|
|
#241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Dwulatki 2009 i ich rozgadane Mamusie :D
Gorgulku,można podkleić ten pojemnik filcowymi podkładkami.My ich na początku nie mieliśmy i porypałam panele
![]() jutro wlece do klubu.Dobranoc
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#242 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja ze swojej strony polecam Muratora-skarbnica wiedzy, ja przepadłam I mnóóóóśtwo zdjęć, a wątek Pochwalcie się swoimi kuchniami czytałam prawie non stop przez parę miesięcy![]() Pokaż pomysł na sypialnię ![]() Cytat:
Wkurzyłabym się![]() Cytat:
Karo ten link do allegro, co wkleiłaś-zupełnie nie w moim guście Nie lubię sielsko-lawendowych klimatów Brakowało tylko dziewuszki we wianku i w sukence na aukcji![]() Cześć p4w *** Dzień doberek ![]() Wczoraj dotarł metro- bardzo mi się podoba ![]() Przykręciłam też nowe uchwyty do mebli, są śliczne, tylko, że najlepszą zabawą Zosi jest teraz ich odkręcanie Albo na każdym przykleję podobiznę dina, albo będę musiała przykręcić na powrót stare![]() Kryzys nocnikowy mam nadzieję był tylko jednopopołudniowy, wczoraj już znowu bez wpadki ![]()
|
|
#243 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zgadzam się no nie bolało...przez głupie korasy nie zdążyłam lekarz miał już innych pacjentów i później mnie nie chciał przyjąć, a dziś już jestem spuchnięta i muszę coś wymyślićCytat:
ja mam super gifa...w stylu Twojego avka teraz...ale nie chce mi się wgrać ![]() podkleję podkładkami z filcu do mebli Cytat:
może dziś się chociaż wykaże![]() Cytat:
![]() poka zdjęcia ![]() Cytat:
zapisałam i będę licytowaćCytat:
![]() ![]() nie strasz dziecka ![]() ![]() My też Dzień dobry Jestem obolała, opuchnięta i ledwie żyję
|
|
#244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie strasz, nie strasz... Jakoś trzeba sobie radzić ![]() ![]() No i !!! Ruszyło!!Ale masz masakrę z tymi zębami...
|
|
#245 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dobrze że choć tyle z siebie wykrzesałCytat:
![]() idę dziś Na przegląd sklepów u nas i zobaczymy co mają... Jeszcze mnie mąż nastraszył że schenker z takimi dużymi paczkami u nas różnie jeździ i może dziś nie dojechać ![]() Powiedz mi ty je miałaś na palecie zapakowane? Czy normalna paka? buahahahah Cytat:
![]() hahaha, Trzeba było przykręcać przy dziecku ![]() Cytat:
Wczoraj zauważyłam że B zaczyna "używać wyobraźni". Przyszedł do mnie, ze złozonymi paluszkami i mówi "masz mamo, dla ciebie" pytam co ta ma, a on mówi że prezent. No to wyciągam rękę, a on dotknoł mnie tymi paluszkami i poszedł. Zgłupiałam, bo myślałam że trzymał tam jakiegos okruszka. A Wieczorem przybijałam obrazki do ściany, i jak przyszła babcia, młody pobiegł jej je pokazać, i udawał że bierze gwoździa ze stołu, przykładał go do ściany i wbijał swoim młoteczkiem... |
||||
|
|
|
#246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zosia rysuje coś do jedzenia na znikopisie, bo potem to zbiera i wkłada do buzi ![]() *** Karo patrz-takie jak w kidstown: http://sklep-dodatki.brw.com.pl/inde...ucts_id=633589 a u nich kosztują 205 zł!!
Edytowane przez angy Czas edycji: 2011-08-17 o 09:51 |
|
|
|
|
#247 | ||
|
Zakorzenienie
|
NOOOOO
![]() już nie daje rady...załamują mnie te zęby ileż można się męczyć Cytat:
zaraz będę dzwonić do mojej poprzedniej dentystki ale też marnie to widzę![]() ooo Zu od dawna ma mega wyobraźnie...najczęściej je nieistniejącego loda zbiera czasami kwiatki z dywanu![]() Cytat:
|
|
#248 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() nie strasz ![]() będę ją pod kloszem trzymac ![]() Cytat:
![]() dla Zu czyli nakładka zdaje egz ![]() ja nocnika tylko dorywczo w wannie używam bo Zuza ma tak że jak się kąpie to się jej często chce a mi się jej nie chce wtedy wycierac ![]() a dziś mnie mąż nakrzyczał że musiałam drzwi balkonowe otworzyc wczoraj bo komarów naleciało, zabił w nocy 6 ale Małą mocno pogryziona ;( a juz i tak była pogryziona na Węgrzech do tego uczulił ją chyba chlor bo wysypka miała brzydka ale Elidel pomaga i już jest o niebo lepiej ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- czeko, angy za komentarze
|
|
#249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oj wspołczuję, ja dzisiaj z migreną wstałam, ale walczę dalej. |
|
|
|
|
#250 |
|
Zakorzenienie
|
Karo dla Ciebie
:http://www.pikinini.pl/dziecko_w_ogr...na_lampka_sowa A to muszę Zosi kupić http://www.pikinini.pl/dzieciece_pas...ur_przytulanka
Edytowane przez angy Czas edycji: 2011-08-17 o 11:03 |
|
|
|
#251 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko jak ja jej się wytłumaczę że mam trzy zęby ruszone przez kogoś innego![]() tak i cieszy mnie to bardzo ![]() nocnik schowany jak tylko nakładka kupiona...może za jakiś czas wyjmę i będzie ok, ale w sumie to że Zu załatwia sprawy w łazience a nie w pokoju mi odpowiada ![]() Cytat:
![]() współczujęCytat:
wczoraj jedną sówkę do ramki zrobiłam dziś dalsza częśćTy ale okrutna jesteś ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Koleżanka z pracy w piątek wychodzi za mąż, od dzisiaj ma urlop...kolega napisał jej na biurku wielką kartkę...wyszłam za mąż, zaraz wracam...jak ktoś dzwoni do niej to on mówi że ma dziwną wiadomość na biurku, czyta ją, po czym informuje że będzie za 2 tygodnie
|
|
#252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#253 |
|
Zakorzenienie
|
Z chęcią wstawiłabym Zu takie cuś do pokoju...piękne
P.S. ale ja mam pomysły czasem
|
#254 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
musi ją swędzieć U nas jakoś komarów brak( i dobrze)... Nie wiem czy ich nie ma czy ktoś kiedyś nagadał prawdy mojemu TZ. Podobno one nisko latają, i na 2 piętro się nie zapuszczają Ale jakoś nie chce mi się w to wierzyć. Cytat:
faceci to maja pomysły ![]() Cytat:
![]() Hahahaha Byłam w jednym sklepie z pościelami. Kupiłam młodemu super poduszkę. Podkładów pod prześcieradło pani nie miała. Bedę musiała podejść jeszcze do hurtowni popatrzyć, bo tam mieli sliczne pościele dziecięce z tego co pamiętam.... a jak nie to pozostaje all... ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- i hit dzisiejszego dnia... Idziemy drogą, mija nas taka babulinka, a moje dziecko "Pani jest tala" (czyt. stara) Dobrze ze powiedział to tak niewyraźnie bo bym sie pod ziemię zapadła
|
|||
|
|
|
#255 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
gratulacje ![]() ![]() a ja mam kaca ![]() poklocilam sie wczoraj z tz i jak on byl w pracy to zostawilam dzieci u dziadkow i poszlam drinkowac do kolezanki ![]() pierwszy raz w zyciu cos takiego zrobilam, nic mu nie powiedzialam, wrocil wieczorem do domu a tam pusto ![]() dzwoni do mnie, pyta sie czy wroce, o co chodzi, gdzie ja jestem dobrze mu tak
|
|
|
#256 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam sie słonecznie
no to opowiadam o weselu ![]() Faaaajnie było No dobra... troszkę inne zwyczaje niż na wschodzie, np zaskoczyło nas zbieranie pieniędzy na tzw bramach. Po slubie jadąc do lokalu ludzie porobili bramy i chcieli kase- u nas chca alkohol Albo z Młodymi przy stole siedzieli rodzice a u nas świadkowie. U nas np. po oczepinach "zbiera się na wózek"- tam Ja po 10 dniowej kuracji antybiotykami straciłam smak i nic, kompletnie nic mi nie smakowało, nawet ciasto A kiedy już w końcu cośzaczęłam czuć i posmakował mi strogonow to znalazłam w nim muche i koniec jedzenia Ale trzeba przyznać że jedzenia było od groma, rosół, miesiwa, ziemniaczki, surówki, barszcz z pasztecikami, sławetny strogonow, frytki, kurczaki pod różnymi postaciami, jakieś sosy, no mnóstwo tego było. Na stołach też pełno przekąsek i zimnych dań Tort był pyszny, biszkopt przełozony masą połaczoną z migdałami potem następny biszkopt i masa z galaretką pociętą w kosteczke. Wszystko oblane masa (tą biała, zapomniałam nazwy ) )Wytańczylismy się, troszkę musiałam jednak małża pilnować bo biedny by się zagalopował z piciem. ale nazajutrz wpadlismy na komisariat pod alkomat i na szczęscie był czysty więc ze spokojnym sumieniem moglismy jechać do domu. Po drodze też pozwiedzalismy, Sandomierz, Tarnobrzeg, fajnie było. No i najważniejsze, POTREZBA NAM BYŁO TAKIEJ ROZŁĄKI Z ALANEM Ale wywód Idę nadrabiac
|
#257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie ze odpoczeliście Ja sprzedałam własnie Oliwke na dwie godziny dziadkom i odpoczywam, egoistka jestem wiem ale musze czasem zadbać o siebie.Biore sie za szukanie noclegow nad morzem, bo byśmy z Oliwką wyskoczyli na kilka dni może. Tylko coś taniego szukam z kuchnią, i zeby było CZYSTO, ja mam manię jakąś, brzydze sie wejść do hotelowej łazienki, boso bez klapek nie wejde pod prysznic w życiu. Żeby spać w cudzej pościeli też musze się przełamać, a z chęcią biore własny kocyk i poduszkę tez tak macie?---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- A Karo, tak z licytacją od 10 zł, chociaż Twoj komplecik wydaje się w lepszym stanie Edytowane przez Wojtusia Czas edycji: 2011-08-17 o 13:24 |
|
|
|
|
#258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrze, że odetchnęliście
|
|
#259 |
|
Wtajemniczenie
|
Ada, moje gratulacje!!!! Bardzo się cieszę
|
#260 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale się fajnie bawiliście gdzie było to wesele? bo obyczaje zupełnie jak w moich okolicach...tzn. na Naszych "wioskach"![]() Cytat:
pościeli też nie lubię obcej, ale w sumie swojej nie brałam nigdy ale pod namiot UWIELBIAŁAM jeździć (teraz już mniejsze szanse )zobaczymy czy się aukcje udadzą ![]() Wzięłam antybiotyk na to moje opuchnięcie, biorę przeciwbólowe...a nic nie daję booollliiii
|
|
#261 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasiu,Karo,gorgulku,kamil ko ,angy dziękuję za przytulaski i słowa wsparcia Olu dla Ciebie spóźnione,ale szczere życzenia,zdrówka i spełnienia marzeń gorgulku nie byłam w klubie,więc nie wiem co tam ale trzymam za nową pracę ada gratuluję dwóch kreseczek na teście U nas trochę lepiej od trzech dni na noc podaję 5ml Nurofenu i noce są spokojniejsze,a przynajmniej nie płaczliwe .No ale dzisiaj już na noc nie podam,zrobię przerwę i zobaczę co będzie ale już się boję w dodatku jestem sama,bo mąż w delegacji i wszystko na mojej głowie ![]() Ściskam Was mocno |
|
|
|
#262 |
|
Zakorzenienie
|
Czy ktoraś z Was była we Fromborku?
Szukam jakiegoś noclegu w tej części mniej więcej nad morzem, żeby było jak najbliżej od Lublina, bo w strony świnoujścia, szczecina nie uśmiecha nam się jechać |
|
|
|
#263 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No i nie nadrobiłam, obudził sie , siedzi w łózeczku i woła agaaaaa, agaaaaa
|
|
#264 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Sylko
|
|
#265 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Patrzcie tooooo: toaletka - super, ale cena ![]() regał na książki świtny pomysł biała kuchnia ![]() domek dla lalek ![]() domek dla lalek...mi się średnio podoba...ale cena ![]() czerwona kuchnia i ten rowerek biegowy i motor biegowy ![]() jeszcz ta hulajnoga...kosmos ![]() w ogóle zobaczcie jakie super zabawki ma ten sprzedawca ![]() aggga to jednak zupełnie cała Polska ode mnie
|
|
#266 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
cos nabroilam?
|
|
#267 |
|
Zakorzenienie
|
Svi, a jak dzisiaj juz odzywacie się? powiedziałas TZ gdzie wczoraj byłas?i miałam pytać, robiłaś sobie jeszcze raz to prostowanie włosow, to co p4w robilas kiedys? czy tylko raz wtedy?
---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- Karo, no zlituj się takie fajne rzeczy wstawiasz... |
|
|
|
#268 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
U nas siedzą rodzice i drużbowie/ świadkowie- więc stół jest duuuży ![]() U nas się nie zbiera kasy o północy, ale słysząłam o takim zwyczaju. Dobże że odpoczeliście. Takie oderwanie od codzienności i od dziecka niesamowicie doładowuje akumulatory I zjadło mi cytaty... Karo dostałaś się do tego dentysty? My skręcamy łóżeczko |
|
|
|
|
#269 |
|
Ola-Unhola
|
Ja byłam we Fromborku
![]() Ale tylko na dzień. Statkiem z Krynicy rano i powrót późnym popołudniem. Dziękuję sylko ![]() Karo, współczuje Ci tych zębów ![]() kamilko, juz masz łóżko, więc wiesz, że na palecie. Ciężkie jak diabli co?? Uważaj na dolną belkę, żeby dobrą wybrać z tych 3 do drabinki. ![]() Dzień dobry
|
#270 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no ale co sie dziwic skoro ja mam do Mielca niecałe 50km ![]() i zdarza mi sie tam byc bo mamy tam oddział firmy ![]() Cytat:
![]() a tam gdzie Ola była? ja tak nie mam ale Zuzi kocyk i poduszke biorę Cytat:
![]() a o sobie mysia usia ![]() aguś dzięki za komentarze *** w końcu ustaliłam co i jak z urodzinami Małej, w sobote będą musze teraz pomyslec nad jedzeniem, jaka polecacie sałatkę do grilla? ja chyba zrobię grecką i myślałam na ziemniaczana z cebulka zielenina i majonezem, co myslicie? ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- Aniu, dzięki za maile własnie przeglądam
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:28.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

W wolnej chwili szukam w necie, kupuje różne gazety. Narazie mam pomysł na sypialnię 
I mnóóóóśtwo zdjęć, a wątek Pochwalcie się swoimi kuchniami czytałam prawie non stop przez parę miesięcy
na razie nie krzycze bo się boje, bo jeszcze wcześnie 
Albo na każdym przykleję podobiznę dina, albo będę musiała przykręcić na powrót stare

lekarz miał już innych pacjentów i później mnie nie chciał przyjąć, a dziś już jestem spuchnięta i muszę coś wymyślić
może dziś się chociaż wykaże

Ale jakoś nie chce mi się w to wierzyć.
ale trzymam