|
|
#721 | ||
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XXXII
Przepraszam Dziubasku
Cytat:
Nie znam ani jednego ![]() Cytat:
![]() I czasami cycki ![]() --- Łohohoho! |
||
|
|
|
#722 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#723 |
|
Zakorzenienie
|
jestem i wytrzeszczam gały na to co napisała Karkki
|
|
#724 | |
|
Zakorzenienie
|
good point
Cytat:
o, o włosach zapomłam a cycki celowo pominęłam ze względu na eeee klasę ![]() ---------- Dopisano o 01:03 ---------- Poprzedni post napisano o 01:01 ---------- ale że nowość jakąs? |
|
|
|
|
#725 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() A mnie to mimo wszystko jakoś przekonuje, jednak ![]() Wiem, wiem, to nieeleganckie było
|
|
|
|
|
#726 |
|
Zakorzenienie
|
nie przemawia do mnie biała bluzeczka ale nie chce czepiać sie szczegółu - ogólny zarys jest chyba coś w ten deseń we życiu - jak mówie nie jestem mega na bieżąco - ale mnie nie dziwi to
|
|
|
|
#727 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#728 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#729 |
|
Zakorzenienie
|
dla mnie tak, minęło może pare lat
, ale też obracałam się w tym towarzystwie i to byli normalni ludzie ). Przychodziły panny, niektóre zostawały, niektóre odchodziły, ale nikt nie traktował ich jak "gatunku" świat się zmienia Chyba dobrze że mam mensza i remont
|
|
#730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż - hmmm - srodowisko metali/rokmanów czynnych muzycznie to juz wypisz wymaluj tak jak Karrki pisze - i to z lat 90tych potwierdzam w olbrzymiej większosci - bo przeca i małżeństwa sie porobiły natenczas co nie ? połówki itepe topsze topsze że masz taki pakiet Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-08-17 o 01:15 |
|
|
|
|
#731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To nawet nie o białą bluzeczkę chodzi tylko typ. Albo typ "dziewczyna z sąsiedztwa" albo "sexi-laseczka, którą mogę się pochwalić przed kumplami". Bo akurat tych, którzy znam to na takie dziewczyny lecą. Nieliczni doceniają klasę a jeszcze mniej umysł. Chociaż i takie chlubne wyjątki się trafiają.
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
|
#732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko chyba nie do końca łatwo to rozpoznać w gronie całkiem nowopoznanych osób - ze znajomym znajomego juz idzie łatwiej no cóż - niebezpieczne związki som
|
|
|
|
|
#733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) i przychodzili tacy młodzi wilcy krwiopijcy i kapele grały, bo tam muza na żywo była. I ci młodzi faktycznie troche inni byli, ale oni tak od 17-25 lat mieli, czyli po prostu młodzi i dzicy, a reszta to stara gwardia normalni ludzie, nierosumiem
|
|
|
#734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
same plusy Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-08-17 o 01:27 |
|
|
|
|
#735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niestety, ale fani są czasami gorsi od samych "gwiazd". Znam jednych i drugich i niestety, smutne to, ale bardzo prawdziwe. Widzę olbrzymią różnicę, która zaszła w ciągu nawet ostatnich 10 lat. Prędzej z "gwiazdą" normalnie pogadasz jak człowiek z człowiekiem niż z takim pięknolicym długopiórem.
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
|
#736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() choć u niego braki podczaszkowe mozna tłumaczyć pewnie substancją wyżerającą ale to tak na marginessie było ![]() zawsze powtarzałam - ładny chuop to sło - sło wcielone - chuop nie może być ładny i basta
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-08-17 o 01:33 |
|
|
|
|
#737 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
było Cytat:
|
||
|
|
|
#738 |
|
Zakorzenienie
|
ja wiem
ale dla wiadomości dochodzącego jakby to kiedy przeczytał - to na swiecie som całe tabuny zaiebiście kofających i wynoszących kobiety na piedestały ciachulców czekających tylko na znak enter
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-08-17 o 01:38 |
|
|
|
#739 |
|
Zakorzenienie
|
8 ludziów na grzendzie i nikt nie pisa ?
jeszcze setaki znalazłam z regulowanymi podłokietnikami http://allegro.pl/meble-vox-fotel-ob...764689360.html http://allegro.pl/ekskluzywny-fotel-...770140674.html edit: jednak pisa
|
#740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najwyraźniej ![]() świat się kończy, nic to, daleko ode mnie, dobrze, że mam za✂✂✂iaszcze wspomnienia ojjjj wróciłabym ![]() i pięterko nie muszę się pod sceną tarzać
|
|
|
#741 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ten z podnoszonymi podłokietnikami - to po co? nieładny |
|
|
|
|
#742 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:48 ---------- Poprzedni post napisano o 01:46 ---------- przegapiłam swoje 8 tyś. postów, aleeee zasuwam
|
|
|
#743 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chociaż mam jednego kumpla obecnie 20-latka, ale ten gdy miał lat 11-cie, to twierdził, że się ze mną łożeni. Cytat:
![]() I nie powinien spędzać przed lustrem więcej czasu niż kobita. A przynajmniej nie nad własnym makijażem. Wyjątek stanowią oczywiście ci z corpsepaint.
||
|
|
|
#744 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale w siwym tez są regulowane podłokietniki
|
|
#747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o - wyszła "moja" kryteria jedna - mam taki myk - bardziej skrzywienie ale mam ZAWSZE jak patrzę na nowopoznanego chuopa - to szacuje ile spędza przed lustrem czasu - chuop jest do schrupania jak mi sie takie mysli fogle nie zrodzą - nie nie lubię brudnych ale jak w pierwszej sekundzie mysle sobie " on to chyba siedzi w tej łazience xx minut - tzn że to kapioza totalna jest" w moim mniemaniu ![]() ale ja jestem niedzisiejsza i nie znoszę stylizujących sie chuopów - wiem to niewybaczalne - odstaję i wybiła druga - ostatnio 4 rano słyszę jeszcze na zegarze a o 8 jestem juz na nogach far far away from home - zatem spróbuję udac się do snu mimo wszystko miło było paputki ! all! ![]() a Rozterko - faktycznie - racja - ale to dobierz tę opcję podłokietków do któregoś z zaiebiaszczych modeli wypasionych - w rudim były chyba 3 fazy bujania Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-08-17 o 02:01 |
|
|
|
|
#748 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i "gatunek" im w głowie czy o tych młodszych godomy ![]() oesu jeszce nie pisałam, mam nową szkołę na oku ogólnie szachrajstwo ale może od września ![]() ![]() bo wiesz we moim wieku to już tylko bambety
|
|
|
#750 |
|
Zakorzenienie
|
niestety potwierdzam w większości
zwłaszcza dotyczy to osób, które są od niedawna w klimacie i zbytnio, jak ja to nazywam, przebranych w muzykę, rzadko są traktowani poważnie. fauda też mam i nie umiem się pozbyć ![]() jeśli chodzi o chuopów, to w niedzielę przypadkiem spotkali się ci moi co do castingu mieli przystąpić. ale od początku, chronologicznie postanowiłam się ograniczyć tylko do potargańca, bo coś tam zadeklarował.... a zaraz po tym T. zagraniczny napisał, że przylatuje na 11 dni... nic się z nim nie umawiałam, tylko planowałam ukrywać się w tym czasie, żeby nie mieszać sobie w emocjach... (baaaardzo madrze )przedostatniego dnia pobytu przywitał się na gg, ale zignorowałam. ![]() omijałam knajpy do których on chodzi, tylko ze 3 razy wyszłam do swojej nory. w niedzielę w norze z moto kolegami, siedzę wyluzowana, przede mną w kieliszku wódeczka, bo Skorpion miał dość i musiałam go zastąpić, moje nogi przerzucone przez jego nogę, tylko fajeczki w ręce brakowało... i w tej pięknej chwili widzę, że do stolika pędzi ucieszony T., nie wiem czy udało mi się zakryć opad szczęki głupim uśmiechem, ale nim zdążyłam coś wydusić, powiedział, że przyszedł się tylko ze mną przywitać, uściskał, pocałował w polika, powiedział, że już ucieka, na co ktoś przy stole, żeby się też z nimi przywitał, ktoś inny się wystraszył, że też będzie ściskany i całowany.... no i poszedł, ja po chwili odzyskałam mowę i palnęlam do swojego "no i już mnie nie kocha...." T to ten co się w zimie na niego bezczelnie rzuciłam przy barze, później sporo pisaliśmy, przyleciał jeszcze 2 razy bez zapowiedzi i bez umawiania wpadaliśmy na siebie w niespodziewanych miejscach o nieludzkiej porze i zawsze ten sam scenariusz, traciłam głowę na sam widok, a on był nie mniej zachwycony, jak magnes jakiś... chemia jest okrutna... siedzi teraz na gg, a ja czekam aż ochłonę, żeby trochę spróbować wyjaśnić, czemu tak brzydko go olałam.... ![]() |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:03.

) i przychodzili tacy młodzi wilcy krwiopijcy i kapele grały, bo tam muza na żywo była. I ci młodzi faktycznie troche inni byli, ale oni tak od 17-25 lat mieli, czyli po prostu młodzi i dzicy, a reszta to stara gwardia normalni ludzie, nierosumiem
nieładny