|
|
#4771 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XIX
Cytat:
![]() Trzeba się odseparować od toksycznych facetów
|
|
#4772 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To żaden związek oni są od siebie oddaleni o jakieś 200 km, tam zauroczona nastolatka a tutaj on robi co chce, parszywy kłamca... |
|
|
|
|
#4773 |
|
Rozeznanie
|
U mnie sinusoida. Raz mam dobry humor (i czuję sie wartościowa, wtedy myśle: niech wie, co stracil! lepszej nie znajdzie!) a innym razem... dno. Załamka.
Jak myślicie? Jeśli on chce się przyjaźnic, to czy bedzie umial, jesli mu się nadal podobam i go pociągam? Ja sama mam wątpliwości... ![]() Moj ex to straszny narcyz, mysli że moze miec każda... ale jak to on mówi : "nie powiem ci, kto bedzie moja przyszla dziewczyna, bo bedzie ci przykro a pozatym mozesz zrobic cos glupiego"... ![]() Też macie tak, że boicie sie reakcji jak zobaczycie go z inna? Ja sie boje strasznie, az mi sie plakac chce. Bede sie porownywac i chyba zadręcze sie na smierc... To nieuniknione, bo studiujemy na 1 kierunku. |
|
|
|
#4774 |
|
Przyczajenie
|
zrezygnowałam..
Edytowane przez justlittlegirl Czas edycji: 2011-08-15 o 22:29 |
|
|
|
#4775 | |
|
Rozeznanie
|
Blueone - Tak, przykro mi z tego powodu ale postanowiłam się nie użalać tylko sama gdzieś częściej wychodzić z domu i tyle. Zobaczymy co będzie pózniej, ale kisnąć w domu nie będę.
Kurdę, dziewczyny! Patrzę do klatki z moimi chomikami dżungarskimi które uratowałam przed morderstwem ( gościu likwidował sklep i chomiki najwidoczniej też chciał.. zlikwidować.) a tu coś się wije różowego w trocinach..Młode! A garbaty dziad mówił, że to są samce, bracia! Ehh. ---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- Cytat:
Skoro jego pociągasz to wiesz jak z jego perspektywy ta przyjazń ma wyglądać? No może to jeszcze można przełknąć ale jak w grę wchodzą jeszcze uczucia choćby tyci, tyci ( i nie mam na myśli uczucia jak przyjaciel z przyjaciółką) to już tym bardziej w to nie wierzę. |
|
|
|
|
#4776 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Nie masz się co zamartwiać na zapas Kochana... Nie można się tak porównywać, bo to źle na nas działa. Ja też sie tego boję, ale co zrobić. Tak to już jest, że związki się rozpadają i tworzą się nowe. Może i ta dziewczyna będzie mieć coś, czego nie masz Ty, ale możesz być tez pewna, że nie będzie miała niektórych cech, które lubił w Tobie eks ![]() Nie pogrążaj się i nie myśl tyle o tym, bo zamiast dojść do w miarę stabilnego stanu, Ty ciągle się zadręczasz Musisz się ustabilizować psychicznie do października ![]() ---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- Cytat:
a ile tych maluszków?
|
|
#4777 |
|
Rozeznanie
|
Oj tak Na razie widziałam 5 ale w tych trocinkach może ich być znacznie więcej, muszę oddzielić samca ale kurczę już nawet nie wiem który z nich jest samcem. Jak oddzielę matkę to młode nie będą miały co jeść zauważyłam, że jeden chomiczek bardziej o nie dba i przynosi trocinki i magazynuje więcej jedzeniaa drugi je tuli tylko i liże. I która to samica? |
|
|
|
#4778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aczkolwiek moja znajomośc na chomikach jest znikoma, więc oczywiście mogę byc w błędzie. Ja również gratuluję powiększenia rodziny
|
|
|
|
|
#4779 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ten drugi to pewnie matka (co tuli i liże)? Ale ja się nie znam, bo nigdy nie miałam takich zwierzątek
|
|
#4780 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie jest coraz lepiej, jest tak samo , ciagle tak samo. Rozmyslam, co on tam robi, co u niego, wkurzam sie na niego, smuce i tak w kolko. Co jest ze mna nie tak do cho.lery? Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
takie malutkie, mlode to musza byc slodkie
|
|
#4781 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ja to sobie powtarzam już prawie 4 miesiące od rozstania i powiem, że czasem pomaga...
Cytat:
![]() Cytat:
W sumie zgadzam się z Elve, że mogłaś doprowadzić sprawę do końca i dać jej te dowody... coś mi się wydaje, że ta dziewczyna jednak eksowi uwierzy ale rozumiem, że przestraszyłaś się eksa, to jakiś psychol jest ![]() Cytat:
a tak na serio to nie mam pojęcia, która może być samiczką...Ja pamiętam, chyba z 10 lat miałam, i miałam parkę, 3 piętrową klatkę, więc jak były młode, to samca oddzieliliśmy od reszty na ostatnim piętrze, a samica miała dla siebie 2. Bidny próbował się przecisnąć na dół i się powiesił (głowa mu przez szparkę nie przeszła)... a samica wyżarła mu dziurę w brzuchu... to był dopiero widok, dla 10letniego dziecka ![]() Jakoś mi dziwnie tak dzisiaj... smutno. Ale ogólnie już jest trochę lepiej, przynajmniej nie płaczę. Chociaż wczoraj znowu pół nocy nie spałam i tylko z całych sił próbowałam nie myśleć o eksie. ---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- Zaraz po urodzeniu? Brzydkie to, gołe, ślepe
|
|
|
#4782 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie potrafie. Ciagle rozmyslam o tym, boje sie bardzo.---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- chyba, ze tak , nie znam sie bo nigdy nie mialam chomiczkow malych ale jak cos jest male to kojarzy mi sie, ze slodkie ![]() ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Cytat:
|
|
#4783 |
|
Rozeznanie
|
Daerlie i Aramando moja znajoma mówiła, że jej chomiczka wzięła się za budowanie i różnego rodzaju spraw męskich.. Ale problem załatwiony
Samiec miał chcicę i dobierał sie do samiczki
|
|
|
|
#4784 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja też wczoraj nie spałam, ostatnio w ogóle nie mogę spać, bo śni mi sie eks noc w noc Jak przedtem mi sie nigdy nie śnił, tak teraz ciagle... mimo, że staram się o nim nie myslec przed snem. Czym tu zająć sobie mysli?.... ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Też się boję... ale Kochana nic tym nie zmienimy, jak zobaczymy ich razem. Bo może nie tyle boli to, że on jest z inna, ale to, że jest szczęśliwy, a my cierpimy przez niego. On wyrzadził krzywdę, a to jemu sie układa, a nie nam...
|
|
#4785 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jest niesprawiedliwe, ale czasem tak bywa. Musze czyms sobie poprawic humor, zajac mysli bo przez ta niedziele i to dzisiejsze swieto nic nie robie tylko rozmyslam
|
|
#4787 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Przelecialam Was pobieznie
![]() Guleczek - co za buc. Szkoda, ze tak dlugo dawalas sie robic w konia, no ale czasu nie cofniesz, nie ma co nad tym sie rozczulac. Nie byl Ciebie wart zupelnie... Cytat:
![]() Jest wystarczajacy, by nie wiedziec, jak zmieniaja sie emocje w czasie i by nie umiec skonczyc przechodzonego zwiazku, gdy sie odwidzial, tylko odwlekac w nieskonczonosc.
|
|
|
#4788 |
|
Rozeznanie
|
Nie mozna nic zmienic w tym co on robi, ale same mozemy o siebie zadbac. Poniewaz juz sie martwie na zapas, postanawiam:
- zmienic fryzure - schudnac - ubierac sie w bardziej sexowne ciuszki - zapisac sie na psychoterapie... mysle ze w moim przypadku bez tej ostatniej sie nie obejdzie. ciezko sie przelamac, ale chyba nie mam wyjscia ![]() Na poczatku klasy maturalnej rzucil mnie poprzedni ex (bylam z nim niecale pol roku) byla to 1-sza milosc. Byl okropny, zarowno z charakteru jak i wygladu. A ryczalam za nim... ponad rok! teraz mi kompletnie przeszlo. Przezylam jego slub z nowa laska, jego teksty do mnie, etc. ![]() A teraz jest inaczej. Ten obecny ex jest przystojny, mądry, pewny siebie. Jest tylko lekkim narcyzem i szowinistą... Ale jestem w stanie mu to wybaczyc. I nie pozbieram sie tak latwo, bo wiem, ze wiele stracilam
|
|
|
|
#4789 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4790 |
|
Nie depcze krokusów
|
Dziewczynazkomina - wyslij jej te dowody, bo teraz sama wychodzisz na niewiarygodna furiatke.
Lily - gdzie bedziesz mieszkac w Krk? Przeciez pisalysmy Ci, ze gadki "chce byc sam" naleza do typowych rozstaniowych i nijak sie maja do rzeczywistosci.
|
|
#4791 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- Cytat:
Teraz pokornie chylę czoła
|
|
#4792 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wybacz Oj no, po prostu wsadź go do innej klatki, nie będziesz miała tego problemu co ja miałam ![]() Cytat:
Ja to chciałabym wybrać się do psychologa, ale jak już tu wspominałam, nie mam takiej możliwości, więc muszę radzić sobie sama. Malla jak tam urlop, czy ja dobrze pamiętam, czy ty miałaś do Londynu jechać?
|
|
|
#4793 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale mam słabą pamięć
|
|
#4794 |
|
Zakorzenienie
|
a może to ja?
![]() Mój eks był parę dni temu w Londynie, teraz jest we Francji
|
|
#4795 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz szukalam czegos ale nie mam zadnego winka
chyba musze sie pocieszyc goraca herbata a winko kupie i upije sie sama w domu w nastepny weekend tylko przed wylacze tel w razie jakichs moich potrzeb pisania do niewlasciwych osob ![]() ---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- nie tylko Ty, mi tez wlasnie Francja sie cos przypomina
|
#4796 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ---------- Cytat:
a z tym telefonem to koniecznie i jeszcze go schowaj gdzieś głeboko/wysoko ![]() Dziewczyny macie jakiś sposób na to, jak powstrzymać sie przed sprawdzaniem poczty byłego w celu czytania jego żałosnych flirtów z innymi kobietami? Może jakieś ostre słówka?
zaczynam nowe życie! bo moje szczęście tkwi we mnie, a nie poza mną ![]() Wszystko ma swój koniec... Ale gdy jedne drzwi się zamkną, otworzą się nowe. Podróżuję, zwiedzam i bawię się Edytowane przez aramanda Czas edycji: 2011-08-15 o 23:47 |
||
|
|
|
#4797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Urlop ma, kase ma to i się wozi pewnie imprezuje nieźle... a wraca w najbliższy weekend. Ale mnie to tam w sumie nie powinno obchodzić przecież
|
|
|
#4798 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
schowam gdzieś głęboko jeszcze wtedy gdy będę trzeźwa, potem gdy będę pijana nie będę pamiętała gdzie on jest i po problemie Cytat:
ale na Ciebie cos takiego nie działa wiec chyba tylko pamiętaj wejdziesz tam jeszcze raz i Cie znajdę ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ---------- Cytat:
|
|
#4799 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ok, to idę w zaparte i już nie patrzę na jego pocztę. Obchodzi mnie tylko moje życie ![]() To szykuje nam się ostry melanż ![]() ---------- Dopisano o 00:28 ---------- Poprzedni post napisano o 00:22 ---------- Cytat:
Każda z nas myśli o byłym, analizuje, płacze, a ci mają nas w d..... Życie jest za krótkie, żeby się zadręczać. Lepiej napić się winiacza
|
|
#4800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc proszę trzymać się od poczty eksa z daleka hihi ostry, tylko, żebyśmy po kilku lampkach wina nie zaczęły płakać i rozpaczać ![]() To co napisałaś do enjoy89 będę sobie często powtarzać bo to bardzo prawdziwe niestety. Życie jest bardzo krótkie więc musimy się szybko wyleczyć i korzystać z życia. Bo później będziemy żałować. Zaczynamy od weekendu z winkiem, do tego czasu ja daje sobie jeszcze czas na rozpacz
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:30.

" i że jak zwykle nie umie się zachować tylko walnąć wielką obrazą i że ma dorosnąć.

Skoro zaczęłaś, to trzeba było sprawę dokończyć, a tak to tylko tamta dziewczyna ma większy mętlik w głowie. Bez sensu.

Musisz się ustabilizować psychicznie do października