|
|
#2401 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek część XXI
gosiu czy mogłabym też je zobaczyć?
|
|
#2402 |
|
Zakorzenienie
|
Gosiu, bardzo ładnie wyglądałaś
|
#2403 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
Spędziłam dziś powolną i leniwą sobotę tak jak lubię, trochę na spacerze, trochę na sprzątaniu, trochę na spaniu. Super. Gosiu, bardzo ładnie wyglądałaś - naturalnie, co bardzo mi się podoba. |
|
|
|
#2404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja o swoim weekendzie wolę nie pisać, przez własną głupotę jestem uziemiona Edytowane przez xzora Czas edycji: 2011-08-14 o 10:16 |
|
|
|
|
#2405 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Gosiu zabieram się za oglądanie. Xzora uuu współczuję Ja wczoraj miałam imprezowy dzień i dziś też się tak zapowiada ![]() Upiekłam 40 muffinek i nawet dla brata nie zdążyłam odłożyć, bo znikły w mgnieniu oka. A mój brat je uwielbia i zawsze jak robię to mnie prosi bym mu jedną zostawiała
|
|
|
|
#2406 |
|
Zakorzenienie
|
co za niesprawiedliwość
jak jedziemy nad morze na weekend, to jest jesień i pada albo nawet leje, a jak zostajemy w domu, to słoneczko świeci, a ja marzę jeszcze w tym sezonie, żeby pójść na swoją pustą plażę, pospać, popływać, poczytać, jak plażowiczka na urlopie |
|
|
|
#2407 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć... wróciliśmy.
Było super, mimo kilku wpadek, jak np. nasz pies wytarzany w końskim łajnie Chciałam go trochę obmyć w górskim strumyku, ale wpadłam po kolana w błoto i pies musiał mnie wyciągać ..... wróciłam ufajdana w błocie do hotelu z psem śmierdzącym stajnią... hehe...A wczoraj byliśmy w Krakowie jeszcze na festiwalu pierogów... fajnie, ale trochę się rozczarowałam jednak, bo mało stoisk i mała różnorodność... Twin, fajnie, że też masz takie zboczenia 'higieniczne', bo już myślałam, że tylko ja takie mam 'dziwactwa'
|
|
|
|
#2408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć,
dzięki ![]() Nasz weekend był grillowy.Dwa dni pod rząd ![]() Cytat:
wazne, że wyjazd się udał
|
|
#2409 |
|
Zakorzenienie
|
Butter ważne, ze było super i że wypoczęłaś
|
|
|
|
#2410 |
|
Zakorzenienie
|
Madlen z tej strony - nowa tożsamość
![]() Hania : gatuluję ciąży! Poemi: gratulacje. Z pozostałymi się witam! Podczytuję was czasem |
|
|
|
#2411 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć...
Było fajnie, ale wypocząć, to nie wypoczęłam. Doszłam do wniosku, że nie umiem wypoczywać.... ![]() Cytat:
Czy jest jakiś szczególny powód, dla którego zmieniłaś tożsamość?
|
|
|
|
|
#2412 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gosiu pięknie wyglądałaś ![]() Weekend za nami,spokojny i leniwy ,młoda była bardzo kompatybilna ,dziś w nocy spała 8 godzin,wiec jestem wyspana pierwszy raz od nie pamiętam kiedy i radosna jak skowronek
|
|
#2413 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Znów bez humoru, więc będę tylko podczytywać, o ile starczy mi czasu.Teściowa znowu gra mi na nerwach, powiedziała wczoraj z dezaprobatą, stanowczym tonem, że mamy tak Ewy nie przegrzewać. Nie dopuszczam jej krytyki absolutnie, co zresztą widziała po mojej minie i aktualnie nie odzywamy się do siebie Wszyscy mi mówią: "odpuść", ale nie dam jej tej satysfakcji. Za chwilę będzie czuła się zobowiązana, żeby na każdym kroku mówić mi, jak mam się opiekować własnym dzieckiem.Gęba nadal mnie cholernie boli, nie wiem, czy to normalne. Chyba zadzwonię sobie do dentysty. Teraz mam spokój, bo wzięłam Ibuprom Max. Nie wiem, jak długo może mnie boleć po zabiegu ![]() Zmarła nasza sąsiadka, którą się opiekowała mama TŻ. Jutro jest pogrzeb. Z kolei pojutrze teściowie jadą na wakacje, ja biorę 2-tygodniowy urlop i będę mieć święty spokój. Debrah, skąd ta zmiana
|
|
|
|
#2414 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
|
|
|
|
#2415 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem, potrzebowałam nowego konta, doszłam w pewnym momencie do wniosku, że po tylu latach, postach i zdjęciach które zamieszczałam ( sprzed x lat) strasznie łatwo mnie zidentyfikować. To forum jest ogromne, jakoś lubię to lekkie poczucie anonimowości, które teraz zyskałam. W tamtym koncie nie było możliwości edycji go - bo większość opcji groziła banem, więc jestem na "świeżo"
![]() Kurczę - coraz więcej dzieciaczków na wątku - niewiele nas zostało w wersji "solo"
|
|
|
|
#2416 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Debrah witaj
|
|
|
|
#2417 |
|
Zakorzenienie
|
Tak na marginesie, chyba całkiem odstawię tabletki. Biorę teraz już 5. opakowanie Yazu, jestem w połowie blistra, a wczoraj pojawiło się jakieś krwawienie
![]() Gin powiedział, że przepisze mi inne, bo widocznie te są dla mnie za słabe (?), ale nie wiem, czy jest sens truć się na własne życzenie przy obumarłym życiu erotycznym Chyba że tabsy + reklamowana Asequrella, ale opinii nie znam.Pytanie: czy kupowała któraś z Was buty w DeeZee? Edytowane przez asiuk Czas edycji: 2011-08-16 o 09:33 |
|
|
|
#2418 |
|
Zakorzenienie
|
Btw. jak Wam wygodnie możecie się tutaj zwracać do mnie po staremu
![]() Dużo tu nowych twarzy?
|
|
|
|
#2419 |
|
Zakorzenienie
|
Asiuk ewentualnie spróbuj tych Yasmin. Ja sobie chwaliłam. Wiem, że na Yas jak i Yasminellę troszkę osób się skarży ze względu na małą ilość hormonów.
|
|
|
|
#2420 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Debrah też ładnie ![]() Nie znasz chyba Xzory, nie wiem, jak z Emilką? Cytat:
|
||
|
|
|
#2421 |
|
Zakorzenienie
|
Asiuk a jak kiedyś odstawiłaś to libido było większe??
|
|
|
|
#2422 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To napisz po krótce, co u Ciebie słychać nowego ![]() Cytat:
![]() Ja brałam Yasminelle przez 1 miesiąc i czułam się okropnie - głowa mnie bolała non stop...odstawiłam... brałam Yasmin b. długo, ale zaczęły mnie boleć nogi i libido było bliskie 0....teraz nie biorę tabsów od 8 miesięcy i czuję się super...gdyby nie trądzik
|
||
|
|
|
#2423 |
|
Zakorzenienie
|
ja się właśnie modlę aby mi trądzik nie wrócił po odstawieniu.
|
|
|
|
#2424 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Gosia wyglądałaś ślicznie, skromnie z klasą. Debrah witaj ponownie
|
|
#2425 | |
|
Zakorzenienie
|
Może trochę.
Cytat:
|
|
|
|
|
#2426 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jeszcze a propos moich czekoladowych muffinków, odkryłam w Lidlu ostatnio kuwerturę czekoladową i użyłam jej właśnie do polania moich muffinków....jest bardzo fajna-polecam Dobra w smaku, szybko zastyga, bardzo fajnie się rozpuszcza....i nie ma smaku zwykłej czekolady, tylko gorzkiej
|
||
|
|
|
#2427 |
|
Zakorzenienie
|
Butter wiem, wiem . Na razie jest wszystko ok, ale to dopiero pierwszy miesiąc mija.
|
|
|
|
#2428 |
|
Zakorzenienie
|
ja brałam kiedyś yasmin i mi służyły przez dwa lata. nawet schudłam dzięki nim
potem zdecydowałam sie na przerwe i po przerwie lekarz zapisał yasminelle - po pół roku brania - libido zero ale nie to gorsze byłam wymęczona, nie miałam na nic siły. Teraz jestem już 3 rok bez tabletek , przyjaciele czasem sie pojawiaja na buzi ale najczęściej przed okresem.Regularna pielęgnacja, mikrodermabrazja - 3 razy do roku i 3 razy kawitacja i jest ok
|
|
#2429 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do zboczeń higienicznych w kuchni - też je mam, w sumie to nie wiedziałabym, że to zboczenia, gdyby nie oświeciły mnie moje dawne współlokatorki. Ja wszystko parzę i obieram ze skórki, myślałam, że to normalne. witaj! Debrah z Dextera to jedna z moich ulubionych postaci ![]() ja też zmieniłam tożsamość, kiedyś używałam tego samego nicka na różnych forach - regionalnych, branżowych, hobbystycznych, wystarczyło go wpisać w google i na pierwszej stronie wyszukiwarki było widać skąd jestem, gdzie pracuję i co lubię robić. Cytat:
Edytowane przez xzora Czas edycji: 2011-08-16 o 14:41 |
||
|
|
|
#2430 |
|
Zakorzenienie
|
heja.
O Madlen . Witaj. Co u Ciebie??---------- Calutkie 3 dni od południa do wieczora grille i inne eskapady. Wymęczyłam się i czuję się jakbym przytyła ze 3 kg ![]() Byłam dziś na badaniach zleconych przez gina- 200 zł (tylko kurna nie urodzi za mnie )
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:15.

Wszyscy mi mówią: "odpuść", ale nie dam jej tej satysfakcji. Za chwilę będzie czuła się zobowiązana, żeby na każdym kroku mówić mi, jak mam się opiekować własnym dzieckiem.
)