Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - odsłona IV - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-17, 09:35   #4711
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - odsłona IV

Cytat:
Napisane przez Nita6 Pokaż wiadomość
Inutil - hola hola , ty się tak nie rozpędzaj na te szaleństwa lumpeksowe , wiesz że masz się oszczędzać , żeby potem brzunio nie twardniał i nie bolał
także wrzucamy na luz , jeden lumpek i do domku.
spokojnie, na razie sobie leżę i lumpek będzie jeden - wariować nie będę, bo po wizycie w piekarni musiałam się położyć, żeby przeszło

ale mam energii tyle dzisiaj, że chętnie bym coś porobiła

Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość
Dziewczynki co ja mam zrobić żeby Tż nie szedł na tą imprezę w sobote??
kurde, a tłumaczyłaś mu? mówiłaś dlaczego nie chcesz żeby szedł? Bo nie wiem czy jakieś drastyczne metody by zadziałały (takie jak histeria ). Może zaproponuj wspólnie spędzony czas? Jakieś wyjście zamiast na imprezę do kina, na lody???
Stary 2011-08-17, 09:37   #4712
fiolusiek
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - odsłona IV

Cytat:
Dziewczynki co ja mam zrobić żeby Tż nie szedł na tą imprezę w sobote??
A czemu nie chcesz zeby szedl W sumie moj TŻ nigdzie nie chce chodzic sam, zawsze musze razem z nim bo inaczej nie pojdzie

Lekarz kazal mi brac kwas foliowy przy staraniach jak juz planujemy, ale ja zauwazylam ze mam po nim mdlosci, macie jakies sposoby na to
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 09:45   #4713
Flowerbombka
Zadomowienie

Agatku ciężka sytuacja..jak nawet zostanie bo się postawisz, to pewnie będzie miał kiepski humor...
Jak dobrze że ja mam domatora...co prawda moja mama uważa ze jak stare dziadki siedzimy w domu, ale my tak lubimy Oczywiście raz na jakiś czas gdzieś wyskoczymy do znajomych ale imprezy czy coś to nie dla nas.

Fiolusiek ja jak zaczęłam brać kwas foliowy to bałam się właśnie mdłości ale mnie ominęły. A może bierz inny preparat. Ja wcześniej Brałam Folic a teraz PregnaMed. Kwas foliowy jest bardzo ważny.

Dziewczyny może Wy będziecie wiedzieć..bo chciałabym brać udział w tym programie Zdowie Mama i Ja w Warszawie, ale meldunek stały mam podwarszawski. Czy jednocześnie mając juz stały meldunek mogę się tymczasowo zameldować u kogoś w Wawie?
W tamtym roku było fajniej bo w programie mogły brać udział osoby pracujące lub uczące się w Wawie a teraz tylko zameldowane.
Flowerbombka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 09:45   #4714
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Pestka przechodzi samą siebie

Flower
ja nawet nie wiem co to za program więc nie pomogę

chyba mi dzisiaj odbija, co chwilę chodzę do sypialni i wyjmuję z worków ciuszki i oglądam sobie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P8170014.jpg (34,8 KB, 14 załadowań)

Edytowane przez inutil
Czas edycji: 2011-08-17 o 09:47
inutil jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 09:46   #4715
natalia_23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
A czemu nie chcesz zeby szedl W sumie moj TŻ nigdzie nie chce chodzic sam, zawsze musze razem z nim bo inaczej nie pojdzie

Lekarz kazal mi brac kwas foliowy przy staraniach jak juz planujemy, ale ja zauwazylam ze mam po nim mdlosci, macie jakies sposoby na to
a jaki bierzesz folik, kwas foliowy, czy jeszcze inna nazwa ?

Cytat:
Napisane przez Nita6 Pokaż wiadomość

Natalia -moja sis idzie jutro na wizyte do eskulapu , to ta wizyta miesiąc przed porodem . zobaczę co i jak ,
Ja jakoś nastawiłam się na wojewódzki, idziemy tam już do szkoły rodzenia i mam nadzieje, ze jakoś bedzie.
Proszę Cię Nita zebyś Ty i siostra zwróciłyście uwagę przy porodzie w którym momencie biją wam znieczulenie, bo w eskulap dają kiedy chcą a potem dzieci się rodzą takie że od razu na rehabilitację z nimi trzeba chodzic.

Mikołaj 19.11.2011
natalia_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 09:49   #4716
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lucy1111 Pokaż wiadomość
Agatka, nie wiem co Ci poradzić
A co jest w sobotę, że nie chcesz go puścić? bo chyba nie jestem w temacie
Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
kurde, a tłumaczyłaś mu? mówiłaś dlaczego nie chcesz żeby szedł? Bo nie wiem czy jakieś drastyczne metody by zadziałały (takie jak histeria ). Może zaproponuj wspólnie spędzony czas? Jakieś wyjście zamiast na imprezę do kina, na lody???
Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
Mam już dość ciągle mu mówię że nie chcę żeby szedł bo chcę z nim spędzić ten czas cały tydzień nie ma go w domu widzimy się z rana godzinę później śpi wstaje je obiad idzie do pracy wraca o 21 zje kolacje idziemy spać i tyle się widzimy a nie chcę żeby szedł bo w zeszłym miesiącu dopiero był na jednej takiej imprezie to jest impreza z pracy i teraz kolejna no ileż można rozumiem taką impreze raz na jakiś czas ale raz w miesiącu?? bez przesady!! Poszedł ostatnio i co?? przyszedł i pół domu aż mnie samą na ten widok brało nie chcę tak potem cała niedziele przeleży znów w łóżku i na nic nie będzie miał siły!!

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 09:49   #4717
natalia_23
Zakorzenienie

Cytat:
Pestka przechodzi samą siebie

Flower
ja nawet nie wiem co to za program więc nie pomogę

chyba mi dzisiaj odbija, co chwilę chodzę do sypialni i wyjmuję z worków ciuszki i oglądam sobie
matko, jaka słodka

Mnie dziś też energia roznosi, już pomyłam okna, zbieram sie zaraz za kolejne sprzątanie

Mikołaj 19.11.2011
Stary 2011-08-17, 09:53   #4718
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

agatkaa1 to ja nie wiem... może histeria, płacz i foch z przytupem? innej opcji nie widzę, jeśli proszenie nie pomaga

Cytat:
Napisane przez natalia_23 Pokaż wiadomość
matko, jaka słodka
i jeszcze chrapie do tego

ooł, jeszcze 5 postów i będę miała 3 000 dostanę za to jakąś nagrodę?
Stary 2011-08-17, 09:55   #4719
akeneki
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Flowerbombka Pokaż wiadomość
Dziewczyny może Wy będziecie wiedzieć..bo chciałabym brać udział w tym programie Zdowie Mama i Ja w Warszawie, ale meldunek stały mam podwarszawski. Czy jednocześnie mając juz stały meldunek mogę się tymczasowo zameldować u kogoś w Wawie?
W tamtym roku było fajniej bo w programie mogły brać udział osoby pracujące lub uczące się w Wawie a teraz tylko zameldowane.
na ten temat napewno sheh coś wie więc jej sie zapytaj ale myśle ze możesz gdzieś się czasowo zameldować mimo meldunku stałego

Agatka spróbuj z nim jeszcze porozmawiać może da się przekonać

cholera dziewczyny nie mam dziś jakich kolwiek obiawów ciążowych po za bólem pleców i jak mam być spokojna i sie nie denerwować

---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ----------

Agatko posłuchaj Inutil i histeryzuj
Stary 2011-08-17, 10:01   #4720
agatkaa1
Zakorzenienie

akeneki przestań!! dziewczyny też tu objawów nie miały czasami a jest dobrze!!

Jak zacznę płakać i histeryzować to może być odwrotny skutek ale walnę focha chociaż ja i tak nie umiem się gniewać na niego i zaraz wyciągam rękę i się przytulam do niego nie to co on bo on może wytrzymać tak dłuuuuuuuugo!!

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2011-08-17, 10:04   #4721
natalia_23
Zakorzenienie

Cytat:
agatkaa1 to ja nie wiem... może histeria, płacz i foch z przytupem? innej opcji nie widzę, jeśli proszenie nie pomaga

i jeszcze chrapie do tego

ja 5 postów wcześniej miałam 1000 i żadnej nagrody nie dostałam

Mikołaj 19.11.2011

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-17, 10:05   #4722
Kasiorek211
Zadomowienie

Cytat:
Mam już dość ciągle mu mówię że nie chcę żeby szedł bo chcę z nim spędzić ten czas cały tydzień nie ma go w domu widzimy się z rana godzinę później śpi wstaje je obiad idzie do pracy wraca o 21 zje kolacje idziemy spać i tyle się widzimy a nie chcę żeby szedł bo w zeszłym miesiącu dopiero był na jednej takiej imprezie to jest impreza z pracy i teraz kolejna no ileż można rozumiem taką impreze raz na jakiś czas ale raz w miesiącu?? bez przesady!! Poszedł ostatnio i co?? przyszedł i pół domu aż mnie samą na ten widok brało nie chcę tak potem cała niedziele przeleży znów w łóżku i na nic nie będzie miał siły!!
Cześć kobietki.

Agatko - mój TZ raz mi taki numer zrobił, że nie "zdążył" do kibelka bo wcześniej przesadził z alko. Poradziłam sobie w sposób następujący: jak już się "przydażyło" - spakowałam torebkę, psa pod pachę i wyszłam z domu. Nocowałam poza domem. Jak się rano obudził, zobaczył, że mnie nie ma, wiadomo było mu nie za dobrze, musiał wysprzątać wszystko co nabrudził i później jeszcze ubłagać mnie, żebym wróciła do domu. A wszystko to na mega kacu - i jaki skutek?
Teraz przed jakąkolwiek imprezą sam już wie, że nie może przegiąć bo tą jedną szansę już wykorzystał.

Z resztą wie, że w taki właśnie sposób (spakowanie torebki i do widzenia) odeszłam już raz od faceta więc puki co mój sposób działa.
Kasiorek211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 10:07   #4723
natalia_23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez akeneki Pokaż wiadomość
\
cholera dziewczyny nie mam dziś jakich kolwiek obiawów ciążowych po za bólem pleców i jak mam być spokojna i sie nie denerwować

---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ----------

Agatko posłuchaj Inutil i histeryzuj
Kochana wiem, że to ciężki czas, ale spróbuj myśleć pozytywnie, a objawów nie trzeba mieć, żeby być w ciąży !! Prosimy o spokój. Pewnie w czwartek zobaczysz bijące serduszko

Mikołaj 19.11.2011
Stary 2011-08-17, 10:10   #4724
shehzadi
Zadomowienie

Lucy jesteś słodka z tym wkurzaniem się na Tża . To normalne, że jesteś głodna, nie ma co się przejmować i denerwować, tylko trzeba jeść.
Flower oczywiście możesz się zameldować czasowo w Warszawie nie rezygnując z meldunku stałego gdzie indziej. Doczytałam, że program obowiązuje osoby zameldowane na stałe i czasowo.
akeneki powinnam sprawić Ci lanie za to nakręcanie się, ale to hormony szaleją, więc chyba im przyłożę.
Inutil Pestka jest słodka. A Ty nie szlajaj się po mieście, tylko leż grzecznie.
Agatka zaproponuj Tż-wi lepszą opcję. Może gdzieś wyjedźcie. Albo zorganizujcie sobie romantyczny wieczór?

Już się obrobiłam z zakupami, teraz coś zjeść i do roboty. Nie pisać mi tu za dużo, bo jestem do jutra zajęta!

Aha, jeszcze chciałam Was zapytać - ten Acard to bez recepty? Ile się tego bierze?

Edytowane przez shehzadi
Czas edycji: 2011-08-17 o 10:12
shehzadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 10:12   #4725
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
hehe medal z ziemniaka i piątkę w serduszku
Cytat:
cholera dziewczyny nie mam dziś jakich kolwiek obiawów ciążowych po za bólem pleców i jak mam być spokojna i sie nie denerwować :murj
Masz. I już.

Cytat:
Napisane przez Kasiorek211 Pokaż wiadomość
Z resztą wie, że w taki właśnie sposób (spakowanie torebki i do widzenia) odeszłam już raz od faceta więc puki co mój sposób działa.

napluj na szybkę i przyślij mi surowicę, zrobię sobie szczepionkę
pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-17, 10:13   #4726
akeneki
Rozeznanie

wiem wiem pamiętam wszystko to ale cóż nic na to nie poradze i jeszcze mama mnie wkurzyła bo powiedziałam jej o ciaży i ona mi powiedziała ze przesadzam z lekarzmi, moja siostra nie chodziła prawie do lekarzy przez ciaże i zdrowe dziecko urodziła a ja cały czas coś wymyślam na to ja jej powiedzialam ze ona nie poroniła i się rozbeczałam... wrrrr
kurcze ale Wam głowe zawracam glupotami przepraszam bardzo
Stary 2011-08-17, 10:20   #4727
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
ja 5 postów wcześniej miałam 1000 i żadnej nagrody nie dostałam
Dostałaś awans z ROZEZNANIA na WTAJEMNICZENIE

Cytat:
Napisane przez Kasiorek211 Pokaż wiadomość
Cześć kobietki.

Agatko - mój TZ raz mi taki numer zrobił, że nie "zdążył" do kibelka bo wcześniej przesadził z alko. Poradziłam sobie w sposób następujący: jak już się "przydażyło" - spakowałam torebkę, psa pod pachę i wyszłam z domu. Nocowałam poza domem. Jak się rano obudził, zobaczył, że mnie nie ma, wiadomo było mu nie za dobrze, musiał wysprzątać wszystko co nabrudził i później jeszcze ubłagać mnie, żebym wróciła do domu. A wszystko to na mega kacu - i jaki skutek?
Teraz przed jakąkolwiek imprezą sam już wie, że nie może przegiąć bo tą jedną szansę już wykorzystał.

Tyle że ja nie mam gdzie iść spać bo mieszkamy z rodzicami

Cytat:
wiem wiem pamiętam wszystko to ale cóż nic na to nie poradze i jeszcze mama mnie wkurzyła bo powiedziałam jej o ciaży i ona mi powiedziała ze przesadzam z lekarzmi, moja siostra nie chodziła prawie do lekarzy przez ciaże i zdrowe dziecko urodziła a ja cały czas coś wymyślam na to ja jej powiedzialam ze ona nie poroniła i się rozbeczałam... wrrrr
Kochana po to tu jesteśmy żeby Nam głowę zawracać!! Pisz, żal się i śmiej razem z nami dziel sie smutkiem i radościami!!

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2011-08-17, 10:21   #4728
akeneki
Rozeznanie

Cytat:
Kochana wiem, że to ciężki czas, ale spróbuj myśleć pozytywnie, a objawów nie trzeba mieć, żeby być w ciąży !! Prosimy o spokój. Pewnie w czwartek zobaczysz bijące serduszko
ale to dopiero w następny czwartek a do tego czasu to ja zbzikuje
Stary 2011-08-17, 10:39   #4729
Ania ania23
Wtajemniczenie

dziękuję dziewczynki za pozytywne posty-dzięki Wam wierzę, że się uda Jadę zaraz na zaszczor....a tak wogóle: ile może kosztować zaszczor w sensie same ukłucie???

---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ----------

Cytat:
ale to dopiero w następny czwartek a do tego czasu to ja zbzikuje
Doskonale Cię rozumiem robaczku, ale nie daj się. Przecież jak zbzikowana zajmiesz się swoim skarbem? ?? Dla maleństwa -NIE BZIKUJ
Ania ania23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 10:48   #4730
shehzadi
Zadomowienie

Cytat:
Nie masz za co przepraszać. Strasznie mi Ciebie szkoda, że się tak martwisz, ale rozumiem. A mamy nie słuchaj. Czasami lepiej, żeby mamy za dużo nie wiedziały. Ja np. nie powiedziałam mamie, że biorę jakieś tabletki oprócz kwasu foliowego, bo też by mi ględziła że po co i na co. Niestety, to my przeszłyśmy # i w tym względzie chyba wolno nam narzekać i panikować.

shehzadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 10:51   #4731
zebrawpaski
Zakorzenienie

Witam!!!

jestem - cala i zdrowa
zebrawpaski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 10:54   #4732
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zebrawpaski Pokaż wiadomość
Witam!!!

jestem - cala i zdrowa
uff całe szczęście i jak było ?? opowiadaj

AniaAnia nie mam pojęcia no ale chyba nie dużo a gdzie ten zastrzyk będziesz miała?

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2011-08-17, 11:01   #4733
zebrawpaski
Zakorzenienie

Nie było tak żle
Jak szłam do teściowej to spotkałam siostrę te co mieszka obok. Pomachałam do niej serdecznie a ona mi odmachała...(nieźle- skąd we mnie tyle uprzejmości), wymieniłyśmy zwroty grzecznościowe i poszłam dalej.
Teściowa się ucieszyła jak mnie zobaczyła, tej siostry z piętra nie bylo a ja całe popołudnie starałam się tak zachowywać aby nie dać po sobie poznać teściowej, że coś jest nie tak i nie nawiązać w rozmowie do tamtych wydarzen. I tak tez temat został przemilczany...no bo o czym tu mówić?
Tesciowa tylko coś przygadywała, że jak kiedyś przyjdziemy i górę będziemy robić to ona chciałaby duże remonty na parterze zrobić- co mnie ucieszyło -ale wiem tez, że już powoli muszę zapomnieć o Turcji i oszczędzać jeszcze bardziej bo ta siostra może zrobić numer i mimo, że mówi co innego to niebawem się przeprowadzić do nowego domu.

---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ----------

sheh, inutil - dziękuję za rady i wsparcie w sprawie dietetyka. Rozważam i przymierzam się - chcę to zrobić dla siebie bo u mnie w rodzinie Taty skłonności do nadwagi są przekazywane od pokoleń a ja mam geny taty- nie wyprze się mnie

---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------

AniaAnia - trzymam kciuki aby cykl był owocny... Miłych potrząsań

Edytowane przez zebrawpaski
Czas edycji: 2011-08-17 o 11:09

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-17, 11:05   #4734
Daria16071989
Zadomowienie

Ja dopiero się wypindraczyłam,zjadłam śniadanie(płatki z mlekiem ;p) i idę ogarnąć dom

Moje dwa aniołki:
25.02.2011 [*]
12.06.2011[*]
Daria16071989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 11:35   #4735
zebrawpaski
Zakorzenienie

Lucy- zachowujesz się o poranku jak BABA w CIĄŻY no i dobrze, ale nie krzycz za często na Tz

A i teraz czekamy na zdjęcie - "Lucy eksperymentująca z cieniami do powiek" - piekny nabytek, ładne kolory

---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ----------

agatko postrasz Tz, że alkohol rozpuszcza wojsko a Wy potrzebujuecie sprawnej armii...Ja to się martwię jak Tz coś wypije, ze mogą być przez to jakieś koślawe plemniki. ale to chyba moje urojenia -gdy się staraliśmy wcześniej o dzieci to miesiąc nie spożywał alkoholu -a ja i tak #.

A może jakiś kompromis - np. że Tz pójdzie ale nie na całą imprezę i przyjedzisz po niego przed północą?

A co do mój raz miał taką akcję.
Ale nie bardzo pamiętał co się działo - więc wysprzątałam z większa co trzeba, do rana parzyłam mięty i zieloną herbatę i poiłam go tym, przeniosłam się na noc do kuchni - a rano przed wyjściem do pracy napisałam mniej więcej taki list....

Vanish jest w koszyku wiklinowym - aby wyprać tapicerkę potrzebujesz tyle i tyle preparatu, gąbki do czyszczenia tapicerki znajdziesz tam i tam...
pralkę włącz o 13 - jest oszczędnościowy prąd - program taki i taki, proszku tyle i tyle
pralnia jest tam i tam - powiedz, że kołdra jest z owczej wenny i pamiętaj że to jest prezent od Babci - ma dla mnie dużą wartość sentymentalną
Twoje ulubione ciuchy są obżygane i znajdują się w worku na śmieci obok centralnego...najlepiej je spal
Proszę cały dzień wietrzyć mieszkanie.

P.S Pamiętaj, że lubię kwiaty.

Jak wróciłam to wszystko lśniło, ale zamiast kwiatów usłyszalam tylko - tam Ci przeryłem kawałek ogórdka - możesz sobie kwiatki posadzić

Na szczęście takie akcje się już nie powtarzają i aby nie powtarzały

Edytowane przez zebrawpaski
Czas edycji: 2011-08-17 o 11:11
Stary 2011-08-17, 11:35   #4736
Ania ania23
Wtajemniczenie

Agatku na zaszczora idę też do kliniki, bo mam niedaleko, a w przychodni u mnie nie chcę, bo zaraz by opowiadali na jakie to Pani M. chodzi zastrzyki. I wszyscy y wiedzieli,że mamy problem.

zebrawpaski z a ✂✂✂iaszczy liścik

Mój tż mi raz też podobną akcję trzasnął... Zwymiotował na kurtkę,zimowe buty (a to była zima) więc żeby nie śmierdoliło wystawiłam to na balkon-do rana zamarzło i tż zrezygnował z rozmrażania i wyrzucił rzeczy a, że nie miał innych zimowych butów ani kurtki nstępnego dnia do pracy poszedł w polarze i adidaskach.Niestety nasz budżet domowy nie przewidział wywalenia kurki z bieżącego sezonu i butów(na bagatelną sumę 800zł, bo przecież będzie w tym chodził całe lata) więc tż poszedł na bazarek i kupił sobie laczki za 60 zł i kurtkę za 70. Nie były w sumie najgorsze ale najpiękniejsze też nie...butki wraz z nadejściem wiosny się rozpadły- kurtkę ma do dziś do prac w ogrodzie ale te wspomnienia...bezcenne Oprócz tego nie poiłam go meliską tylko postawiłam na stoliku szklankę z wódeczką...żeby mu pachniało hihih wredna byłam ale wówczas złamał wszelkie obietnice, normy i ustalenia-należało mu się.

Edytowane przez Ania ania23
Czas edycji: 2011-08-17 o 11:45
Ania ania23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 11:53   #4737
zebrawpaski
Zakorzenienie

oooooooooo...... - AniaAnia- szklanka z wódeczką, dobre, dobre- jakby co będe mieć na uwadze. ale się smieję

Tyle, że ja taka panikara jestem i matka Teresa- wolę miętę parzyć. Ale ta szklanka wódeczki - w razie czego - będę pamiętać aby podać na pierwszy rzut

---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ----------

a z kurtką i butami też niezła akcja...

---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ----------

kochane -zmykam bo mam do przetworzenia przez popołudnie ponad 20 kg ogórków

aniaania- piękny ten tekst Okudżawy
Stary 2011-08-17, 12:01   #4738
agatkaa1
Zakorzenienie

Zebra i AniaAnia hehe niezłe z nich gagatki ja mojemu zawsze ciuchy do kosza wyrzucam powiedziałam że nie będę tego prać chyba że sam chce to droga wolna ale zawsze mi przytakuje i każe wrzucić hehe ja mu pow że jeśli pójdzie na tą imprezę to równie dobrze nie ma po co wracać do domu bo będzie czekał pozew rozwodowy już podpisany a w pracy mu mówią że już jest na liście i że ma przyjść i podobno pow że ja go nie chcę puścić bo za bardzo ostatnio sie spił nie po to mamy week dla siebie żeby on chodził na imprezy przecież cały tydzień mało co się widzimy i tylko w week mamy czas dla siebie żeby posiedzieć pogadać coś oglądnąć i spędzić ten czas RAZEM!!!!!

Na koniec pow mu że jeśli chce iść na tą imprezę to ok ale w ramach "odszkodowania" dla mnie chcę 200zł na swoje wydatki (dodam że tylko on pracuje i ostatnio jesteśmy trochę spłukani KOMUNIA+WCZASY+WESELE+TAR AS) więc wiem że z kasą krucho teraz jest ale co mi tam jak mu tak zależy na tej imprezie....

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK

Edytowane przez agatkaa1
Czas edycji: 2011-08-17 o 12:06
Stary 2011-08-17, 12:01   #4739
Nita6
Zakorzenienie

Zebra - ale świetny sposób na tz
Ania - też niezła historyjka

A my wróciłyśmy z basenu , wypluskałyśmy się półtorej godziny.
teraz barszczyk na talerzu .
piorę kolejną pralkę , pościel fajnie dzisiaj schnie, taka ładna pogoda

Natalia- co ty mówisz ? jaka rehabilitacja ?
Nita6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 12:07   #4740
Flowerbombka
Zadomowienie

Szeh dzięki Muszę tylko teraz znaleźć chętnego żeby mnie tymczasowo zameldować cała rodzinka mieszka w Wawie, więc może ktoś mnie poratuje.

Akeneki lanko Ci się należy za zamartwianie, ale rozumiem bo też pewnie będę się zamartwiać. A to że nie ma objawów a to że coś boli, strzyka, twardnieje itd hehe. Ja narazie to mam tylko bolące cycki i lekkie pokłuwania w podbrzuszu.

Zebra list świetny

Ania a Twój pomysł z wódeczką zostawioną drastyczny...ale jak trzeba było to trzeba było

Mojemu na szczęście się nie zdarzyło ale ja niestety bym nie posprzątała. Jak wam kiedyś pisałam jedyną fobią, którą mam jest emetofobia - czyli lęk przed wymiotami Wiem brzmi śmiesznie. Ale ja tego nie mogę widziec, słyszec ani nic. jak komuś przy mnie jest niedobrze to ja od razu cała sztywnieje.

Wczoraj jak tak gadaliśmy z TŻ to mówię mu że jedyne czego się boję to nie rozstępów, przybrania na wadze, obrzęków tylko właśnie że będzie mi niedobrze. M odparł że podstawi mi miskę i będę sobie spokojnie
Flowerbombka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości