|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#15841 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
Sensuel,
wszystko jest w porządku... ma prawo Ciebie boleć... raz mniej, raz bardziej Pamiętam jak mój Pan Dr tłumaczył mi, że "piersi przeszły dwie oddzielne operacje i każda z nich będzie w swoim tempie i z różnym nasileniem bólu dochodzić do siebie"
|
#15842 |
|
Zakorzenienie
|
Sensuel
ja tez mysle ze jak najbardziej jest to norma ze cos tam Cię ciągnie, boli itd. |
|
|
|
#15843 |
|
Raczkowanie
|
Sensuel
tak bardzo chciałabym zobaczyć Twoje piersiątka ![]() Wysłałam zaproszenie kilka dni temu i chyba mnie nie przyjęłaś.... Jest szansa? Ps. Współczuje bólu i trzymam kciuki za lepsze jutro. |
|
|
|
#15844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pytam bo zobacz do wyliczanki, jestes tego samego dnia co inna Wizażanka
Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2011-08-15 o 20:28 |
|
|
|
|
#15845 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam wiadomosc od Dalmatynki
Czuje sie chyba dobrze, bo nie narzekala, aaaaaa tylko, ze jej sie chce spac![]() Jak sie ciesze, bo ta jej operacja tez byla taka niepewna- teraz, czy nie teraz A juz jest po
02.08.2011 Edytowane przez zabulek1 Czas edycji: 2011-08-15 o 20:57 |
|
|
|
#15846 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
super,że jest już po op. Ale rozmiarek ma okazały
|
|
|
|
|
#15847 |
|
Wtajemniczenie
|
żaba...wiem o co Ci chodzi.Ja też staram się nie nadwyrężać,ale przy każdym ruchu czuję jak mi pracują mięśnie klatki.
Nałykałam się ketonalu i nie czuję bólu,ale....pierś jest zmieniona,powiekszona i ma jakiś pagórek gratis koło pachy.Wcześniej z bólu to normalnie słabo mi się zrobiło,ale weszłam do wanny i ogrzałam trochę cycole.Jakby lepiej było,no i plastry zdjęłam.Ale ból był taki,że miałam wrażenie że pierś mi w oczach rośnie,a skóra zaraz pęknie.Nie wiem co to,oby szybko zginęło i się nie powtórzyło więcej Zaraz wstawię do albumu.
|
#15848 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jak sie odprezysz to do jutra powinno minac, nie buj zaby |
|
|
|
|
#15849 |
|
Rozeznanie
|
A ja wrzuciłam nowy album
zapraszam zainteresowanych obejrzeć mojego Bolka&Lolka
Doktor A. K.14.03.2011 "Artplastica"Szczecin Mentor okragly 375 cc UHP Cudowniaste 31.07.2012 powiększanie ust kwasem 09.08.2012 dopełnienie ust kwasem drugi zastrzyk Juvaderm Ultra Smile Kraków Medestetis |
|
|
|
#15850 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
też mnie to czeka będzie dobrzeW albumie załączyłam foteczkę cycuszków jakie mi się podobaja i wezmę je do doktorka a coooo może będę mieć takie |
|
|
|
|
#15851 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No to sie nie martw Moj lewy tez byl duzo wiekszy przez tydzien, teraz pomalu sie rownaja Tak jak dziewczyny pisza, 2 odzielne organy i roznie beda sie goic![]() Oszczedzaj sie troche bardziej A juz panienki takie mam miekkie w porownaniu do tych pierwszych dni i czasami zapominam, ze mialam operacje
|
|
#15852 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#15853 |
|
Zakorzenienie
|
Sensuel
Mi się wydaje że to zwyczajna opuchlizna. |
|
|
|
#15854 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Byly sliczne pileczki takie hehehe, a teraz sa zupelnie inne i jeszcze sliczniejsze
|
|
#15855 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie dziewczyny.
Jestem 5,5 tyg. po operacji (425cc - mentor,okragle). Wszedzie szukalam w necie ale dopiero tutaj trafilam na wiele odpowiedzi na moje pytania i watpliwosci. Zastanawialam sie czy to normalne, ze mnie prawa piers bardziej boli i to tak jakby jakis skurcz. Teraz juz mniej i widze, ze to nie tylko mnie dreczy. Mam implanty pod gruczal. To juz 5,5 tyg. po ale rano jak wstaje to przez kilkanascie sekund tak ciagna, ze omalo nie wyje z bolu. Jak juz je "rozchodze" to jest lepiej. Pozdrawiam. |
|
|
|
#15856 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#15857 |
|
Rozeznanie
|
Pod wpływem ciężkości opadły i wyglądają dosyć naturalnie ale to oznacza tylko, że będa opadały co raz bardziej i tego się boję. Chyba moja skóra jest zbyt bardzo rozciągliwa. Mam nadzieję, że mdermabrazja pomoże ;( Za tydzień mam zamiar robić ;(
Doktor A. K.14.03.2011 "Artplastica"Szczecin Mentor okragly 375 cc UHP Cudowniaste 31.07.2012 powiększanie ust kwasem 09.08.2012 dopełnienie ust kwasem drugi zastrzyk Juvaderm Ultra Smile Kraków Medestetis |
|
|
|
#15858 |
|
Wtajemniczenie
|
Sensuel ja tak wygladalam 4 dni po operacji, moze 5 , tylko, ze mi lewy tak spuchl
![]() Dokladnie tak samo bylo, ze pierwsze dni byly rowniutkie, a potem olbrzymia roznica- zobacz zdjecia Teraz jestem 13 dni po i znowu sa PRAWIE rowne A za kilka dni mysle, ze nie bedzie zadnej roznicy, wiec bez obaw
|
#15859 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Zapraszam do albumu.
|
|
#15860 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
M............co???:confus ed: Ja nie wiem co to jest PrzepraszamA na moje to swietnie opadly i swietnie wygladaja, ale niech juz tak zosyanie Sa boskie
02.08.2011 Edytowane przez zabulek1 Czas edycji: 2011-08-15 o 21:48 |
|
|
|
|
#15861 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.Ale zaraz zerknę.Troszkę mnie uspokoiłaś edit: no dobra,widzę....ale tobie to aż pod pachę nie podchodziło.Sama już nie wiem.Niby podobnie wyglądało.Ale miałaś ból jakiś? Rosło Ci to w oczach? Nic nie pisałaś o tym,więc wnioskuję że nie.A ja myślałam dzisiaj że umieram. Co to właściwie jest? Opuchlizna,coś z mięśniem ? I jak długo to będzie,bo nie wiem czy iść z tym do pielęgniarki czy wstrzymać się do kontroli (24.08)
......Myśli stają się rzeczami.... Edytowane przez Sensuel Czas edycji: 2011-08-15 o 21:53 |
|
|
|
|
#15862 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- Cytat:
Nie palę po dziś dzień Jestem bardzo z siebie dumna Jeśli chodzi o palenie to rany goją się wolniej u palaczy z tego co wiem ale wcześniej miałam operację na biust i paliłam i nie zauważyłam by coś gorzej goiło się...
||
|
|
|
#15863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moje też dużo opadły... pod wpływem ciężaru implantów Staraj się częściej nosić staniczki niż puszczać bimbałki luzem, bo przy takich elastycznych skórach mogą sporo opaść
|
|
#15864 |
|
Przyczajenie
|
Witam dziewczyny
![]() Jeszcze za bardzo nie jestem rozeznana w tej stronce. Do kogos chyba napisalam zamiast na forum, przepraszam Mialam operacje 5,5 tyg. temu i meczylo mnie wiele pytan do czasu gdy trafilam tutaj. Mam okragle Mentor 425cc pod gruczal. Martwil mnie bol albo skurcz w prawej piersi (juz przechodzi) ale widze, ze nie tylko mnie martwi. Poza tym rano jak wstaje z lozka, piersi mnie tak ciagna i bola przez moze minute, ze o malo nie wyje z bolu. Jak je "rozchodze" to jest juz Ok. PO operacji moze 2 lub 3 dni dostalam strasznej wysypki na twarzy. Zeszla dopiero po ponad tygodniu jak dostalam @ .Pozdrawiam. |
|
|
|
#15865 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale od jakiegos czasu zaczełam regularnie nosić biust w kagancu boję się zwisów ;(
|
|
|
|
#15866 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Byla znaczna roznica, tyle, ze sie rozlozylo na gore i dol Bedzie dobrze, tylko zwolnij troche i wiecej odpoczywaj
|
|
#15867 |
|
Raczkowanie
|
Wiedzialam ze bedzie niespodzianka,Gratulacje Dalmatynka!!!!!!!!! Jak ja wam zazdroszcze ze macie juz swoje cycuchy ,az glupio mi czasem sie wtracac glupim pytaniem,wiec tak sobie tylko czytam i czytam,ale ciesze sie bo bede wiedziala wiecej niz wiem teraz,dzieki dziewczyny.Mi jeszcze tyle miesiecy zostalo;(
|
#15868 |
|
Zakorzenienie
|
Witam was dziewczynki
Widzę że przybyło nowych cycolinek gratuluje Ja mam teraz mętlik w głowie bo operacje chce wykonać w grudniu ale mam pewne obawy czy dam sobie rade na uczelni a jeszcze w tym roku mam obronę pracy A jeżeli w grudni nie bede miala to dopiero za rok a to strasznieee długo Może któraś z was tak miała że po operacji musiała być na uczelni bo nie wiem czy dam rade. I jeszcze powiedzcie mi jak to jest z wykonywaniem usg piersi? Dla mnie chyba to będzie najbardziej stresujące w tym wszyskim;p Tak teraz czytałam wasze posty o okrągłych i anatomicznych piersiach i żałuję że nie będę miała okrągłych ale zaufam doktorowi I chyba wezme ten mniejszy rozmiarek bo doktor mówił że po ciąży jak za bardzo urosną mi piersi to wkładki będę musiała wymienić na większe to wtedy te 485 mnie na pewno nie ominie Mam tylko nadzieję że te 445 nie będą zbyt małe bo chciała bym osiągnąć miseczkę D chociaż. Czy brać te 485? Zaryzykować mogę może piersi i w ciąży mi nie urosną za dużo jak tyle czasu nie urosły. Dziewczyny proszę o waszą opinie Wybaczcie że tyle pytań zadaje ale wy wiecie o wiele więcej niż ja
|
|
|
|
#15869 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- To bylo silniejsze ode mnie
|
|
#15870 |
|
Zakorzenienie
|
Emotko,
Twój album robi piorunujące wrażenie Piersi są prześliczne... do tego figurka godna pozazdroszczenia. ps. tak się wczoraj nakręciłam przez te zwiski, ze spałam w staniczku sportowym i... plecy mnie tab bolą, że od 5 rano jestem na nogach
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:52.

Czuje sie chyba dobrze, bo nie narzekala, aaaaaa tylko, ze jej sie chce spac
A juz jest po

zapraszam zainteresowanych obejrzeć mojego Bolka&Lolka
też mnie to czeka

.Ale zaraz zerknę.