kącik wzorowej Pani domu , czyli o życiu , gotowaniu zakupach i miłości . część I - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kobieta 30+

Notka

Kobieta 30+ Forum dla trzydziestolatek, czterdziestolatek i innych -latek. Tutaj możesz podzielić się swoimi problemami, poradami i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-17, 16:21   #721
pralinkax
Zadomowienie

Dot.: kącik wzorowej Pani domu , czyli o życiu , gotowaniu zakupach i miłości . część

Cytat:
Napisane przez innocencee Pokaż wiadomość
Ja też ją lubię Widać że ulubionym jej kolorem jest czarny i biały czyli tak jak mój

mogłaby tylko trochę odpuścić sobie balsami brązujące
Fajnie się ubiera bo prosto, a tak lubię No i ma słabosc do koszul jak ja

Bądźcie szaleni, ale zachowujcie się jak normalni ludzie. Podejmijcie ryzyko bycia odmiennym, ale nauczcie się to robić, nie zwracając na siebie uwagi.

Paulo Coelho
pralinkax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 16:23   #722
innocencee
Zakorzenienie

GG do innocencee
Dot.: kącik wzorowej Pani domu , czyli o życiu , gotowaniu zakupach i miłości . część

Asik w sukience wyglądasz dobrze i te nogi
ale jak dla mnie materiał taki dziwny

innocencee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 16:23   #723
Spaza
Zakorzenienie

asik świetnie wyglądasz w tulipanku

chyba naprawdę muszę jechać go przymierzyć....
najgorsze jest to, że spodobała mi się jeszcze ta marynarka, którą anies pokazywała, a kasy na obie rzeczy nie mam
Spaza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 16:24   #724
mauskacom
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez PaulinaMigotka Pokaż wiadomość
O tak! W ogóle te dziewczyny z krajów skandynawskich to niekiedy przesadzaja z opalenizną niestety. Ale trudno się dziwić z drugiej strony, pewnie brakuje im słońca.
tak, zdarza im się przesadzać z bronzerami,ale w naszym w kraju z kolei dziewczyny pędzą do solarium jak oszalałe no i włosy zdrowe- tego można im pozazdrościć

Edytowane przez mauskacom
Czas edycji: 2011-08-17 o 16:26
mauskacom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 16:24   #725
ESTEE87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez asik123456789 Pokaż wiadomość
hahaha mysle ze sie zestresowala ale wyglada troche na glupia niestety...

Mi sie podoba I naszyjnik tez. Ile kosztowal?

Ja tez tam ogladam Na zalukaj chyba teraz trzeba wysylac smsy zeby mozna bylo ogladac, nie?

Najnowsze sezony mozna ogladac bez limitow tu http://video.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/
Ale trudno sie szuka.

Ja narazie nie polubilam sie z tym kolorem ale na Tobie ladnie wyglada. Srebrna mi sie nie podoba i moze nawet dobrze
Czerowna najladniejsza!

A ja mierzylam dzisiaj zlotego tulipana i srednio lezy. za wysoka na niego jestem. talia jest w zlym miejscu.co sadzicie?
Dzisiaj przepadlam...szukalam prezentu dla mamy i weszlam do solaru i taaaki piekny zakiet zobaczylam. Taki fuksjowy, cieply material, ale ktroj piekny! Nie moge go w necie znalezc ale krojem przypomina ten z zalacznika- nie ma paska i jest troche mniej pofalowany. Najlepsze to cena- 499zl i co teraz?
Przepięknie
Stary 2011-08-17, 16:24   #726
admirable
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cellly Pokaż wiadomość
Mierzyłam właśnie moją sukienkę z TRF do kitlowego płaszczyka. Macie pomysł jak zestaw trochę ożywić? Mnie się w sumie tak podoba, choć bardzo biało Wzięłabym jeszcze czerwone buty i czerwoną torebkę.
I co myślicie o tym naszyjniku z H&M, bo chyba go zwrócę... Nie wiem do czego by pasował.
pięknie w nim wyglądasz!!! jakie Ty masz nogi, ślicznotka z Ciebie!!! pewnie cokolwiek założysz i jest woooooow wisiorek z h&m bardzo fajny, ja bym zostawiła

Cytat:
Napisane przez ESTEE87 Pokaż wiadomość
Muszę się Wam wyżalić...trzy lata temu dostałam od męża wymarzony strój kapielowy, miała jeden dbałam i odkładałam w jedno miesjce ...szukam go już z miesiąc i nie ma...nie wiem czy mi go ktoś ukradł czy coś I znowu niepotrzebny duży wydatek mnie czeka płakać mi się chce strasznie
nic się nei przejmuj, pewnie znajdzie się gdy nie będzie potrzebny a strój boski, pewnie śweitnie wygląda na Tobie
Cytat:
Napisane przez paryzanka202 Pokaż wiadomość
Beda beda

haha nie slyszalas bo cwicze od dzis Wlasnie w poznaniu to chyba musze miec z 200 na karnet. Jak nie zarabiam to troche lipa... wole mniej jesc i sobie na Z miec hahaha. Zreszta ja jak studiuje to chudne zawsze z 6-7 kg bez diety. Po prostu obiadow nie robie tylko cos przegryze, albo robie,ale nie codziennie. Len jestem.

---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ----------

Ukradl!

Juz CI mowilam,ze mi tez "zaginelo" tajemniczo pare rzeczy. Nie mam ich od roku.

A MASZ JAKIES zdjecie jak mniej wiecej wygladal?

---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ----------

stokrotko a jest limit???

ktora z Was mowila,ze limitu nie ma?? NA zalukaj. pl????
Paryżanko rozwalają mnie Twoje teksty! ja w czasie roku akademickiego tyję bo cały czas coś pochałaniam (nie da się tego nazwać jedzeniem)

Cytat:
Napisane przez Rzymianka Pokaż wiadomość
Dziewczynki spodobała mi się nie tylko żółta marynarka, ale i żółta bluzka Czerwona sukienka z TRF też fajna.A srebrna sukienka taka mega któtka, że nie da się jej kupić, chyba tylko jako tunikę.
jaka zgrabniutka jesteś! świetnie wyglądasz we wszystkim,a sukienka rzeczywiście krótka

Cytat:

Ja tez tam ogladam Na zalukaj chyba teraz trzeba wysylac smsy zeby mozna bylo ogladac, nie?

Ale trudno sie szuka.

Ja narazie nie polubilam sie z tym kolorem ale na Tobie ladnie wyglada. Srebrna mi sie nie podoba i moze nawet dobrze
Czerowna najladniejsza!

A ja mierzylam dzisiaj zlotego tulipana i srednio lezy. za wysoka na niego jestem. talia jest w zlym miejscu.co sadzicie?
Dzisiaj przepadlam...szukalam prezentu dla mamy i weszlam do solaru i taaaki piekny zakiet zobaczylam. Taki fuksjowy, cieply material, ale ktroj piekny! Nie moge go w necie znalezc ale krojem przypomina ten z zalacznika- nie ma paska i jest troche mniej pofalowany. Najlepsze to cena- 499zl i co teraz?
co ty piszesz, że srednio leży, lepiej wygląda niż na modelce zarowej!
admirable jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 16:26   #727
mon9
Zakorzenienie

Cytat:

Ale trudno sie szuka.

Czerowna najladniejsza!

ładnie, nawet nei jest aż tak bardzo krótki, ile masz wzrostu?
mon9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 16:29   #728
Rzymianka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pralinkax Pokaż wiadomość

A jakie ??
pralinkax właśnie nie mogę znaleźć.

---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ----------

Cytat:
Napisane przez admirable Pokaż wiadomość
jaka zgrabniutka jesteś! świetnie wyglądasz we wszystkim,a sukienka rzeczywiście krótka
admirable dziekuję
Rzymianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 16:29   #729
zarina_
Zadomowienie

pochwalę się, że znalazłam 70 zł na ulicy )))
zarina_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 16:31   #730
paryzanka202
Zakorzenienie

admirable ja len straszny jestem. Wstyd sie przyznac,ale jesli w lodowce nie ma tego na co mam akurat ochote to potrafie caly dzien nie jesc

wow wlasnie ogladam tlc lowcy promocji!!!! wow, tez tak chce nic nie placic za jedzenie

---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ----------

zarina- oddaj, pewnie to moje Nie widzisz,ze podpisane m.s????

---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ----------

Asiu fajnie w tulipanku byly jeszcze jakies rzeczy? np marynarki co ma anies?
paryzanka202 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 16:33   #731
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zarina_ Pokaż wiadomość
super!

Instagram http://instagram.com/paulinamigotka
PaulinaMigotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 16:34   #732
Różowy Strachulec
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stokrotka215 Pokaż wiadomość
ANie wiem gdzie go trzymałaś ale np z komód rzeczy czasami lubią spadać poza szufladę i potem leżą na samym dole i trzeba się do nich nieźle ręką dokopywać. Nie wiem czy wiesz o co mi chodzi
Mi tez w ten sposób często rzeczy giną

Cytat:
Dziewczynki spodobała mi się nie tylko żółta marynarka, ale i żółta bluzka Czerwona sukienka z TRF też fajna.A srebrna sukienka taka mega któtka, że nie da się jej kupić, chyba tylko jako tunikę.
AAAA... przestańcie z tymi zdjęciami, no Jakie to wszystko ładne
Cytat:
Dzięki dziewczyny...wiem na bank że go nie zostawiłam nigdzie bo to było moje oczko w głowie Przeszukam jeszcze dziś cały dom
A próbowałaś odtworzyć co z nim robiłaś jak miałaś go ostatni raz w rękach? Może coś Ci sie przypomni, przecież on nie mógł się rozpłynąć w powietrzu.
Stary 2011-08-17, 16:35   #733
Rzymianka
Wtajemniczenie

Cytat:

zarinka
super szczęściaro
Rzymianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 16:35   #734
surrealplace
Zadomowienie

Cytat:
Piękną spódniczkę masz, skąd to?
surrealplace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 16:37   #735
asik123456789
Zakorzenienie

Cytat:
asik123456789 dzięki jak to nie leży dobrze, super w niej wyglądasz ! Dziś dzień fotorelacji
Cytat:
Napisane przez mauskacom Pokaż wiadomość
asik123456789 a mi się wydaje ,że wygląda ten tulipan na Tobie pięknie! ktoś dodawał już zdjęcia na nim i też mi się baaaaardzo podobał. od tamtego momentu choruje na niego,ale czego to ja bym nie chciała
Cytat:
Pieknie wygladasz. Co do marynarki, to nie wiem- jeśli bardzo Ci się spodobała, to warto ją kupić
Cytat:
Napisane przez innocencee Pokaż wiadomość
Asik w sukience wyglądasz dobrze i te nogi
ale jak dla mnie materiał taki dziwny
Cytat:
Napisane przez Spaza Pokaż wiadomość
asik świetnie wyglądasz w tulipanku

chyba naprawdę muszę jechać go przymierzyć....
najgorsze jest to, że spodobała mi się jeszcze ta marynarka, którą anies pokazywała, a kasy na obie rzeczy nie mam
Cytat:
Przepięknie
Cytat:
Napisane przez mon9 Pokaż wiadomość
ładnie, nawet nei jest aż tak bardzo krótki, ile masz wzrostu?
Dzieki dziewczyny...ale zbankrutuje przez Was teraz stwierdzialam ze musze go kupic. przekonalyscie mnie. Ale bede w Poznaniu dopiero w sobote...wiec pewnie bedzie juz po nim. zwlaszcza ze jest najczesciej przymierzana rzecza...chyba dzisiaj sie wstrzymam i zaryzykuje a jutro zadzwonie i zarezerwuje do piatku. A marynarke musze miec
Mon mam 177cm

I powiedzcie mi jeszcze co mam kupic mamie na urodziny bo niczego nie moge znalezc. chce jakis sweterek lub bluzke. mama nie nosi sie az tak bardzo elegancko ale tez nie mlodziezowo Macie jakies propozycje? niekoniecznie z zary.

Gdzie jest Rendi?! Jak ona nas opusci to ja nie wiem...dzieki niej tutaj jest taaak smiesznie...wczoraj myslalam ze sie zesikam. Razem z Paryzanka i Lunus maja niezla wyobraznie

Edytowane przez asik123456789
Czas edycji: 2011-08-17 o 16:38
asik123456789 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-17, 16:38   #736
innocencee
Zakorzenienie

GG do innocencee

Cytat:
dziewczyny,a zamawiałyście już coś ze strony online zary? pytałam się dziś po raz drugi w sklepie o shoppera czarnego,czy może mają na stanie w sklepie-ale nic ,wszystko wykupione.jeden jedyny z filcu-okropny do tego.ale Panie kazały zamówić mi przez neta ;/ co nie bardzo mi odpowiada...
Ja nic nie zamawiałam bo nie wysyłaja do Polski :Brzydal: niech się walą

Cytat:
O tak! W ogóle te dziewczyny z krajów skandynawskich to niekiedy przesadzaja z opalenizną niestety. Ale trudno się dziwić z drugiej strony, pewnie brakuje im słońca.
No może i tak. Ja to jestem za leniwa na te wszystkie samoopalacze i balsamy brązujące

Cytat:
Fajnie się ubiera bo prosto, a tak lubię No i ma słabosc do koszul jak ja

tak uwielbiam taki minimalistyczny styl sama kupiłam ostatnio te dwa topy z mango co ona

Stary 2011-08-17, 16:39   #737
fleurettee
Raczkowanie

buuuuuu ja dalej nie ogarniam, próbuję nadrobić,ale mój mózg po 2 dniach picia i stresie nie fukcjonuje jak należy i nie bardzo wiem gdzie pisać, bo nie chce mi się wszystjiego rozdzielać, przecież Z też jest częścią telenowel bo np, zawsze stanowi bardzo istotny outfit randkowy, czy miejsce na randkę (czego jeszcze nie zrealizowałam, ale wciąż planuję ) no i przy tym wszystkim jak to rozgraniczyć???
Przykład:
jestem w końcu na tej randce w zarowej przymierzalni i co dalej... gdzie wkleić fotorelację? a gdzie opis randki? dla mnie to jest jedność i nie chciałabym tego rozdzielać nie doczytałam jeszcze o co poszło, ale się też teraz przestraszyłam, że obcy mnie widzieli i znają szczegóły z mojego życia
Cytat:
Napisane przez Cellly Pokaż wiadomość
Co tu taki zastój? Mam nadzieję, że wszystkie w Zarze i fotorelejszyn będą dzisiaj

Czekamy na Ciebie Ale bez zdjęć z wesela i jakiejś pikantnej opowieści się chyba nie wkupisz w łaski WZOROWYCH PAŃ DOMU

Dasz adres bloga?
widzę, że skusiłaś się na kitel w wersji zimowej teraz przez Ciebie i ja myślę, czy jako pani doktor nie powinnam też go jedna mieć tym bardziej, że tak pięnie i profesjonalnie w nim wyglądasz w ogóle to muszę zacząć brać z Ciebie przykład, bo ja się jeszcze w ogóle nie uczę , ale od jutra mam mocne postanowienie

Cytat:
Napisane przez czarnulka066 Pokaż wiadomość
Jeśli chcesz tak nosić, to koniecznie ożywić czerwień byłaby ok
Paulinka też dobrze mówi z chabrem

---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ----------

Fleurette a gdzie relacja ze ślubu i wesela
no właśnie nie wiem gdzie tą relację mam uzewnętrznić foto będą dopiero za miesiąc
fleurettee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 16:39   #738
mauskacom
Wtajemniczenie

Cytat:
to mój mąż ostatnio wychodził z naszym synkiem z zabawkowego i znalazł 230 zł- no i dał mi w prezencie ale się cieszyłam była Zara
Stary 2011-08-17, 16:41   #739
Bethie
Zakorzenienie

Cytat:
Co sądzicie o oprawkach tej blogerki z psilovefashion ?
bardzo ładne

Cytat:
ślicznie w nim wyglądasz
Bethie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 16:42   #740
innocencee
Zakorzenienie

GG do innocencee

Cytat:
Kup mi coś

Cytat:

I powiedzcie mi jeszcze co mam kupic mamie na urodziny bo niczego nie moge znalezc. chce jakis sweterek lub bluzke. mama nie nosi sie az tak bardzo elegancko ale tez nie mlodziezowo Macie jakies propozycje? niekoniecznie z zary.

Oj ja to nie wiem, słaba jestem w prezentach znaczy się do ich przyjmowania do naturalnie pierwsza

Stary 2011-08-17, 16:42   #741
paryzanka202
Zakorzenienie

SzOk koles kupil jedzenie o lacznej wartosci 22.tysiecy dolarow i nie zaplacil ani grosza!!!!!!!!!!!!!!!:O
Stary 2011-08-17, 16:45   #742
Różowy Strachulec
Zakorzenienie

Cytat:
super! jak? gdzie? może trzeba tam jakoś obstawić teren

Cytat:
Napisane przez paryzanka202 Pokaż wiadomość
wow wlasnie ogladam tlc lowcy promocji!!!! wow, tez tak chce nic nie placic za jedzenie
Albo gdyby były takie kupony do Z i by było "dresiara kosztuje 199, teraz jest promocja że 175 a ja mam kupony na 90 i sklep mi podwoi ich wartośc i będą musieli mi dopłacić. Tak, zaraz wezmę wszystkie kolory po 3 sztuki a zamiast dopłaty tabletki nasen"

Mogłabym cały dzień kuponiki wycinać

Liczyłam że wpłynie mi dziś kasa za kopertówkę i pojadę po ceratę ale kasy nie ma
Wymyśliłam sobie cześciowy odwyk zakupowy - poza ceratową i może złotymi butkami będę wydawać tyle ile będę miała wpływu z A. Spróbuję tak przez miesiąc albo dwa i zobaczę czy jest bardzo strasznie
Kryptonim akcji - "od A do Z"

---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ----------

Cytat:
Napisane przez fleurettee Pokaż wiadomość
buuuuuu ja dalej nie ogarniam, próbuję nadrobić,ale mój mózg po 2 dniach picia i stresie nie fukcjonuje jak należy
może kroplóweczkę?
Stary 2011-08-17, 16:46   #743
zarina_
Zadomowienie

Cytat:
to mój mąż ostatnio wychodził z naszym synkiem z zabawkowego i znalazł 230 zł- no i dał mi w prezencie ale się cieszyłam była Zara
ale super mogło więcej leżej teraz tak myślę hahaha
Stary 2011-08-17, 16:49   #744
mauskacom
Wtajemniczenie

Cytat:
ale super mogło więcej leżej teraz tak myślę hahaha
fajnie byłoby znaleźć duuuuzą gotówkę kasy (oczywiście jakiegoś bogacza) ja już dobrze bym je zainwestowała
Stary 2011-08-17, 16:49   #745
paryzanka202
Zakorzenienie

a do z hahaha wiesz, ja juz wszystko z A wydalam
Stary 2011-08-17, 16:52   #746
surrealplace
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Różowy Strachulec Pokaż wiadomość

Albo gdyby były takie kupony do Z i by było "dresiara kosztuje 199, teraz jest promocja że 175 a ja mam kupony na 90 i sklep mi podwoi ich wartośc i będą musieli mi dopłacić. Tak, zaraz wezmę wszystkie kolory po 3 sztuki a zamiast dopłaty tabletki nasen"

Mogłabym cały dzień kuponiki wycinać

Liczyłam że wpłynie mi dziś kasa za kopertówkę i pojadę po ceratę ale kasy nie ma
Wymyśliłam sobie cześciowy odwyk zakupowy - poza ceratową i może złotymi butkami będę wydawać tyle ile będę miała wpływu z A. Spróbuję tak przez miesiąc albo dwa i zobaczę czy jest bardzo strasznie
Kryptonim akcji - "od A do Z"

---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ----------

może kroplóweczkę?
Co to jest cerata??
W ogóle wykończę się chyba dzisiaj. Nad ranem śniło mi się, że mi samochód stanął i nie chciał jechać. No a tż nim rano na wulkanizację jechał i jak wracał to auto straciło moc, turbina przestała działać i dupa. Byłam też w manu znów, torebek żadnych nie ma, a tam gdzie chciałam zamówić birkin mi na mejle nie odpowiadają, no to już jakieś chyba fatum i znak, że jej nie kupować Tylko jaką kupić? Chciałam jeszcze się przejechać do portu, bo tż poszedł do pracy, ale to auto - nie chce mi się z nim barować. No i teraz jeszcze przeczytałam na blogu tej daisy, że chłopak nie chciał dla niej źle, ona nie ma do niego pretensji i już wszystko ok - MASAKRA
Stary 2011-08-17, 16:54   #747
Różowy Strachulec
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez surrealplace Pokaż wiadomość
Co to jest cerata??
Ta złota bluzka za 199 która wyglada jak z ceraty
Stary 2011-08-17, 16:57   #748
surrealplace
Zadomowienie

Ile kosztuje furla w sklepie stacjonarnym?
Stary 2011-08-17, 16:57   #749
zarina_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Różowy Strachulec Pokaż wiadomość
na chodniku leżały szkoda, że więcej nie było

widziałam dziś te spódniczki ala zarowe morelowe i chabrowe po 55 zł
i sweterek ala H&M też za 55 chyba sobie go kupię w wersji beżowej z granatową obwódką
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg sweter-sweterek-hm-pudrowy-roz-kokardki-36-nowy.jpg (17,8 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2416936630_1_1_3.jpg (13,8 KB, 5 załadowań)

Edytowane przez zarina_
Czas edycji: 2011-08-17 o 16:59
Stary 2011-08-17, 17:00   #750
mauskacom
Wtajemniczenie

http://www.zara.com/webapp/wcs/store.../124501/423003

miałam ochotę dziś kupić sobie do latania na jesień do Emu ten sweter ,strasznie spodobał mi się na żywo- ale niestety w mojej Z zostały same M trochę był mi duży, pójdę jutro jeżeli nie dołożą S to się skuszę na M-ke,bo super wygląda zwróćcie uwagę w swoich Z

---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ----------

Cytat:
na chodniku leżały szkoda, że więcej nie było

widziałam dziś te spódniczki ala zarowe morelowe i chabrowe po 55 zł
i sweterek ala H&M też za 55 chyba sobie go kupię w wersji beżowej z granatową obwódką
u mnie w Z te spódniczki we wszystkich kolorach kosztowały ok 70 zł i głupia sobie nie kupiłam .ale co, teraz już nie ma i żałuje a chabrowa mi się marzy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Kobieta 30+

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości