|
|
#211 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Dwulatki 2009 i ich rozgadane Mamusie :D
Cytat:
szkoda.... Lecę do domu...później do dentysty trzeci raz w tym miesiącu do wieczorka
|
|
#212 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A to gdzie ty na tym weselu byłaś? To chyba raczej od mlodych zalezy.... Choć od lokalu napewno też. Klientka kiedyś opowiadała mi że była druchną na ślubie. I jeździła po stacjach benzynowych po napoje Młodzi jakoś niecałe 200 zł płacili za osobe w super restauracji kilka lat temu- wtedy to cena była zaporowa na nasze okolice. I efekt był taki ze na gościa ok 0,5l soku przypadało A Jak wspomnę pana mlodego z bonem grupona to od razu mi śmiać chce- a to chyba P4W pisala ![]() Cytat:
Jak się boisz to narazie uszyj jakieś jaśniejsze. Za jakiś czas jak się "obędziesz" z pokojem i przyzwyczaisz, to spojrzysz na niego troszkę innym okiem. A nóż zapragniesz zmian... Piękne, obłedne Cytat:
---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ---------- http://fakty.interia.pl/ciekawostki/...-mamie,1681459 musimy się zacząć pilnować... Kto wie co naszym strzeli do głowy
|
|||
|
|
|
#213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe no i ja pamietam jak p4w to pisała
|
|
|
|
|
#214 | |
|
Wtajemniczenie
|
przeplasiam
to czekamy na więcej ![]() Cytat:
![]() jedno jest pewne, u nas na wschodzie to sobie mozna jednak pojesc
|
|
#215 |
|
Zakorzenienie
|
Ja między dyżurami, więc tylko wpadłam się przywitać. Pandzia ![]() Mayaho, miło cię widzieć Wojtusiu, na warunki polskie to faktycznie było skromnie, a ja byłam kiedyś na weselu na ponad 100 osób, a jedzenia było na 50 i napojów też zabrakło, a było to w upalnym lipcu, a były jeszcze poprawiny. Pierwszy raz wróciłam z wesela głodna i wcześnie. Ja np nie załapałam się na mięso na obiad .Angielskie wesele jest ciekawe starter, obiad i deser. Potem przerwa , jeśli ślub był rano, a wieczorem evening reception - czyli tańce, na początek szampan, potem czasami jakieś przystawki, a alkohol goście często kupują sami .Ja we wrześniu idę na wesele kuzyna, ale będzie to typowe śląskie wesele w lokalu dobrze nam znanym i słynącym z dobrego jedzenia .Dziękuję za komentarze w albumie, wczoraj dorzuciłam jeszcze dwa z niedzielnego spaceru. Mam nadzieję, że niedługo uda mi się nadrobić i wasze albumy, bo mam wielkie zaległości. Miłego wieczoru
O książkach Edytowane przez mariolasl Czas edycji: 2011-08-16 o 18:38 |
|
|
|
#216 |
|
Zakorzenienie
|
wpadłam nieśmiało powiedzieć, bo jeszcze 2 dni do @ ale jestem w ciąży na razie nie krzycze bo się boje, bo jeszcze wcześnie ![]() w załączniku mój test |
|
|
|
#217 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaaaa jak tu nie krzyczeć z radości no to krzycze po cichutku i trzymam kciuki zeby wszystko było po Twojej myśli.---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- Cytat:
Tak mi się warzyw chciało bo nie bylo na weselu, ze wracając w niedziele juz do domu zaciągnełam TZ do McDonalda na wielką sałatę. |
||
|
|
|
#218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#219 |
|
Zakorzenienie
|
Wojtusiu czysta wiocha z tym weselem, w moim regionie to jedzenia jest po pas
![]() Ada -dokladnie taki wynik zobaczylam jak robilam swoj test (oczywiscie z Werka)druga kreska byla blada Mariola pracusiu ![]() no i tak jak pisalam.........malz chyba zapomnial o naszej rocznicy
|
#220 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#221 | |||
|
Ola-Unhola
|
Chciałam gifa, ale coś nie mogę ustawić
![]() ![]() Cytat:
![]() Fajnie, że wyjazd się udał. Choć tydzień tak szybko przeleciał, że pewnie ledwo zdązylaś złapać oddech. dla Zuzi.Cytat:
![]() Ale przygody ![]() Cytat:
![]() Ja jeszcze nie mam, ale jak odzwyczajać się od pieluchy bedziemy, to kupię taki duży. na cały materac. Jakie łózko wzięłaś? Tam materace są 80*180 ada, gratulacje Śledziłam Twój wykresik i prawie taki jak mój udany z Antosiem, więc czułam że będzie "plusik" Dzień dobry ![]() Byłam dzisiaj w pracy. Jestem zmęczona. Idę kapac Antosia i moze zajrze później
|
|
#222 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ta fotka jest niewyraźna, ale krecha jest jak dla mnie mega wyraźna... porównując do testu który robiłam z Przemkiem też na 2 dni przed @ ![]() dzień się jeszcze nie skończył wierze, ze sobie przypomni i bardzo mile Cię zaskoczy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dziękuję dziewczyny
|
||||
|
|
|
#223 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja tez we wrześniu mam slub prawie ślaski bo w Inwałdzie a to juz w sumie prawie śląsk ![]() Cytat:
Cytat:
zebys wiedziała że szybko zleciaał ani nie zdązyłam odreaowac a dziś już wpadłam w taki wir że zapomniałam juz co to urlop :/ ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- wrzuciłam kilka fotek do albumu, zapraszam ![]() niektóre mają kiepska jakośc bo za mała rozdzielczosc dałam ale nie chce mi sie od nowa wgrywac
|
|
#224 |
|
Zakorzenienie
|
czeko TZ baty się należą,
A ode mnie i Oliwki przyjmij moc buziakow i zeby Wam się dobrze w związku układało.
|
|
|
|
#225 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kacper2 ty chyba też brałaś to samo, tylko wersję sosna- jaśniejsza. Bo nie wiem jeszcze jakie meblę będą w przyszłości- wtedy się najwyżej łóżko przemaluje Doczekac się nie mogę Jutro będzie. Jeszcze muszę mu dokupić pościel i kołdrę, no i podkład... Zmykam bo się przyjemny wieczór szykuje ![]() TZ już za mną woła ![]() pa do jutra |
|
|
|
|
#226 | ||
|
Zakorzenienie
|
hejka
polece z pamięci,nienajlepszej z reszta ![]() witaj Cass, szybko Z domkiem poszliście,suuuper Ada,najserdeczniejsze gratulacje,ale radość ![]() i wiecej nie pamietam :/ ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Dla Czeko życzenia mi umknęły tak więc
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
||
|
|
|
#227 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem
żyję ![]() Idę poczytać Was i naklikam w klubie
|
|
|
|
#228 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W wolnej chwili będę wszystko przeglądać Cytat:
Gratulacje Oby wszystko było w porządku. Cytat:
Może jednak TŻ pamiętał - i juz zrobił Ci niespodziankę. Życzę wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy Cytat:
Najfajniejsze przede mną i jednoczesnie najdroższe (urządzanie domu) ale mam nadzieje jakos wszystko sie uda.
|
|
|
#229 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Raczej tak. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
U nas też ![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Napisałam w klubie
|
|||||||
|
|
|
#230 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje dziewczyny za zyczenia
moi rodzice przyszli zlozyc nam zyczenia bo im sie przypomnialo no i malz dostal olsnienia" o ja tez zapomnialem- wszystkiego najlepszego kochanie" i to na tyle.........
|
#231 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale mają fajne ceny i wzory, więc może jeszcze się skuszę na jakąś koszulkę/majtki, bo staniki za luźne w obwodzie dla mnie Cytat:
wczoraj tylko nadrobiłam, ale nie miałam siły pisać dziś też dopiero godzinę jestem w domu i już nie pamiętam, ze byłam na urlopie ![]() mam tą glinkę - bardzo fajna tylko ostra - na max 3 minuty mogę zostawić, bo skóra mnie piecze, ale żadnego podrażnienia nie miałam nigdy Cytat:
byłam chora pół uropu, ale wszystko nam się udało w miarę idę się przytulić do małża i wykąpać, bo jestem padnięta Ada, gratuluję
|
|
|
#232 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
Choć my nie świętujemy w sumie, to nie dziwię się, że mogłoby Ci przykro być ![]() Wojtusiu, to wesele rzeczywiście dziwne, ale mysle, że to Młodzi decyduja, choć czasami knajpa taka kiepska, że nie mają na to wpływu ![]() kamilka, moge polecic fajnego sprzedawcę poscieli dziecięcej. Ja tez Kacper 2 Hej Cass ![]() Iwonko, idę do klubu
|
|
#233 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wszystkiego najlepszego dla Was Cass dzięki za komentarze
|
|
#234 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#235 |
|
Ola-Unhola
|
No własnie
czeko, Sto lat razem!!! i wszystkiego Naj
|
#236 |
|
Zakorzenienie
|
Czekoladko przykro mi
|
|
|
|
#237 |
|
Ola-Unhola
|
To już do klubu mi wejśc nie mozna...
![]() :cmo k:
|
#238 |
|
Zakorzenienie
|
Idę myć się i spać. Dobranoc
---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Ola, jak masz chęć czytać o tym drugi raz to masz moje specjalne zaproszenie
|
|
|
|
#239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Śliczną macie córcię Taka mała blondyneczka będą się za nia chłopcy uganiali
|
|
|
#240 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
Dobranoc ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- Dobranoc ![]() Karola, musiałam to wkleic ![]() ![]() http://allegro.pl/czapka-i-rekawiczk...771357282.html
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:46.

trzeci raz w tym miesiącu
NIE LUBIĘ TROLLI
Młodzi jakoś niecałe 200 zł płacili za osobe w super restauracji kilka lat temu- wtedy to cena była zaporowa na nasze okolice. I efekt był taki ze na gościa ok 0,5l soku przypadało
musimy się zacząć pilnować... Kto wie co naszym strzeli do głowy 

dla Zuzi.
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)