|
|
#421 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXII
albo niezdobyte usycha w celibacie
![]() Przecież,żeby facet się mną zainteresował nie muszę wskakiwać mu na dzień dobry do łóżka. Przynajmniej jeszcze mi się taka sytuacja nie zdarzyła. I jakoś nigdy się nie czułam, że znaczyłabym dla niego więcej gdybym na początku znajomości udawała górę lodową
|
#422 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ad 1. , pozatym ju kiedys obiecała zwiedzanie jakis melin ja wwszystko pamietam ![]() ad 2. nom racja...ale moznaby tak na chwile chociaz ![]() ad 3. to był menski klasztor wybralismy sie wczoraj do lasku, a obok lasku jest klasztor, do ktorego kobity mogą wejsc tylko pare razy w roku-no i akurat okazało sie ze wczoraj był jeden z takich dni czasem uda mi sie miec szczescie
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-08-16 o 14:26 |
||
|
|
|
#423 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#424 |
|
Zakorzenienie
|
[
Polly, przepraszam, ale ryknęłam śmiechem na cały dom Co do wpadek i gaf... Ciągle się uczę w tej kwestii dystansu do siebie i do pewnych spraw. Czasem idzie gładko, czasem trudniej, ale staram się jak mogę ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#425 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no wiesz jak juz sie nawiazało jezyk to ok, aj mowia o fazie gdzie jest impreza 20 bab i 20 chuopów i widze ze 1 jest wyjatkowo warty poznania-no i jak go tu podejsc zeby pomyslał o mnie tak samo ![]() Cytat:
ja wiem ja! ![]() to sie nazywa umiejetny flirt ![]() ---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- Cytat:
no ja sie zastanawialam czy nie odwołać udziału w wycieczce ,ale co by mi to dało ![]() sms miał byc do siostry ofkors i został napisany z uzyciem wyrazów "slangowych"....do dzis mi sie słabo robi jak sobie to przypominam
|
|
|
#426 | |
|
BAN stały
|
Ta złośliwość nie jest tu potrzebna
![]() Cytat:
![]() --- Spadam Testuję se fogle HP, byłem przygotowany na zabójczą słodycz, a tu mi waniliowy tytoń do głosu dochodzi |
|
|
|
|
#427 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#428 |
|
Zakorzenienie
|
przypadkiem
![]() ![]() to bardzo fajny facet jest. Ale mam kogoś, więc to po prostu ktoś kto mnie uczy.
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-08-16 o 14:47 |
|
|
|
#429 | ||||||||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. taaa, a potem będzie trąbił, że łatwa. Cytat:
![]() 2. czyli np. jakie? Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() 2. a od strony ulicy, tzn. Starego miasta jest wejście, trza się co prawda podciągnąć ale co tam. A potem wzdłuż i na filarze w dół. W zał. łobrazek okolicznościowy (kurde, jak to się człowiek zmienia, chyba bym się sama na tej focie nie poznała)Cytat:
Cytat:
2. bo ja wiem... chyba jest. Ale za świeża. Cytat:
No to ja kombinuję żeby się koło takiego usadzić i czasem zagadać niezobowiązująco. No bo co więcej robić? Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2011-08-16 o 14:46 |
||||||||
|
|
|
#430 |
|
Zakorzenienie
|
No weź...ja zupełnie nic nie pamiętam
|
#431 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i zasług Cytat:
![]() Cytat:
ja też Cytat:
![]() ![]() ryknęłam jak Madziczka nie, dziękuję nie kupuję na Ebayu , jeszcze tego brakowało Jestem z frakcji Ogoniasto Vesenkowej . Prawda jest taka, że faceci są leniwi i wygodni i większość decyzji trzeba podejmować za nich, oczywięcie nie wprost
|
|
|
#432 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
1. ![]() 2. trza nie chodzic do wyra z dupkami a zreszta na ten temat mam mało doświadczeń ![]() 1. niekoniecznie-majo urok osobisty i umiejetności ![]() 2. niewerbalne głównie (na początku) potem równiez werbalne Cytat:
nom ,ja takie przekonania i umiejetnosci wyssałam chyba z mlekiem matki , nigdy tez nie byłam nieszczesliwie zakochana , zawsze doprowadząłam do spotkania, randek i przewaznie mi obiekt w ich trakcie "obrzydał" i sie konczyło bez zalu i bez wzdychania na odległość
|
|
|
#433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Walę do cię jak w dym
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#434 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#435 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
|
|
|
#436 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Bo u mnie zazwyczaj był taki schemat:- gościu daje mi sygnały różnakie - to i ja daję do zrozumienia, że wpadł mi w oko - on nic nie robi konkretnego - czekam czekam czekam pół roku próbując nieudolnego flirtu - po pół roku on mówi, żebym se niczego nie wyobrażała / zaczyna się prowadzać z innąNo to sory, chyba jakby chciał to by zadziałał. Ja tam niczego pierwsza nie zasugeruję bo znowu usłyszę, że mam se nie wyobrażać. Ale fogle podrywanie na żywo to jest jakaś katorga, stanowczo wolę konkrety na internetowych randkach Pal licho mowę ciała i iskrzenie.Uff, jak to dobrze, że już mam chuopa
|
|
|
|
|
#438 |
|
Nindżopesz
|
Znaczy myjący się
Gdzie tam, stara już jestem i zjechana, pozadomowe zainteresowania poszły się iebać na rzecz ksionszek, perfum, gier, sprzątania i robienia biżuterii (więc nic co by mogło chuopa zainteresować). Zresztą mam za dużo wydumanych wymagań żeby ktoś to spełnił (obecny spełnia z drobnymi wyjątkami - higiena nie jest uwzględniona jako wymóg |
|
|
|
#439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aleś opalona na twarzy ![]() HP jest u mnie w pierwszej piątce ![]() nie mogę zacytować Skarbka ale i tak nic mądrego nie napiszę, sytuacja typu lipa i pewnie jeszcze na rozbiórkę?
|
|
|
#440 |
|
grozi wypollizowaniem
|
tylko ze ja w sumie nie mam doswiadczenia w dzialaniach w trudnym terenie . bo moje doswiadczenia pochodzą z czasów gdy wszyscy w koło byli muodzi, wolni i chetni
|
|
#441 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#442 |
|
Nindżopesz
|
Dobra, przekonałaś mnie, biorę pierwszego lepszego
|
|
|
|
#443 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
łoesu...po pół roku "niczego" to juz chyba nastepuje zmeczenie materiału....no i faktycznie sprawa zaczyna robic sie załosna .trzeba dzialac w miare szybko no- wykorzystac początkowy element zaintrygowania...bo potem to faktycznie mozna byc postraegana jako -ta laska co sie na mnie od pół roku gapi jak ciele w malowane wrota .no i gapic sie trzeba nie z wyrazem -choc do mnie a ja ci padneu do stóp-tylko: -jak sie postarasz to moze bedziesz miał szanse umówic sie z tak za✂✂✂ista laska jak ja
|
|
|
#444 | |||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
kurde, nie wiem z której frakcji jestem
tzn. na pewno nie uważam że mam siedzieć jak księżniczka w wieży i wzdychać tylko jak chcę to sama się zakręcić - tylko że to wszystko raczej w teorii bo w praktyce nie wiem jak się za to zabrać no chyba że wyjdzie przypadkiem jak z ekstzem, bo wyrwałam go niechcący po pijaku w klubie na zakończenie wieczoru i skończyło się na 9 latach innych konkretnych doświadczeń brak a flirtować nie umiem ![]() może jeszcze w tym samym urzędzie pracujecie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
nie, ma być impreza piracka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
co do mostu, to zastanawiam się czy o tym samym mówimy
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||
|
|
|
#445 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeny... ja nie mogę czemu Ty piszesz że jesteś stara do jasnej niespodziewanej.... czemu dużo babeczków uważa że po czydziestce to już jest starość , fakt że powolne obumieranie się rozpoczyna, i wiotczenie i różne takie , ale bez jajec...stare jeszcze żeśmy nie som![]() a fogle to stwierdzam że znam mnóstwo młodszych ode mnie które z wierzchu gorzej wyglądajom ![]() Cytat:
będę po prostu odsyłać kasę , mam nadzieję że się odezwie w miarę szybko ta nieprzytomna sprzedająca
|
|
#446 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() będziesz miała hak zamiast ręki i drwenianą nogę ![]() Cytat:
szlag idem zupe gotować
|
|
|
#447 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
2. stara a co do zainteresowań to w wypisanych widzę co najmniej trzy które można dzielić, w tym sprzątanie a to właśnie ta flacha co zginęła? czy jeszcze inna?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#448 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kliknełam Elixir des Merveilles a dostałam przesył z Eau des Merveilles
|
|
#449 |
|
grozi wypollizowaniem
|
mnie z małżonem tez wyszło w sumie inaczej niz zwykle
, bo tempo było takie ze w sumie trudno stwierdzic kto kogo ale ok 20 godzin po zapoznaniu sie bylismy juz parą i na tym moje podboje sie skonczyły
|
|
#450 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() 2. mniej więcej Cytat:
a może da się złapać Elixir gdzieś w podobnej cenie żeby planów rozbiórkowych nie rozwalać?
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:01.

co gorsza będę w nim uczestniczyć 
, pozatym ju kiedys obiecała zwiedzanie jakis melin 

będę po prostu odsyłać kasę
, mam nadzieję że się odezwie w miarę szybko ta nieprzytomna sprzedająca