|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VII
To ten ktoś by musiał jeszcze pozamykać wszytskie sklepy.
|
#4112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4113 |
|
Zakorzenienie
|
Zapomniałam się pochwalić, że wypsikałam dziś ostatnie krople z odlewki Parisienne YSL
|
|
|
|
#4114 |
|
Zakorzenienie
|
Orlica, linki mi nie przeszkadzają.
Mogę powiedzieć, że są pomocne, bo wiem, kiedy recenzja jest na blogu i nie muszę na niego wcześniej kilka razy wchodzić. Koshatka, ale wyszło z tym Ori. ![]() Po szale zakupów w pierwszej części miesiąca nastał u mnie spokój i nie chce mi się wchodzić do żadnych sklepów. Teraz zużywam. ![]() Zaktualizowałam sobie bilans i listę kosmetyków, a na koniec zrobiłam wielkie wow - w ciągu roku zeszłam z 13 kosmetyków do stóp na 4. Teraz mam tylko sól do kąpieli, peeling, krem nawilżający i krem chłodzący, wszystko w użyciu. Jak tak dalej pójdzie, to zaraz zostanę wyleczona.
|
#4115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też pielęgnacyjnie czuję się wyleczona
|
|
|
|
|
#4116 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale numer z tym Ori, ktoś wspiera Cię w odwyku. Cytat:
Cytat:
No ale jeśli zużyję przez ten czas np. 4 smarowidła, a kupię 1, to nie będzie źle. ![]() Cytat:
![]() A Twoje zbiory cieni mnie przyprawiają o ---> ![]() Każdy ma jakiegoś bzika. ![]() Cytat:
|
|
#4117 |
|
Konto usunięte
|
No to dodaję tu dzisiejszą recenzję, skoro Wam nie przeszkadzają
![]() Eveline Pure Control SOS - Superskuteczny roll-on Wygrałam kolejne zestawy Bielendy, dla mamy i dla teściowej Jezzzz, ale to męczący konkurs, od 6 do 24 trzeba właściwie non stop przy kompie siedzieć
|
|
|
|
#4118 |
|
Zakorzenienie
|
Szkoda że nikt nie zamknie przede mną Biedronki.
|
#4119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też dziś ponownie macałam masło mango, ale twardo sama sobie zrobiłam Żeli SPA jak nie było, tak nie ma... Pewnie bym się skusiła
|
|
|
|
|
#4120 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Żel miętowy już mi się kończy, ale jakoś dziś nie mam na niego "apetytu" ![]() Będę rozcinać pewnie tubkę z kremem do stóp!
|
|
|
|
|
#4121 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiem, że to głupio zabrzmi, ale moje 10 balsamów bardziej mi ciąży niż grubo ponad 300 kolorów cieni. Coraz bardziej zachwycam się efektami szamponu Babydream |
|
|
|
|
#4122 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Kupuję, jak wychodzę nowe, przeglądam, czytam kilka stron, a potem nie mam czasu, więc odkładam i tak w kółko Oj i to jak Cóż, kwestia gustu, ja jestem zakochana w tatuażach ![]() No co Ty? Świat jest mały. A samo zdarzenie masakryczne Cieszę się, że nie udało mu się samobójstwo i odpowie za to, co zrobił.Cytat:
Choć ostatnio akurat on u mnie, bo rodzice dużo wyjeżdżali.![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Czemu? ![]() ![]() Zawsze zbierałam się do zamówienia go, a w końcu nigdy tego jakoś nie zrobiłam Eh księżniczko, ja już zdążyłam dwa zrobić, a Ty dalej nie jesteś przekonana ![]() Cytat:
Spory sukces
|
||||||
|
|
|
#4123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masło mango? Nie ma takiego teraz. Za tymi żelami patrzyłaś też na normalne półki? U mnie stoją normalnie wśród żeli i gdybym nie szukała to bym nawet nie zauważyła że są.
|
|
#4124 |
|
Zakorzenienie
|
Ja myślę, że to zgodnie z: "czego oczy nie widzą tego sercu nie żal".
|
#4125 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle to muszę gdzieś przeprowadzić moje zapasy. Teraz są w szufladzie i trochę w kartoniku, ale ta szuflada jest mi potrzebna na coś innego. Jeszcze nie wymyśliłam im nowego mieszkanka. ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;28796891]Wygrałam kolejne zestawy Bielendy, dla mamy i dla teściowej Jezzzz, ale to męczący konkurs, od 6 do 24 trzeba właściwie non stop przy kompie siedzieć [/QUOTE]To ja nawet w ten konkurs nie wchodzę, bo nigdy od komputera nie odejdę. ![]() Cytat:
![]() Zużyłam wczoraj maseczkę z glinką szarą Ziaja i krem z filtrem, bo wreszcie mocniej błysnęło słonko. A dzisiaj denko w szamponie Babydream i odżywce Isana z babasem.
|
|
#4126 |
|
Zakorzenienie
|
ksiezniczka, aktogimka
coraz wiecej odwykowiczek niezle sobie radzi...to super ![]() Ja juz bym musiala zaczac sie pakowac na wakacje bo dzis juz sroda, jeszcze musze isc podciac wlosy i zrobic zakupy spozywcze no i posprzatac dom na powrot tesciow Choc staralam sie codziennie cos robic wiec nie jest tak zle Nie bedzie mnie przy waszym wklejaniu bilansow, ale batki i tak sie posypia z opoznieniem jesli bedzie trzeba..no i oczywiscie nalezyte pochwaly
|
|
|
|
#4127 |
|
Konto usunięte
|
A na dziś... szampon zagadka!
Head&Shoulders - Szampon przeciwłupieżowy przeciw wypadaniu włosów dla kobiet Może Wy będziecie umiały jakoś pomóc mi to ogarnąć, bo sama nie wiem, co on mi na głowie zrobił, a czego nie... Tubka z kremem do stóp już rozcięta, jeszcze na jakieś 3 dni używania mi go starczy Szykuje się parę zużyć
|
|
|
|
#4128 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzylam maseczke Aqua Rhytm Ori, bardzo fajna, swietnie nawilza, podleczylam sobie nia skore na twarzy po intensywnym opalaniu w Bulgarii
|
|
#4129 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie np. TŻ nie może spać nie dlatego, że bym robiła coś innego zamiast spać (głupi nie są, nie mam 15 lat) - po prostu chcą się czuć komfortowo u siebie w domu. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja mam z tej serii krem pod oczy i też mi bardzo odpowiada Dziś wieczorem idę ze znajomymi na Rynek. W końcu znaleźli czas ![]() W piątek prawdopodobnie idę z TŻ do kina na tych "Szefów wrogów". Ostatecznie nie napisałam reklamacji w sprawie tego konkursu, bo zapomniałam w piątek, w sobotę wyjechałam na 3 dni i po powrocie już nie było sensu. |
|||
|
|
|
#4130 |
|
Zakorzenienie
|
taa tylko że ja chciałam się bronić we wrześniu
co do odwyku to nic chyba mi się nie zużyło, od TŻa dostałam ten balsam mango co był w biedronce a poza tym to chyba zastój ![]() byłam dziś u fryzjera farbowałam włosy na ślub i przy okazji babka mi trochę podpięła włosy żebym zobaczyła jak to będzie wyglądało, na razie to zrobione niedbale i nie jest dopracowane ale trwało 15 minut i nic nie kosztowało więc wiecie ![]() nie zwracajcie uwagi na bałagan bo przyjechał brat z dziewczyną i wszędzie porozstawiane są ich torby i porozrzucane rzeczy
|
#4131 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4132 |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawa fryzura, zwłaszcza ten warkocz
Ja idę 29 na próbną
|
#4133 |
|
Zakorzenienie
|
wymyśliłam że z drugiej strony też będzie warkocz, dziś mam na gładko ale z warkoczem fryzura będzie się pewnie lepiej trzymać tak ciaśniej ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- Hosenko a Ty już wymyśliłaś fryzurę?
|
#4134 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4135 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Księżniczko i Aktogimko, bardzo dziękuję za rady na blogu ![]() A o czym będziecie chciały teraz poczytać? Krem albo tonik z Eveline Pure Control, a może peeling z Avonu ze starej jeszcze serii ClearSkin? Albo coś zupełnie innego? |
|
|
|
|
#4136 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;28807927]Mnie też się bardzo podoba ta fryzura
![]() [/QUOTE] miło mi
|
#4137 |
|
Zakorzenienie
|
Nynko fryzurka bardzo ładna, chociaż generalnie upięcia mi się nie podobają, a to jest fajne
Orlico nie ma za co Nie martw się o same włosy. Ja może nie mam lichych i cienkich, ale jakieś superzdrowe też nie i nic mi się po nim nie stało.
|
|
|
|
#4138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jako że na codzień chodzę w rozpuszczonych albo w kucyku to uznałam że chociaż ten jeden raz będę wyglądać jakoś inaczej no i jakoś tam wyszło, w sumie podoba mi się również, ciekawe co powie TŻ
|
|
#4139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zamówiłam dziś tusz do rzęs clinique pogrubiający na allegro, poprzedni mam od lutego i już kiepsko maluje. Mimo, że to miniaturka 4ml wystarczył aż na tak długo. No i w tym miesiącu czeka mnie jeszcze zakup toniku do twarzy. Na szczęście w porównaniu z waszymi zakupami nie jest źle
|
|
|
|
|
#4140 |
|
Zakorzenienie
|
Nynko: tak jak planowałam od początku - włosy zebrane na bok i "jakoś" ładnie upięte - nie gładki kucyk, tylko jednak bardziej "ślubnie". Ma dużo katalogów, wiec coś na pewno znajdę.
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:18.

za każdy kg kupuję sobie kosmetyk 
Mogę powiedzieć, że są pomocne, bo wiem, kiedy recenzja jest na blogu i nie muszę na niego wcześniej kilka razy wchodzić.
Teraz zużywam.
Jak tak dalej pójdzie, to zaraz zostanę wyleczona.
...
Smarowidło
?
A mnie martwi moje 10 

Jezzzz, ale to męczący konkurs, od 6 do 24 trzeba właściwie non stop przy kompie siedzieć 

Cieszę się, że nie udało mu się samobójstwo i odpowie za to, co zrobił.