|
|
#601 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXII
|
|
|
|
#602 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Od kilograma odessanego tłuszczu biorą opłatę? ![]() Cytat:
A skąd Ty miałaś takie obciążenie ? Ciężarki 5 kg cz jednak na siłkę trochę łaziłaś? Maja a czy przypadkiem nie chodzi o to, że oni czują płonące kable i lecą sprawdzić czy im się samochód nie hajcuje Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||
|
|
|
#603 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ale... jakby to grzecznie ująć To było za normalnych czy szatańskich czasuf? Bo może oni sie bojo tzn. nie czujo klimatu. A może się przestraszyli zbyt bystrej dziewczyny - bo zainteresowania masz rozległe i wyczesane w kosmos
|
|
|
|
|
#604 |
|
Zakorzenienie
|
Ves - co do ćwiczeń aerobowych - czy w takim razie łażenie po stepperze można podciągnąć bo ten typ ćwiczeń?
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#605 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#606 |
|
Zakorzenienie
|
Wypraszam se, jasny gwint!
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#607 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cicho, cicho ![]() Dzisiaj jak wracałam z poczty to trzech robotników coś majstrowało przy klombach. I wydaje mi się, że wiatr przywiał echo ich słów: "Anorektyczkaaa..." Uznałam to za komplement
|
|
|
|
|
#608 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Taaa
I potem się chłopak dziwi,że nowe spodnie ciasne,jak On je z deską na siebie wciska
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co będzie wizażowy did? bedziesz miec dida? wybacz niedyskrecję ale sie rozchulałam po tylu wyznaniach forumowych trudno się okiełznać
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-08-16 o 20:50 |
|
|
|
|
#610 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
Ja właśnie piję winogronowy napój gazowany Vinea Jakże nisko upadłam.
|
||
|
|
|
#611 |
|
Zakorzenienie
|
Ołł szit. Ostatnio ćwiczyłam z dwoma hantelkami po 2,5 kg i tydzień mnie coś w ramieniu bolało ![]() Dziś ćwiczyłam z jednym tylko, ale coś czuję, że jutro ouda będą mi napierdalać ![]() Red - dzięki
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2011-08-16 o 20:51 |
|
|
|
#612 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Foka,Ci mówię
prawdziwa foka Sprzedałam kolejną odlewkę
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#613 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bu, niestety nie. Neuroleptyków popijać alko nie wolno. Oczywiście musiałam się przekonać, czy to prawda. Prawda
|
|
|
|
|
#614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) ale efekty i tak były ![]() ja umiałam, ale teraz mam tylko takie niewidzialne,więc nie wiem, czy mi aby nie spada ![]() tysz fakt. Ale zauważyłam taką prawidłowość: wkładam portki 42 (tak, wiem, mam wielki zad, ale to i tak rozmiar mniej niż do tej pory)i jest git. Żadne fałdki nigdzie nie wyłażą jak stoję, jak siedzę to też nie jest źle (no chyba,że mam pasek, wtedy jest trochę gorzej) Za to jak wbiję się w portki 40 to nagle magicznym sposobem wyłażą mi jakieś fałdki, brzuch i inne boczki ![]() Więc kombinuję tak(poparte licznymi obserwacjami)- często baby same sobie kuku robią, bo dla polepszenia samopoczucia na siłę wbijają się w za małe ciuchy, a potem się dziwią,że im wszędzie wszystko wyłazi
|
|
#615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i miły i spokojny koleś... i Wiking z bractwa... i metaluch...itp.(czasem nie wytrzymałam i po tygodniu/dwóch napisałam to było ok, czasem się pół nocy przegadało przez sms czy neta... i znów cisza i koleś się żaden pierwszy nigdy nie odezwał dopóki za nimi latałam, to było ok, ale jak przestawałam, to zero kontaktu, jakbym była powietrzem ciekawe, czy mi to psyche z czasem nie pokrzywiło )eeesuu, jestem żałosna skończę chyba ten temat, bo wstyd się fogóle przyznawać
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-08-16 o 20:55 |
|
|
|
|
#616 |
|
Zakorzenienie
|
Lisku - ałć ajaj wybacz pafona zatem
ja też z tych co zawsze muszą sie sparzyć zeby uwierzyć ![]() no to herbaty som fajne i lemoniada imbirowa tesz jest bueno piwo bezalkoholowe jest tak fuj ze ostatnio wylałam
|
|
|
|
#617 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#618 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ciekawe jak się czyści monitor z rybki wędzonej
|
|
#619 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale czekaj, jeszcze ten ostatni nie przestał działać ![]() A Red najgrubiejsza
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#620 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() No, meliski sobie naparzę, czy inszego rumianku... A, fajne są gruzińskie lemoniady, np. taka z estragonem, zielona jak nalewka z żaby. |
|
|
|
|
#621 | |
|
Zakorzenienie
|
jeśli w ogóle były jakieś nastepne, to tyż tylko i wyłącznie z mojej inicjatywy
![]() Cytat:
![]() Mnie nigdy w życiu żaden kolega nie wyciągnął na piwo ani imprezę jeśli już ktoś mnie gdzieś wyciąga, to tylko i wyłącznie koleżanki jakoś upośledzone kontakty z facetami mam, nie wiem czemu, przecież chciałabym mieć fajnych kumpli właśnie do imprez i piwa
|
|
#622 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no no - nieosiągalne to w kraju nad Wisłą? a herbaty raczej uderząłam w aromatyzowane - ale co kto lubi dobry tez jest Tonic - mamy tu wyznawców Toniku do picia ja, Ju , Gryx i fto jeszcze nie wiem |
|
|
|
|
#624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nigdy nie miałam ![]() (swego czasu brat koleżanki obracał się w metalowych klimatach, od niego poznałam pierwszą muzę metalową, ogólnie spoko i gadało nam się ok. Ale jak zapytałam kiedyś o jakieś piwo/imprezę w weekend, to nie chciał mnie wziąć i to by było na tyle w kategorii "Maja i jej koledzy"
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-08-16 o 21:08 |
|
|
|
|
#625 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A tonic też lubię, jasne. Niestety z dżinem... |
|
|
|
|
#626 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() O,Miciel na grzędzie,Kundrego nie widać
|
|
|
|
#627 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A nie chcesz ich na cos wymienić? Bo się zbieram do kupna ciężarków, jak do mieszkania co najmniej ![]() Cytat:
Cytat:
Za ile? Cytat:
![]() Cytat:
Nie w za małe, tylko np w biodrówki zamiast wyższe ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|||||||
|
|
|
#628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Red karmi, ja smażę kotlety, a Wy napie***** cie , nienadanżam
|
|
|
#629 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Was nie liczę, bo Wy nie jesteście normalne
|
|
#630 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:50.

koleżanka miała i nie ma
i ramionka i ouda i inne, nie ma nic 
Od kilograma odessanego tłuszczu biorą opłatę?

dopóki za nimi latałam, to było ok, ale jak przestawałam, to zero kontaktu, jakbym była powietrzem
ciekawe, czy mi to psyche z czasem nie pokrzywiło

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)