowców dzień bez deszczu to deszcz stracony |
![]() ![]() |
![]() |
#4553 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() [QUOTE=Dasti80;28768565 Dzisiaj zrobiłam 7 test owu i jestem zakręcona bo pierwszy raz nie wiem kiedy mam owulację,[/QUOTE] a ja juz odstawilam testy. juz kapuje moja owu wiec mnie nie zaskoczy hahah swoja droga to tez bym sie w takim spa wybyczyla mmmm hahah mam to samo ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- ups, rozdziawa jestem Elcia wysle na priva przepis ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4554 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() jedzulo kochana bloga czytam codzinnie ![]() ![]() musisałam przeoczyć hihi
![]() |
#4555 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() normanie wiecie co? zapomnialam Wam napisac. Moj maz wzial sie za robienie dzieci ![]() ![]() wczesniej krzywo na mnie patrzyl jak zagladalam w kalendarzyk itp. zawsze slyszalam "zostaw to w cholere! jak Bog chce to da! " moje lawendowe wieczory znosil z zagryzionymi zebami ![]() a wczoraj moj drogi Ksiaze wrocil z pracy wczesniej i sobie siedzial na necie.. czytal jakies cos.. a ze ja zajeta gotowaniem to nie lukalam tam do niego. po jakiejsc godzinie zapytal czy lawende robilam? zapytalam czemu? bo od dzisiaj to ja dzieci robie! haha wyczytal ze codzienne seksowanie zle wplywa na plemniki, wiec zapytal kiedy z moich obliczen ma byc owu i ze on bedzie mnie UWAGA do siebie dopuszczal co drugi dzien ![]() ![]() myslalam ze umre na zawal. a wiec moje drogie. dostalam embargo na codzienny sex... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4556 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Na Rodos boskkoo. Gorąco, ale podobno mamy pecha, bo nie mieliśmy upałów (słowa rezydentki... dla mnie szok, bo codziennie było 34-36 stopni)... Trzeci raz w życiu się opalałam (raz na Krymie, dwa dni teraz leżenia plackiem na plaży), więc jestem jak na swoje standardy spalona na mahoń ![]() ![]() Cytat:
panikowanie to moja specjalność, ale ja cały czas słyszałam jak silniki słabną, widziałam jak skrzydło się urywa i wyczuwałam wszelkie wibracje x100! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4557 |
Zakorzenienie
|
ha, ha - nieźle Toto...
mój to ostatnio ciągle pyta kiedy będzie można MONTOWAĆ ![]() na szczęście nie słyszał o złym wpływie codziennego seksu na plemniki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- a ja czytałam dwie rozbieżne informacje o tych plemnikach... |
![]() ![]() |
![]() |
#4558 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() ![]() Elcia ja też mam dziś 2 rocznicę ślubu ![]() pani22ka Jak Ci się hotel podobał ? Chyba tak źle nie było jak piszesz, że zadowoleni jesteście ![]() Totuś jednym słowem Twój wziął się na poważnie za robienie dzieci ![]() ![]() amilcia rodzinkę mam w okolicy Daleszyc, Słopca, kojarzysz te strony ? Nita a jaki był personel w wojewódzkim ? miałaś swoją położną ? gratuluję 30tc ( wow jak to brzmi !! ) już zaraz na porodówkę trzeba się zbierać ![]() Zebrawpaski współczuję Ci tej sytuacji z rodziną Tż Lucy gratulacje 2 trymestru ![]() ![]() Sofcia 19tc, czas leci, gratuluję ![]() Agatko ja też często podczas okresu miałam skrzepy, myślę że nie masz czego się obawiać ![]() DZIĘKUJĘ ZA OSZCZĘDNE PISANIE PRZEZ TE 2 DNI ![]()
#4559 |
Zadomowienie
|
Pani a nie widzialas dymu z silnikow i zdenerwowanych stewardess???
ja mam zakaz ogladania "katastrof samolotowych"na discavery ![]() aaa i zawsze doglebnie wyznaje milosc mojej mamie i siostrze przed lotem a w trakcie TZ ![]() kooochana ty myslisz ze ja sie bede powstrzymywala bo.. plemniki slabe?? co ma byc to bedzie i jak ma byc to bedzie hahah a na TZ to ja juz znajde sposob.. wyglada na to ze sie role odwrocily ![]() Natalia mialas farta ze zniknelas na dluugi weekend ![]() jak sie czujesz/ jak synek?? |
![]() ![]() |
![]() |
#4560 |
Rozeznanie
|
Toto dzięki za przepis
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zebra my mieliśmy bardzo przebiegły plan-mielismy wejść innym i zejść drugim, i włąśnie przy zejściu zostawiliśmy auto. niestety plan się w praniu zmienił ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- natalia podobało mi się baaaardzo ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:47.