![]() |
#151 |
CABIN CREW
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.X
Kalpana ja mam płaszczyk czarny z bershki taki cienki i jeszcze skórzaną kurtkę (ona jest na chłodniejsze dni ) więc nie planuje nic na jesień kupować (no chyba że trafię na jakąśdobrą cene na skórzane kurtki to może kupię jakąś )...
![]()
![]() |
#152 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak tam nauka do poprawki? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#153 | |
Zadomowienie
|
hej kochane
![]() Cytat:
Witam Cie Patka i pamietam ![]()
![]() |
#154 |
Wtajemniczenie
|
Czesc Dziewczyny, witam sie w nowym watku
![]() Ja juz w domku u Rodzicow sobie odpoczywam ![]() ![]() W ogole jak moi Rodzice byli we wloszech w sprawach biznesowych to ich rumuni napadli na stacji benzynowej przy autostradzie, masakra, z nozem, Tata oddal wszystko co mial w kieszeniach, iles tam euro i 200 zl, dobrze ze to tylko tak sie skonczylo bo sie tym zadowolili i sobie poszli. Jakbym takich gnojkow dorwala w swoje rece to bym powybijala bez skrupolow, do pracy niech sie wezma a nie ludzi napadaja, okradaja i gorzej, mendy jedne. Z kosmetycznych spraw to kupilam takie cos : http://www.goodskinlabs.com/?q=websi...231/&menu=1053 I testuje ![]() Soph - gratuluje prawa jazdy ![]() Caate - ciesze sie ze z kotkiem lepiej ![]() Kalpana - ja juz mam skompletowana jesienna garderobe, lacznie z okryciem wierzchnim i butami ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#155 | |
Marcelover ♥♥♥
|
pisałam, że zostawiłam opinie na kwc... możesz sobie przeczytać
Cytat:
![]() ![]() tak jak moja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#156 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
o masakra ![]() Ja bym chyba padła na zawał. Ja to bym wszystkich do pracy wysłała, a nie chodzą po dary, jakąś kaskę małą z gminy dostają a potem chleją jak świnie. ![]() Kalpana, ja na jesień mam płaszczyk i skórke. Muszę kupić buty na jesień. ![]()
![]() |
#157 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Buahhot ok przepraszam bo nie doczytałam ![]() Kalpanko nie ma sie co bac ![]() ![]() ![]()
![]() |
#158 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Soph gratuluję ![]() Caate cieszę się, że z kotkiem już lepiej ![]() Tallulah matko współczuję rodzicom.. ja nie wiem czemu ale nie znoszę rumunów... ![]()
#159 |
Zadomowienie
|
Shadii ja nie mam zielonego pojęcia jak Ty wygladasz a bardzo bym chciała Cie zobaczyc
![]() Pamietacie ta babke FRYZJERSTWO TO MOJA PASJA? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- Tallulah wspólczuje, to straszne ![]() ![]() ![]() Ja w piątek jade na basen Z Zuziulką, ostatnio ja zabralismy, ale sie cieszyła, szkoda że nie mogłyście zobaczyć jej reakcji pierwszej jak zobaczyła wode ![]()
#160 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#161 |
Zakorzenienie
|
A wiecie co..dostałam dziś PW od jakichś przedstawicieli Rimmel'a że szukają tu na forum grupki wizażanek którym będą przesyłać produkty do testowania, różne nowości, nic za to nie chcą tylko co najwyżej opinii i stałego kontaktu
![]()
#162 | |
Marcelover ♥♥♥
|
tak, dostala bana za ciagle klotnie
![]() ---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#163 | |
Zakorzenienie
|
oczywiste.. ale ja do rumunów nigdy się nie przekonam, za dużo tego mam w Wawie na co dzień, są bezczelni, potrafią podejść do Ciebie na przystanku i z liścia w nogę uderzyć.. albo wyrwać babce cole na ulicy w momencie gdy sprzedawczyni jej podawała przez okienko
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#164 |
Wtajemniczenie
|
Dzieki Dziewczyny za mile slowa - mi normalnie skora scierpla jak o tym uslyszalam
![]() Ci Wlosi powiedzieli Rodzicom ze teraz rumuni to u nich jakas plaga, przyjezdzaja niby na wycieczki pelnym autokarem a potem polowa ich zostaje ![]() Zaparze sobie chyba dzis pokrzywki do picia bo dawno nie pilam ![]() Edytowane przez Talullah Czas edycji: 2011-08-17 o 16:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#165 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Talullah o boze ![]() nienawidze takich ludzi, zero skrupulow, oby ich to samo kiedys spotkalo ![]()
![]() |
#166 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja staram się być tolerancyjna, chociaż sama mam do nich jakieś opory, a już jakbym widziała takie akcje jak Ty, to pewnie po czasie tolerancja by się mogła skończyć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#167 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#168 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
[1=75ddc484932d6abe7412778 5cb7415263f83996c;2880669 2]Gratulacje ![]() Będę trzymać kciuki ![]() A na jesień mam już kurtkę skórkową i czarne botki na cienkim obcasie, jak znajdę jakiś fajny płaszczyk to kupię i jakieś płaskie buty na co dzień.
![]() |
#169 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#170 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pewnie chciała Cię pod kościół zabrać, żebyś za Nią żebrała ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#171 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#172 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale jak nic za to nie chca i nie naciagaja to chyba warto sprobowac, ja bym sie zgodzila ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#173 | ||
Zadomowienie
|
jA już powoli kolekcjonuje swoją szafę na jesień, pierwszym krokiem było zrobienie "bazy" ubrań a teraz dobieram do nich dodatki... brakuje mi w zasadzie szpilek no i ewentualnie gdyby na celowniku ukazał się ładny płaszczyk to jestem skłonna go kupić ale musze się w nim zakochać
![]() W kalendarzu zrobiłam sobie plany kosmetyczne do końca miesiąca, wypisałam wszystko co mam do zużycia, albo do zrobienia - mam nadzieję że pomoże mi to w systematyczności. OStatnio moją zmorą zaczynają być moje włosy, nie wiem co sie dzieje ale od kiedy przeszłam na metodą OMO włosy lecą garściami ![]() ---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- Cytat:
Cytat:
a kto znosi ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#174 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Jedna kurteczka mi się ostatnio podobała ale była ostatnia i nie mój rozmiar a szkoda bo bardzo mi się podobała. Poza nią nic ciekawego nigdzie nie widziałam jeszcze. ---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- U mnie ostatnio po domach chodzili z tymi piłami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#175 |
Zakorzenienie
|
niektórzy tolerują albo mają ich gdzieś, ja nienawidzę. kiedyś mój aktualnie były kumpel zaczął kraść... jak mi było wstyd, że go znam, że ktoś może mnie z nim kojarzyć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#176 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też miałam taką sytuacje, jak byłam mała. Tylko mnie facet na dworcu złapał za rękę. Na szczęście byłam z moją ciocią i go przegoniła.
![]() ![]() |
![]() |
#177 | ||
CABIN CREW
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#178 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
witajcie ![]() Cytat:
![]() party_girl, caate, snowhitee, angelinmyheart; bardzo dziękuję za rady odnośnie sukienki, postawie na czarne buty, tak jak radzicie, udało mi się nawet znaleźć dziś takie, które na pierwszy rzut stopy ;p nie będą mi obgniatac mojej niewydarzonej kości piętowej. Z racji że sukienka i żakiet są w kolorze czarnym dodatki raczej w kolorze. Zakochałam się dzis w bransoletce takiej różno-kolorowej jednak na zdj nie wychodzi ładnie. Myślę jeszcze nad ustami czy malinowe czy czerwone, ale chyba klasyka czyli czerwone i kreska czarna na oku jak radzicie. a włosy... gdybym umiała zrobić ładnego i dobrze trzymającego się koka to bym zrobiła ale nie potrafię ;/ Jeśli dzięki metodzie CG włosy bardziej mi się podkręcą to pewnie puszcze je luźno rozpuszczone, w ostateczności je wyprostuje. Najgorsze jest to że ślub jest o 10 30 rano a rodzina Tz chce wyjechać w nocy, czyli gdzieś ok 3, i nie dość że domęczeni będziemy to jeszcze nie wiem ile czasu na przygotowania a przydałoby się wziąć kąpiel po takiej podróży... ![]() Kalpana piękne kolczyki ![]() ![]() caate ciesze się że z kotkiem lepiej ![]() ![]() Soph gratuluje prawka ![]() Talullah pochwal sie płaszczykiem ![]() dianulaa jak tam skręt? angelinmyheart dziekuję ![]()
Najszczęśliwsza mama pod słońcem ![]() 19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie ![]() Edytowane przez loluska Czas edycji: 2011-08-17 o 17:38 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#179 |
Wtajemniczenie
|
Loluska - taki
![]() http://www.prettygirl.pl/summertime.html Nie wiem czy sie otworzy od razu plaszcz bo go nie moge skopiowac do osobnego okienka, jakby co to jest 19 w kolejnosci ![]() No i sie nie otwiera, trzeba kliknac na menu, potem kolekcja i tak jak wyzej, plaszcz jest 19, taki w pepitke, zawiazywany z przodu, ladnie lezy (mam rozmiar 34), taki dopasowany ![]() Edytowane przez Talullah Czas edycji: 2011-08-17 o 17:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#180 |
Zakorzenienie
|
Talullah masakra :O Zamiast zabrać się do roboty, to ludzi okradają... A później dziwić się, że ludzie mają uprzedzenia... :/
A jakie butki kupujecie na jesień? Ja nie wiem o czym myśleć, czy adidasy wystarczą, czy jakieś botki kupić, albo jeszcze jakieś inne... W sumie botki mi się podobają, ale jak są fajne, to strasznie cienka podeszwa, jak u balerinek :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:51.