![]() |
#2642 |
Zadomowienie
|
Dot.: Śląskie Panny Młode cz.II
Róże wpięte w welon haha
Zdjęcie mam ale tylko fryzury bez róż Róże beda wpiete w dzien wesela jezeli bedzie fajnie wygladac jezeli nie to bedzie bez nich
#2643 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2644 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Było super ![]() Jak odeśpię w końcu całą uroczystość i poprawiny, to opisze wszystko co i jak ![]()
![]() |
#2645 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, bardzo dziękuję Wam za życzenia
![]() Relację zdam może jutro bo mam jeszcze kilka pijawek poweselnych u siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2646 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A wszystkim Śląskim PMkom, które się już hajtnęły ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2647 |
Raczkowanie
|
Kochane "świeże" żonki the rock, stysik, pomarancza24, emilia1990 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2648 |
Zadomowienie
|
Naturalne włoski mam nijakie jak to nazywam mysie
A farbuje na sliwke z odcieniem czerwieni ![]()
#2649 |
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny!
Od długiego czasu podczytywałam forum ślubne, ale nie chciałam się odzywać, aby nie zapeszać, bo pierścionek wtedy jeszcze nie lśnił na moim palcu. Dzisiaj jednak oficjalnie dołączam do Waszego grona! ![]() Zaręczyny odbyły się dokładnie dwa tygodnie, a my wczoraj zarezerwowaliśmy już salę (jestem w szoku, że tak szybko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2650 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny witajcie
![]() ![]() JESTEM ŻONą MOJEGO MĘŻA ![]() ![]() ![]() Dziękuję Wam za życzenia i za pamięć ![]() Szybciutko Wam tu napiszę co i jak bo pakować się muszę - na prezent ślubny od rodziców MOJEGO MĘŻA dostaliśmy pobyt nad morzem w Mielnie -oj jak się cieszę. Wszystko wyszło super, prócz pogody ![]() ![]() Czesała mnie znajoma, malowała też koleżanka, suknie miałam odkupioną ale wszystko dla mnie wyglądało jak z bajki. Mój Mąż też wyglądał bardzo dostojnie ![]() Oczywiście płakałam jak bóbr na błogosławieństwie - nie mam rodziców, więc poprosiłam chrzestnych, no i rodzice mojego. Bardzo wszyscy się wzruszyliśmy. A bukiet fantastyczny, wymarzony, jedyny, niepowtarzalny, ale drugi raz poryczałam się w kościele, jak weszliśmy szczęka nam opadła Pani Ola przeszła samą siebie jeszcze takiego wystroju nie widziałam - goście byli pod wrażeniem. W kościele grał nam chłopaczek na skrzypcach - cudownie. A ksiądz rozładował całą atmosferę. No potem po mszy oczywiście gratulacje, życzenia dostałam od wszystkich gości po czerwonej róży takiej jaką miałam w bukiecie no i te kwiaty zabraliśmy do naszej sali tzn namiotu i tam czekały na nas wazoniki na stołach, gdzie włożyliśmy te różyczki A po kościele byliśmy oczywiście na grobie moich rodziców W namiocie było super - dziewczyny polecam Wam w 100% takie rozwiązanie, ten deszcz nie przeszkadzał nam nic a nic. Cateringu Wam nie polecam - bo nie byliśmy zadowoleni, mieli kilka niedociągnięć. DJ Wojtek - fantastyczny - goście boki zrywali ![]() ![]() To był DJ, wodzirej, kabareciarz i co tylko - bawiliśmy się do 3.00 A zdjęcia robiła nam Pani Karina - mam nadzieję że wyjdą cudnie Kamery brak Z atrakcji pozwoliliśmy sobie na lampiony - super sprawa - Dj puścił nam fantastyczny podkład muzyczny - było cudownie, tak romantycznie, nawet babcia była pod wrażeniem. Cudownie Życzę Wam wszystkim też tak udanych imprez, a może jeszcze bardziej Ja jestem mega szczęśliwa Dusiolku, Jenny - Pani Ola jest THE BEST miała trudną sytuację rodzinną, ale nie zawiodła mnie w niczym Jeśli szukacie florystki to polecam w 100% http://www.youtube.com/watch?v=PTG6tRmBJEI Dziewczyny nie będzie mnie 10 dni, ale zaraz po powrocie wkleję Wam zdjęcia, mam nadzieję że Pani Karina będzie już coś miała dla mnie Jeszcze raz dziękuję Wam za pamięć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2651 | |
Zakorzenienie
|
Emilia super, że wszystko się udało
![]() udanego wypoczynku Wam życzę ![]() ![]() p.Ola jest wspaniała - wiem coś o tym ![]() A fotograf to jaka Pani Karina, bo znam 2 ![]() ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2652 |
Zakorzenienie
|
hej!!!
daawno mnie tu nie było. piszecie o tańcu. my się pobujamy. nie podoba mi sie sztucznie wykonywane kroki do np jakiegoś walca. Przeprawszam nie chce nikogo obrazić, ale przy takim tańcu naprawdę musi być on długo ćwiczony miałam koszmar ślubny był nasz ślub i Adam przywiózł kwiaty. bukiet był z innych kolorów: ma być różowy, ma tam być coś białego i fioletowego, a był biały jedna różowa róża i fioletowa i był ze zwisem :/ naręcze dla świadkowej było zebranym byle jakich kwiatków w bukiet, butonierki porażka. sam materiał. nie wiem jak strojenie auta. moich kwiatów do włosów nie było i zapłaciliśmy 750zł wyleciałam z domu w sukni z płaczem by opieprzyć kwiaciarkę. złapałam ją jak wychodziła do domu.... nie wiem jak się to potoczyło bo się obudziałam |
![]() ![]() |
![]() |
#2653 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2654 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=JennyAniolek;287602 59]Emilia super, że wszystko się udało
![]() udanego wypoczynku Wam życzę ![]() ![]() p.Ola jest wspaniała - wiem coś o tym ![]() A fotograf to jaka Pani Karina, bo znam 2 ![]() No Jenny Foto Focus nie ta druga ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2655 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja mam rok do ślubu i dziś śniło mi sie ze rodzice nie dali nam błogosławieństwa i przypomniało mi się to w drodze do kościoła... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2656 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2657 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- Cytat:
![]() Wspominałam Cię jak lunął ten deszcze, ale cieszę się że nie przeszkadzało Wam to Wypoczywajcie a po powrocie czekamy na foty ![]()
![]() |
#2658 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Juz jestem ciekawa jak minal Ci ten dzien ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- Stysik, pomarancza24, emilia1990 Dziewczyny Wszystkiego Najlpeszego na Nowej Drodze Zycia ![]() ![]() ![]() ![]()
Jesteśmy razem od 01.06.2001 Zaręczyny były 06.06.2007 Nasz Ślub odbył się 05.06.2010 Edytowane przez Esti10 Czas edycji: 2011-08-15 o 12:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2659 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2660 |
Zadomowienie
|
Emilak fajnie ze wszystko sie udało mimo deszczu
Czekam z niecierpliwoaścia na zdjęcia ScarletOh witamy wśród nas fajnie ze dołączyłaś do naszego sktomnego grona i gratuluję zaręczyn i zamówienia sali teraz to juz szybko poleci ![]() Wiem cos i tym jak jest sala to juz gładko idzie Niunia ale ty masz straszne sny i to coraz cześciej Ja miałam dopiero 2 koszmary slubne Życze jak najmniej takiech nocy
#2661 |
Raczkowanie
|
A masz jakąś konkretną na oku albo mniej wiecej jakis model Myslisz o welonie woalce kwiecie we wlosach ?? ---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- Gamariel masz juz coś załatwone zaczełaś sie juz za czyms rozgladac Ja pierwsze co to wziełam w ruch internet i stronki z kieckami[/QUOTE] Mamy juz lokal, ponieważ nie robimy dużego wesela ![]() ![]() Edytowane przez gamariel Czas edycji: 2011-08-15 o 19:45 Powód: edycja |
![]() ![]() |
![]() |
#2662 |
Raczkowanie
|
hej a co mówicie albo mówiłyście na qodziekowaniu rodzicom? bo nie wiem co qowiedziec, jak będzie za duzo to i tak zaqomne
![]()
#2663 |
Zadomowienie
|
Ja niewiem dokładnie co jeszce powiem
U mnie jest troszke dziwna sytuacje bo moi rodzice nie żyją,a z przyszłymi tesciami mam bardzo dobry kontakt bardzo mi pomogli w tym trudnym czasie wiec nie chcialabym nic nie mówic Musze sie skupic i wymyslić jak to ująć w słowa dziekując im za wszystko i nie omijają moich rodziców których juz nie ma no ale mam jeszce czas do zatanowienia Narazie zamówiłam bukiety kwiatów dla jednych rodziców a 2 na cmentarz Ale jeszce planuje coś dokupic może jakąś figrke ale nie wiem nie mam pomysła nie mam weny
![]() |
#2664 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2665 |
Zakorzenienie
|
PMki a czym rzucałyście na ślubie?
Bo tak myślałam, żeby na oczepiny kupić jakiś lichszy welon i nim rzucać, bo tego "normalnego" szkoda, ale co z TŻtem? Wasi rzucali musznikami/krawatami itp? Na weselu na którym teraz byłam młody rzucał właśnie musznikiem, a pan, który ten musznik złapał i zabrał był na poprawinach lekko oburzony gdy PMka o musznik pytała, (kompletowali strój na plener parę dni po weselu). Jak wy to rozwiązałyście? ![]()
![]() |
#2666 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zawsze widziałam, że Ci, którzy złapali welon/musznik oddawali ![]() Ja raz złapałam podwiązkę i dostałam na pamiątkę ![]() ![]() Edytowane przez XxXJuSstiii Czas edycji: 2011-08-15 o 20:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2667 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dlatego się zastanawiałam jak to właściwie jest z tym rzucaniem, nigdy się nie pałałam jakąś szczególną chęćia do złapania więc mnie to nie interesowało ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2668 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() U mnie było mało panien - tylko 4 i też na szczęście nie wyrywały sobie go ![]() Ale pomysł z drugim welonem nie jest zły ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2669 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() żartuje oczywiście ![]() Właśnie nad zamiennikiem welonu myślałam i zastanawiałam się czy jest jakiś zamiennik dla TŻta. Zresztą nawet jeżeli to cała rodzina i znajomi mieszkają w miarę blisko, więc ich dopadniemy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2670 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Apropo zniszczonego welonu - na plener można wpiąć tylko kwiaty. Wiele moich koleżanek byłych PM-ek w kościele miało welon, kok od fryzjera, a na sesję plenerową rozpuszczone włosy. A niektóre fotki bez welonu, ale nie wiem, czy tak chciały czy może welon uległ zniszczeniu. Nie pytałam, bo wyglądało to jakby chciały, żeby zdjęcia pelenerowe były bardziej naturalne. Widziałam też, jak PM rzucała podwiązką, więc może to też jest jakieś rozwiązanie przy kosztownym welonie. Myślę, że w razie czego na plener mogłabym pożyczyć welon od którejś z koleżanek, bo trzymają w szafach na pamiątkę. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:32.