|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Tytuł do nowego wątku
|
|||
| Rusza nam się cały brzuszek - to tak fika nasz maluszek - mamy styczeń-luty 2012r |
|
31 | 53,45% |
| Zawsze do pomocy gotowe, mamusie styczniowo-lutowe |
|
0 | 0% |
| Nasze fasolki rosną silne i zdrowe- Mamusie styczniowo-lutowe 2012 |
|
3 | 5,17% |
| Połowa ciąży już za nami, niedługo będziemy mamusiami. Mamusie styczeń-luty 2012 |
|
24 | 41,38% |
| Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2221 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201
Cytat:
nie masz jeszcze jakichs innych "zwasnionych" krewnych? moze jeszczy by cos wpadlo ![]() Cytat:
na noc lyzeczke miodu zalewam przegotowana woda i rano na czczo wypijam tak w ogole to witaj wsrod brzuszatych gratulacje dziewczynki ![]() Kropeczka, jestes kolejnym przykladem na to, jak ciezko o normalna prace w tym dziwnym kraju Warunkow do zakladania rodziny zero, dodatkow do dzieci praktycznie tez, a pozniej sie dziwia, ze nie ma na nich kto pracowac i ze przyrost naturalny prawie najnizszy w Europie W normlanych krajach luksusem sa wypasione auta, wille z basenem i super wakacje u nas luksusem jest posiadanie dziecka ja mam takie wstydliwe pytanko czy ktoras z Was ma problem z hemoroidami?
|
|
#2222 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201
Cytat:
dobra juz nie narzekam ;D |
|
|
|
|
#2223 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny mam do Was pytanie - czy zauważyłyście, że ludzie wam się bardziej przyglądają na ulicy w ciązy? bo na mnie co chwila ;/ właśnie wróciłam z zakupów i nie wiem co sie dzieje, co chwilę ktoś się gapił na mnie albo na mnie i na brzuch. Jakbym szła z żyrafą na barana
a na serio to wkurza mnie to bo nie wiem czy taka gruba jestem czy co ;/ TŻ też to zauważył wczoraj jak byliśmy na spacerze ;/
|
|
|
|
#2224 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja tam sobie jeszcze pewnie od czasu do czasu ponarzekam, w koncu jako Polka mam to we krwi ![]() Cytat:
tak wiec moze u Ciebie to dobry znak ![]() ![]() ![]() swoja droga, fajnie by bylo, gdybys miala jednak ta zyrafe
Dżony Edytowane przez pearpearl Czas edycji: 2011-08-16 o 19:12 |
||
|
|
|
#2225 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a co do patrzenia się to pear ja nie wiem o co tym ludziom chodzi. Jestem az tak gruba? coś ze mną nie tak? no aż wrociłam do domu, maz nie zaprzeczył ( dupek |
|
|
|
|
#2226 | ||
|
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczynki.
Cytat:
---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2227 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) ale w przeciągu 18 miesięcy musisz mieć przepracowany rok, żeby zasiłek przysługiwał Cytat:
ale więcej mi do szczęścia nie trzeba w sumie... chcę mieć parę rzeczy swoich co mi się 'podobają' ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- Cytat:
|
|
#2228 | |
|
Zadomowienie
|
[1=b6226e0a547db786f57f5d1 2fdee7d3dd3b4b01d_63d0710 27e6e4;28786420]Witam wszystkie mamusie, chciałabym do Was dołączyć i również dzielić się swoimi przeżyciami w tym cudownym czasie. Może napiszę troszkę o sobie. Jestem w13 tygodniu ciąży, ostatnio robiłam usg genetyczne, z badań wyszło, że będę miała córeczkę
Ogólnie czuję sie kiepsko, mam poranne wymioty- chociaż tak naprawdę z rana nie mam czym, ale jednak męczy mnie bardzo...czasem nawet cały dzień. Nie wiem już jak sobie pomóc..Przejadłam się już prawie wszystkim:/ Nie mam żadnych typowych zachcianek na kwaśne czy słodkie. Jem to co jadłam zawsze- oczywiście wspomagam się witaminami Czekam aż skończy się pierwszy trymestr Chętnie będę dzieliła się z Wami moimi doświadczeniami. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swego grona. Pozdrawiam[/QUOTE]Witaj Ilianka! ---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2229 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2230 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Ja dopiero teraz do Was zaglądam, wcześniej nie dałam rady ) ...Dobrze, że mama robi obiad na jutro, to mam chwilkę, żeby do Was zajrzeć Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ale za 10 dni znowu się zobaczycieMnie się wydaje,że lekarz się pomylił po prostu
|
|
|
#2231 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nawet OM i USG Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
[1=b6226e0a547db786f57f5d1 2fdee7d3dd3b4b01d_63d0710 27e6e4;28786420]Witam wszystkie mamusie, chciałabym do Was dołączyć i również dzielić się swoimi przeżyciami w tym cudownym czasie. Może napiszę troszkę o sobie. Jestem w13 tygodniu ciąży, ostatnio robiłam usg genetyczne, z badań wyszło, że będę miała córeczkę Ogólnie czuję sie kiepsko, mam poranne wymioty- chociaż tak naprawdę z rana nie mam czym, ale jednak męczy mnie bardzo...czasem nawet cały dzień. Nie wiem już jak sobie pomóc..Przejadłam się już prawie wszystkim:/ Nie mam żadnych typowych zachcianek na kwaśne czy słodkie. Jem to co jadłam zawsze- oczywiście wspomagam się witaminami Czekam aż skończy się pierwszy trymestr Chętnie będę dzieliła się z Wami moimi doświadczeniami. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swego grona. Pozdrawiam[/QUOTE]witaj Cytat:
torta też bym zjadła ale w weekend przesadzałam ze swoją szarlotką więc mam bana na słodkie już ![]() Cytat:
ja też już się prosze o swój awans od grudnia zeszłego roku, ostatnio też rozmawiałam na ten temat z szefową, bo robię to co ludzie w dziale na wyższym i jeszcze wyższym stanowisku a od ponad dwóch lat jestem na tym samym stanowisku. W ogóle jego opis w niczym nie odpowiada moim zadaniom na co dzień z jednej strony chcesz się wykazać a z drugiej nic z tego nie masz! I oczywiście powiedziała mi, że wrócimy do rozmowy w styczniu podczas kolejnej oceny - super, mówię ale wtedy przez kilka miesięcy będę na urlopie macierzyńskim i co, nim wrócę i coś się wydarzy to jesień mnie zastanie ehsss też sobie ciut ponarzekałam Cytat:
ale pewnie wkrótce mnie dopadną mój mąż miał i pomógł mu proctohemolan czy cuś takiego z nazwy
|
|
|
#2232 |
|
Zakorzenienie
|
Mąż mi przywiózł moje wyniki badań moczu i na moje oko są ok
zobaczymy co gin powie w czwartek.....i własnie tez od tesciowej mi mąż przywiózł naleśniki z jabłuszkami i kawałek ciasta tortowego hihih
|
|
|
|
#2233 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Psotnika, nie wiem co poradzić ..może dajcie tyle ile możecie, albo kupcie jakiś niedrogi prezent? Ale chyba wypada pójść, zresztą już za późno na odmawianie Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Widzisz, nie taki diabeł straszny ![]() [1=b6226e0a547db786f57f5d1 2fdee7d3dd3b4b01d_63d0710 27e6e4;28786420]Witam wszystkie mamusie, chciałabym do Was dołączyć i również dzielić się swoimi przeżyciami w tym cudownym czasie. Może napiszę troszkę o sobie. Jestem w13 tygodniu ciąży, ostatnio robiłam usg genetyczne, z badań wyszło, że będę miała córeczkę Ogólnie czuję sie kiepsko, mam poranne wymioty- chociaż tak naprawdę z rana nie mam czym, ale jednak męczy mnie bardzo...czasem nawet cały dzień. Nie wiem już jak sobie pomóc..Przejadłam się już prawie wszystkim:/ Nie mam żadnych typowych zachcianek na kwaśne czy słodkie. Jem to co jadłam zawsze- oczywiście wspomagam się witaminami Czekam aż skończy się pierwszy trymestr Chętnie będę dzieliła się z Wami moimi doświadczeniami. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swego grona. Pozdrawiam[/QUOTE]Witaj! Współczuję dolegliwosci ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
W domu odpoczniesz
|
|
|
#2234 |
|
Konto usunięte
|
Dziękuję za rady..ech próbowałam już imbir, krakersy, woda gazowana, cola...ni w ząb. Jakoś trzeba przetrwać. nawet mleka pić nie mogę, bo mam całodniową sesję z głową nad wc...wymagające jest moje dziecko
Dziewczyny czy Wy też macie/miałyście takiego stracha w pierwszym trymestrze, żeby jak najszybciej się skończył i minęło największe ryzyko? Bo ja już odliczam dni. Chyba zaczynam dziczeć przesiadując non stop w domu... Otóż nie pracuję, mam wakacje...i chyba za dużo rozmyślam. Wiecie tak kiepsko się czuję, że nie mogę wyjść nawet sama do sklepu na zakupy bo robi mi się niedobrze i muszę biec do domu:/
|
|
|
|
#2235 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Kropeczka, idź na zwolnienie i się nie przejmuj niczym. Ty nie powinnaś się teraz przemęczać, a tu nowego klienta chcą ci wcisnąć? Zachowałaś się fair, mówiąc szefowi,że jesteś w ciąży i nie chcesz brać na siebie nowych obowiązków - a on, nawet jeśli jest spoko, to ma ciężki żart Cytat:
![]() A w pracy owszem, gapią się bo wiedzą, że w ciązy jestem i chyba szukają brzucha
|
|
|
#2236 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=b6226e0a547db786f57f5d1 2fdee7d3dd3b4b01d_63d0710 27e6e4;28794235]Dziękuję za rady..ech próbowałam już imbir, krakersy, woda gazowana, cola...ni w ząb. Jakoś trzeba przetrwać. nawet mleka pić nie mogę, bo mam całodniową sesję z głową nad wc...wymagające jest moje dziecko
Dziewczyny czy Wy też macie/miałyście takiego stracha w pierwszym trymestrze, żeby jak najszybciej się skończył i minęło największe ryzyko? Bo ja już odliczam dni. Chyba zaczynam dziczeć przesiadując non stop w domu... Otóż nie pracuję, mam wakacje...i chyba za dużo rozmyślam. Wiecie tak kiepsko się czuję, że nie mogę wyjść nawet sama do sklepu na zakupy bo robi mi się niedobrze i muszę biec do domu:/[/QUOTE]jak nic nie pomaga, to niestety, ale... "musisz przez to przejść" i tyle ja miałam mdłości od rana do wieczora, ale ustąpiły na początku II trymestru aby Tobie też szybko przeszło ![]() Cytat:
tylko nie wiadomo gdzie się dowiadywać...
|
|
#2237 |
|
Zadomowienie
|
gratuluje uanych wizyt, dobrych wynikow
i ciesze sie z udanych wakacji![]() zakupami chetnie bym sie pochwalila ale przesialam kabel od aparatu i nawet brzuchem nied moge sie pochwalic:P za to musze sie pochwalic ze dostalam od szwagierki dzis 2 kartony nowych i prawie3 nowych ciuchow ![]() wiec jutro trzeba jechac kupic szafe;p jutro zaczynam uczyc sie grzecznie na egzamin ;pa teraz ide spac dobranoc
|
#2238 |
|
Rozeznanie
|
witam
Jakie jest Wasze zdanie o tych butelkach http://allegro.onet.pl/zestaw-starto...751262359.html , lub http://allegro.onet.pl/butelka-antyk...751767047.html |
|
|
|
#2239 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Hej mamuśki, ja tak późno bo cały dzień w pracy, tylko w przerwie Was podczytałam i teraz już mogę się zrelaksować. Teraz ma 4 dni wolnego
Jutro po południu jadę do siostrzeńca, Franiu ma 5 tygodni a w przyszłym tyg wraca reszta dzieciaków siostry. Moja mama z nimi przyleci z Pl w srodę i w sobotę 27ego razem z nami poleci z powrotem. Czyli za tydzień już się będę widzieć z mamą a za półtorej z resztą rodzinki i przyjaciółmi ![]() Inutil kochana ja zmieniam kolor daty porodu jak chłopczyk to niebieski a jak dziewczynka to różowy i już wczoraj Ci zmieniłam ale jak chcesz żebym dopisała jeszcze "chłopczyk" to oki Cytat:
Cytat:
czekamy na wieści ![]() [1=b6226e0a547db786f57f5d1 2fdee7d3dd3b4b01d_63d0710 27e6e4;28786420]Witam wszystkie mamusie, chciałabym do Was dołączyć i również dzielić się swoimi przeżyciami w tym cudownym czasie. Może napiszę troszkę o sobie. Jestem w13 tygodniu ciąży, ostatnio robiłam usg genetyczne, z badań wyszło, że będę miała córeczkę Ogólnie czuję sie kiepsko, mam poranne wymioty- chociaż tak naprawdę z rana nie mam czym, ale jednak męczy mnie bardzo...czasem nawet cały dzień. Nie wiem już jak sobie pomóc..Przejadłam się już prawie wszystkim:/ Nie mam żadnych typowych zachcianek na kwaśne czy słodkie. Jem to co jadłam zawsze- oczywiście wspomagam się witaminami Czekam aż skończy się pierwszy trymestr Chętnie będę dzieliła się z Wami moimi doświadczeniami. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swego grona. Pozdrawiam[/QUOTE] Witaj![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Mój tż pierwszy raz poczuł przez brzuszek naszego szkraba...już od kilku dni jak kładziemy się spać to trzyma rękę na brzuszku ale dopiero przedwczoraj trafił na kopniaka ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A mężusiowi należy się lanie ...powinien Cię dowartościować a nie że aż się popłakałaś[1=b6226e0a547db786f57f5d1 2fdee7d3dd3b4b01d_63d0710 27e6e4;28794235] Dziewczyny czy Wy też macie/miałyście takiego stracha w pierwszym trymestrze, żeby jak najszybciej się skończył i minęło największe ryzyko? /[/QUOTE] Oj ja bardzo, szczególnie że mam za sobą 2 #. W drugim trymestrze a w zasadzie po usg w 16tc już mi trochę przeszło i jestem spokojniejsza i teraz wierzę z całego serca ze musi być dobrze
|
|
#2240 |
|
Raczkowanie
|
dziękuje za gratulacje dotyczace kopniaczków
![]() ja juz dzis po wizycie u gin z maleństwem wstystko wporządku rośnie jak na drożdzach, jest zdrowy no i dziś dowiedzieliśmy się że będziemy mieć SEBASTIANKA ciesze się jak małe dziecko bo razem z Tż chcieliśmy pierwszego chłopca buziaczki dla Wszystkich i miłej nocki |
|
|
|
#2241 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Świetna wiadomość![]() ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- Dziewczyny AgaMili od tygodnia się nie odzywa, nie przypominam sobie żeby gdzieś się wybierała
|
|
#2242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nic nie musisz dopisywać, bo imienia jeszcze nie mamy i nie zapowiada się że szybko na jakieś się zdecydujemy ![]() elunia25 super, że wszystko w porządku ale zatrzęsienie chłopaków ![]() My byliśmy u teściów na piwku(tż) i na soku marchewkowym (wiadomo kto) i idę spać. dobranoc |
|
|
|
|
#2243 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też chcę Sebastianka
|
|
#2245 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
No to byloby tyle,jezeli chodzi o brak zachcianek... Przed chwila obudzila mnie dziwna tajemnicza sila
i ta sama sila wyciagnela mnie z cieplego lozka na dol do zimnej kuchni, gdzie kazala pochlonac kilka ogorkow kiszonych. Jednak to nie wystarczylo dziwnej,tajemniczej sile i zmusila mnie do wyszperania z zamrazalki loda magnum w bialej polewie i zagryzc nim te ogorki.Teraz nie moge spac. Nie wiem,czy to ta dziwna tajemnicza sila, czy juz ogorki... ![]() Cytat:
Cytat:
oni sa tacy zwyczajni,szarzy i sami, a Ty wyjatkowa, z brzuszkiem i zaraz z maluszkiem ![]() Cytat:
nie jestem az taka ryzykantka,zeby rodzic w tym moim grajdolku Cytat:
Chyba nie powinnam nic brac bez konsultacji z lekarzem, hm? Ilianko,witaj! Niestety dokladnie wiem,co przezywasz. Ja juz zaczelam II trymestr,a dalej moge policzyc na jednej lapce dni,kiedy moglam ruszyc sie z domu. Znajomi pocieszaja, ze to musi byc madre dziecko, skoro tyle wymaga. Chociaz nie wiem, co u licha jedno mogloby miec wspolnego z drugim Tak w ogole to u mnie swieto!!!! Wczoraj moj tz zrobil mi niespodzianke i wpadl niezapowiedziany na kilka dni A godzine wczesniej,zanim ujrzalam go w drzwiach (lezac taka zdechla, roztrzepana, wymietolona w lozku niczym Kochany jest. Z Nietoperkiem mamy kilka dni swieta Dzien dobry,Mamusie. MIlego dnia
Dżony Edytowane przez pearpearl Czas edycji: 2011-08-17 o 05:08 |
||||
|
|
|
#2246 | |||
|
Zadomowienie
|
Czeeść Mamusie i Brzusie
[1=b6226e0a547db786f57f5d1 2fdee7d3dd3b4b01d_63d0710 27e6e4;28794235]Dziękuję za rady..ech próbowałam już imbir, krakersy, woda gazowana, cola...ni w ząb. Jakoś trzeba przetrwać. nawet mleka pić nie mogę, bo mam całodniową sesję z głową nad wc...wymagające jest moje dziecko Dziewczyny czy Wy też macie/miałyście takiego stracha w pierwszym trymestrze, żeby jak najszybciej się skończył i minęło największe ryzyko? Bo ja już odliczam dni. Chyba zaczynam dziczeć przesiadując non stop w domu... Otóż nie pracuję, mam wakacje...i chyba za dużo rozmyślam. Wiecie tak kiepsko się czuję, że nie mogę wyjść nawet sama do sklepu na zakupy bo robi mi się niedobrze i muszę biec do domu:/[/QUOTE] witaj ilianko co do pierwszego trymestru ja też odliczałam dni bo się bałam, że coś się może zdarzyć napij sie melisy i pomyśl, że już niedługo drugi trymestr. W ogóle to mi się wydaje jakbym dopiero co się dowiedziała o ciąży a już się zapisuje na usg połówkowe Cytat:
ja też będę miała od sióstr, wszystkie najładniejsze rzeczy dla mnie trzymały wczoraj pierwszy raz się przeszłam w marksie i spencerze na dział niemowlęcy i jakie tam są śliczności Cytat:
coś sobie nie może trafić na kopniaki i strasznie niecierpliwy jest ![]() a wczoraj z tym rykiem to hormony... masakra jak mi szaleją cały wieczór byłam nieznośna ![]() ale macie rację będę chodzić dumna jak paw, że jestem w ciązy a co !! Cytat:
pear a gdzie zamierzasz rodzić w warszawie?? suuuper tż za niespodziankę
|
|||
|
|
|
#2247 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam wszystkie mamusie!
chciałabym do was dołączyć moje drogie. Nie znam za duzo mamuś , a z wami byłoby raźniej przejść przez ten czas ![]() Jestem w 11 tygodniu termin mam na 28.02-01.03.2012 zawsze marzyłam o chłopczyku, ale mam przeczucie, że będzie dziewczynka to nawet lepiej bo o imie dla chłopca sie z tż-tem namiętnie kłócimy w ogóle to jeszcze sie pozwierzam, że nie planowałam dzidziusia teraz, ale skoro tak się ułożyło to znaczy, że tak ma być troszke do mnie to jeszcze nie dociera, jestem kompletnie zielona i nieprzygotowana do tej roli, choć mam 26 lat, ale myślę, że z Waszą pomocą sobie poradzę a dzidzia moja na usg jest taka słodka![]() pozdrawiam
|
|
#2248 |
|
Raczkowanie
|
[1=b6226e0a547db786f57f5d1 2fdee7d3dd3b4b01d_63d0710 27e6e4;28794235]Dziękuję za rady..ech próbowałam już imbir, krakersy, woda gazowana, cola...ni w ząb. Jakoś trzeba przetrwać. nawet mleka pić nie mogę, bo mam całodniową sesję z głową nad wc...wymagające jest moje dziecko
Dziewczyny czy Wy też macie/miałyście takiego stracha w pierwszym trymestrze, żeby jak najszybciej się skończył i minęło największe ryzyko? Bo ja już odliczam dni. Chyba zaczynam dziczeć przesiadując non stop w domu... Otóż nie pracuję, mam wakacje...i chyba za dużo rozmyślam. Wiecie tak kiepsko się czuję, że nie mogę wyjść nawet sama do sklepu na zakupy bo robi mi się niedobrze i muszę biec do domu:/[/QUOTE]kochana ja tak wymiotowałam w pierwszym trymestrze że nawet jak widziałam bilboard z nazwą sklepu już mnie ciągnęło i marzyłam o końcu pierwszego trymestru, potem jakoś mniej stresu człowiek czuje. Mi w drugim wymioty przeszły, czasem mi się zdarzy ale baardzo rzadko Bogu dzięki Głowa do góry zatem, idzie lepsze!!
|
|
|
|
#2249 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć mamusie i brzusie
![]() Cytat:
[1=b6226e0a547db786f57f5d1 2fdee7d3dd3b4b01d_63d0710 27e6e4;28786420]Witam wszystkie mamusie, chciałabym do Was dołączyć i również dzielić się swoimi przeżyciami w tym cudownym czasie. Może napiszę troszkę o sobie. Jestem w13 tygodniu ciąży, ostatnio robiłam usg genetyczne, z badań wyszło, że będę miała córeczkę Ogólnie czuję sie kiepsko, mam poranne wymioty- chociaż tak naprawdę z rana nie mam czym, ale jednak męczy mnie bardzo...czasem nawet cały dzień. Nie wiem już jak sobie pomóc..Przejadłam się już prawie wszystkim:/ Nie mam żadnych typowych zachcianek na kwaśne czy słodkie. Jem to co jadłam zawsze- oczywiście wspomagam się witaminami Czekam aż skończy się pierwszy trymestr Chętnie będę dzieliła się z Wami moimi doświadczeniami. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swego grona. Pozdrawiam[/QUOTE]Witamy serdecznie Cytat:
Jak sobie przypomnę nasz tort to chyba zaraz zwariuje, był prze prze prze pyszny. Wszyscy goście do dzisiaj go wspominają. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Moj TZ tez czasem robi mi niespodzianeczki a ja je tak uwielbiam jak wrca nie spodziewanie do domu
|
|
#2250 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry mamuski
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:21.

a co mi tam, będę mądrzejsza i nie będę robić tak jak oni 
jeszcze dostanę łóżeczko i karuzelę
potem im oddam oczywiście, bo planują kiedyś tam za 2-3 lata drugie dziecko 

skonsultuj to jeszcze z innym lekarzem, bo wiadomo, różnie to bywa. Pamiętamy historię Neski i NT jej malucha... A powiedzieli Ci jakie to może mieć konsekwencje i co się z tym dzieje?
) ale w przeciągu 18 miesięcy musisz mieć przepracowany rok, żeby zasiłek przysługiwał 

) ...
ale w weekend przesadzałam ze swoją szarlotką więc mam bana na słodkie już 
nadrobiłam Was wkoncu
?
aby Tobie też szybko przeszło
dobranoc 
Jak sobie przypomnę nasz tort to chyba zaraz zwariuje, był prze prze prze pyszny. Wszyscy goście do dzisiaj go wspominają.