|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4082 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VII
Maaaaarzy mi się taki tatuaż, albo podobny...
|
|
#4083 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4084 |
|
Konto usunięte
|
To ja pokażę mój
![]() Chociaż mam chyba tylko takie zdjęcie Robione na potrzeby wątku lumpowego, wybaczcie
|
|
|
|
#4085 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam wczoraj z Warszawy, byłam na weselu i poprawinach kolegi. Ale trochę jestem zniesmaczona tym weselem. Jak chcecie to coś więcej Wam napiszę w klubie.
![]() Zużyłam miniaturkę micela Yves Rocher |
|
|
|
#4086 |
|
Konto usunięte
|
A mogę prosić o jakieś zaproszenie albo linka do klubu?
![]() BTW, u mnie małe rozdanie na rozkręcenie bloga: Rozdanie na dobry start! ![]() |
|
|
|
#4087 |
|
Zakorzenienie
|
Wstawię Wam mój bilans czerwcowo-lipcowy.
Czerwiec/Lipiec Zużyte: 1. Henna Color Shampoo Colour Shade z ekstraktem z centurii, Venita 2. Żel pod prysznic Wiśnia & Porzeczka Naturia, Joanna (300 ml) 3. Hydrolat z kwiatu kocanki, Biochemia Urody (150 ml) 4. Masło ujędrniające biust Ukierunkowane modelowanie Rebuild, Ziaja (200 ml) 5. Papka do cery trądzikowej, Jadwiga 6. Puder sypki do cery tłustej i trądzikowej Saipan, Jadwiga (30 g) 7. Woda brzozowa, Kulpol (125 ml) 8. Maseczka ściągająca z glinką zieloną, Ziaja Pro (250 ml) 9. Odżywka do włosów i skóry głowy Jantar, Farmona (100 ml) 10. Serum wzmacniające z wapniem i witaminą C Lovely, Wibo (11 ml) 11. Krem do cery trądzikowej Acnefan, Asa (15 ml) 12. Płukanka octowa z malin, Yves Rocher (150 ml) 13. Maseczka regenerująca 'Len i Rumianek' Naturia, Joanna (250 g) 14. Olejek pod prysznic Isana, Rossmann (200 ml) 15. Odżywka do włosów Botanics z miodem i proteinami ryżowymi, Boots (250 ml) 16. Zmywacz do paznokci, Anet 17. Pianka koloryzująca złocisty oranż Trendy, Venita 18. Szampon wzmacniający do włosów przetłuszczających się i ze skłonnością do wypadania Rzepa, Joanna (200 ml) Kupione: 1. Błyszczyk Snow White’s Lips Enter Wonderland, Catrice 2. Cienie do powiek Miracle Heaven Enter Wonderland, Catrice 3. Eyeliner Miracle Heaven Enter Wonderland, Catrice 4. Sztuczne rzęsy Lashes to Surprise Enter Wonderland, Catrice 5. Lakier do paznokci Forbidden Apple Enter Wonderland, Catrice 6. Żel łagodzący po opalaniu Sopot Sun, Ziaja 7. Kokosowy olejek do opalania ze złocistym pyłem SPF 6, Dax Cosmetics 8. Krem Siarkowa Moc, Barwa 9. Maseczka do cery trądzikowej i łojotokowej Redual+, Bingo 10. Krem Siarkowa Moc, Barwa 11. Lakier Glam Wear, Bell 12. Hydrolat lipowy, Mazidła 13. Maseczka do cery trądzikowej Best, Herba Studio 14. Krem do cery trądzikowej Acnefan, Asa 15. Woda brzozowa, Kulpol 16. Żel pod oczy i na powieki ze świetlikiem i aloesem, Flos Lek 17. Korektor kamuflażowy jasnobeżowy, Pixie Cosmetics 18. Podkład mineralny Cover de Luxe kolor Calista 1, Pixie Cosmetics |
|
|
|
#4088 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam sobie wczoraj tą szamponetkę Joanny, którą poleciła Nosek. Wybrałam czekoladowy brą
Efekt taki jaki chciałam!!! Brak zmiany koloru, ale pogłębiony i ozywiony naturalny ![]() Zuzyłam żel pod prysznic fiołek+liczi z Avonu. Spędziłam cudowne popołudnio-wieczoro-noc-dopołudnie z TŻ
|
#4089 |
|
Zakorzenienie
|
Fajnie Hosenko!
U mnie podobnie, jeszcze kilka dni bedziemy sami w domu a w sobote wyjezdzamy do Chorwacji. Ale tak wogole to uwielbiam byc z Tz-tem sama w domu, gotujemy razem, duzo robimy razem. A wieczorem ogladamy sobie ostatnio filmy..![]() Hihi dopiero teraz widze jak krotko wytrzymuje mi lakier do paznokci przy tych wszystkich pracach ![]() A to kotki ktore przychodza pojesc: biala mama, 2 kotki biale jeden dlugowlosy i 2 czarne Edytowane przez cuciola Czas edycji: 2011-08-15 o 17:39 |
|
|
|
#4090 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Weszłam na Twojego bloga i mi ręce opadły, jak przeczytałam niektóre komentarze pod notką o ślubie... Nie wiem skąd taka zawiść w ludziach. Jeszcze się podpisać nie wszyscy potrafią.
|
|
#4091 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cudowny
Mnie się marzy kolejny - poziomy napis na żebrach. Z tym, że chciałabym, żeby z czymś się wiązał, miał dla mnie jakieś znaczenie. Dlatego poczekam, aż nadejdzie taka chwila ![]() Cytat:
Cytat:
Czemu by się burzyła? Przecież macie prawie po 30 lat i niedługo ślub Wróciłam niedawno, wczoraj i dziś już mi nie łapał net. Poopalałam się wczoraj, bo była śliczna pogoda Zużyłam krem do twarzy Biodermy ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- Jeszcze zapomniałam dopisać, że mama dała mi szampon YR Hamamelis. A właściwie zapas, więc przeleję sobie, jak skończę Pantene. |
||
|
|
|
#4092 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nusia, gratuluję zużycia kremu, dla mnie to chyba najgorszy kosmetyk do zużywania ![]() Hosenka, pokazałabyś efekt po tym farbowaniu? Najlepiej z porównaniem przed/po jak masz możliwość ![]() Księżniczko, ładna lista zużyć, ale zakupów też spora Ale ważne, że tak jak pisałaś, nie masz już parcia na wykupywanie całego asortymentu sklepu - ja już bardzo rzadko mam takie napady ![]() A z innej beczki - chce może któraś zaproszenie do serwisu, gdzie wymienia się punkty na nagrody typu tusz do rzęs czy biżuteria? Punkty zbiera się np. rozwiązując takie przyjemne quizy o kosmetykach Jak ktoś chce to poproszę maila na PW
|
|
|
|
|
#4093 |
|
Zakorzenienie
|
Aktogimko:
cóż, sprawa trochę kontrowersyjna. Celem postu było przedstawienie cząsti wizji siebie, ale tak podejrzewałam, że jednak sporo osób skupi się na czyms innym Tak jak odpisałam komuś - kto nie przeżyje czegos takiego, ten nie uwierzy i będzie się dziwił. Tylko ja i TŻ wiemy jak jest między nami. Myślę, że większość komentujących osób jest sporo młodsza niż ja i nie więdzą (jeszcze) że nie potrzebujemy 5 czy 10 lat, żeby wiedzieć, że chcemy być ze sobą ![]() Dzisiaj dowiedziałam się, ze sporo mojej rodziny się dziwi i wątpi w naszą miłość, są przekonani, że wychodze za mąż bo "muszę" Przykro mi się zrobiło ![]() Nynko: Spac by pozowolili, ale w innym pokoju - w mieszkaniu to trochę inaczej niż w domu. Szczerze mówiąc, to ja chciałam wyekspediowac TŻ do pokoju obok, bo jakoś tak mi dziwnie było, że miałby spać ze mną, a mama śpi blisko. Zdziwiłam się jak powiedziała, żeby spał ze mną, bo jej się nie chce szukać pościeli Orlica: myśle, że na zdjęciu nei będzie tak róznicy widać - kolor nie jest zmieniony, a tylko pogłebiony. Spóbuje zrobić, może jutro zdąże po pracy, bo teraz pada i nie wyjdzie zdjęcie.
|
#4094 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ja pytałam, a nie nynka Ja też mieszkam w mieszkaniu i rodzice nie zgodziliby się, żeby TŻ u mnie spał (bardziej tata w sumie) - mimo że nie od dziś jesteśmy razem.
|
|
|
|
|
#4095 |
|
|
Hosenko nie ma się co przejmować ludzkim gadaniem, chociaż domyślam się, że to potrafi mocno zdołować. Wg mnie Wasza historia jest fantastyczna.
A długie związki przed ślubem wcale żadną gwarancją szczęścia nie są!
|
|
#4096 |
|
Zakorzenienie
|
nosku, co to za licznik w Twoim podpisie?
|
#4097 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hosenko nie przejmuj sie komentarzami na blogu. Macie swoje doswiadczenie w "milosnych" sprawach i fajnie ze nie czekacie by dotrzec sie bardziej. Fajnie ze ten stan zakochania juz chcecie przypieczetowac slubem. Jesli to jest to co czujecie to czemu czekac? Moim zdaniem jesli zwiazek ma sie rozwalic to i tak sie to stanie, ja tam wierze w przeznaczenie. Slub po krotkim czasie znajomosci jest troche "malo ostrozny" bo wiadomo jeszcze wszystko nie wyszlo na wierzch ale przy kazdym zyciowym wyborze jest jakies ryzyko ![]() Piszesz na blogu ze ludzie moga sie rozstac ponp 10 latach jak i po polowie roku-zgadzam sie. Ale nie zgadzam sie ze jesli rozstana sie po 10 latach to te lata uznaje sie za zmarnowane...wydaje mi sie ze kazdy zwiazek czegos nas uczy, tym bardziej jesli jest dlugi to faktycznie musial sie pojawic wazny powod zeby odejsc...i trzeba tez miec strasznie duzo odwagi zeby po tak dlugim czasie odejsc. Niestety wiele par dlugostazowych mimo ze juz sie plomyczek wypalil, sa ze soba " z przyzwyczajenia" smutne to ![]() Wierze w historie " z bajki" i wierze ze bedziecie razem szczesliwi Cytat:
czego oko nie widzialo... |
||
|
|
|
#4098 |
|
|
|
|
#4099 | ||||||
|
Zadomowienie
|
a ja nie wiedziałam, że będę miała taki wypełniony weekend
Cytat:
![]() Cytat:
co do opinii o ślubie - ludzie uwielbiają coś komentować nie znając nawet sprawy no bez sensu Cytat:
Cytat:
i jak wrażenia? zastanawiam się czy kupić czy nie ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;28762682]A mogę prosić o jakieś zaproszenie albo linka do klubu? [/QUOTE]ja to pewnie nie mam co liczyć bo za krótko tu jestem a Wy się już długo znacie i chcecie mieć swoje tajemnice ![]() ksiezniczko co do bilansu to jak dla mnie nie ma o czym mówić 18 kupionych, 18 zużytych - jesteś na zero Cytat:
fajniusie te kotki ![]() Cytat:
![]()
|
|
#4100 |
|
Zakorzenienie
|
Słyszałyście co się stało na Jersey? Ten facet jest z mojego miasta
|
#4101 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4102 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;28742841]Z wielkim smutkiem zawiadamiam, że wygrałam właśnie cały zestaw kosmetyków Bielendy z serii Awokado
Używałyście czegoś?[/QUOTE]Szczęściara ![]() Ja miałam masło i dwufazę. Masło super, jak też i pozostałe jego odmiany, dwufaza jakoś szybko mi zeszła, ale myła dobrze Cytat:
![]() No no, niezła z Ciebie bizneswoman ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;28753275]Za to poczułam się usprawiedliwiona do kupienia żelu BeBeauty Japonia, który jako jedyny z tych promocyjnych mi się spodobał - i to bardzo [/QUOTE]U mnie wziąż nie widać tych zeli i straciłam już nadzieję ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Szkoda, że u mnie spanie TŻ w ogóle nie przejdzie . Mamy tylko 1 pokój bez żadnego przepierzenia i moja mama nie czułaby się dobrze z nocującym u nas chłopem . Przez to to ja częściej jeżdżę do niego, gdzie mamy dla siebie na wyłączność aż 2 pokoje Szkoda, że weekend się już skończył... |
|||
|
|
|
#4103 | ||
|
Zadomowienie
|
Byłam w Rudzie Malenieckiej.
![]() Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;28746588] Nie wkurza Was to wklejanie linków? [/QUOTE]Mnie ani trochę. ![]() Jak dla mnie okropny. ![]() Jest ok, wyszłaś na zero. Cytat:
Też mieszkam w bloku i TŻ przyjeżdża do mnie na noc tylko wtedy, gdy nie ma rodziców. Zużyłam masło kawowe Joanny, zostało mi jeszcze 31 smarowideł.
|
|
#4104 |
|
Zakorzenienie
|
![]() A ja wywiozłam w sobotę jedno masło z zapasów do TŻ, żeby w kółko bieżącego nie ciągać... Śmiał się, że będzie mi podbierał - najwyżej szybciej się skończy Edytowane przez ganimedea Czas edycji: 2011-08-16 o 18:26 |
|
|
|
#4105 |
|
Zadomowienie
|
Postanowiłam często sobie powtarzać ile tego mam, może dzięki temu wstrzymam się z zakupami na jakiś czas. Marzy mi się wytrwać do końca listopada bez kupowania żeli i smarowideł.
|
#4106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Wygląda na to że Oriflame zadbało o mój odwyk. Zapomniałam złożyć zamówienie a teraz nie mogę się zalogować więc chyba mnie wywalili.
|
|
#4107 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
#4108 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... a tak profilaktycznie apeluję, żeby nikomu nie przyszło do głowy wstawiać gazetek na pokuszenie carroli Jaką przewidujesz sobie nagrodę za osiągnięcie celu? Smarowidło ?Cytat:
A ja dziś zużyłam śródziemnomorski scrub do ciała z Avonu
|
||
|
|
|
#4109 |
|
|
gani znalazłam dzięki Tobie motywację
za każdy kg kupuję sobie kosmetyk
|
|
#4110 |
|
Zakorzenienie
|
Nosku tatuaż może i piękny, ale na kimś. Sama bym w życiu nie zafundowała sobie wzoru na pół ciała. Cały czas marzę o moim motylku i nie mam odwagi
![]() Carrola 31 smarowideł? A mnie martwi moje 10 ![]() Dobrze, że już mnie tak nie ciągnie do kupowania. W ogóle w kilku dziedzinach przez moje poszukiwania znalazłam już tak dobre kosmetyki, że nie zamierzam z nich rezygnować. Przez to wcale nie kuszą mnie nowości |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:16.

Robione na potrzeby wątku lumpowego, wybaczcie 

Nie wiem skąd taka zawiść w ludziach. Jeszcze się podpisać nie wszyscy potrafią.

i jak wrażenia? 
a Wy się już długo znacie i chcecie mieć swoje tajemnice 

A mnie martwi moje 10