|
|
#391 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXII
Edytowane przez naiat Czas edycji: 2011-08-16 o 13:05 |
|
|
|
#392 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#393 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
a propos wieku-żenada maksymalna- -bylismy w muzeumie, stoimy w 3 osoby przed kasą i TZ mówi: -bilet rodzinny proszę a pani: -niestety do tego biletu muszą byc co najmniej 2 osoby dorosłe no ludzieeeeee...kobita była chyba niewidoma ,ofkors w koncu nam sprzedała przepraszajac ![]()
|
|
|
#394 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. nie chodzi mi o to, żeby milczeć jak głaz i olewać delikwenta ale ja sama z siebie nie wychodziłam poza relacje koleżeńskie - nie flirtowałam. Chociaż potem jak siedziałam na necie to nie zagadywałam pierwsza wychodząc z założenia, że foty są, opis jest, więc widzą co biorą, a jak się kto wstydzi napisać maila to niech spada na drzewo. Racja Ale to aż przerażające ![]() ---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#395 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cześć Polly ![]() Urlopuję sobie Wyspałam się, ogarnęłam chałupę, zrobiłam zakupy. Plany na 3 tygodnie - czytanie, wyluzowywanie, wizyta u okulisty , wyjazdowe weekendy, które zapowiadają się niezywkle miło i co tam jeszcze wyskoczy..
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#397 | ||
|
Zakorzenienie
|
niektórzy mają syf, kiła i mogiła...
to u mnie będzie wódka, celibat i mogiła Cytat:
![]() Ale potem się pierwsza goopia nie mam zamiaru wyrywać - bedzie chciał, to sam się ruszy i łodezwie nie, to laski bez ![]() czekać nie będę ![]() Cytat:
ja to nawet nie wiem, jak się flirtuje
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-08-16 o 13:26 |
||
|
|
|
#398 | |
|
Zakorzenienie
|
fajnie Ci
nie chcesz zamienić się na trochę? ![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;28782977]Kiedyś we podstawówce dziewczyna z klasy twierdziła, że zaszła we ciąsze, bo poniewasz pocałowała się ze chuopakiem pszes chusteczkę, może i u Was taki cut sieu stau [/QUOTE]![]() Cytat:
ja tam uważam,że jak się facet podoba to trzeba działać
|
|
#399 |
|
Konto usunięte
|
Nie wnikam co Wy w tych fiolkach trzymata
---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- I tak trzymać |
|
|
|
#400 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
W sumie mam potrzeby
Finansowe
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#401 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
eee..no ale wisz...trza zanęcac a nie udawac ze nie jestesmy zainteresowane ![]() Cytat:
nom nom dokładnie .nigdy nie zrozumiem lasek ktore jak im sie facet podoba o zrobią wszystko zeby on sie nie kapnał , a znałam takich wiele.
|
|
|
#402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak kogoś lubię, to... to lubię, no nie znam się na żadnych zanęcaniach, podchodach, flirtach i inszych tego typu dziwadłach ![]() Ani tym bardziej nie mam zamiaru na nic kusić, jak nie jestem 100% pewna, że facet jest chętny i nie mam zamiaru niczego dawać a w każdym razie nie przez kilka miesięcy słońce wyszło
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-08-16 o 13:39 |
|
|
|
|
#403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie baj się. Mensza nie mam, dida nie mam, nietopsza nie mam, ani takiego balkonu, ani włosów.... no taki koln troszka opóźniony jezdem ale jednak kon ![]() No patsz, a ja podobno jestem flirciara ![]() A jednak masz
|
|
|
|
|
#404 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
|
|
|
#405 | |||
|
Nindżopesz
|
Eee, ja uważam, że jak facet będzie kciał to sam zadziała. Jak zacznę podrywać to najwyżej mnie z łachy weźmie do łóżka skoro jestem wg niego chętna a potem i tak se inną znajdzie, która mu się będzie naprawdę podobać
Albo się zwiąże bo wygodnie i bez wysiłku a później mu jakaś inna we łbie zawróci i poleci ją zdobywać. A o mnie jeszcze powie, że łatwa, pff.Oczywiście noł ofens ![]() Cytat:
Bo uważałam, że to uwłaczające latać za facetem, który najpewniej ma mnie gdzieś ![]() Cytat:
Czasami się dowiadywałam po jakimś czasie od osób trzecich, że się komuś tam podobałam ale myślał, że nie jestem zainteresowana bo nie dawałam żadnych znaków i traktowałam jak kolegę. No cóż, sam mógł dawać znaki a nie na mnie liczyć, co ja, wróżka? ![]() Cytat:
2. pogrubione
|
|||
|
|
|
#406 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
phi! a kto powiedzial ze trza cos dawac , cała sztuka polega na tym zeby z faceta obojetnego zrobic faceta zainteresowanego naszą osobą.Jakim cudem facet ma byc od razu chetny ? tak z powietrza mu sie zrobi? Do tanga tzreba dwojga, a jak facet widzi zero zainteresowania z twojej strony to sie nie dziwie ze nie drąży dalej ![]() ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- Cytat:
kurde-to ja uwazam ze uwłaczające jest czekanie jak ciele az sie ktos mną łaskawie zainteresuje Poza tym błędne załozenie na początku-trzeba założyc ze kazdy facet jest najprawdopodobnie zainteresowany nami tylko o tym jeszcze nie wie i tak nim zakrręcic zeby myślał, ze sam wpadł na genialny pomysł poderwania nas .i nikt nie mowi o lataniu za facetem to on ma latac, ale trzeba go zmotywowac
|
|
|
#407 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
A jeśli zainteresowanie będzie obustronne to chyba w dalszym kontakcie wyjdzie. Ale może jakoś inaczej pojmujemy flirtowanie itp. ![]() Jak ktoś mi dawał sygnały typu - próbuje zmacać niby to przypadkiem |
|
|
|
|
#408 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
yyy..no ale to moze byc zupełnie nie ten facet ktorego bys sobie zyczyła...tak to sie mozna bujac do póxniej starości. i weźmie do łóżka mnie rozwaliło
|
|
|
#409 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;28783570]Nie wnikam co Wy w tych fiolkach trzymata ---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- I tak trzymać[/QUOTE] próbki ![]() ![]() takie to też mam ![]() Cytat:
![]() OMG, w ostatniej chwili się skapnęłam mało brakowało, a bym wysłała nieprzyzwoitego sms-a do mojego instruktora, zamiast do legalnego chłopa nie wybierałam numeru z książki, tylko z ostatnio używanych i bym nabroiła.
|
|
#410 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
wogole tak nie uwazam ![]() to skad sie biorą te brzydule za którymi chuopy gonią jak wsciekłe? trza chuopa zaintrygowac i tyle. co do sygnałów to ofkors zgodze sieu-ale dokładnie kobita tez moze (a nawet powinna) dawac sygnały jak widzi kogos pożądanego
|
|
|
#411 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co trudniej zdobyte jest bardziej cenne ![]() Cytat:
jak wie, czego chce i nie boi się po to sięgać ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#412 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
kiedys jechalam z kolegą w delegacje i godzine przed odjazdem wysłałam mu sms: -kup mi po drodze podpaski i chusteczki do p..... myslałam ze umre jak sie kapnęłam
|
|
|
#413 | |
|
Zakorzenienie
|
przysłać próbkę? Są za grosze na Ebayu i oczywiście miałam go
![]() Cytat:
|
|
#414 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#415 | |||||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
heloł
![]() dałam się wciągnąć w organizację wieczoru panieńskiego co gorsza będę w nim uczestniczyć w przebraniu ![]() Cytat:
a stany mam odkąd pamiętam, tylko nie zawsze były takie mocno w dół, różne takie myśli i ogólne zniechęcenie było już w podstawówce, a tak bardzo źle zaczęło się na początku 3 roku studiów.. trochę czasu minęło aż sobie uprzytomniłam że coś jest nie tak a jeszcze więcej zanim poszłam do lekarza, bo poszłam już po studiach, niestety nie tak łatwo w tym stanie jest zebrać się do kupy i pójść ![]() Cytat:
a filmy Takeshiego Kitano i Sukiyaki Western Django polecam Cytat:
chodzi o to żeby z takiego głębszego umieć się samemu wydostać albo chociaż zauważyć że się w takim głębszym siedzi Cytat:
aaaa, a ja się zastanawiałam jakie molo w Płocku bo nigdy czegoś takiego nie byłoi bardzo ładnie i oryginalnie wyglądałaś, nie dziwię się że się oglądali chciałam napisać komentarz ale nie potrafiłam ubrać myśli w słowa to wykasowałam Cytat:
2. wiesz, czasem mam podobne refleksje, są ludzie którzy mają zupełnie inne życie od mojego, zajmują się dziwnymi rzeczami albo próbują żyć ze swojej pasji, jeżdżą po świecie w jakieś dziwne miejsca, nie mają swojego domu, itp. i często też bym tak chciała, ale potem dochodzę do wniosku że gdybym naprawdę chciała to bym tak robiła, i że tak naprawdę takie alternatywne życie wydaje mi się za bardzo męczące 3. nie przyjęli Cię ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||||||
|
|
|
#416 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Jak on też widzi, że fajnie jest, to niech ruszy dupsko
|
|
#417 | ||||||
|
BAN stały
|
Kradziejka orgazmowych odgłosów!
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Szczytowanie z rurzom nie należy do najbezpieczniejszych pomysłów Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
--- Jeansy z allegro przyszły Nie wiem, jak ja te rozmiary wybieram, ale w te wpudzianuję się za jakieś 15 kg, jak mniemam (i to już 3 taka para pod rząd) Mam motywację do hóścia, o!
|
||||||
|
|
|
#418 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#419 | |
|
Zakorzenienie
|
Mogę Cię wspomóc jedynie współodczuwaniem
![]() Cytat:
![]() ad. 2 w sumie to nie Co do dyskusji o inicjatywie bądź nie to z tego co się różnych chopów pytałam to nie lubiom skrajności ino złoty środek, tylko weź bądź człeku mondry i wiedz co to jest
|
|
|
|
|
#420 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:18.

,

nie, to laski bez 

nie znam się na żadnych zanęcaniach, podchodach, flirtach i inszych tego typu dziwadłach 
co gorsza będę w nim uczestniczyć

tak bez ślubu
aaa feee