|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2431 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Na urlopy wybywamy, lecz o sobie pamiętamy :) - PM 2012 cz. VIII
|
|
|
|
#2432 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Witam po weekendzie dziewczynki
Jestem w trakcie nadrabiania ponad 20 stron, ale brnę dzielnie, no i nazbierało mi się już 10 cytatów ![]() O, proszę, znalazłam stronę: http://www.mymms.de/bestellen.html Strona firmowa m&m's na której można zamówić swój kolor m&m'sów wraz ze swoim indywidualnym napisem. słodziak po kliknięciu na dole "bestatigen" pokażą się ceny i możliwe opcje zapakowania. I jaka widoczna zmiana, prawda? Fajna pamiątka potem tego stresu i tej radości ![]() [QUOTE=Lilith890502;287250 31]zarezerwowaliśmy Kościół /QUOTE] Gratulacje Ja na rezerwację swojego muszę czekać do października...Cytat:
![]() Cytat:
Pierwsze skojarzenie: Ulica Sezamkowa Drugie skojarzenie: zboczone Ale fota rzeczywiście rewelacyjna!!!No to PILNOWAŃSKO!!! ![]() Cytat:
Bieeeednyyyy.... Najpierw się chłopaczyna streszczał z myciem, żeby być szybciej u Ciebie w łóżku, a potem i tak nie wygrał z wizażem. No masakra ![]() Cytat:
Nigdy nie miałam głowy do takiej pamięciówy, to nie dla mnie ![]() Witam Cytat:
Świetnie, że się udało i że nie musicie zmieniać planów
|
|||||
|
|
|
#2433 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Byłam tylko raz przymierzać suknie a i tak żadna nie była tą wymarzoną A poza tym witam wszystkie w ten beznadziejny deszczowy dzień.
|
|
|
#2434 |
|
Wtajemniczenie
|
a mnie taka lekko pochmurna pogoda odpowiada. Przynajmniej w biurze będzie chłodniej i nie będę sie irytować, że na dworze ciepło i słonecznie a ja muszę za biurkiem siedzieć.
Ja jeszcze nie mierzyłam żadnej sukni i nie mam nawet na to ochoty. Będę się zmuszać za jakiś miesiąc bo wcześniej to na pewno się nie ruszę.
|
|
#2435 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Moja koleżanka w sobotę miała ślub i w podziekowaniu były migdały w lukrze, pakowane po 5szt. My chyba nie będziemy mieli takich podziękowań, jakoś nie są praktykowane w naszych rodzinach. Ale jeszcze pomyślimy
|
|
|
|
|
#2436 |
|
Wtajemniczenie
|
Tez zauważyłam, że dużo sobie liczą za te m&msy. Natomiast ostatnio też młodzi przygotowali migdały w podziękowaniu. Niestety, ze względu na mój aparat nawet jednego nie spróbowałam.
hmmm... miałam się o coś zapytać, ale mi wyleciało z głowy. Może sobie przypomnę...
|
|
#2437 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny podpowiedzcie mi
![]() Czy do mojej sukienki pasuje woalka? Tak byłam na nią nastawiona, jak kupiłam sukienkę, to pomysł zarzuciłam, ale znów chodzi mi po głowie |
|
|
|
#2438 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
wietamy Cytat:
|
|||
|
|
|
#2439 | |||||
|
Zakorzenienie
|
NADROBIŁAM!!!
Cytat:
Cytat:
Ale pójść i zapytać nigdy nie jest za wcześnie! Cytat:
Oby tylko dali nam ten kredyt, klucze do mieszkania i obyśmy dali radę dotrzymać do kwietnia, a będzie cudownie...Cytat:
Taką kąpiel zaserwował mi mój TŻcik po zaręczynach, po raz pierwszy w życiu popłakałam się wtedy ze szczęścia, właśnie na taki widok ![]() Cytat:
). Ja na razie wiem, że na pewno będę swoje ratować odżywką Nail Tek II lub III, ale co więcej, to nie wiem.No i pokaż suknię! ![]() Kochana, jestem z Tobą w tym bólu, właśnie nadrobiłam A w ogóle to jestem po ślubie cywilnym i nie mam z niego nawet połowy zdjęcia Może to i dobrze, bo i tak to, co najważniejsze, będzie w kwietniu.W ogóle było śmiesznie, bo nasi świadkowie przyszli z trzymiesięczną córeczką, chrześnicą TŻta, która na samym początku ceremonii zaserwowała nam "fanfary" w postaci głośnych pierdów czyli po prostu zwaliła kupkę w pieluchę i bałam się, że będzie płakać, żeby ją przewinąć, ale przez cały czas była grzeczna jak a a propos obrączek, to jedna (moja, którą zresztą nosze na palcu wskazującym od jakichś 6 lat) była srebrna, a druga złota, więc urzędniczka spojrzała się na nie zupełnie jakby wyglądały jak te z 4 wesel i pogrzebu W sukience poszłam w końcu tej, co wrzucałam, czyli z obrony mgr, i w tych samych butach ![]() A w piątek, jeszcze przed naszym cywilem, byłam na slubie mojej koleżanki z podstawówki. Odbył się w kościele św. Dominika w Warszawie, który sam w sobie nie robi wrażenia, ale młodzi oboje są architektami wnętrz i ozdobili go młodymi brzózkami (zobaczcie zdjęcia). Wrażenie robiło to niesamowite, coś pięknego w swojej skromności i prostocie. Pomiędzy drzewkami stały na ziemi świeczki. Sama młoda była bardzo piękna, też skromna, ale z gustem i dobrym smakiem. Zresztą na co dzień też taka jest ![]() A wczoraj byliśmy z TŻtem na poślubnej randce na spacerze, jedzonku i w kinie na Kac Vegas Bangkok - czułam się jak byśmy się dopiero poznawali, było cudnie Szczególnie dla tych, którzy widzieli pierwszą część I widziałam ostatnio też Druhny, ale to nie prawda, że przebijają Kac Vegas. Ja wolę męską wersję
|
|||||
|
|
|
#2440 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
obrączki sa śliczne Cytat:
fantastycznie, że wyjazd się udal ![]() czarna_kawa80 witam Cię cieplutko i od razu mam taki małe pytanko- wysyłam info na pw. ufff... jestem teraz na bieżąco ![]() ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#2441 |
|
Zakorzenienie
|
[1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;28779359]Drogie te m&m
Moja koleżanka w sobotę miała ślub i w podziekowaniu były migdały w lukrze, pakowane po 5szt. My chyba nie będziemy mieli takich podziękowań, jakoś nie są praktykowane w naszych rodzinach. Ale jeszcze pomyślimy [/QUOTE]u mnie też jakoś nie jest to praktykowane i nawet nie dane mi się było z tym spotkać lecę zrobić poranną kawkę
|
|
|
|
#2442 |
|
Zakorzenienie
|
złapałam pierwszą w życiu rybkę - małego okonika później wam wrzucę zdjęcia jak będę w domu ale moja mina bezcenna
![]() witam nowe PM maxwelka jakie uczucie jako mąż i żona
|
#2443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powiem Ci tak: DZIWNE W ogóle to do nas nie dociera... A teraz mnie jeszcze pracodawca zalał prezentami, bonami i w ogóle. No tego się nie spodziewałam...
|
|
|
|
|
#2444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dotrze do Was w kwietniu
|
|
#2445 |
|
Konto usunięte
|
A ja na 90% jestem zdecydowana na sincerity o której pisałam już kilka razy
bo w żadnej innej nie czułam TEGOI teraz myślę nad biżu. Gorset ma trochę ozdób, czy w związku z tym powinnam zrezygnować z naszyjnika, a postawić na większe kolczyki i bransoletkę (coś w stylu tego co ma Kicia?)? Dodam że jednak wolałabym mieć coś na szyi A jak patrzyłam na PMki w tych sukniach to miały jakieś małe wisiorki
|
|
|
|
#2446 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2447 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się wydaje że ładnie dobrana nie za duża ładnie by wyglądała. Ale to musisz wziac poprostu sukienkę i przymierzyć do całości bo sukienka to jedno a do fryzury i twarzy też musi pasować
|
#2448 |
|
Zakorzenienie
|
[1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;28780898]A ja na 90% jestem zdecydowana na sincerity o której pisałam już kilka razy
bo w żadnej innej nie czułam TEGOI teraz myślę nad biżu. Gorset ma trochę ozdób, czy w związku z tym powinnam zrezygnować z naszyjnika, a postawić na większe kolczyki i bransoletkę (coś w stylu tego co ma Kicia?)? Dodam że jednak wolałabym mieć coś na szyi A jak patrzyłam na PMki w tych sukniach to miały jakieś małe wisiorki[/QUOTE]do tej sukni bylam na szyję założyla tylko jakiś bardzo delikatny wisiorek bo suknia sama w sobie jest zdobna ma te kryształki więc skromny wisiorek myślę by wystarczył
|
#2449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a prezenty zawsze się przydadzą ![]() kindziulindzia gratuluję udanego połowu
|
|
|
|
|
#2450 |
|
Zakorzenienie
|
[1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;28780898]A ja na 90% jestem zdecydowana na sincerity o której pisałam już kilka razy
bo w żadnej innej nie czułam TEGOI teraz myślę nad biżu. Gorset ma trochę ozdób, czy w związku z tym powinnam zrezygnować z naszyjnika, a postawić na większe kolczyki i bransoletkę (coś w stylu tego co ma Kicia?)? Dodam że jednak wolałabym mieć coś na szyi A jak patrzyłam na PMki w tych sukniach to miały jakieś małe wisiorki[/QUOTE]Moim zdaniem dałoby się znaleźć taki naszyjnik, żeby pasował do tej góry, tylko musiałby być bardzo delikatny Może nawet jeszcze delikatniejszy od mojego... Coś na żyłce może? Takie delikatne kryształki Svarowskiego byłyby moim zdaniem idealne
|
|
|
|
#2451 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2452 |
|
Raczkowanie
|
Hej! ja też jestem
czytam na bieżąco, ale nie udzielam się, bo mnie grypa wycięła na kilka dni... wczoraj była kulminacja fatalnego samopoczucia, a po drodze wesele, średnie z resztą:P orkiestra niefajna, lokal troszkę za ciasny..no ale ciasto dobre z cukierni Renatka tej pod Victorią.Sztuczko piosenka o motylkach, jak się okazało jest chłopaka z moich stron Tallib jest z Lublina - także ciesze się, że w Szczecinie lubelskie klimaty muzyczne się podobają
|
#2453 |
|
Zakorzenienie
|
[1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;28780964]oo no to super
a kolejne prezenty za rok [/QUOTE]Ale już nie od pracodawcy Ale muszę przyznać, że miło mnie zaskoczyli, aż na takie benefity nie liczyłam
|
|
|
|
#2454 |
|
Raczkowanie
|
bo w żadnej innej nie czułam TEGOI teraz myślę nad biżu. Gorset ma trochę ozdób, czy w związku z tym powinnam zrezygnować z naszyjnika, a postawić na większe kolczyki i bransoletkę (coś w stylu tego co ma Kicia?)? Dodam że jednak wolałabym mieć coś na szyi A jak patrzyłam na PMki w tych sukniach to miały jakieś małe wisiorki[/QUOTE]może wisiorek kryształowa łezka? mały delikatny, ale przez to, ze świecący w stylu zdobień sukienki
|
#2455 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziewczyny!
![]() U mnie dziś od rana deszczowo, po 6 obudziła mnie burza A potem jeszcze zasnęłam i dopiero wstałam, senny dzisiaj dzień jak nie wiem co...[1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;28770050] Ja ostatnio tez mówiłam do TŻ że może weźmiemy Nothing Else Matters Na etapie poszukiwań pewnie będziemy za jakiś czas, ale też będę ją rozważać.[/QUOTE]Widzę, że ten utwór może być dość popularny jako pierwszy taniec wśród PM2012, kilka dziewczyn już go rozważa Ja też nie wiem jeszcze czy na 100% to będzie ten utwór, ale póki jest typem numer 1.Cytat:
![]() Cytat:
Wow, pięknie! Ale masz romantico faceta!Cytat:
A co do samego wesela, to chcę je zrobić tak, żebym ja sama jako gość bawiła się na nim jak najlepiej. Dlatego będę wdrażać te pomysły, które spodobały mi się na innych weselach także u siebie
|
|
#2456 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
jeden z popularniejszych na all w kształcie V to ten co wkleiłam w załączniku, tylko znowu nie wiem czy nie za dużo tego chociaż u ciebie też wydawało się dużo a w sumie jest delikatnyCytat:
pewnie dlatego że mam taki komplet swarków crystal ab i noszę na codzień
|
||
|
|
|
#2457 |
|
Zakorzenienie
|
bo w żadnej innej nie czułam TEGOI teraz myślę nad biżu. Gorset ma trochę ozdób, czy w związku z tym powinnam zrezygnować z naszyjnika, a postawić na większe kolczyki i bransoletkę (coś w stylu tego co ma Kicia?)? Dodam że jednak wolałabym mieć coś na szyi A jak patrzyłam na PMki w tych sukniach to miały jakieś małe wisiorki[/QUOTE]Jeśli dobierzesz coś delikatnego to będzie ok ja sobie darowałam bo średnio lubię mieć coś na szyji zawsze mi się włosy wplątują. Kupiłam te szpilki w ccc śliczne są
|
#2458 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale to raczej nie jest typ TŻta![]() Kotylionów też nie chcemy, u nas tez od tego się odchodzi, aczkolwiek te z podanego linka zabawne ![]() ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Cytat:
bo to wiąże się z delikatnymi kolczykami. dlatego nie wiem czy nie lepsze tylko duże kolczyki. A znowu nie chcę szyi bez niczego.Wiem, wiem, ogólnie to mam problem w stylu co zrobić żeby wilk był syty i owca cała
|
||
|
|
|
#2459 |
|
Wtajemniczenie
|
maxwelka gratulacje zostania żoną
![]() ahankara śliczne masz zdobienia na sukni na sziję cos małego i skromnego będzie idealne![]() Wiktusiaczek pokaz prędko suknie
|
|
|
|
#2460 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;28781587]Ale ty nie masz małego wisiorka tylko kolię
jeden z popularniejszych na all w kształcie V to ten co wkleiłam w załączniku, tylko znowu nie wiem czy nie za dużo tego chociaż u ciebie też wydawało się dużo a w sumie jest delikatnytylko właśnie jak wezmę taką łezkę to kolczyki wtedy też łezki i jakoś tak nie wiem, nie pasuje mi do końca pewnie dlatego że mam taki komplet swarków crystal ab i noszę na codzień [/QUOTE]Oj ta kolia co wkleiłaś to zdecydowanie za duża. A z tym moijm wisiorkiem to głównie o rozmiar mi chodziło, a nie o typ Spójrz na załączniki - miałam na myśli coś w tym stylu dla Ciebie ![]() Cytat:
A ja chyba zrezygnuję z Louboutinów... Moja mama czytałam w Twoim Stylu złe opinie o ich jakości, że wyciera się podeszwa i w ogóle. Za taka kasę marna jakość to ja dziękuję, chyba zaopatrzę się w buty w takim sklepie jak Akces 2. Tylko poczekam na opinię. Która je zamawiała? Edytowane przez maxwelka Czas edycji: 2011-08-16 o 12:02 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:53.

Jestem w trakcie nadrabiania ponad 20 stron, ale brnę dzielnie, no i nazbierało mi się już 10 cytatów 
Gratulacje 
Bieeeednyyyy.... Najpierw się chłopaczyna streszczał z myciem, żeby być szybciej u Ciebie w łóżku, a potem i tak nie wygrał z wizażem. No masakra

). Ja na razie wiem, że na pewno będę swoje ratować odżywką Nail Tek II lub III, ale co więcej, to nie wiem.

19.05.2012 
Ale masz romantico faceta!
chociaż u ciebie też wydawało się dużo a w sumie jest delikatny