|
|
#4081 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdrośnice cz. 39 :D
Cytat:
a mój chłopak zawsze mi przypomina że to już moja pora na depilację wąsika oni tacy są
|
|
|
|
|
#4082 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, wróciłam, mały dochodzi do siebie po narkozie, ale jest dobrze
|
|
|
|
#4083 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Albo Sadłos :P I też mi o wąsiku przypomina....
|
|
#4084 |
|
Zakorzenienie
|
Karola, czy ten fragment co masz w podpisie to jest z tej piosenki, co gość śpiewa "na pierwszy rzut oka nie widać, że Cię kocham"? Jak tak, to kto to śpiewa? podoba mi się a nie wiem
![]() Idę się kimnąć - nagadalam się z przyjaciółką, ugotowałam obiad i trochę przysypiam....
|
#4085 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I dziś zostało nam dokładnie 8 dni do świętowania kto wie, może i Mrówka dołączy do naszego elitarnego grona urodzonych 25 sierpnia? ![]() Nie mów, że stara jesteś bo są kobiety, które nie zestarzeją się nigdy ![]() Podpisuję się pod tym Taka ładna, sympatyczna i w ogóle I wydaje się dowcipny... ![]() Dziękuję ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4086 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4087 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4088 |
|
Zakorzenienie
|
O tak
Jeszcze Faustyna Kowalska i prawdopodobnie Krzysztof Kolumb
|
|
|
|
#4089 | |
|
Zakorzenienie
|
ooo dzięki
![]() Cytat:
hmmmm ![]() nie wiem kim jest ta Kowalska, ale Krzysiu, to też zacne towarzystwo ![]() położyłam się na chwilę i co? i spałam 2 h
o7.10.07-zakochana ![]() 18.12.10- narzeczona ![]() 05.03.11 - żona ![]() 22.08.11 - Mrówka 13.05.13 - Bulgotka Mrowisko "Zwierciadełko" Edytowane przez Gwizdak Czas edycji: 2011-08-17 o 18:03 |
|
|
|
|
#4090 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4091 |
|
Zakorzenienie
|
![]() to przecież ja muszę tą głupią torbę do tego szpitala spakować! jakieś zakupy zrobić, nie wiem, ogarnąć się jakoś..... O! do fryzjera trzeba iść!
|
#4092 |
|
Zakorzenienie
|
Gwizdak, co tam Kolumb, Gothka i Arrakis - jak urodzisz 24 sierpnia, to Mrówa będzie obchodzić urodziny wtedy, co mój brat: najlepszy facet poniżej 26. roku życia, jakiego znam!
a poza tym szukałam sław urodzonych tego dnia i może przekona Mrówę do wyjścia dokładnie TEGO dnia to, ze 24 sierpnia na świat przyszedł sam James Weddell. tak, tak, ten Weddell - kapitan statku wielorybniczego
|
|
|
|
#4093 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zakupy dla męża, co by nie umarł z głodu. Wyszykować się (ale nie przypuszczam, że jakiekolwiek dziecko kiedykolwiek po zobaczeniu świata chciało chować się od nowa do brzucha ). ODDYCHAĆ
|
|
|
|
|
#4094 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4095 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie kapitan przekonuje Aczkolwiek najbardziej bym chciała, żeby się urodziła przed 23 - w znaku lwa jeszcze ![]() Cytat:
A zakupy dla nas obojga, bo oboje z głodu padniemy....---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- Cytat:
|
|
#4096 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a czemu chcesz żeby Mrówka była Lwem ?
|
|
|
|
|
#4097 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem kto to ta Faustyna ale wyczytalam ze jeszcze Tim Burton jest z 25 sierpnia
nic dziwnego ze lubie jego filmy...choc nie wiem czy to dobry znak, ze ktos o tak pokreconym umysle jest z tego samego dnia
|
|
#4098 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam brata pannę - wystarczy ![]() no miałam się pakować, ale jakoś.... no nie wyszło
|
|
#4099 |
|
Zakorzenienie
|
Gwizd, a ja myślę że urodzisz w sobotę
w dzień ślubu Bisi i będziemy tu podwójnie świętować
|
#4100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
B.E.Z.N.A.D.Z.I.E.J.A. Faustyna Kowalska to nasza polska święta
Edytowane przez raingirl Czas edycji: 2011-08-17 o 18:43 |
|
|
|
|
#4101 |
|
Zakorzenienie
|
aaa to nic dziwnego, ze nie znam ...
|
|
#4102 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() I po blondzie ani śladu... ![]() Po moim naturalnym kolorze raczej też, ale mam wyrąbany kolorek
|
#4103 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze, w zeszłym tygodniu zamówiłam sobie florystyczne duperele w sklepie internetowym, bo mam teraz tą sesję i jeszcze parę zamówień no i... paczka dotarła rekordowo szybko, ALE częściowo wysłano mi nie to co chciałam
jakiś mało rozgarnięty człowiek pakował zamówienie... na fakturze jasno jest napisane "drut miedziany na kołku, kolor srebrny" a w paczce owszem jest drut na kołku, ale w kolorze miedzianym To tak na przykład ![]() Dodzwonić się do nich nie sposób - cały dzień wczoraj wydzwaniałam na dwa podane na stronie numery i zero reakcji maili też nie odbierają Na piątek muszę przygotować bukiet urodzinowy dla żony kolegi z pracy w tym celu wysłałam jutro Męża, żeby mi nazbierał owoców jarzębiny na dworze urlop ma, niech się przyda na coś tylko mówiłam mu, żeby z jednego drzewka nie zbierał więcej niż 1/3 owoców, bo jeszcze się ktoś przyczepi ![]() EDIT W ogóle to chciałam się pochwalić, że naprawdę ZROBIĘ te skrzydła baza jest gotowa robiłam ją na P. plecach, bo mi było niewygodnie w powietrzu skręcać te druty - musieliśmy przekomicznie wyglądać
Edytowane przez raingirl Czas edycji: 2011-08-17 o 19:03 |
|
|
|
#4104 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a co do podpisu no nie zdazylam Ci odpowiedziec ;-) dokladnie LUXTORPEDA oni sa po prostu fantastyczni udalo mi się ich uslyszec na jarocinie pierwszy raz (zupelnie przez przypadek bo mialo ich nie byc ale nie dotarł zespół the subways i wzięli szybko ich niby to nowy zespól ale robi wrażenie na woodstocku byli jako laureaci wśród zgłoszonych do Jurka i sam Owsiak stwierdził ze jeszcze nowy zespól nie zagrał takiego koncertu jak oni publicznośc szalała aż sam zespol byl w takim szoku, że robili zdjęcia ze sceny, na moje oko są jednym z kandydatów do nagrody złotego bączka. a Założyciel zespolu zalozyl też i gral pzez pewien czas w Acid Drinkers w turbo w kazik na zywo w studio i udzielał się też w armii (chyba nawet Arke Noego ) więc w sumie czego się nie chwyci zamienia w sukces a z ciekawostek to drugi wokalista oprocz wspomnianego wczesniej to Hans z 52Debiec po rozpadzie zespolu zmienil kompletnie styl muzyczny z tego co mozna uslyszeć, a i bardzo się cieszę, ze występują też w tym roku w poznaniu na dniach Poznania -pyrlandii razem z muchami i acid drinkers bo zapowiada się niezły koncert ![]() uhhh to tyle mojej opinii ^^ Mam zadatki na dziennikarza muzycznego ![]() ![]()
|
|
#4105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam takie jakby czekoladowo-koniakowe )zaraz wyślę na pocztę zdjęcie z telefonu, może coś będzie widać.
|
|
#4107 |
|
Zakorzenienie
|
Gwizdak, a co Ci się nie podoba w pannach?
![]() ![]()
|
#4108 | |
|
Polka Ogarniaczka
|
Cytat:
![]() A facet z wywiadu jest mega pozytywnym spoełcznikiem - nauczycielem matematyki, który za swoje nietypowe metody nauczania wyleciał dawno temu z pracy w lo w Staszowie, a teraz udziela się społecznie i daje korki z matematyki bardzo chciałam go poznać zawsze i cieszę się, że to się udało
|
|
#4109 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam na szybko spaghetti z tego co miałam w lodówce i wyszło pyszne,więc wrzuciłam przepis na wątek kulinarny
Tak się chciałam pochwalić tylko
|
#4110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez Ilsa Lund Czas edycji: 2011-08-17 o 19:55 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:13.

a mój chłopak zawsze mi przypomina że to już moja pora na depilację wąsika
13.03.2008

a czemu chcesz żeby Mrówka była Lwem ?
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)