Na urlopy wybywamy, lecz o sobie pamiętamy :) - PM 2012 cz. VIII - Strona 93 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-17, 15:22   #2761
maxwelka
Zakorzenienie

GG do maxwelka Send a message via Skype™ to maxwelka
Dot.: Na urlopy wybywamy, lecz o sobie pamiętamy :) - PM 2012 cz. VIII

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
To bolerko z dolnego prawego rogu najbardziej pasuje do Twojej sukni. Jakoś nie umiem sobie wyobrazić rozłożystej kiecki z płaszczem, sorry!
Ta druga stylizacja tez mi się podoba. Ale to Ty wiesz, w czym Ci będzie najlepiej. I co do butów się zgodzę. Ja wręcz marzę o otwartych butach ślubnych, ale z racji wczesnej kwietniowej daty opcja ta odpada.
Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość
Podobają mi się kwiaty-czerwone róże i storczyki (ale to chyba Twój pomysł ? ) . Buty też, ale nie wiem czy któreś z nich pasują do sukni Płaszczykom mówię zdecydowane nie Generalnie nie wiem czy trafili w to co chciałaś ?
Ogólnie całe pierwsze zestawienie (czyli obrazek nr 1) to są moje własne wybory, które im przesłałam. Płaszcze też mi się kompletnie nie widzą, czułabym się w czymś takim jak Neo z Matrixa

---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ----------

http://www.bialeinspiracje.pl/?p=7263 - no to już wszystko jasne. To jest bolerko z kolekcji Rosa Clara 2012 Na pewno mnie nie stać
maxwelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 15:24   #2762
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Witajcie kobietki!
Troszkę mnie tu nie było, ale to wina braku czasu plus braku neta w pracy, przez co wariuję ostatnio. dodatkowo nabawiłam się infekcji gardła. Mam nadzieję, że sie do soboty wyleczę bo mamy z TZtem gości. Madzia2306 przybywa do nas na grilla
trochę Was nadrobię, bo mimo wszystko dość tu cicho
(...)
W poniedziałek mieliśmy jechać z TŻtem nad wodę, ale nie było mega ciepło, wiec pojechaliśmy do Ogrodzieńca. Zamek i park miniatur, całkiem fajnie było. Wklejam Wam kilka fotek Byłoby więcej, ale mój TZ jest niestety "mistrzem" fotografowania
Jak masz mieć Takiego Gościa, to życzę szybkiego powrotu do formy i ładnej pogody też życzę
A wyjazd bardzo ładny.
Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość

To ja już wiem co się świeci! Wiesz, że sny sprawdzają się na odwrót? To znaczy, że Ty przyjedziesz do nas! Prawdopodobnie na nasze śluby, oczywiście w ramach swojego przyszłorocznego tournee po Polsce ze świeżo upieczonym Mężusiem!
kto wie, może wróżka tenebroska prawdę mówi

Melod_y dzięki za pamięć i foty!!!! są cudne!!! Zamek Schonbrunn wymiata. Tylko Sisi brak, może Ty ją godnie zastąpisz

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 15:35   #2763
ibyza
Wtajemniczenie

Cytat:
Sorki, ale muszę...

hahahahaha
ibyza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 15:53   #2764
maxwelka
Zakorzenienie

GG do maxwelka Send a message via Skype™ to maxwelka

Pogrzebałam, pogrzebałam, i wrzucam wam tu moje bolerkowe inspiracje

Kurcze, myślałam, że życzyłam, a nie życzyłam, to życzę teraz: 100 lat niut0 i spełnienia wszystkich marzeń!!! Cudownego ślubu, wesela i dużo miłości narzeczeńskiej i małżeńskiej!

To ja się zbieram do domciu, a wy mówcie, co myślicie o poniższych cudeńkach Bierzcie oczywiście pod uwagę moją wspaniałą kiecę, do której mało co pasuje

Do zobaczenia wieczorkiem!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 4d5c25a9d7ec7_NEO%20&%20BOLERO%20TIULLE.jpg (273,4 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bolerka_rosa_clara24.jpg (74,1 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bolerka_rosa_clara8.jpg (88,6 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bolerka_rosa_clara6.jpg (78,1 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg modelo-bonn_3-coleccion-novia-aire-barcelona-aire-collection-2010.jpg (51,9 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg modelo-135_cima_a-coleccion-novia-two-rosa-clara-2010.jpg (72,3 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg modelo-140_rioja_a-coleccion-novia-rosa-clara-rosa-clara-2010.jpg (32,5 KB, 9 załadowań)
maxwelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 15:56   #2765
melod_y
Zakorzenienie

Ja tez zycze Tobie Niuto Wszystkiego co najlepsze! Pięknych dni, tych jeszcze przed weselem, ale takze tych juz PO Duzo usmiechu Kochana na twarzy i wszystkiego co najlepsze! 1oo lat

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 15:56   #2766
vesna84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
zmieniłaś avatar i powiem Ci że coraz bardziej podoba mi sie ta twoja kieca
si, zmieniłam niech mi dodaje energii!!!

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
Podobnie jak Evooonia mam głód jakiegoś ślubnego zakupu. Myślę nad kolczykami. Wedle mojego założenia mają być one jedyną ślubną biżuterią (oczywiście oprócz pierścionka i obrączki). Jako że tego dnia chcę mieć włosy rozpuszczone (hollywoodzkie miękkie fale z przedziałkiem na boku i z jednej strony założone za ucho) postanowiłam, że kolczyki muszą trochę rzucać się w oczy. Niestety na żywo nie znalazłam idealnych ...ale od czego jest internet. Powiedzcie, co sądzicie o tych - specjalnie nie podam teraz cen, żeby nic nie sugerować.
- pierwsze mają dł około 5 cm
- drugie 4 cm
- trzecie 3,8 cm

które ??
trudny wybór, mi podobają się wszystkie
vesna84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 16:01   #2767
Jamee
Zakorzenienie

Niuto sto lat sto lat! Spełnienia marzeń, szczęścia i radości , uśmiechu na twarzy i miłości!

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-17, 16:05   #2768
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Bardzo ładne domki Ja to mam kilka ulubionych projektów, ale zanim zaczniemy się budować to będzie mnóstwo nowych Obowiązkowo musi być bardzo duży garaż (wymóg Tż), przestronna kuchnia i sypialnia z łazienką i garderobą (ewentualnie z samą garderobą).

o taak sypialnia koniecznie z lazienką i wieeeelką garderobą

Cytat:
Cześć !!

Do razu sto lat dla Niutka

mam podobny problem z siostrą Tżta i naprawdę nie wiem co robić. Dziewczyna niby ma faceta, ale spoza miasta (bardzo duża odległość), więc na codzień go nie ma. Siostra ma kilkuletnie dziecko, nie ma prawa jazdy (już chyba 4 raz nie zdała), wiec dla niej chyba logicznym jest że Tż będzie ją wszędzie woził. Słuchajcie wkurza mnie to strasznie, jak Tż ma wolne, a ona codziennie rano go zrywa żeby dziecko zawiózł do przedszkola, potem oczywiście odwiózł, a to na zakupy, a to gdzieś jeszcze...Ostatnio była taka akcja, że kazała się zawieść 300 km, bo nie chciała tłuc się busem Oczywiście nie trudno zgadnąć, że przez te jej akcje, Tż ma mniej czasu dla mnie. Nie chcę od razu popadać z nią w jakieś konflikty, ale po ślubie na pewno nie pozwolę na takie zachowanie. Jasne, że trzeba być uczynnym i rodzinnym i od czasu do czasu pomóc....ale do pewnej granicy.
skąd ja to znam... TZta sis tez ma 2 dzieci i jak przyjezdzamy do PL i mimo, ze mamy mnostwo rzeczy zawsze do zrobienia ONA ciągle wykorzystuje mojego TZta , a to zawiezc do lekarza, a to do szkoly, (tez nie ma prawka:/ ) i mnie to wkurza strasznie... ale jak jestesmy tutaj to jakos daje rade bez TZta co nie?

co do punktualnosci.. moj TZ czasami sie jednak spoznia.. ale tylko raz gruuubo przesadzil, mowil, ze bedzie za 10 minut, a byl za 2 godziny! to ja oczywiscie nastepnym razem jak mialam do niego przyjechac to dzwonie i mowie: "no juz wychodze i bede za 5 minut" , a oczywiscie jeszcze sobie w lozku w pizamie siedzialam:P i dzwoni za jakis czas: gdzie jestes? a ja: juz ide, juz ide.. tylko musze sie umyc. ubrac, wymalowac i sie uczesac haha wiecej sie tak nie spoznil

Cytat:
Podobnie jak Evooonia mam głód jakiegoś ślubnego zakupu. Myślę nad kolczykami. Wedle mojego założenia mają być one jedyną ślubną biżuterią (oczywiście oprócz pierścionka i obrączki). Jako że tego dnia chcę mieć włosy rozpuszczone (hollywoodzkie miękkie fale z przedziałkiem na boku i z jednej strony założone za ucho) postanowiłam, że kolczyki muszą trochę rzucać się w oczy. Niestety na żywo nie znalazłam idealnych ...ale od czego jest internet. Powiedzcie, co sądzicie o tych - specjalnie nie podam teraz cen, żeby nic nie sugerować.
- drugie 4 cm
- trzecie 3,8 cm

które ??
wszystkie piekne, ale 2 wygrywa
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 16:14   #2769
tenebrosa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez vesna84 Pokaż wiadomość
si, zmieniłam niech mi dodaje energii!!!
O, zapomniałam wcześniej napisać, ale mojej Mamie też się bardzo Twoja suknia podoba. Hehe, Mama ma swoje Top3 sukni: Maxwelki, Jamee i Twoją. Ciekawa jaka jej się najbardziej spodoba na mnie - póki co będzie mogła tylko na zdjęciach ocenić (których mam nadzieję dużo jutro porobimy z Chatką), bo aktualnie jest 500 km ode mnie. Myślicie, że to będzie dobry argument, żeby przekonać panie w salonach, aby pozwoliły nam pykać fotki?

Cytat:
Napisane przez maxwelka Pokaż wiadomość
To ja się zbieram do domciu, a wy mówcie, co myślicie o poniższych cudeńkach Bierzcie oczywiście pod uwagę moją wspaniałą kiecę, do której mało co pasuje
Jak dla mnie to numery 2, 3 i 4 ze wskazaniem na 2. Zresztą bardzo niedawno któraś dziewczyna wklejała tu dokładnie te same bolerka Rosa Clara i pisałam wtedy, że mi się właśnie takie tiulowe/muślinowe bolerka bardzo podobają i o takim myślę też dla siebie
Stary 2011-08-17, 16:16   #2770
__Paulinka__
Zakorzenienie

niuto 100 lat!!
Stary 2011-08-17, 16:26   #2771
(kicia)
Zakorzenienie

tenebrosko w LillYes to może być argument w Demi niestety nie. Moja mama nie może chodzić i nawet to babki nie przekonało żeby pozwolić na zrobienie zdjęcia.
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-17, 16:29   #2772
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Spóźnianie ja powinnam w dupę dostać, bo lubię się spóźniać, tzn nie że od razu lubię, ale mam to po mamusi. I zdarza się. na szczęście coraz rzadziej. Ale jak się spóźniałam to max 20 min. I zawsze uprzedzałam, że się spóźnię. Ale na spotkania "ważne i ważniejsze" chodze zawsze punktualnie. Do kina, teatru oczywiście też. I na wszelkie środki lokomocji. Bo wiem, że tutaj spóźnić się nie mogę i często jestem jeszcze przed czasem, ale np na urodziny, do TŻta, czy na imprezę wychodzę z opóźnieniem. i serio zawsze staram się przygotowywać te 15 min wcześniej, ale w biegu i tak gubię te 15 min
I teraz robie tak, jak kumpel pisze, że np spotykamy się o godz. 20.00. To ja mu zawsze odpisuję, że lepiej o 20.15. Wtedy przychodzę punktualnie

"Wykorzystywanie" TŻta oj pisałam juz Wam nie raz, że TŻ ma ciężką sytuację z jego mamą. Bo on musi robić wszystko, a siostra nic. No i teraz już 5 tydzień go nie ma i się okazuje, że mama jednak potrafi sobie poradzić bez TŻta. Więc po ślubie, będzie tylko arrivederci i nara mamusiu! Ale pomocy nie odmówimy, tylko rozdzielimy na czynniki pierwsze, zdania nadrzędne i podrzędne. Zrobimy selekcję i jeśli pomoc będzie potrzebna, z chęcią pomożemy, ale tak, to sorry Winetou! Radź sobie, w końcu masz też córkę i zięcia w domu.
Wredna jestem, wiem

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
Stary 2011-08-17, 16:46   #2773
M_ilkaa
Rozeznanie

spadam mierzyć suknie ! trzymajcie kciuki wieczorkiem zdjęcia
Stary 2011-08-17, 16:47   #2774
niut0
Zakorzenienie

Dziękuję jeszcze raz za wszystkie życzenia

Cytat:
Ah dziewczyny (do tych ktore nie mieszkaja z TZ, bo reszcie pewnie moj stan ducha jest dobrze znany ) Cuuuuudnie jest mieszkac z TZ razem. normalnie te wspolne kilka dni tak doladowalo mnie pozytywie ze siebie nie poznaje Wspolne sniadania, gotowanie, sprzatanie, a nawet ogladanie po raz setyny glupiego filmu bylo piekne! BAJKA! Caraz bardziej nie moge sie doczekac az bedziemy razem mieszkac

Pozdrowienia z Wiednia
ehh ja mieszkałam 3 dni u TŻta jak jego rodzice pojechali na urlop, nie mogę się już doczekać wspólnego mieszkania

Cytat:
W poniedziałek mieliśmy jechać z TŻtem nad wodę, ale nie było mega ciepło, wiec pojechaliśmy do Ogrodzieńca. Zamek i park miniatur, całkiem fajnie było. Wklejam Wam kilka fotek Byłoby więcej, ale mój TZ jest niestety "mistrzem" fotografowania
My się chyba wybierzemy w przyszły weekend do Ogrodzieńca, ale myślimy też o Zamku w Pławniowicach

Cytat:
Napisane przez maxwelka Pokaż wiadomość

Do zobaczenia wieczorkiem!
Bolerka są absolutnie cudowne!!!
"Moja" PMka też miała tydzień temu śliczne, koronkowe bolerko. Muszę zapytać gdzie kupiła.

---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ----------

Cytat:
Napisane przez M_ilkaa Pokaż wiadomość

chyba i ja się w końcu wybiorę
Stary 2011-08-17, 17:19   #2775
tenebrosa
Wtajemniczenie

Cytat:
Spóźnianie ja powinnam w dupę dostać, bo lubię się spóźniać, tzn nie że od razu lubię, ale mam to po mamusi. I zdarza się. na szczęście coraz rzadziej. Ale jak się spóźniałam to max 20 min. I zawsze uprzedzałam, że się spóźnię. Ale na spotkania "ważne i ważniejsze" chodze zawsze punktualnie. Do kina, teatru oczywiście też. I na wszelkie środki lokomocji. Bo wiem, że tutaj spóźnić się nie mogę i często jestem jeszcze przed czasem, ale np na urodziny, do TŻta, czy na imprezę wychodzę z opóźnieniem. i serio zawsze staram się przygotowywać te 15 min wcześniej, ale w biegu i tak gubię te 15 min
I teraz robie tak, jak kumpel pisze, że np spotykamy się o godz. 20.00. To ja mu zawsze odpisuję, że lepiej o 20.15. Wtedy przychodzę punktualnie

"Wykorzystywanie" TŻta oj pisałam juz Wam nie raz, że TŻ ma ciężką sytuację z jego mamą. Bo on musi robić wszystko, a siostra nic. No i teraz już 5 tydzień go nie ma i się okazuje, że mama jednak potrafi sobie poradzić bez TŻta. Więc po ślubie, będzie tylko arrivederci i nara mamusiu! Ale pomocy nie odmówimy, tylko rozdzielimy na czynniki pierwsze, zdania nadrzędne i podrzędne. Zrobimy selekcję i jeśli pomoc będzie potrzebna, z chęcią pomożemy, ale tak, to sorry Winetou! Radź sobie, w końcu masz też córkę i zięcia w domu.
Wredna jestem, wiem
Mój TŻ też już się nauczył, żeby się ze mną umawiać 15 minut później A co do wykorzystywania, to u mnie jest już o niebo lepiej niż przed rokiem. Przypomnę tylko, że TŻ mieszka sam z Mamą, więc też był chłopcem na posyłki. Sądzę, że wiele do myślenia dały tutaj mojemu Kochanemu nauki, gdzie było wyraźnie zaakcentowane kto po ślubie powinien być dla niego na pierwszym miejscu. A że on zaręczyny traktuje w zasadzie tak samo jak ślub (tzn. ślub dla niego jest tylko naturalną konsekwencją zaręczyn, ale zaręczyny to niemal tak samo ważna deklaracja jak przysięga), to wziął sobie do serca to, o czym nam zakonnik mówił. Oczywiście my też nie chcemy się odwracać od naszych rodzicielek i zawsze chętnie im pomożemy, gdy tylko będzie taka potrzeba (prawdziwa potrzeba, a nie wygodnictwo kosztem innych), ale rodzina, którą stworzymy będzie zawsze na pierwszym miejscu.

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
tenebrosko w LillYes to może być argument w Demi niestety nie. Moja mama nie może chodzić i nawet to babki nie przekonało żeby pozwolić na zrobienie zdjęcia.
Hm, no to tak: do LilYes nie idziemy, bo raczej odpuszczamy sobie Kraśnickie, a do Demi zajdziemy. Ale przecież Ty tam kupowałaś, prawda? I masz zdjęcie z salonu? Czy dopiero po wpłacie zaliczki pozwolili Ci zrobić? My ogólnie planujemy uderzyć do mniejszych saloników na Fabrycznej, Świętoduskiej i Narutowicza. I tak mam już ich prawie 20 na liście...

Cytat:
Czekamy!

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
chyba i ja się w końcu wybiorę
Dawaj, dawaj, nawet ja już jutro idę To będzie mój pierwszy raz, hehehe.

Edytowane przez tenebrosa
Czas edycji: 2011-08-17 o 17:20
tenebrosa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 17:28   #2776
(kicia)
Zakorzenienie

Tak w demi dopiero po zapłaceniu mi pozwoliły. A na świętoduskiej w tych salonikach babki w ogóle się niczym nie interesują więc może wam się udać. 20to dużo

Stary 2011-08-17, 17:41   #2777
__Paulinka__
Zakorzenienie

a ja wlasnie wszamałam kawalek ciasta z przepisu Milki bardzo dobre chcecie kawalek?
Stary 2011-08-17, 17:53   #2778
Nattiv
Zakorzenienie

niut0 Wszystkiego najlepszego

Cytat:
- drugie 4 cm
- trzecie 3,8 cm

które ??
drugie ostatnie też mi się podobają, ale jak mają być tylko kolczyki to drugie bardziej wyraziste

Ja się nigdy nie spóźniam Zawsze mam dobrze czas wyliczony na wszystko. Jestem dobrze zorganizowana Tż natomiast chyba nie wie co to zegarek

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 17:53   #2779
tenebrosa
Wtajemniczenie

Cytat:
Tak w demi dopiero po zapłaceniu mi pozwoliły. A na świętoduskiej w tych salonikach babki w ogóle się niczym nie interesują więc może wam się udać. 20to dużo
To mi wystarczy, aby te przemiłe panie zdjęły suknie z wieszaków, a dalej to już sobie spokojnie we dwie poradzimy A co do ilości salonów, to tak pospisywałam z netu, które są w tych okolicach, chociaż większość i tak kojarzyłam. Zobaczymy z ilu wyjdziemy po 5 minutach

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
a ja wlasnie wszamałam kawalek ciasta z przepisu Milki bardzo dobre chcecie kawalek?
Pewnie! Pokaż chociaż jak wygląda!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-17, 17:54   #2780
MARGIDA
Wtajemniczenie

Hellou dziewczątka
Rano byłam na bieżąco, mam taką pracę, że mogę
Ale od 11 nie tylko miałam jak zajrzeć, ani nawet wylogować
Dopiero teraz nadrabiam:
niuto najlepsze życzenia, wielu szczęśliwych chwil z TŻ-tem i nie tylko
nena mi najbardziej się podobają 3

no i czekam na foto z przymiarek
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 17:54   #2781
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Kurde, ciężko pisać z pracy... Czytam Was na bieżąco i dopiero teraz mogę odpisać, bo jak korzystam z kompa to mi potrafią wszystkozminimalizować i takie to bez sensu jest :/

tusia_m: współczuję

niuto: 100 lat!! A na pazurki i włosy polecam Capivit (nie, ja nie reklamuję tego jako złoty środek, ale skoro na paznokcie mi pomógł to zamierzam zainwestować w ten „do wszystkiego”)

gosza_m: fajne Garfieldy :P

madzia2306: jak zobaczyłam zdjęcie to sobie pomyślałam: „O jaki malusi piesek”, otwieram załącznik i niespodzianka

Margida: fajnie ten Twój TŻ w garniaku wygląda ^^

M_ilka: a ja nie umiem nic upiec... A i butki te drugie fajne, ale jak dla mnie na ślub dla odważnej

Jagodza: zdecydowanie 1 suknia
czuelinka: super suknia

Pisałyście o butach: ja mam problem kupić jakiekolwiek, bo mam rozmiar 38 (czasem jakieś 37) i bardzo szczupłą stopę - wszystkie są za szerokie, a jak są moje ulubione "open toe" to mi noga przodem wypada W Deichmannie i CCC są jak dla mnie porównywalne cenowo do allegro i wolę w tym zestawieniu allegro (no, chyba że Lasocki z CCC, ale tylko jedną parę miałam).

Co do Bratowych... Ja swoją lubię trochę, nie mam do Niej zaufania i boję się, że się nie wyniesie z "naszej góry" a wtedy zostajemy bez lokum po ślubie i zazdroszczę wszystkim, które mają mieszkanka, kredyty na mieszkanka, działki

P.S. Miałam wczoraj dodać zdjęcie mojej sukni ślubnej - jest w załączniku Mam rozmiar 34, wzrost 167 do tego buty wysokie (12 cm, o czym pisałam wcześniej), długie blond włosy i to pierwsza suknia, którą przymierzyłam, śni mi się po nocach i dosłownie ją kocham Zobaczymy, czy uda się kupić (3300 zł, ale znalazłam taniej, bo za 2700). Kolekcja Wings, model: Queenstone
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg big_21081_queenstone_01.jpg (17,3 KB, 53 załadowań)
Wiktusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 17:55   #2782
(kicia)
Zakorzenienie

Oj zjadła bym coś słodkiego. Ale od niedzieli jestem na diecie trzymam się narazie

Stary 2011-08-17, 17:57   #2783
jagodzia133
Zakorzenienie

Cześć piękne
Cytat:
W takim razie, życzę Ci byś już więcej nie miała takich sytuacji z rodziną i by było tak dobrze jak jest teraz, a nawet jeszcze lepiej!

Ps. Tą wiadomość miałam napisaną już o godz. 20, le koleżanka wpadła na pogaduchy i tak dopiero teraz ją wysyłam
haha to ty niezła jesteś
Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
hejka

ząbek mnie boli rośnie mi 8 i szczęka mnie tak boli że zwijam się z bólu żadne przeciwbólowe nie pomagają noc mam nieprzespaną
łącze się w bólu mi się dwie 8 wyrzynają z lewej strony
Cytat:
- drugie 4 cm
- trzecie 3,8 cm

które ??
zdecydowanie drugie gdzie można takie znaleźć??
Cytat:
A i dziewczyny tenebrosa, jagodzia, Nika, fraise śniłyście mi się dzisiaj Przyjechałyście na moją śląska wieś i robiłyśmy u mnie na chacie spotkanie PMek 2012
Były też inne dziewczyny (w sumie było nas ok. 8), ale nie wiem, czy bym Twarze do Was dopasowała. Wychodziło na to, że wszystkie były z wizażu.
ale masz sny
Niut0 wszystkiego naj
Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
ja chcę ja chcę
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 17:59   #2784
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
Oj zjadła bym coś słodkiego. Ale od niedzieli jestem na diecie trzymam się narazie
A ja właśnie ugotowałam ravioli (kupne niestety) na jutro i sama wyżarłam prawie pół ciekawe co jutro u mnie na obiad
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 18:02   #2785
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
P.S. Miałam wczoraj dodać zdjęcie mojej sukni ślubnej - jest w załączniku Mam rozmiar 34, wzrost 167 do tego buty wysokie (12 cm, o czym pisałam wcześniej), długie blond włosy i to pierwsza suknia, którą przymierzyłam, śni mi się po nocach i dosłownie ją kocham Zobaczymy, czy uda się kupić (3300 zł, ale znalazłam taniej, bo za 2700). Kolekcja Wings, model: Queenstone
ooooooooooooooooo mamuś jest przecudna
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 18:03   #2786
Nattiv
Zakorzenienie

Tak w ogóle to mało naskrobałyście dzisiaj Zawsze jak wracam z pracy to 5 stron minimum a dzisiaj tylko 3

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 18:03   #2787
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Powodzonka!!!!!

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
Stary 2011-08-17, 18:21   #2788
paulinka009
Zadomowienie

Dziewczyny chyba mam suknie i wcale nie żałuje że wybrałam się na salony własnie teraz a nie dopiero w styczniu... Zacznę od tego że nie mam żadnego zdjęcia bo to kolekcja 2012 która pojawi sie w sierpniu na targach dopiero z kolekcji Annais Bridal Salon który z nimi współpracuje przez dwa tygodnie prezentuje te suknie i jeśli do końca tego tygodnia się zdecyduje na nią to będę miała taniej niż jak już ta kolekcja wejdzie ;D Ale to w piątek z mamuśką pojadę. Suknie dopiero i tak będą na kwiecień zamawiać kurka ale jestem szczęśliwa ;D Dzisiaj przeszłyśmy chyba z 7 salonów ale żadna już mnie tak nie zachwyciła )

Sztuczko kupiłaś już halkę?? Bo ja będę miała równie najszerszą jaką się da i jeśli by tobie pasowała to mogę Ci odsprzedać za połowe ceny to jest 40zł Kiedyś coś pisałaś że chciała byś jak najtaniej to tak mi się o tobie od razu pomyślało Tyle tylko że to by było dopiero w lipcu po moim slubie - nie wiem czy nie za późno dla Ciebie ....

A teraz zaczynam czytać zaległosci

paulinka009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 18:29   #2789
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość

Pewnie! Pokaż chociaż jak wygląda!
prosze bardzo czestujcie sie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_7462.jpg (113,3 KB, 39 załadowań)
Stary 2011-08-17, 18:32   #2790
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
- drugie 4 cm
- trzecie 3,8 cm

które ??
mi się podobają najbardziej numer 2

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości