|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4651 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 22
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;28801166]
![]() to ja też chcę za tyle zamówić.[/QUOTE] ja też! ja też! ![]() ![]()
#4652 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale ona napisała, że ma upust 40%, ale chyba daje mniejszy? Edytowane przez taka jedna Czas edycji: 2011-08-17 o 09:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4653 | |
szeryfcio
|
Cytat:
![]() Ale niektóre klientki są rozpuszczone jak widać.... no ale wiadomo przez kogo... same sobie konsultantki narobiły.
![]() |
#4654 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4655 |
Zakorzenienie
|
Co teraz będzie w prezencie za sprzedaż na tysiąc złotych w k11??
![]()
#4656 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() najgorzej jak się nauczy klientki raz się da opust to później będą chciały cały czas ![]() ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Szczegóły oferty Nowość przy zamówieniu z poprzedniego katalogu (11) za 1 000zł Tylko teraz za 6,50 zł netto (oszczędzasz 48,50 zł) Cena regularna - 55,00 zł Cena w katalogu 15/2011 - 29,90 zł Woda toaletowa 015, 50 ml Warunki oferty: Możesz skorzystać z tej oferty, jeśli wartość Twoich zamówień w poprzednim katalogu przekroczyła 1000 zł Edytowane przez loveve Czas edycji: 2011-08-17 o 09:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4657 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A tak to też jakiś prezencik, ale tylko do większych zamówień. Do każdego zamówienie (niezależnie od kwoty) wrzucam katalog i próbki. Opustów nie opłaca mi się dawać, bo sporo zamawiam dla siebie (i Mamuśki), więc i tak zawsze muszę coś dorzucić z własnej kieszeni, bo to co "zarobię" mi nie starcza. Bingo ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- Mononokea, gdzie pracujesz? Chyba zmienię studia i przerzucę się na Twój zawód, żeby osiągać takie sumy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4658 |
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny!! Mam problem zamawiałam właśnie następne zamówienie. Zamawiałam dwa lakiery do paznokci Sunshine i Dynamo, Zegarek w marynarskim stylu, biżuterię Reese i zestaw Avon care. W mailu potwierdzającym zamówienie wszystkie te produkty były. Zobaczyłam fv i nie ma na niej lakieru Sunshine co mam zrobić jeśli była przy nim zielona kropka??
|
![]() ![]() |
![]() |
#4659 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nawet masz dowód, że zamawiałaś (mail) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4660 |
Rozeznanie
|
toż rozpoczęłam gorącą dyskusję o zniżkach
![]() Ja nie zamierzam dawać zniżek. Klientek mi ubyło, w sobotę jadę na wakacje to moze tam złapię rodzinkę TŻ-ta za uszy. Chciałabym mieć to 200 żeby móc kolczyki zamówić. A chciałam dla siebie bez dopłacania z kieszenie 2 tusze SE i 2 mleczka do demakijażu. Będę musiała pomyśleć jak to zrobić;d
#4661 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4662 |
Zakorzenienie
|
Juz myslałam, że wczoraj ostatnie zamówionko poszło z 13, a tu znowu klientka sie obudziła na 113 zł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4663 |
Zakorzenienie
|
naprawdę musisz zadzwonić... bo tam były błędy w tym systemie odnosnie zestawów marynarskich i w innych też ... nie dołączą ci tego teraz i tak skoro masz fakturę, ale może w k12 doślą
|
![]() ![]() |
![]() |
#4664 |
Zakorzenienie
|
wysłałam ostatnie małe zamówienie z kat.11- żółta kropka przy zestawie Anew Aqua Youth
|
![]() ![]() |
![]() |
#4665 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Co jakiś czas dorzucam każdemu sporą ilość próbek, nawet jeśli ktoś zamówi szampon za 9.90 ![]() Edytowane przez wrrxd Czas edycji: 2011-08-17 o 09:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4666 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Na perfumach to ja chyba zacznę zupy gotować. Trzy buteleczki otwarte, LRD czeka, a jeszcze przyjdą mi w K12 Slip into... i Outspoken ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4667 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mi Teściowa zamówiła wczoraj na 85zł ![]() ![]() ![]() ![]() W ogóle B. stwierdził, że ostatnio była zadowolona, że dostała katalog. Podejrzewam, że jak wcześniej zamawiała u jakiejś ciotki to tylko jej śmignął przed oczami i tyle... I bierze drugą żelową kredkę - musiała jej podpasować Khaki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4668 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4669 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4670 |
Rozeznanie
|
A ja dziś w kiepskim humorze. Klientki poskładały zamówienia, a ja nie mogę go złożyć, bo mi jedna zalega na 300 zł
![]() Napisze dziś, ze jak nie może przyjechac to niech mi przelew zrobi....wściekła jestem strasznie ![]() Ja tez nigdy nie dawałam opustów na kosmetyki. Spotkałam się z tym, że dziewczyny mówiły, że zamawiają od innych konsultantek, ponieważ tamte dają im demo i netto ![]() Niedawno dziewczyna powiedziała mi, że dostaje na wody toaletowe itp opust 40% ![]() ![]()
#4671 |
Raczkowanie
|
Mi nie chodzi o zestaw marynarski tylko sam zegarek z wyprzedaży ale chyba jednak będę musiała iść do Coku
|
![]() ![]() |
![]() |
#4672 |
Zadomowienie
|
Do mnie jedna koleżanka też, że inna daje jej upust i żebym ja jej dała to zamówi u mnie. To ja jej powiedziałam, że jak tak to niech zamawia dalej u koleżanki, bo mnie sie to nie opłaca. I co za różnica czy zamówi u mnie z upustem czy nie zamówi wcale. Żadna.
Nauczy taka jedna klientki, ze upusty są i dają a później my nie mamy komu dawać katalogów, bo każdy chciałby zniżkę. Ja wole zrobić zamówienie na 200 zł i nie szczypać się czy dać zniżkę czy nie. Po prostu zostały mi takie osoby co zniżek nie żądają. I dobrze. A co do próbek. Jak mam za co zamówić zamówię i dam. Koleżankę tak skusiłam na zapach. Ale też inna chciała zobaczyć szminki i podkłady i pyta czy można kupic. To ja mówię można. Zamówiłam więcej niż chciała, ale za część zapłaciła... No przecież nie mogę dawać za darmo tego co sama sobie wymyśli, że chce zobaczyć. I na marginesie... jestem rozczarowana kolorami szminki 24K ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4673 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Szkoda,że nie jesteś w Berlinie, bo obecnie mój syn tam przebywa (na dluże)j i regularnie lata do Polski to mógłby Ci te rzeczy poprzywozić.
![]() |
#4674 | ||
szeryfcio
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4675 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
moje klientki też nie chcą tych grosiaków reszty więc na podsumowaniu zamówienia, ktore dostają do ręki, od razu skreślam to co po przecinku |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4676 |
Raczkowanie
|
Ja czasem daje niższe ceny, dotyczy to głównie perfum. Zauważyłam, że wtedy chętniej klientki je kupują. Normalnie nie skusiłyby się. Zaletą jest, że wtedy opust dla siebie mam wyższy, bo udaje mi się dobić do magicznego progu 500zł.
![]() ![]() ![]() Dziewczyny pytałam wcześniej i ponawiam pytanie. Czy któraś z Was widziała może torebkę seidi??z K12?? Albo może planujecie ją kupić dla siebie?? Mocno się nad nią zastanawiam...kolor mnie kusi. Raczej nie kupuje torebek z avonu(bo w ogóle bbbbbrzadko kupuje nowe torebki) i nie wiem jak jest z ich wykonaniem??? Z góry dziekuję za wszelkie info ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4677 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4678 |
Rozeznanie
|
Lalki ja nie wiem czy ze mną cos nie tak czy jak...??
K11 uważałam za dość przeciętny, K12 za dużo lepszy. W K11 miałam dużo zamówień (na ponad 800 zł), a teraz w 12 taka nędza.....na motywacyjny się łapię, ale i tak jakoś kiepsko ... I teraz az się boję, bo K13 i K14 wydają mi się rewelacyjnymi katalogami....ale moje klientki zwykle działają odwrotnie....
#4679 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4680 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:02.