|
|
#2341 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz.XXIX
Cytat:
Tak, mam. Podobno to podstawa, wiec czytam
|
|
|
|
|
#2342 |
|
Zakorzenienie
|
pytałam, bo ja miałam kiedyś na kompie właśnie, ale przypomniałam sobie że przecież miałam go w naprawie jak dysk padł i już nie mam. Ale mam jakieś przepisy dla polaków jakbyś chciała może
ale tyle tego w internecie że nie trzeba książek Trzymam kciuki za postępy A tymczasem pora iść spać dobranoc
|
|
#2343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobranoc ja tez uciekam |
|
|
|
|
#2344 |
|
Zakorzenienie
|
bzyczka ja bylam na SB i chodzilam najedzona ze ja pikole. ale daje po kieszeni niesttey.
india - z czego chcesz sie odchudzac? Co do diet - eeeee wystarczy mniej zrec i odzywiac sie w miare racjonalnie nie jesc ducyh ilosci slodyczy i fastofoodow. jesc owoce, warzywa i kasze etc. i wsytarczy mozna sobie wprowadzac nawet do menu ciekawe przepisy - np placuszki snaidaniowe dukana robia furore - [choc jeszcze ich nie jadlam ] i w ogole mozna zastepowac pewne przyzwyczajenia, takimi z diet roznicyh wlasnie.martucha wiesz co - mala i tak mnei ciagnie jak mam zwiazane to wsio ryba by byla. Zobacze co powie fryzjerka ale to we wrzesniu dopiero. jesli chodzi o ukladanie - 10minut wykrzesam na to zuzka zdemoluje dvd ale ja bede miala zrobione wlosy ![]() ![]() ![]() Zuzka odkryla klapke od magnetowidu Ze nie wpsomne o pokretelkach przy stacjonarnym komputerze [od karty dziwkeowej mowie wam masakra.
|
|
|
|
#2345 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej wam
dzisiaj wrocilismy z Rewala pogoda niezbyt ale 2 dni byly bardzo cieple wiec plazowalismy po 2h dziennie z Oleńką ![]() Cytat:
Cytat:
a u Oleńki chyba jest to czego sie spodziewalam AZS ![]() w srode jedziemy do dermatologa, zobaczymy ale objawy wskazuja, ze to to |
||
|
|
|
#2346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdzie mialas kwatery? Podobal ci sie Rewal?Ojjj wszystkiego dobrego dla Olenki |
|
|
|
|
#2347 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() stanelo na tym ze kupilam im po autku i slodycze ![]() Cytat:
![]() jedna znajoma na niej byla zrzucila kg ale zaczynaja wracac ... ![]() No to sie obijam caly tydzien ![]() ![]()
|
|
|
#2348 |
|
Zakorzenienie
|
Kliwia mi nie chodzi o to że bym głodna była ale jednak bez kawy czy herbaty ciężko by mi było
A placuszki otrębowe dukana są super normalnie tęsknię za ich smakiem ale jakoś nie po drodze mi po serek którego wykorzystam tylko 2 łyżki i wyrzucę resztę
|
|
#2349 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2350 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja żałowałam że ściełam bo Pat mnie tak ciągnął że awaria, teraz zwiąże i jest ok, zetne kiedyś ale jak dzieci będą kumatsze ![]() a co do zmian przyzwyczajeń to my teraz przed tv ze znajomymi nie opychamy się chipsami słodyczami a jemy malinki, ananasa arbuza, marchew kalarepke też się chrupie ![]() ![]() Cytat:
ho ![]()
|
|
|
#2351 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no chyba, że po znajomości ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2352 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2353 |
|
Zakorzenienie
|
gucia ja wysle CI - bo mi rosi wyslala [za co nie podziekowalam nawet - dziekuje
![]() ]
|
|
|
|
#2354 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dla Zu brawa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
- 2 łyżki otrąb owsianych - 2 łyżki otrąb pszennych - 1 jajko - 1 łyżka jogurtu naturalnego mieszam i na patelnię Cześć ![]() India śniło mi się, że byłam u Ciebie
|
|
|
#2355 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2356 |
|
Zakorzenienie
|
Ale jestem śpiąca... wypiłam kawę i dalej nic... ziewam jak najęta
|
|
|
|
#2357 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Mój mąż kiedyś był na SB i baaardzo sobie chwalił, do tego nie jesteś jakaś mega rygorystyczna (szczególnie po 2 tygodniu) i moim zdaniem jest zdrowa bo nie jadasz tak tłustych rzeczy i wcinasz dużo warzyw. Na Dukana bym się nie zdecydowała Mój mąż zmieniając nawyki żywieniowe baaardzo dużo schudł. (17 kg od dnia ślubu) ![]() ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- Mam dziś to samo. |
|
|
|
#2358 |
|
Zakorzenienie
|
ana seksem trzeba bylo sie obudzic
![]() u nas wyslzo slonko to moze wyjde na dwor juz teraz z mala chociaz sama nei wiem czy mi sie chce ![]() przynajmniej juz zeby umylam |
|
|
|
#2359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#2360 |
|
Zakorzenienie
|
mieszkanie sprzątnięte obiad przygotowany... pranie nastawione, wolne
![]() ![]()
|
|
#2361 |
|
Zakorzenienie
|
Jeny, ja jeszcze w szlafroku siedzę
I jeszcze będę miała męża przez 2 tyg w domu, więc pewnie nie wiele zrobię Ale przynajmniej miły koniec wakacji się zapowiada
|
|
|
|
#2362 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() tak w ogóle to cześć ![]() weekend był udany, bo w domku w piątek zaszaleliśmy w Toruniu na zakupach no a dzisiaj w pracy - całe szczęście pracujący tydzień będzie krótszy
|
|
#2363 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie!!!
![]() ![]() Ale jestem padnięta! W nocy była u nas taka burza, że pół nocy nie spałam. Mąż padł a ja myślałam, że zwariuje. Oby słońce wyszło, bo chyba tu zasnę! Żabcia, zrobiłam cos pomiędzy moją tortilką a Martuchy, burito. Tylko oczywiście zapomniałam kupić składniki na surówkę, ale jedzonko było super!No i z mężem zrobiliśmy rewelacyjną przystawkę: melon z szynką parmeńską ![]() India, piękna ta lampa. Ok, droga, ale piękna Kliwuś, Rosi, dziękuję Jeszcze raz dziękuję! Rosi, Marta, od czego powinnam zacząć czytać? ![]() Kliwia, Zu mnie rozbraja! Ty nawet nie wiesz ile radości mi sprawia czytanie Twoich postów! Bomba! A co do białek i problemu z proporcjami - miałabym identyczny problem! ![]() Bzyczka super, że Lili podoba się spacerowanie w chuście! Ktosia, nie ma co! Jesteś bohaterem! Świetnie dałaś sobie radę! Scio, cieszę się, że Agatka znowu jest pogodnym maleństwem! India, juz Ci zazdroszczę tych masaży! A gdzie dokładnie jedziesz? Bo mi uciekło. Chciałąbym w przyszłym miesiącu rodzicom wykupić taki pobyt, Przyda im się odpoczynek po tym jak się narobili u nas. A co do diety to ja zaczynam się racjonalniej odrzywiać. Od 2 tyg fastfood u nas rządzi i doprowadza mnie to do szału. Mam już dość śmieciowego jedzenia - ale już teraz będzie normalnie! Trzymam kciuki za wytrwałość! Martucha, jak Ci tak świetnie idzie to zapraszam do mnie!
"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków! Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły" Edytowane przez Gucia0987 Czas edycji: 2011-08-16 o 11:14 |
|
|
|
#2364 |
|
Zakorzenienie
|
Gucia mrrr ale pyszności miałaś.
|
|
|
|
#2365 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Guciu wstawisz jakieś fotki em?? w k.?
|
|
|
#2366 |
|
Zakorzenienie
|
Gucia u nas w nocy też była burza, tyle ze akurat ja ją całą przespałam
daj przepis na to mango ![]() może się przydać oki będę ![]() powiedz tylko kiedy ![]()
|
|
#2367 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Kochana wstawię jak już wszystko będzie cacy Także jeszcze troszkę cierpliwości![]() Cytat:
Kochana, ale to jest przepis tak długi i tak trudny, że Ty nawet Ty sobie z tym nie poradzisz! ![]() ![]() obierasz melon i kroisz na plasterki wielkości ćwiartki jabłka i zawijasz w szynkę parmeńską ![]() (nam sie nie udało dostać typowej parmeńskiej i daliśmy szynkę schwarzwaldzką)
"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków! Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły" Edytowane przez Gucia0987 Czas edycji: 2011-08-16 o 11:14 |
|
|
|
|
#2368 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kliwia ja musze sie pozbyc tłuszczu, ktory mnie ostatnio poobrastał ![]() a z Zuzką masz wesoło- mały odkrywaca a co wybierasz sie w najblizszym czasie do Torunia? moze to sen proroczy? Cytat:
mam nadzieje, ze lampa na zywo bedzie równie ladna jak na foto ![]() jade do Ciechocinka hotel Willa Piast |
||
|
|
|
#2369 |
|
Zakorzenienie
|
India, dziękuję!
|
#2370 |
|
Zakorzenienie
|
gucia ciesze sie ze CI moja zu radosc sprawia
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:04.

a Sb to dieta plaż południowych- south beach. No ja miałam 1 fazę też wyliczoną na 2 dni, a te 10 to jak ktoś ma spora nadwagę to mu tyle wychodzi. A masz książki dukana??

nie jesc ducyh ilosci slodyczy i fastofoodow. jesc owoce, warzywa i kasze etc.
] i w ogole mozna zastepowac pewne przyzwyczajenia, takimi z diet roznicyh wlasnie.

A placuszki otrębowe dukana są super 
]