|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4681 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 22
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4682 |
Zakorzenienie
|
Szanowna Konsultantko,
Uprzejmie informujemy, że matowe lakiery do paznokci są już dostępne. Zachęcamy do dokonania zakupu. |
![]() ![]() |
![]() |
#4683 |
Przyczajenie
|
Przepraszam, nie chcialam wywolac burzy. Znizki daje 25-30% w zaleznosci od zamowienia. Jesli mam na cos znizke 10% to daje 10% i mowie ze wiecej nie dam bo sama tyle nie mam. Mnie sie oplaca bo przy 3000zl mam w najgorszym wariancie 300zl dla siebie, wiec nie robie charytatywnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4684 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny mam pytanie czy warto kupić tą mineralną kurację do twarzy Anew Rejuvenate z Netto 12 za 15,90?? Jakie to ma mieć działanie?? I czy jest skuteczna?
![]() I jeszcze pytanie, teściowa chce krem do stóp a właściwie na pękające pięty...i nie wiem czy polecić jej ten krem a FW na pękające pięty czy może ten "Morska Bryza" albo ten lawendowy?? Doradźcie mi proszę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4685 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Kuracji nie używam, ale dużo dziewczyn wypowiadało się o niej pozytywnie ![]()
![]() |
#4686 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4687 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
1. wygładzenie cery 2. napięcie skóry twarzy 3. lekkie rozjaśnienie 4. delikatne oczyszczenie Trzeba tylko pamiętać aby po każdorazowym użyciu wyczyścić ten pędzelek do nakładania , ponieważ gdy wyschnie na nim ta maseczka to nie można nic wycisnąc z tubki i ratuje nas tylko umycie pędzla ciepłą wodą. Ja po prostu po każdym użyciu wycierałam go chusteczką higieniczną ![]() Tak w ogóle świetny jest ten pędzel do nakładania , płaski i wygodny , super nim się nakłada i rozprowadza tę kurację, łapki się nie brudzą. Za tę cenę warto wypróbować. ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4688 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Nie zrozumcie mnie zle, wlozylam duzo pracy w bardzo krotkim czasie zeby cos z tego wyszlo. Na szybkiego musialam sie dowiedziec na co sa jakie upusty, zrobic liste zamowien, przeslac informacje o upustach, znalezc klientki... Paczki jeszcze nie ma a ja juz mam zamowienia na K12 i mase nowych klientek zlowionych przez dlugi weekend i dzien wczorajszy. A to taki lancuszek... dasz jednej to ona pokaze kolezance, mamie, siostrze, bratowej, kolezankom w pracy. Jedna kolezanka wyslala mi zamowienie na 600zl na K12 bo kolezanki by chcialy... Edytowane przez Mononokea Czas edycji: 2011-08-17 o 14:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4689 |
Zakorzenienie
|
Co do upustów, hmm straciłam kilka klientek na rzecz jednej konsultantki, która na wszystko daje zawsze 30%, nawet na niekosmetyczne, ja rabatów nie stosuję, próbki i gratisy tak, netto mogę dać, demo nie, bo nie będę tłumaczyć, że mogę zamówić tylko jedną sztukę, którą biorę dla siebie najczęściej
![]() Ta dziewczyna ma koleżanki nawet, które wszystkim rozdają katalogi tzn. jeden na 5 osób i one jej zbierają zamówienia dodatkowo. Więc podejrzewam, że zarabia i to sporo, bo one jej przynoszą zamówienia spore, bo 500-1000 zł co katalog od jednej. Co same z tego mają nie wiem. Na szczęście do mojego głównego źródła dochodu takie konsultantki nie mają dostępu jak na razie, a i tak mam stałe klientki już i wątpię, żeby chciały coś zmieniać. W netto 12 jest błyszczyk z musem za 8,90, to pewnie to samo co jest w 14 w demo tak swoją drogą. |
![]() ![]() |
![]() |
#4690 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#4691 |
Zakorzenienie
|
z podglądu faktury- krem pod oczy Anew z zestawu- produkcja opóźniona
|
![]() ![]() |
![]() |
#4692 |
Zakorzenienie
|
Ja daję rabaciki rodzince
![]() ![]() Kuzynka studentka, to też nie ma za dużo sianka, a mamuśka płaci mi tyle i ja mam po rabacie. Więcej klientek aż tak nie mam, od czasu do czasu ktoś tam się zdarzy, to daję mnóstwo próbek i starcza ![]()
#4693 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4694 |
Zakorzenienie
|
a ja mam na fakturce wszystko z netto to jest:
KONT./OCZU BLACK STRIPE 13 1480-3 FW DEZODORYZ. KREM DO STOP 13 1272-4 FW KAPIEL/STOP GRAN./CZEK. 13 2311-9 NASZYJNIK Z MEDAL. EMILL ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4695 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4696 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4697 |
Zakorzenienie
|
nie, miałam krem z tej serii, a kąpiele stóp lubię bardzo, więc powinno być ok;0
|
![]() ![]() |
![]() |
#4698 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4699 |
Przyczajenie
|
We wtorek dostalam info od Menadzerki, ze mam przeslac kase na konto avon, bo inaczej nie dostane zamowienia. Jak podpisywalam umowe to mowilam jej jaka jest sytuacja i mowila ze moze byc z tym problem, dlatego umowilysmy sie na wtorek ze mi da znac co z platnosciami. Podala kwote (niepelna bo calosci nie musze ale w sumie do doplaty niewiele zostalo) i numer konta. Wczoraj zamowienie mialo jeszcze status "zatrzymane" a dzisiaj mam juz "przekazane dostawcy" (czy jakos tak
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4700 |
Wtajemniczenie
|
W k12 są nowe kolorowe tusze extend, co o nim sądzicie? Daja fajny efekt czy lepiej zamówic zwykły czarny?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4701 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4702 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
też jestem zadowolona z tej kuracji, jednak mimo wycierania chusteczką pędzelka po użyciu -kolejnym razem zawsze mam problem z jej wyciśnięciem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4703 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4704 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Gesty? Moj nie jest gesty. gesty to dla mnie cos na wzor kremu Nivea, a lawendowy jak bym tak przechylila to by sie ze lekka przemiescil w opakowaniu, wole nie ryzykowac. mam rogowaciejaca skore i najlepiej spisal sie krem z kwasami AHA https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ja.html&next=1 a te dwa kremy https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...et.html&next=1 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...da.html&next=1 sa ok jak sie nie ma rogowaciejacej skory stop. Jesli jest ona w miare w dobrej kondycji to wystarcza te kremy, ale na bardzo suche stopy nie widze ich. ja rano budzilam sie znow z sucha skorupka na pietach, do wieczora skora nadawala sie do scierania, a przy tym pierwszym wszystko sie ladnie wygladzilo, dlatego mysle ze na pekajace piety to tez tylko ten pierwszy, albo ostatacznie krem z AHA z wersji SPA, slyszalam ze tez ma byc dobry, sama nie mialam, ale ze kwasy dobrze dzialaja na takie problemy ze stopami , to wnioskuje ze tesciowa moze byc zadowolona |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4705 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A to,że jeszcze się tym publicznie chwalisz, dla mnie niezrozumiałe.
Wszak to rzecz jest oczywista, że się nie wysyła LISTA. Więc jakiż rogaty wciąż kusi cię bies, że ślesz ESEMESA, a nie ESEMES? Edytowane przez ankoro Czas edycji: 2011-08-17 o 18:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4706 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4707 |
Zakorzenienie
|
Ja też nigdy nie daję upustów. Wolę dorzucić prezent za duże zamówienie (powyżej 100zł) niż brać mniej kasy. Dziewczyny wiedzą że czasem uda sie coś zamówić z ofert łączonych przy niespełnieniu warunków. Od czasu do czasu mama i koleżanka krążą z torbą z różnościami po niższych cenach.
Jest tu jakaś Avonówka z Wrocławia? Chcę się dowiedzieć jakim autobusem dojadę z dworca pkp na ulicę Karkonoską 63. Wyszukałam że 113jedzie w tamtym kierunku ale może się mylę.
![]() |
#4708 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mam identyczne zdanie na ten temat ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4709 | |
Wtajemniczenie
|
na katalogowym naszyjnik GOLBIE z netto #2793
![]() ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- Cytat:
zalotnica83 jest z Wrocławia ![]() spytaj jej [ najlepiej na wątku plotkowym ] : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=551898&page=35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4710 |
Zakorzenienie
|
Też nie zrobiłabym czegoś takiego! Robić aż takie promocje, podkradać klientki...
Robię promocje, jak są fajne programy, to z reguły babunia czy mamuśka pomogą.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:49.