Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią cz.2 - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-16, 12:23   #1381
AgataBm180
Placuszek racuszek

Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią cz.2

Cytat:
Napisane przez Shinn Pokaż wiadomość
Nie wszystko to, co brzydko wygląda tez tak smakuje

Dziwi mnie zachowanie mojego kolegi, którego czasem zastępuję w pracy. Dlaczego wydzwania do mnie o 2 w nocy, żeby zapytać się czy mogę go zastąpić. Gdy nie odbierałam chyba 8 połączenia z kolei, zaczął mnie zasypywać sms'ami w stylu ' czy będę na pewno', a potem już zaczął rozkazywać, że mam byc bo inaczej się pogniewa. Nie wiem, co by się stało, gdyby z tym poczekał do rana, zwłaszcza, że pracuje dziś na 14 i spokojnie mógł mnie poinformować o tym rano

Ykm.. to już przegięcie.. Nie ma prawa Cię "nachodzić" telefonami ani smsami w nocy, a tym bardziej rozkazywać

---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ----------

Cytat:
Napisane przez candiess Pokaż wiadomość
Jedzenie z ananasem jest pyszne np. kotlety schabowe smażone z ananasem i serem, mniam
Oo, tego jeszcze nie jadłam, musze spróbować.
Ja lubię takie połączenia, świetnie oddziałują na zmysły smaku
AgataBm180 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-16, 12:24   #1382
Shinn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgataBm180 Pokaż wiadomość
Ykm.. to już przegięcie.. Nie ma prawa Cię "nachodzić" telefonami ani smsami w nocy, a tym bardziej rozkazywać
Hm, tak samo myślę. Bo naprawdę jestem sumienna i odpowiedzialna za swoja prace i nigdy nie zdarzyło mi się, żeby go nie zastąpić czy stwarzać problemy. Ale, teraz już przegiął. Kazałam mu się pocałować w nos i musi sobie kogoś innego szukać.

Wiki Królikowska: Ładne nogi, płaski brzuch czy fajne cycki?
Jakub Żulczyk: Przede wszystkim jędrny mózg.

Shinn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-16, 12:26   #1383
AgataBm180
Placuszek racuszek

Cytat:
Hm, tak samo myślę. Bo naprawdę jestem sumienna i odpowiedzialna za swoja prace i nigdy nie zdarzyło mi się, żeby go nie zastąpić czy stwarzać problemy. Ale, teraz już przegiął. Kazałam mu się pocałować w nos i musi sobie kogoś innego szukać.
I baaaardzo dobrze. Nie można dawać sobie włazić na głowę
Stary 2011-08-16, 14:57   #1384
Oh Peggy Brown
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LostInTranslation Pokaż wiadomość
A co to jest kiszka ziemniaczana?
Kiszka nadziana startymi ziemniakami, takimi jak do placków ziemniaczanych albo babki ziemniaczanej

cudo <3
Oh Peggy Brown jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-16, 15:54   #1385
I am Rock
lokalna gwiazda

Cytat:
Napisane przez bernadeta85 Pokaż wiadomość
U mnie w domu gołąbki zawsze były robione bez ryżu: w środku zawsze samo mięso i zawinięte w kapustę duszone w sosie pomidorowym, do tego ziemniaki lub ryż albo kasza...
To zupełnie jak u mnie, tylko dania z kapustą chętniej w towarzystwie ziemniaków widzę.
Co ciekawe, kiedyś niechcący wysluchałam rozmowy 2 pań-jedna oburzona:" na wesele kucharka zrobiła gołąbki z ryżem, to ona nie wie, że dla ludzi z samego mięsa się robi? Ryż to może sobie w domu dodawać!"
To jak z tym ryżem jest? To wypełniacz, gdy mało mięsa, ryż zamiast namoczonej bułeczki czy jeszcze coś innego?
I am Rock jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-16, 16:22   #1386
Reme
Zadomowienie

Ja jem gołąbki jedynie z sosem U mnie zawsze ryż jest w środku, więc też nie jadłabym do tego ziemniaków. Takie rzeczy jak ryż, ziemniaki, makaron, kasza to dla mnie takie "dopełniacze" i nigdy nie jem jednego i drugiego w jednej potrawie, bo jakoś wtedy za dużo tych wypełniaczy (chyba, że jest to zupa ).

---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ----------

Cytat:
Napisane przez I am Rock Pokaż wiadomość
To zupełnie jak u mnie, tylko dania z kapustą chętniej w towarzystwie ziemniaków widzę.
Co ciekawe, kiedyś niechcący wysluchałam rozmowy 2 pań-jedna oburzona:" na wesele kucharka zrobiła gołąbki z ryżem, to ona nie wie, że dla ludzi z samego mięsa się robi? Ryż to może sobie w domu dodawać!"
To jak z tym ryżem jest? To wypełniacz, gdy mało mięsa, ryż zamiast namoczonej bułeczki czy jeszcze coś innego?
Dla mnie gołąbki muszą być z ryżem, czasem kasza, bo za dużo byłoby samego mięsa w środku. Kapusty przecież wcale tak dużo tam nie ma, żeby zrównoważyć to mięso. Nie spotkałam się z taką opinią, jak tej Pani.
Stary 2011-08-16, 16:39   #1387
201604190949
Konto usunięte

Podobno jest różnica między gołąbkami a kapustą faszerowaną. Jedno ma ryż a drugie nie. Ale znowu kiedyś słyszałam, że to ta sama potrawa tylko nazwa inna, zależna od regionu.
201604190949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-16, 16:52   #1388
emelie
Wtajemniczenie

No właśnie, dużo zależy od regionu... Dziwią mnie ludzie, którzy o pierdoły zależne od regionu się biją jak o niepodległość. I kilka stron jakiegoś wątku może zajmować dyskusja, czy się wychodzi na dwór czy na pole, która wersja jest poprawniejsza itd. Ludziom czasu nie szkoda?
Stary 2011-08-16, 17:07   #1389
201604190949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez emelie Pokaż wiadomość
No właśnie, dużo zależy od regionu... Dziwią mnie ludzie, którzy o pierdoły zależne od regionu się biją jak o niepodległość. I kilka stron jakiegoś wątku może zajmować dyskusja, czy się wychodzi na dwór czy na pole, która wersja jest poprawniejsza itd. Ludziom czasu nie szkoda?
Jeśli tylko znajoma ze studiów, która przyjechała do Warszawy, mieszka tu i studiuje i jeździ Warszawską komunikacją miejską i nie płaci tu podatków nie wyśmiewa się jak ja Warszawianka powiem jej w Warszawie, że idę na dwór to mnie to cznia gdzie i kto wychodzi
201604190949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-16, 19:18   #1390
201604250941
Konto usunięte

Cytat:
Sie zastanawiam czy to nie jest moj kolega tez czasem, podobny schemat zachowan, nienawidze takich.
201604250941 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-16, 19:53   #1391
jj4u
Rozeznanie

GG do jj4u

A mnie dziwi zachowaniu ludzi, którzy nie dość, że odzywają się tylko jak czegoś chcą to potem nawet nie podziękują.
Mój TŻ miał dobrych kolegów (bracia bliźniacy) w technikum, ale po zakończeniu szkoły kontakt się urwał, bo oni teraz są wielkimi DJ i nie mają czasu się spotkać.
I w tym tyg. zadzwonili do mojego TŻ czy nie pomógł by im naprawić samochód, ale mój TŻ był w Krakowie i nie mógł, więc polecił im mechanika, który zamiast za 1000zł zrobił coś tam za 400. I cisza...;/ Kurdę jak ja dzięki komuś zaoszczędziłabym 600zł to bym mu obiad postawiła i dziękowała na kolanach.

Nowe notki:
Flormar
Eveline Colour Instant 627I 623
Wakacyjne paznokcie

jj4u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-16, 20:06   #1392
I am Rock
lokalna gwiazda

Cytat:
Napisane przez emelie Pokaż wiadomość
A Tobie nie szkoda zdrowia na wkurzanie się z byle powodu? Nikt tu swoich racji do upadłego nie forsuje przez kilka stron. A w sprawie wychodzenia-to u nas wychodzi się na dwór, a mój brat, gdy przeprowadził się w małopolskie zaczął wychodzić na pole. Napisałam to złośliwie
I am Rock jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-16, 20:48   #1393
muszynianka
Zakorzenienie

Maaatko normalnie dziwi mnie brak dyskrecji, dzisiaj chciałam kobiecie wywalić telefon za okno w pociągu... Wsiadłam 10 minut przed odjazdem ona już tam była, gadała przez telefon. Chwilę potem wsiadł jakiś facet też obok mnie i ględzi przez telefon, pogadał z 10 minut o tym jak ktoś się nawaliłi przestał. (to zapewne bardzo istotne)
natomiast ta kobieta... matko boska jakie ona głupoty chrzaniła za przeproszeniem... "och wiesz no i teraz u kryśki myślę że jest tak że znalazł się ktoś z lepszym autem, wyższą pozycją społeczną, może nawet ktoś z jej ulubionego kręgu - wiadomo PROFESOROWIE to jest to co lubi"
naprawdę, mogła się powstrzymać. to nie jest sprawa życia i śmierci by umilać ludziom podróż takimi pierdołami, naprawdę mogła się powstrzymać tym bardziej że był tłok i naprawdę mogła spotkać kogoś znajomego totalny brak dyskrecji, totalny...

edit: gadała ponad pół godziny potem wysiadła, może gadała dalej pół godziny jej sratatata, naprawdę łeb mi pękał bo siedziała obok mnie. mogłabym napisać historię jej życia i życia jej znajomych

---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ----------

Cytat:
gołąbki z samym mięsem to wersja "na bogato" wersja najbardziej hmm "tania" którą mam od mojej nieżyjącej babci która w młodości żyła w biedzie była nawet bez mięsa gołąbki są bez mięsa, mięso z ryżem, samo mięso zależy jak kto lubi.
muszynianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-16, 20:51   #1394
Noa_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez muszynianka Pokaż wiadomość
Maaatko normalnie dziwi mnie brak dyskrecji, dzisiaj chciałam kobiecie wywalić telefon za okno w pociągu... Wsiadłam 10 minut przed odjazdem ona już tam była, gadała przez telefon. Chwilę potem wsiadł jakiś facet też obok mnie i ględzi przez telefon, pogadał z 10 minut o tym jak ktoś się nawaliłi przestał. (to zapewne bardzo istotne)
natomiast ta kobieta... matko boska jakie ona głupoty chrzaniła za przeproszeniem... "och wiesz no i teraz u kryśki myślę że jest tak że znalazł się ktoś z lepszym autem, wyższą pozycją społeczną, może nawet ktoś z jej ulubionego kręgu - wiadomo PROFESOROWIE to jest to co lubi"
naprawdę, mogła się powstrzymać. to nie jest sprawa życia i śmierci by umilać ludziom podróż takimi pierdołami, naprawdę mogła się powstrzymać tym bardziej że był tłok i naprawdę mogła spotkać kogoś znajomego totalny brak dyskrecji, totalny...

edit: gadała ponad pół godziny potem wysiadła, może gadała dalej pół godziny jej sratatata, naprawdę łeb mi pękał bo siedziała obok mnie. mogłabym napisać historię jej życia i życia jej znajomych
też tego nie lubię.Hehe -"wiadomo ,profesorowie "
Noa_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-16, 20:57   #1395
muszynianka
Zakorzenienie

Ale weź, gdyby to była sprawa życia i śmierci ale ona przez pół godziny truła truła truła ględziła o debilizmach...
Naprawdę, można dzwonić w komunikacji miejskiej kiedyś może było to źle postrzegane, ale jak trzeba to trzeba, tylko że bez przesady ta dziewczyna sobie jakiś czat urządziła...
Wiem kogo zaprosi i nie zaprosi na ślub i wesele, wiem gdzie jedzie w podróż poślubną, no ba, nawet wiem jaki aparat kupiła
Stary 2011-08-16, 21:03   #1396
Noa_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez muszynianka Pokaż wiadomość
Ale weź, gdyby to była sprawa życia i śmierci ale ona przez pół godziny truła truła truła ględziła o debilizmach...
Naprawdę, można dzwonić w komunikacji miejskiej kiedyś może było to źle postrzegane, ale jak trzeba to trzeba, tylko że bez przesady ta dziewczyna sobie jakiś czat urządziła...
Wiem kogo zaprosi i nie zaprosi na ślub i wesele, wiem gdzie jedzie w podróż poślubną, no ba, nawet wiem jaki aparat kupiła
ale żeby ona jedna taka była, już wielu takich "ekshibicjonistów" autobusowych spotkałam. Nie rozumiem takiego przymuszania innych do słuchania o czyimś życiu . Mam ochotę wtedy zakłócić zasięg
Stary 2011-08-16, 21:05   #1397
emelie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez I am Rock Pokaż wiadomość
A Tobie nie szkoda zdrowia na wkurzanie się z byle powodu? Nikt tu swoich racji do upadłego nie forsuje przez kilka stron. A w sprawie wychodzenia-to u nas wychodzi się na dwór, a mój brat, gdy przeprowadził się w małopolskie zaczął wychodzić na pole. Napisałam to złośliwie
A Tobie nie szkoda zdrowia na złośliwości? Mnie to po prostu dziwi, że ludzie tracą na to nerwy. Nie wkurza, tylko dziwi. Wkurza mnie szereg innych rzeczy, ale też staram się za bardzo nie podniecać wszystkim
Stary 2011-08-16, 22:50   #1398
Candy_lips
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Rany Nie każdy musi lubić dzieci Jak ktoś nie lubi dzieci to lepiej, że ich nie ma

Ale nie lubię też przesady w drugą stronę, jak np. kobiety, które nie lubią dzieci psują rozmowę na forum, które jest przeznaczone dla mam I wmawiają tym mamom, że dzieci są ohydne
Zgadzam się. Doskonale rozumiem , że można nie lubić dzieci, sama uwielbiam, ale każdy jest inny i nie mam nic do ludzi, którzy nie chcą mieć dzieci , nie przepadają za nimi, coś innego jest dla nich ważniejsze.

A forum, gdzie wypowiadają się mamy moim zdaniem jest dla mam i ten, kto wcina się i zaczyna obrażać, to też debil. Nie interesuje go dyskusja ? To niech nie wchodzi.
Candy_lips jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 00:25   #1399
yousuck
Rozeznanie

Przechodzę etap fascynacją Allegro

Rozumiem, że to najpopularniejszy portal i każdy próbuje coś opchnąć, ale nie rozumiem dlaczego niektórzy tak utrudniają korzystanie z niego - typu: zdjęcie fantastycznie wyglądającej rzeczy na miniaturce, a prawdziwe zdjęcia dopiero na stronie przedmiotu - nierzadko zupełnie innej

No i tagi "doda uroku" - nie wiem, czy ktoś wyszukuje wg tego hasła, ale spróbowałam i znalazłam - uwaga - ponad 1000 przedmiotów
Stary 2011-08-17, 07:55   #1400
lalalabamba
Wtajemniczenie

A ja nie rozumiem takiego poglądu - nie słucham zagranicznej muzyki, bo jej nie rozumiem...

Moim zdaniem muzykę się czuje, rytm, brzmienie, głos wokalisty, to jak oddaje emocje. Uważam, że aby to rozumieć nie trzeba znać obcego języka.
Jasne, że słowa w piosenkach też jakieś tam znaczenie mają, fajnie jest je znać, ale to nie wszystko.
Co najlepsze spotkałam się już z taką sytuacją, że osoba nie słuchająca zagranicznej muzyki ze względu na tekst, nie rozumie o co chodzi w polskich piosenkach
lalalabamba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 09:36   #1401
YipYip
Rozeznanie

Moim zdaniem rozumienie jest jednak ważne. Na przykład ja nie słucham francuskiej piosenki, może dlatego, że nikt nie polecił mi nic dobrego, a może dlatego, że nigdy się nie uczyłam tego języka i brzmi dla mnie obco. Lubię rozumieć co ktoś "do mnie" śpiewa.

Znasz jakąś fajną melodyjną francuską piosenkę? Jedyne co ja znam to: http://www.youtube.com/watch?v=o4XY5y1q_Fo.

Masz też rację w tym, że muzykę powinno się przede wszystkim czuć, no i ja tutaj znowu na swoim przykładzie powiem, że nie uczyłam się hiszpańskiego a ostatnio rozkminiałam hity Aventury - w jednym oknie YouTube, a w drugim oknie tekstowo.pl

Edytowane przez YipYip
Czas edycji: 2011-08-17 o 09:42
YipYip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 11:32   #1402
abiblabla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez YipYip Pokaż wiadomość

Znasz jakąś fajną melodyjną francuską piosenkę? Jedyne co ja znam to: http://www.youtube.com/watch?v=o4XY5y1q_Fo.
ale świetne dzięki wielkie za ten link! kiedyś sie ucyzłam francuskiego, ale nic już nie pamiętam
Stary 2011-08-17, 11:42   #1403
dzustam
Zakorzenienie

Dziwią mnie rowerzyści jeżdżący bez świateł, łamiący przepisy, przejeżdżający przez przejścia dla pieszych, ryzykujący własnym życiem, w ciemnych ubraniach, z głupią świadomością, że przecież oni widzą samochody, to kierowcy i przechodnie też ich widzą.

dzustam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 11:49   #1404
Noa_
Zadomowienie

mnie dziwią rowerzyści szybko śmigający po zatłoczonych chodnikach między ludźmi. Usuwaj się takiemu, bo jak nie to Cię rozjedzie. I jeszcze ta oburzona mina, że tak ciężko się jedzie wśród tłumu ...
Stary 2011-08-17, 12:20   #1405
muszynianka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez abiblabla Pokaż wiadomość
ale świetne dzięki wielkie za ten link! kiedyś sie ucyzłam francuskiego, ale nic już nie pamiętam
http://www.youtube.com/watch?v=Y99UqvgCmE8

i wszystkie inne jej
Stary 2011-08-17, 12:24   #1406
AgataBm180
Placuszek racuszek

Cytat:
Napisane przez YipYip Pokaż wiadomość
Moim zdaniem rozumienie jest jednak ważne. Na przykład ja nie słucham francuskiej piosenki, może dlatego, że nikt nie polecił mi nic dobrego, a może dlatego, że nigdy się nie uczyłam tego języka i brzmi dla mnie obco. Lubię rozumieć co ktoś "do mnie" śpiewa.

Masz też rację w tym, że muzykę powinno się przede wszystkim czuć, no i ja tutaj znowu na swoim przykładzie powiem, że nie uczyłam się hiszpańskiego a ostatnio rozkminiałam hity Aventury - w jednym oknie YouTube, a w drugim oknie tekstowo.pl

dla mnie również. Poza tym teraz są tłumaczenia piosenek i wiesz co wokalista śpiewa.. Ja szczerze powiedziawszy.. lubię może 3-4 piosenki polskie.. reszta zagraniczne. Oczywiście wszystkie sobie tłumaczę
Stary 2011-08-17, 12:28   #1407
muszynianka
Zakorzenienie

Dla mnie też jest bardzo ważne.
piosenka fajna, skoczna, ale potem ktoś mi przetłumaczył
Cytat:

Tu es tout petit
Mon Meilleur ami
Je t'emmène avec moi
Partout où je suis
Je te parle comme à un homme doux et sensible
La seule chose qui m'agace c'est de changer les piles
J'aime bcp la vie
Pas du tout l'ennui
J'apprécie la galanterie, que tu m'offres au lit
Le plaisir infini partout où je suis
La seule chose qui m'agace c'est de changer les piles

Mes déceptions amoureuses
Ne me rendent pas malheureuse
Je sais que je peux compter sur toi
Mais tu me rends peureuse
Amour solitaire Je sens que je n'ai plus le flair
Pour savoir d'avance que le prochain garçon saura y faire

A chaque fois que mon cerveau me demande
Je glisse la main dans mon sac automatique aux commandes
Je cherche un coin tranquille
et en passant je demande
Un nouveau jeu de piles pour ma télécommande

Mes copines t'apprécient
Mes copains . Aussi
Tu es le bienvenue
Dans chaque surprise party
Yelle - Mon Meilleur Ami
Stary 2011-08-17, 12:50   #1408
201606280916
Konto usunięte

Oj tak! Sama jestem rowerzystką, ale coś takiego niesamowicie mnie denerwuje. Często chodzę zamyślona i nie muszę koniecznie zauważyć w porę pędzącego rowerzysty jadącego wprost na mnie, w końcu jestem na chodniku.
Najbardziej mnie denerwuje jednak kiedy rowerzyści jadą wiaduktem po chodniku. U mnie w mieście chodnik dla pieszych na wiadukcie jest bardzo wąski, a tu jeszcze rowerzysta mi się wpycha i ani myśli zsiąść z roweru. Czekam tylko kiedy ktoś się nie zmieści i wypadnie za barierkę.
201606280916 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 13:56   #1409
Iskra14
Zakorzenienie

Mnie denerwują zarówno bezmyślni rowerzyści jak i piesi idący ścieżkami rowerowymi. Szczyt to w Krk Rondo Mogilskie :/
Iskra14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 14:02   #1410
201604250941
Konto usunięte

Musze to wyrzucic z siebie bo juz nie moge. Ostatnio wpadlam w kilku miejscach na pare artykulow, opinii, w ktorych ludzie mowili, ze nie rozumieja, czemu grubi ludzie nie schudna. Po co byc grubym, skoro nie trzeba? W komentarzach co drugie slowo 'tarczyca' i 'geny'.

Przeciez nie kazdy gruby ma chora tarczyce, prawda jest taka, ze po prostu sie obzeraja i jeszcze tucza swoje dzieci. Tych grubych z innych przyczyn (hormony, metabolizm) jest jakies maly % w tej chwili, reszta to McDonalds. Ciagle widze dzieciaki, ktorym mamuska lub babka wciskaja gofera z dzemorem, geba cala w bitej smietanie. Do Mc's kolejka najdluzsza, w pizzy hut na miejsce czeka sie czasem pol godziny. To takie usprawiedliwianie sie.

Tez mialam moment, ze tak myslalam, nie moglam schudnac, moglam nie jesc nic a waga nie spadala. Az w koncu poszlam do dietetyczki, dostalam diete, chwila moment i 17 kg mniej. Da sie, tylko trzeba ruszyc tylek i to zrobic, nie wmawiac sobie tarczycy, ktorej nie ma. A w poczekalni tez stado grubasow i rozmowa o tym jak to juz schudli troche ale potem hehe wrocili do slodyczy, bo oni nie moga. A ten to pracuje i nie ma czasu, musi jesc fast foody, a ona sie zle czuje jak nie zje czekoladki. I czemu oni schudac nie moga? Najlepiej niech pani doktór da jakies tabletki co same tluszcz spala, bo dieta to nie dla nich.

Domyslam sie, kto w zyciu przez odchudzanie nie przeszedl to tego nie rozumie. Ale niech nie chrzani, ze schudnac sie nie da, ze czlowiek sobie wagi nie wybiera. I ze kazdy ma tarczyce, geny itd. bo to nie jest prawda. Jednak ci co schudli tez nie rozumieja grubych.

Np. to

http://www.pudelek.pl/artykul/34386/...ciez_schudnac/

Nie chce z tego posta robic jakiegos najazdu na otylych, nie to bylo celem, moze komus sie to podoba, moze komus to nie przeszkadza, po prostu nie znosze takiego gadania, ze sie nie da. Zbyt wiele osob w to uwierzylo i porzucilo nadzieje, po co, i tak sie nie uda. Natchnela mnie tu kolezanka, ktora schudla 8 kg a potem przytyla 12 w dwa tygodnie, bo co to za roznica czy wazy 98 czy 110 i tak nie wroci do 60. (tu sprawa jest jasna, slodycze, tarczyca zdrowa, hormony w normie)
201604250941 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości