|
|
#691 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Scent Bar XXXII
Cytat:
A nie, z tydzień temu i odtąd nie piję. Z małżonkiem ok, wyrozumiały bardzo. No ideał
|
|
|
|
|
#692 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
oj, faktycznie ![]() --- idę spać, zmęczyło mnie wybieranie welonów z rogami, sexi przebrań i świecących słomek-fistaszków że też na mnie padły takie gadżety, jakbym nie mogła kupić żarcia
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#693 |
|
Zakorzenienie
|
Melk - ni chu chu ona nie ma drobinek! Jak przyschnie na wargach to jest wręcz prawie matowa
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale drugi raz prezent
|
|
|
|
|
#695 |
|
Nindżopesz
|
Chytrusku, ale mam nadzieję monsz wiedział o poprzednikach czy to był dla niego szok?
No co Ty, przecie to jest pyszne. |
|
|
|
#696 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i te historyje, i zazwyczaj z kimś się posprzeczam ![]() ciesz mnie kota, że lepiej pościel zmieniłam rano 'pfff, jesteśmy dorośli już kiedyś pisałam, że wolę konkretne akcje, a nie jakieś rozmemłane rykowisko ![]() Cytat:
|
|
|
#697 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#698 |
|
Zakorzenienie
|
wybieranie po jajach , często daje opłakane rezultaty
zrobiłam u Mirelli na domówie , w naturze ma oczy niebieskie ale flesz zrobił swoje we fontku spotkaniowym jest zdjęcie w duzym rozmiarze tak, z trojga złego musk najlepszy
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-08-16 o 23:23 |
|
|
|
#699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak jak i ja dla kuzynki tylko ja prezent kupuję (rogi itp przypadły komu innemu ; ) Impreza już w piątek Ani nie nadrobię, ani nic siedziałam w pracy do 21 a później jeszcze z laptopem w domu a jutro o 8 początek kontroli, nieśmiało proszę o kciuki ![]() dobranoc |
|
|
|
|
#700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#701 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Mysze jesienną? W jakiem sensie?
Cytat:
![]() Mam to samo- z tym, że wiem, czego chcę- testuję- i już nie chcę. Flo wie coś o tym ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A brzuszki można sobie wsadzić w d, tylko nie wiem, jak wtedy będzie ona wyglądać Cytat:
Cytat:
Cytat:
Myślę, że ci, wśród których się obracasz, nie są twoimi potencjalnymi amatorami Więc nie frustruj się i spox. Na mnie nigdy nie było wielu chętnych, ale ci, co się interesowali, byli strasznie zawzięci Cytat:
|
|
#702 | ||||||
|
BAN stały
|
Nosz ku*wa żesz job ku*wa mać!!!
Dzongkhę rozbierali Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Taaak Cytat:
Cytat:
Cytat:
Męskie J'Ose też mi co jakiś czas po głowie chodzą, choć testowałem raz, i to ze 3 lata temu ![]() --- Tak fogle to Waszych złośliwości nt. mojego brzucha-twardego-jak-dębowa-deska komentował nie będę, mam, eeeee... mam zbyt wiele klasy ![]() Lisku, piękna, pindolowa historia |
||||||
|
|
|
#703 |
|
Zakorzenienie
|
Ewuniu, trzymam kciuki!!!
I Naiat- bardzo dobrze, że się postanowiłaś nie zmieniać tylko dlatego, że inni mają lepszy, niż Ty, pomysł na Ciebie
|
#704 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale fotka wymiata, diabeł taki Cytat:
klikłam 5ml. kcesz?
|
|
|
#705 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Cytat:
![]() |
||
|
|
|
#706 |
|
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#707 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny potrzebuje fotel do kompa, ale taki do ok. 200 zeta, nie wiem co wybra, nie znam się na tym, na zdjęciach wszystkie wygladaja dobrze
![]() np. http://allegro.pl/markowy-fotel-biur...765221285.html albo ten ale droższy ![]() http://allegro.pl/fotel-biurowy-obro...752281174.html tutaj tani a może taki
|
#708 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wygoda -ergonomia materiał wykonania - unikać nadmiaru plastiku - plastik wkufiająco trzeszczy - o pękaniu nie wspomnę - czyli nogi z metalu czy tam czego welur - brrrrrrrrrrrr Ty wiesz jak to potem wygląda - wytarte tak nieestetycznie - no za dużo z tym chu chu małych krzesełek typu nr 3 nawet nei biorę pod uwagę - gorszy komfort - jeśli masz taki wybór to pierwsze dwa - swietne typy ale ja pisze z perspektywy osoby która przed kompem ogląda filmy itepe - więc ja sie lubię rozsiąść oprzeć plecki, kark - a wiesz jak to ważne rudi jest piękny kremowy elegancki Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-08-16 o 23:50 |
|
|
|
|
#710 |
|
Zakorzenienie
|
ale ja serio, jak masz ciśnienie to piszemy do Figarro, albo załatwiamy między sobą
![]() ja tej odlewki mieć nie muszę
|
|
#711 |
|
BAN stały
|
Rozterko, ze skóry ekologicznej raczej bym odradzał (siostrzeniec miał, i po niecałym roku chyba siedzenie popękało do samej gąbki, poza tym wyciera się szybko i niszczy)
No i małe gabaryty też na |
|
|
|
#712 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#713 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wogle to ja miałm rozbierać Dzongkhę ale jak ktoś myśli pół roku a jak zaraz pojawi się drugi mój zapach do rozebrania to ..., to nic ![]() nie mam weny
|
|
|
#715 | ||||
|
Zakorzenienie
|
bozeeee, ledwo jeden film se obejrzałam a te naczaskali 5 stron
![]() wcielonym.... na to tylko wyimaginowany hula chuop pomaga ![]() nie e, pół rolki folii spożywczej trza odwinąć dookoła odwłoka Cytat:
![]() a wiesz że ja też nie oglądam krzesła na którym siedzę ![]() Cytat:
|
|
#716 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
|
|
|
#717 | ||
|
Zakorzenienie
|
Trzymam kciuki! Będzie dobrze.
Cytat:
![]() A ten drugi, to nie lepsza folia z jakimś mazidłem kofeinowym? Jam akurat "bezbrzuszna", bo ze brzucha 20 cm zgubiłam, ale za to nogi mogą robić za dwie Kolumny Zygmunta ![]() Cytat:
Moi kumple to właściwie same długopióre (lub ex-długopióre) truemetale i black metalowe "prawdziwki", i też Ci powiem, że źle szukasz. Oni mają wyrobione zdanie na temat "gotek". I nie jest ważne czy nią jesteś czy nie, ale jeśli ubierasz się w takim stylu, to dla nich jesteś. A dla nich "gotka" to panienka na numerek po koncercie, której później się nie chce znać. I nawet jeśli któremuś się podobasz, to nigdy z Tobą się nie umówi, a tym bardziej nie zakoleguje, bo "co kumple powiedzą". Zmień styl, najlepiej na na białą bluzeczkę i mini lub opięte jeansy, a zaczną lecieć jak muchi do miodku. I koniecznie zmień perfumy! ![]() Albo poszukaj normalnego faceta, a jak nie słucha metalu, to dla Ciebie zacznie i nawet zapuści włosy. A jak chcesz mieć tylko kumpli-metali, to idź na black metalowe fora. Tam 99% to płeć męska i większość, to świetne chłopaki. Ale długo potrwa zanim Cię zaakceptują, chyba że znasz na pamięć całą antologię Northern Heritage i dyskografię Mgły.
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
||
|
|
|
#718 |
|
Zakorzenienie
|
Karrki - juz coś w ten deseń pisała Truskawa onegdaj - ogólnie rzecz ujmując
nie wątpię ze wyjątka się znajdą wszędzie - vide menszowie metalowi ( acz z krwi i kości) ale no tak generalizując to może to być tak może jak mówisz ja nie znam juz metalowego środowiska od dawna więc ze swojej strony rad nie posiadam, nie posyłam dla Majki mam cały czas niezmienną - Naturalność - w jej wydaniu oszałamiający efekt ( widziałam na zdjęciu rok temu bez stylizacji jak gdzieś na CP w dzinach stoi na ulicy i się uśmiecha) kobiecość - ale też bez przesady - Dita Von Teese to jest dobre w przebierankach, stylizacjach no ale to wszystko zależy od targetu - na jakiego zwierza polujemy jakby mnie odpicować to lecom do mnie same "będę brął cie" ( wyglond zimnej blond suczy) i taka"kobiecość" wtedy mi nie służy myślę że dużo robią gesty, mimika - sposób uśmiechu - ale tak se tylko myślę |
|
|
|
#719 |
|
BAN stały
|
Eeeej, no... sam siedział nie będę <foch>
|
|
|
|
#720 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:52.

moze wyskocz z kwiatami i krzyknij "mamy Cię" Candid camera 

że też na mnie padły takie gadżety, jakbym nie mogła kupić żarcia 
i te historyje, i zazwyczaj z kimś się posprzeczam

tylko ja prezent kupuję (rogi itp przypadły komu innemu ;
i tylko straconego czasu dziś żal...