![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Z kim się kojarzą?
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() I z Angelem ![]()
![]() |
![]() |
#62 |
Konto usunięte
|
napisane przez EA Kijanka to już zawsze mi się będzie kojarzyła z EC i Jesienią Micallef
![]() Ilekroć będę się spryskiwać EC i Jesienią, to będę miała skojarzenia z dobrym sercem i życzliwością pewnej miłej Wizażanki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ***** To ja dołożę swoje typy i od razu przepraszam za pominięcie którejś z Was, ale nie pamiętam wszystkich forumek. Beliczek - Shalimar. Trochę też z Mahorą, bo mnie nią zaraziła, podobnie jak i Sahlimarem. ![]() Czarna.Noc - Cristobal, Neonatura BlueGirl - Neonatura Demonik - Dolce Vita. Dreamer - Black Cashmir. Może dlatego, że ostatnio robił mi próbkę BC. ![]() Eenax - Etro Messe Evee - Angel Lalesia - Euphoria ![]() Kasiulka22 - Angel Innocent Kokakola - Le feu Mona Lisa - Shalimar, bez dyskusji. ![]() MrsVargas - Alchimie Mulier - Pure Poison Neonka - Tyrys Kenzo ![]() Rachela - z Panią Walewską. ![]() Ropuszka - Fantasy B.S ![]() Rawita - Flower By Kenzo Oriental ROZ-TER-KA - z wieloma zapachami, bo wiem, że u niej jest duża rotacja w perfumach... Sarenka - Lolita Lempicka EDP. ![]() I wiem, że jeszcze jedna z Wizażanek ma obsesję na punkcie OI i wiem, że jeszcze którejś powinnam przypisać Maryśkę, ale mi już pamięć wysiadła i nie kojarzę.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zadomowienie
|
Najpierw się dopiszę, potem poczytam
![]() -Kokakola - Le Feu, Gloria, słoneczna Italia ![]() -Kasiulka - 5th Avenue ![]() -Cegutka - niszowce, Asja, Le Feu, EC, wiele innych ![]() ![]() -Toccata - Kyoto, Ligea ![]() -Dreamer - BC ![]() -M23P31 - Baby Doll, EC ![]() -E - Asja, Cinnabar ![]() -Jesebel - Messe, Opium, tajemniczość ![]() -Evee - Zagorsk, Smok, wiele innych, gg ![]() -Elve - Scenty, Dune, świetny blog ![]() -Anniehall - Hiris, En Passant, Musc Ravageur , koty - nietoperki ![]() -Eenax - Messe, mimo wszystko ![]() -Agent/Szyfrunia - Nilang, City Glam, Lezard , udane wymiany ![]() To na razie tyle |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
to i ja
![]() ![]() E - Theorema, ASJA, Must Edyta - Król Słonce, EC Evee - Smok, NR EdP Kokakola - Le Feu, Agent P. Kasiulka - 5-ta Aleja Eenax - Messe Demonik Homyk - Madness, Alien Burn-it-up - Halloween Rawita - Scent Vanilia - Tresor Banita5 - Angel Violette, Pure Poison Madlaine - L'instant Neonka - EC ![]()
ele ![]() ![]() ![]() Edytowane przez m23p31 Czas edycji: 2006-10-11 o 18:12 Powód: zapomniałam o Neoni;* |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
BAN stały
|
Jeszcze mój typ dla Neonki. Tak jak Dla E będzie to Collection (ale czerwony flakon, dla E czarny ze srebrem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Zadomowienie
|
Oj dziewczyny aż oplułem monitor jak przeczytałem, że niektórym kojarzę się z Blonde, tak mnie to rozśmieszyło, bo chyba ze 2 razy w życiu ich użyłem, a mam głównie do wąchania i zbieram wszelkie gadżety z Meduza Versace`go, do tego moja przyjaciółka (namiętnie używająca Light Blue
![]() ![]()
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
A ja, a ja?
![]() Ty natomiast (ciekawe dlaczego? ![]() ![]() ![]()
![]() |
#70 |
Raczkowanie
|
Ale dawno mnie tu nie było
![]() Nie wszystkich kojarzę ale na początek: Edyta - EC Cegutka - Stella E- Venezia ![]() Eenax - Messe Elve - Dune m23p31 - Blonde - ale czemu tak ? to nie wiem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Wtajemniczenie
|
Ja tylko kilka Wizażanek kojarzę, ale jak coś mi się jeszcze przypomni to dopiszę
![]() Beliczek - Shalimar, In love again Bluegirl - Lolita Burn - Gloria Demonik - Kingdom, Ogródek Śródziemnomorski E - Asja, Escada Collection, Venezia Edyta - Le Feu Eenax - Messe Eternity - Envy Kasiulka22 - Innocent, Alejka, Gucci II Homyk - Madness Lalesia - Addict, Mona Lisa - Shalimr Mulier - Allure, Pure Poison Neonka - In love again Pomadka - L'or de Torrent Tulipanka - Eau de Merveilles, Smok Edytowane przez MrsVargas Czas edycji: 2006-10-11 o 21:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Zadomowienie
|
Demoniku, niesamowita jesteś
![]() ![]() A tak na marginesie to bardzo miło byc kojarzoną ze Słonikiem ![]()
![]() |
#73 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
fajowy watek
![]() ![]() ![]() no to ja sobie to wyobrazam tak ![]() Demonik - Kingdom przede wszystkim ![]() Homyk - Madness, Alien, Gloria, Krizia, BC ![]() Eenax - Incensy CdG (w ogole zapachy CdG), Tea for Two, BC, zapach smoly ![]() Evee - Le Parfum Lalique, Flowerbomb, Agent P., rozne takie Mańki ![]() ![]() Toccata - Avignon, Kyoto, Dzing!, wszystkie koscioly swiata ![]() Edyta - Le Feu, EC, piekne koty!!! ![]() Bjeata - Anglomania VW, Zagorsk Kasiulka - Innocent i 5th Avenue Eternity - Dolce Vita m23p31 - Baby Doll E - hmm, chyba Asja ![]() Mulier - Allure, Poison Neonka - EC, Angel fiolek, Mira Bai, In love Again YSL, sliwki wszelakie ![]() rachela - czarna Manka (ale czy dobrze kojarze? ![]() tulipanka - Eau des Merveilles ![]() burn - Diesel krowkowy ![]() Dreamer - BC Marteczka - Nirmala Szaja - Eau de Soir jak mi sie jeszcze poprzypomina to dopisze ![]()
![]() |
#75 |
Zadomowienie
|
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
Wiecie nie tylko kojarze niektóre ososby z zapachami. Wiele osób kojarze z szaleństw zakupowych, z poetyckich opisów perfum, z kuszenia
![]() Może powtarzam się, ale bardzo miło poznać wirtualnie i dzielić się nie tylko próbkami ale i ciepłem i serdecznością ![]() Powiem Wam ,że jednej osoby nawet się bałam ze względu na niekonwencjonalne i zaskakujący wybór perfum. Czy wiecie KOGO?
![]() |
#77 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#79 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
Obstawiam Eenax...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
Z kim się kojarzą?
krzysia
![]() a Krzyś okazał się fajnym facetem i nawet wymienilismy korespondencje..próbkową: )
hmm...mówię Wam w sekrecie ![]() Mieszkam w Elfolandii ![]() Edytowane przez tulipanka Czas edycji: 2007-11-16 o 00:30 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale tak przewrotnie i tak zawsze bedziesz mi sie kojarzyc z Czerwona trucicną D&G (bo serio to tak bardzo bardzo Tygrysio). ![]() ![]() ![]() O kurczaczek ![]()
![]() |
![]() |
#83 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Toccata wdała się w dygresje na temat kotów dążących do kształtu idealnego na przykładzie kocura własnego i kocura Kropki w wątku "Czym dziś pachniesz" ![]() EVEE (EVEE!!!) istotnie może się kojarzyć z hasłem "Jestem głodna, muszę coś zjeść" tudzież z fenomenalną przemianą materii ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co, a ja tak sobie czytam i co chwila myślę: "no tak, jak mogłam zapomnieć o... (i tu pada nick)" albo "no faktycznie, przecież... (nick) strasznie lubi... (nazwa perfum)"
![]() ![]() ![]() Powiem Wam, że ogromnie, ogormnie mi miło, że jestem najczęściej kojarzona z Asją ukochaną ![]() ![]() Edyto, Cinnabar to nie ja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Raczkowanie
|
Jeszcze Neonka - Berlin
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
E
![]() A to je się np. kokaloli kojarze się (ciekawe czemu?) ze smoła (takowej jeszcze nie uzywałam, choć było by to ciekawe miec zapach smoły w małej fioleczce, jak na razie to tylko mam próbke spalin i smaru czyli Garage CdG).
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
Eenax, moze dlatego ze smola bo zapadlo mi w pamiec jak pisalas ze w dziecinstwie smola lubilas sie bawic
![]() ![]() ![]()
![]() |
#88 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A swoja droga kiedyś sobie bedę musiała taki zyrandol zrobić ![]()
![]() |
![]() |
#89 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Straaaaasznie babciowato na mnie pachnie ![]() Aaaa, a Natalia (o nicku, którego za skarby nie zapamiętam) - FdB Shiseido ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Raczkowanie
|
a ja mam takie "forumowe skojarzenia"
![]() beliczek - shalimar,j'adore,casmir czarna.noc - stella demonik -smok dreamer -bc,dreamer versace e- asja edyta-ec eenax-etro messe elve -dune evee - agent p eternity - envy,dolce vita geonia - gloria hexanna - obsession sheer homyk -madness,lou lou,alien kasiulka22 - innocent kokakola-agent provocateur konfitura -24 fabourg lalesia -light blue,addict,euphoria madlaine -theorema mona lisa -shalimar mulier -allure,pure poison neonka -tempore donna,berlin,in love again nakretka -sun ,sun delight olcia7 -cerruti image pistacja -omnia bvlgari pomadka -eden rachela- nomadic rozterka - must,stella,magie noir,silver rain sabi-ogrodek nilowy,le feu toccata-kyoto,OI tulipanka -nu demoniku, dziekuje ci ,ze jako jedyna pamietalas wogole o moim istnieniu ! (nie mowiac o upodobaniach zapachowych ![]() mam teraz mnostwo problemow i nie pisze, ale zagladam i czytam was. pozdrowienia ![]()
Edytowane przez Selene Czas edycji: 2006-10-12 o 10:47 Powód: przypomnienie sobie czegos jeszcze :) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:11.