|
|
#271 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXII
![]() Cytat:
![]() a że niedyskretnie spytam, jak stan skóry? Czymś konkretnym smarujesz coby nie obwiść? Temat ostatnio żywo mnie interesuje ![]() kurde, już nie mam czym szczytować, tylko potencjalnym obwisem skórnym. No dobra, niech chociaż powód będzie dobry PINDOL!
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-08-15 o 21:18 |
|
|
|
|
#272 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() Ja też (w związku z czym staram się nie nabywać tabliczek, tylko coś mniejszego gabarytowo).
|
|
|
|
|
#273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) jeśli chodzi o cm W liceum pamiętam ważyłam coś koło 58-60 kg (chyba?) przy wzroście 165 cm i góra oki, ale te j*ane łydy, ouda, no porażka ) kilo więcej, a ostatnimi czasy schudłam jakoś 2 czy 3 kilo, ale czuję się ciężej I cóż z tego, że będę może nawet ważyć 55 kilo i co - będę wyglądać tak samo Albo mi spadnie cyc i nadgarstki , zajedwabiście naprawdę, po mnie w ogóle nie widać, że chudnę, jeśli już chudnę - to jest chore, smutne i niesprawiedliwe Dobra naprawdę już koniec tematu
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#274 |
|
Zakorzenienie
|
chyba pójdę spać
|
#275 | ||
|
Zakorzenienie
|
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#276 |
|
grozi wypollizowaniem
|
a mnie całkiem p✂✂✂ało
chce mi sie czegos niezwykłego...niefiem..ta rota,czarnej mszy, albo chociaz picia jabcoka w kszakach....mam ochote poznac jakis poje...ych ludzi..no nosi mnie jak cholera jesien jesien jesien ach to ty ![]() a tu k..a wszystko takie zwyczajne ze az sie zygac chce dajcie mi choc troche jakiej kultury alternatywnej ![]() tpra ide ![]() żle mi w zwykłosci..myslałam ze w tym wieku juz sie tak nie ma ![]() ![]() enter
|
|
#277 | ||
|
Zakorzenienie
|
a propos odchudzania
serio zużywam chyba 2 tyś kcal przy ablucjach
|
|
|
#278 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#279 | |||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
|
|||
|
|
|
#280 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam ostatnio podobnie, tylko celuję w trochę inne rozrywki ![]() ale na jabcoka w kszakach się piszę ![]() Albo na jakiś koncert bym poszła ![]() Trza mi się trochę sponiewierać w starym, dobrym stylu ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- szczególnie przez okno
|
|
#281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tyż idę na balucje i spać, bo jutro pobudka o 7 i do kościoła odpust w parafii ![]() edit: * ablucje miało być
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-08-15 o 22:03 |
|
|
|
|
#282 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to też Cytat:
Polly, Ves idę z Wami oesu ale bym wypiła takiego wina - wina Złote Grono czy jak mu tam
|
|
|
#283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobra, spapam pod prysznic i do łóżka
|
|
#284 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
nom dokładnie , ale ni mom z kim ![]() kurde nie wiem gdzie sie wrzeszczy na torach w krakowie ..tu wszystkie tory takie ....skomercjalizowane a w jakie rozrywki celujesz? moze mnie cos zainspiruje ![]() poczebujeu jakis altermatywnych ,nieznanych miejsc do odkrycia ![]() dokładnie to pomyslalam siedząc przed chwila w wannie marzy mi sie tez impreza w klubie typu berlinskiego tzn dzifni ludzie, dzifnie ubrani, klatki i to wszystko w jakiejs hali ![]() senkju
|
|
|
#285 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tu luka barowa jakom mam do ogarnięcia ![]() Cytat:
matko ile lektury ja se dekadencko mokłam na parkingu - mało to szalone a jednak - byłąm jeydna - i to z własnej nieprzymuszonej woli Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-08-15 o 22:17 |
||
|
|
|
#286 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
hoho! to moze długo portwac zamin ta okazja nastąpi pozatym: -mam ochote jechac do warszawy i pozwiedzac ją od dupy strony ha! -a wszystko wzieło sie chyba z tego ze sniła mi sie dzis moja altermnatywna kolezanka-nie wiedzialam jej z 15 lat i nagle mi sie przysniła , laska jest w moim wieku, a zajmuje sie robieniem warkoczyków, dredów itp, jezdzi do amsterdamu, berlina na jakies pokazy, zloty...odjechane ma zycie jednym suowem chyab jej zazdroszcze ![]() ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- poza tym byłam dzis w klasztorze ale wróciłam
|
|
|
#287 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i co oni robio?tzn własnie nie wiadomo co - o to cho że nie wiadomo co będzie ![]() ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- Cytat:
- Ty przeca tyż masz odjechane - nie każdy ejst architektem - a warkoczyki kciałabyś robić tak seriou? przecie jakbyś kciała to możesz co nie? te podróże też uskuteczniasz - ino nie przy okazji warkoczyków - na bank masz więcej czasu niz ona na podróże wszak czy Ty wiesz ile godzin sie robi takie warkoczyki?????????????no to jedno szaleństwo masz juz z głowy
|
||
|
|
|
#288 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a prosz bardzo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#289 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale za to ile kasy zarobisz ![]() ![]() Sos: 5 łyżek majonezu ![]() 1 łyżka śmietany 1 łyżka musztardy trochę soli, pieprzu i cała główka wyciśniętego czosnku (tu sugeruję dać mniej ). Sos jest podobny w smaku do tego z da grasso, właściwie to identyczny, choć już dawno stamtąd sosu nie jadłam, więc nie wiem czy nadal podobny ![]() Rzadko jemy już ten sos, a teraz to jeszcze rzadziej będziemy jeść, jak się dowiedziałam ile majonezu on ma w sobie ![]()
|||
|
|
|
#290 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#291 | ||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#292 | ||||
|
Zakorzenienie
|
No jasne! Teraz na już mam namalować Skarbiątko i jeszcze jedną Sabb, ale nie wiem, czy zdążę choć jeden obrazek przed wyjazdem we czwartek...
Staram się, ale to chyba nierealne Cytat:
Pięknie wyglądasz Cytat:
![]() Ja chcę 3 kg- i trudno jest, bo nie mam nadwagi i tyle, co teraz ważę od lat. Wydaje si ę- tylko 3 kg, a jedmak nie idzie. Cytat:
Cytat:
No więc wszystko się udało. akurat sąsiad wychodził, jak rondelek w moim ręku napełniał się moczem- uznałam za stosowne powiedzieć sąsiadowi, że pies jest chory...spojrzał na mnie spojrzeniem, które mówiło "Taaa, pies" ![]() Tylko troszkę mi rękę obsikał. W lecznicy na recepcji siedział weterynarz z zabandażowaną ręką, opatrunek był żółty, ale przesiąkała krew Przy tym pił ciągle wodę "bo ząb mnie boli, a zimna woda mnie znieczula" i nie był w stanie zmierzyć Maxowi gorączki, bo ten się wyrywał i chciał go pogryźć.W każdym razie do domu wróciłam cała w sierści i ślinie, a za chwilę miałam być piękna na spotkaniu z Naiat, powiedzmy, że częściowo się udało. Gucio ma nowe słowo- W. dał Mu brzoskwinię, na co Gustaw powiedział "O nie, chuj!" A przy spaghetti nauczyłam Go słowa "glut". No i z ostatniej chwili- dzięki troskliwej i kochanej Flo, jej smsowi- kliknęłam Galliano edp! Maxio ok, prawdopodobnie zatruł się czymś przy ucieczce ze spaceru- jeszcze mam powtórzyć badanie krwi, jak bedzie dobre, to mo żemy jechać
|
|
#293 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki wielkie za gratulacje.
Ale mój wynik, to pikuś. Na "Wspólne odchudzanie" są dziewczyny, które schudły znacznie więcej. Cytat:
Facjatę smaruję TYM a resztę Clarins Creme Masvelt Multi-Reductrice i ostatnio Ziaja Reduktor Cellulitu Serum Drenujące. Ale ja jestem raczej ubita i mam jeszcze sporo tłuszczu w sobie, więc na razie (odpukać) nic nie wisi.
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
|
#294 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#295 | ||||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() 2. Cytat:
Kurcze, w temacie to znowu jestem gruba bo się ostatnio łobżeram jak świnia... Jutro się zważę. |
||||
|
|
|
#296 |
|
Zakorzenienie
|
jaki kryzys?
Bunt młodzieńczy co niektórzy dopiero przechodzą fuaśnie najszła mię niewesoła refleksja, że jakby podliczyć fyftko z przeszłości, to jeszcze nigdy żaden fajny facet się do mnie pierwszy nie odezwał za każdym razem to ja pierwsza nawiązywałam kontakt, robiłam pierwszy krok, pisałam itp... jak juz napisałam, to niektórzy pisali chętnie, czasem całe noce. Ale sami never nie zaczęli nawet jak były jakies spotkania, to i tak się potem pierwsi nigdy nie odezwali.Jestem żałosna ![]() Albo za wysoko mierzę, w facetów o klasę dla mnie za wysoko ![]() koniec z tym, basta, bedeu sama i bedzie mi z tym dopsz, koniec robienia z siebie idiotki ![]() idę spac, bo zacznę smęcić
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-08-15 o 22:52 |
|
|
|
#297 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale chyba sobie podaruję ![]() Cytat:
![]() jakie lato gdzie lato ![]() Cytat:
też chcę 3-4 kg w dół i się nie da , tak sobie tłumacząc to chyba moja waga optymalna jest ![]() Cytat:
Cytat:
i za Maxa ![]() a Fany coś się w oko stało, na chwilę obecną już całe przesłonięte trzecią powieką i spuchnięte , a jeszcze 3 godz temu tylko ją wnerwiało i tarła o wszystko, czyli pewnie coś się wbiło i wizyta u weta na bank. 70 km w jedną stronę nic to, trudno
|
|
|
#298 |
|
Zakorzenienie
|
stary dobry Redfordzik - ja bym mu nawet dida urodziła
![]() ![]() ![]() ![]() czy to wystarczająco niezwykłe ?? ![]() :brzy dal:
|
|
|
|
#299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#300 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znowu zaczęłam temat smętny i teraz wszystkim po kolei się udziela nastrój ![]() Zupełnie jak z tym vesenkowym kremem Ja już z niczym się nie wychylam, nic się nie odzywam ![]() Cytat:
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:44.

" 

. Na szczęście mi przeszło i od tej pory waga szła powoli w górę. Tyle,że skończyło się nadwagą, z którą mi całkiem dobrze, bo lubię siebie. Na brak powodzenia też narzekać nie mogę, raczej przeciwnie
) jeśli chodzi o cm
) kilo więcej, a ostatnimi czasy schudłam jakoś 2 czy 3 kilo, ale czuję się ciężej
I cóż z tego, że będę może nawet ważyć 55 kilo i co - będę wyglądać tak samo
Albo mi spadnie cyc i nadgarstki
Dobra naprawdę już koniec tematu

, laska jest w moim wieku, a zajmuje sie robieniem warkoczyków, dredów itp, jezdzi do amsterdamu, berlina na jakies pokazy, zloty...odjechane ma zycie jednym suowem
i co oni robio?

o zgrozo ale wygląda na opanowaną
ale chyba sobie podaruję
też chcę 3-4 kg w dół i się nie da