|
|
#661 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XXXII
,własciwie to mi przyszło jeszcze lepsze wytłumazcenie-jestem tak za✂✂✂iscie mondra ze nie ma takiego który byłby za mondry
|
|
#662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() P. pokazał mi pięterko ![]() do zobaczenia za chwilę ![]()
|
|
|
#663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#664 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#665 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
spędziłam 2 godziny w poczekalni u veta
było to jak serial "poznaj historię szpica, jamnika, norweskiego leśnego itp" ale kota ma się już lepiej Cytat:
Chodzi za mną jeszcze Poison klasyczny bo odlewkę wysiorbałam aaa i doleciał Rush - plastik fantastik ale zawartość bardzo moja Testowałaś tabletki?
|
|
#666 |
|
Zakorzenienie
|
Flo - za chwilę? Fstydź się
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#667 |
|
Nindżopesz
|
http://www.littlemonster.pl/?17,body...her-z-kokardka
ale słodkie ciuszki tu som |
|
|
|
#668 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
czyli po takiej akcji - weryfikacja - nie odpisuje nie oddzwania - wynika że rzadkie siki z niego - nie jest Ci pisany - ja wiem ze łatwo się mówi, wiem wiem |
|||
|
|
|
#669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nastrój psujesz Jeszcze nie kupiłam Rozmawia dwóch kumpli: - Aby zadowolić żonę, rzuciłem picie, palenie i karty. - No to na pewno jest szczęśliwa? - A tam. Wściekła chodzi. Za każdym razem, jak mordę otworzy,dociera do niej, że nie ma się czego przyczepić. I tym miłym akcentem żegnam Was, dobranoc
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
#671 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to mnie właśnie kręci za mondry ![]() jak chuop potrafi mnie inteligentnie przegadać, zagadać, zmusić szare komórki do ciężkiej pracy - uuu, rispekt (goopszego od siebie jakos nie potrafiłabym szanować, nie byłoby mowy o partnerstwie )Cytat:
![]() Idem spać
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-08-16 o 22:27 |
||
|
|
|
#672 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#673 |
|
Zakorzenienie
|
1. ano
2. a ja byłam w douglasie i zapomłam jakie to tabletki byc miały ale prawda tak ze zapomłam o fakcie szukania ich - bo mnie zaaferowały testy podkładowe i chęć wyjścia z tym an swiatło dzienne |
|
|
|
#674 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
Zielone z żeńszeniem I Coloniali - łazienka pachnie jeszcze następnego dnia spadam w oparach Rusha
Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice Edytowane przez agnes_bdg Czas edycji: 2011-08-16 o 22:32 |
|
|
|
|
#675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#676 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Tylko chyba nie mam na nie kasy :/ A i tak zaraz wyrośnie...
|
|
|
|
|
#677 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
|
|
#678 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Zanim Flo poszła na pięterko to jeszcze Dzonghkę dorwała
|
|
|
#679 |
|
BAN stały
|
Męskie chyba nawet bardziej Szkoda, że nawet na allegro jakoś rzadko się pojawiają, jedne i drugie. No i o Chergui jeszcze marzę na jesień i zimę, bo swą małą odlewkę zużyłam z przyjemnością w zeszłym roku. Pojawiła mi się dziś spontanicznie opcja wyjazdu nad morze w niedzielę. A tak fogle, to witam w nowym barze. |
|
|
|
#680 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
chyba po prostu z wiekiem zmniejsza się napięcie i konsystencja skóry i tego co pod skórą Cytat:
![]() ikonka sugeruje że coś się ciekawego stało jak są dobrze dopasowane biodrówki to nic nie ucieka nad, widzę po sobie, no chyba że mam wyjątkowo dobrą biodrówkową budowę? bo wyższy stan robi mi zaokrąglony i wystający brzuch..
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#681 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
I Chergui mam najwyżej 3 ml
|
|
|
|
#682 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#683 |
|
Raczkowanie
|
Upiłam się w sztok jednym (!!!) kieliszkiem wina i rozpoczęłam z trzeźwą kumpelą dość szczegółowy przegląd moich kochanków, oceniając ich pod względem wiadomym. Tylko zapomniałam, że małżonek mój jest obecny
Master of dizaster. Upiłam się |
|
|
|
#684 |
|
Zakorzenienie
|
Idę Was nadrabiać.
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
#685 |
|
Zakorzenienie
|
Melk - macałaś tę malinową szminkę z Maybelline, o którą pytałaś?
|
|
|
#686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
testowałam odcienie Pro Lumierów - ludziowe - teraz czekam na test konsystencyjny - po akcji dermatologicznej która zaczyna sie jutro jakoś trza bedzie jesieniąi zimą kryć kratery, tudzież (i hope) pozostałośći po nich w sposób nawilżający - wszelkie matujące tylko pogarszają tustą cerę
|
|
|
|
|
#687 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
i co on na to,ze tak niedyskretnie zapytam ?
|
|
|
#689 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#690 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
hmmm hmmm to Ci wcale nie musi wyjśc na złe - no miejmy nadziję ze weszłaś mu na ambicje - no zakładam ze masz luzackiego małszona i przekuje to w sukces, nie no bredzę moze wyskocz z kwiatami i krzyknij "mamy Cię" Candid camera ![]() |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:53.

,
Zresztą Artisany są na mnie mało trwałe

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Idę Was nadrabiać.