|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#751 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Avonomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - cz.3
Cytat:
to prawda, dlatego robi się lewatywę przed porodem. |
|
|
|
|
#752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak zaczynaja się lekkie skurcze przed porodem to co chwila ci się chce, bynajmniej ja na dzień przed porodem latałam do toalety non stop
|
|
|
|
|
#753 | |
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
dokładnie to miałam napisać Moje koleżanki z pracy które mają dzieci mówią,że poród to piękna rzecz ale tylko duchowo,fizycznie to najobrzydliwsza i upokarzająca rzecz Nienawidziły golenia intymnego gdy patrzyło kilku studentów,nacinania krocza,lewatywy,zszywania po porodzie itp,natomiast gdy już dziecko położą na piersi,zapomina się o wszystkim
|
|
|
|
|
#754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie nie golili, może dlatego, że sama to robię i szycie brrr...---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- ale żeby nie przestraszyć bezdzietnych, jestem w stanie przejść przez to kolejny raz
|
|
|
|
|
#755 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#756 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a lewatywa nie taka straszna jak ja malują. |
|
|
|
|
#757 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zresztą D. też lubi w plenerze, więc nie ma problemu.Cytat:
Dzisiaj sobie odbije. Zobaczę dzisiaj to serum po próbce czy wogóle warto. I jak będziesz chciała to Ci je wyślę ![]() Cytat:
![]() A temperament mam jaki mam, lubię sex i tyle
|
|
#758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Babka powiedziała, że założyła rozpuszczalne szwy, a tak naprawdę były zwykłe i wrosły
|
|
|
|
|
#759 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;28781015]dlatego przed porodem depilacja intymna i z głowy a lewatywa nie taka straszna jak ja malują.[/QUOTE] T Cytat:
![]() moja znajoma w londynie rodziła i zrobiła kupę, potem się śmiała cały czas, ze jej mały od urodzenia ma przesrane i pewnie bedzie miał zasrane zycie |
|
|
|
|
#760 | ||
|
szeryfcio
|
Witam z bawarką
![]() Ja przy tabsach mam bardzo skąpy okres. A po dziecku, to mi się popęd zmniejszył ![]() Cytat:
bo jak się dziecko rodzi to jest takie jakby parcie na kupę. Ale organizm przed porodem najczęściej sam się oczyszcza, biegunka to jedna z oznak zbliżającego się porodu. Pocieszę Cię, że w trakcie porodu oprócz oddania stolca mogą też się trafić wymioty ![]() Ja miałam jakieś skurcze żołądka ze skurczami macicy i myślałam, że haftnę, ale jak już dostałam znieczulenie to rewelka. Pełny relaks, potem chwilowe zaparcie czyli parcie i dziecko wyszło. Dzięki temu nie mam traumy, a za to miłe wspomnienia z porodu.![]() Cytat:
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2011-08-16 o 11:58 |
||
|
|
|
#761 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde jakoś nie potrafię sobie wyobrazić,żeby mi połozna krocze masowała... Ale pewnie bym wolała to niz cięcie... Mi jak się uda kiedyś zaciązyć to cesarkę bedę miała na 100%
|
|
|
|
#762 |
|
Zakorzenienie
|
Nie chcę mieć dzieci. Dawida to irytuje, a ja po prostu uważam, że nie i tyle. Cenię sobie swobodę jaką mam, to, że nie muszę wstawać co chwila w nocy ani nie muszę patrzeć pod kątem co z dzieckiem?
Jestem egoistką i bardziej nad dziecko wolę siebie. Zlinczujcie mnie tu, ale ja nigdy się nie bawiłam w dom, miałam 2 lalki, które siedziały na takiej pufie i zbierały kurz. I wiecie...nawet ostatnio się cieszyłam, że wtedy ten wypadek, że poroniłam. Tak wiem...Zlinczujcie mnie... Chciałam tylko się wyżalić
|
#763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
twoje życie, twój wybór
|
|
|
|
|
#764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja chcę mieć, ale chciałabym również pominąć poród - wiem, że się nie da przeskoczyć od ciąży do niemowlaka bez porodu
|
|
|
|
|
#765 | |||
|
szeryfcio
|
Cytat:
Cytat:
Sprawdza rozwarcie co parę chwil, masuje, wkłada rekę, wyciąga... ![]() Cytat:
![]() No przecież to Twoja sprawa, co komu do tego... ![]() Powiem Ci tylko, że podejście w tych sprawach potrafi się zmieniać. Ja też nigdy nie lubiłam dzieci i byłam (i jestem) egoistką, ale w 27-28 roku życia zmieniło mi się. Zechciałam jedno mieć, jedno swoje. A ogólnie za dziećmi nadal nie przepadam i nie mam do nich podejścia
|
|
#766 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() A ja chciałabym mieć kiedys dzieci IUwielbiam je Tylko właśnie najgorsze jest to że strasznie boję się porodu. Mam taką manie że boję się strasznie tego bólu i igieł też, jak mam iść na badanie krwi to odwlekam ton w nieskończoność Czasami zdarza mi się zemdleć na widok krwi
25.01.2008 Ważne rzeczy nigdy nie przychodziły łatwo. Dlatego były ważne. Początkująca scraperka ![]() Zapraszam https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/ https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/ |
|
|
|
#767 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak już zaszłam w ciążę to panicznie się bałam porodu wyobrażałam sobie jak to jest przecisnąć pomarańczę przez dziurkę w nosie ale jak w końcu to przeżyłam to wiem, że to była dobra decyzja, córka jest moim oczkiem w głowie chociaż macierzyństwo ma też swoje ciemne strony ![]() ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#768 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nigdy nie przepadałam za dziećmi i ich nie chciałam mieć, ale życie napisało mi inny scenariusz ![]() ale też za dziećmi nie przepadam - nie potrafię się nimi zajmować i z nimi bawić ![]() na rękach miałam w życiu tylko dwa niemowlaki - mój mati był pierwszy, a drugi to mój chrześniak strasznie mnie irytuje, jak ktoś wcika bobasa komuś do rąk ... ja zawsze odmawiam ... może nie powinnam, ale nie rajcuje mnie "guganie" do obcych niemowląt
|
|
#769 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- Cytat:
albo chciał macać mój brzuch w ciąży |
||
|
|
|
#770 | |
|
|
Cytat:
ja sama nie mam dzieci,jakbym bardzo chciała to pewnie miałabym już dawno tyle że ja lubię dzieci,lubię się pobawić,poobserwować,są takie słodkie i kochane Wydaje mi się że jestem opiekuńcza,nawet trochę za bardzo,ale boję się odpowiedzialności....nie tego że zajmie mi mój czas,ale tego że będzie chorować,koszmarnie boję się pójścia do szkoły,żeby ktoś mu nie dokuczał,i się boję czy wychowam na zdrowego dobrego człowieka...Podejrzewam że już dziecka nie będę mieć-po pierwsze jestem trochę już stara...Mimo że kocham dzieci,jak nie będę mieć swojego,nie będę płakać,co ma być to będzie
|
|
|
|
|
#771 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() masakra
|
|
#772 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zawsze uważałam, że nie mam podejścia do dzieciaków i znajomi jak słyszeli moje wywody, to też byli takiego zdania. Kiedyś miałam praktyki w świetlicy środowiskowej - bawiłam się z dzieciakami, odrabiałam lekcje, a potem prowadziłam zajęcia, to znajomi byli w szoku, że taki kontakt miałam z dzieciakami w różnym wieku. Szczęki im opadły ![]() Pewnie Wam już pisałam, że zawsze powtarzam B. "jeśli nasze dziecko będzie rozbrykane i rozdarte, to będziemy je trzymać w klatce" ![]() ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Cytat:
Co innego gdy ja będę chciała pokazać, że kopie, ale samemu wyciągać łapska |
||
|
|
|
#773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z Dawidem już o tym rozmawialiśmy i powoli zaczyna rozumiemieć o co mi chodzi. On zawsze się śmieje, że sobie adoptuje
|
|
#774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
B. jednak stwierdził, że jeśli może mieć swoje, to nie chce adoptować
|
|
|
|
|
#775 | ||
|
szeryfcio
|
Cytat:
To taki strach przed nieznanym. No i ewentualnie, jak któraś ma złe wspomnienia to boi się drugiego.A z bólem można sobie poradzić w dobie dzisiejszej medycyny. Ja miałam poród bezbolesny i ekspresowy, dlatego teraz taki gieroj ze mnie ![]() Cytat:
![]() Ale bawić się z dziećmi też nie lubię, w sensie wymyślać jakieś zabawy, słodkie słówka...nie mam głowy do takich rzeczy.
|
|
#776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#777 | |
|
|
Cytat:
muszę to koniecznie powiedzieć mojej koleżance w pracy bo mam taką koleżankę która przepada za dziećmi i strasznie się bulwersuje jak ktoś za dzieć mi jest średnio...a mnie to już uważa za zupełnego potwora jak mówię że nie wiem czy będę mieć ile razy sie z nią kłócę i jej tłumaczę że lubię ale nie wiem czy będę mieć swoje,to jak wyjdę z pokoju to słyszę jak mówi że jestem egoistką strasznie mnie ona drażni pod tym względem
|
|
|
|
|
#778 |
|
szeryfcio
|
No jak widać więcej nas tu takich
... no, guganie jest okropne...
|
#779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wystarczy, że kochamy swoje
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:42.

Jednej z młodych mam położna powiedziała, że bardzo często się to zdarza...
Wczoraj koleś tak chamsko wnikał w krocze matki swojego dziecka, że ja bym go normalnie znokautowała
ale jak zaczynaja się lekkie skurcze przed porodem to co chwila ci się chce, bynajmniej ja na dzień przed porodem latałam do toalety non stop
Moje koleżanki z pracy które mają dzieci mówią,że poród to piękna rzecz ale tylko duchowo,fizycznie to najobrzydliwsza i upokarzająca rzecz

a później to jakbym nic nie miała
Zresztą D. też lubi w plenerze, więc nie ma problemu.

twoje życie, twój wybór
wyobrażałam sobie jak to jest przecisnąć pomarańczę przez dziurkę w nosie