|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#991 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Avonomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - cz.3
Właśnie był listonosz
Buciki super, idealnie leżą na nodze Ale śmierdzą jak diabli![]() I przyszły staniki. Wszystkie są na mnie dobre mimo, że jeden miał być dla Młodej Jeszcze dam jej przymierzyć mój czarny, bo jest najmniejszy. Ale byłam w szoku, bo zamawiałam 2 białe takie same - przyszły różne, wzięłam też bordowo czarny, a jest cały czarny I jeden biały trochę mi kształtem nie odpowiada, ale przeżyję
|
|
|
|
#992 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
Później na początku lat 90 się jakiś ✂✂✂✂✂✂✂nik zrobił, że nauczyciele wybierali sobie każdy inne książki i trzeba było kupować... ale były używane na rynku.
|
|
#993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- ja na razie lecę słoneczka a później spadam do pracowni
|
|
|
|
|
#994 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co tam robisz fajnego w pracowni? |
|
|
|
|
#996 |
|
Zadomowienie
|
cześć dziewczyny! ależ się w✂✂✂✂...!!! z półtora tygodnia wybierałam lampki na all, bo sama nie wiedziałam czy taką nocną, czy do kontaktu czy na baterie ale w końcu przejrzałam dokładnie wszystkie oferty no i sobie wybrałam taką lawę do kontaktu no i żeby koszt przesyłki tak nie bolał to wzięłam jeszcze jedną rzecz u tego sprzedawcy. Było napisane, że są 2 kolory do wyboru: pomarańczowa i zielona-wybrałam pomarańczową bo będzie idealnie pasowała do kolorystki w pokoju. Wybrałam, zapłaciłam No a ten sprzedawca mi dziś pisze, że zostały tylko zielone lampki!!!!!
![]()
|
#997 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ale dużo pisałyście ![]() Właśnie Was nadrabiam. Wkur******** znaczy się zdenerwowałam w pracy. I rzuciłam tą robotę! Mam gdzieś te ich fochy , więc od dzisiaj jestem bezrobotna![]() Gadałam z Tatą i może on mi cosik załatwi
|
#998 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dobrze, że nie masz rodziny na utrzymaniu
|
|
|
|
|
#999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1000 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokładnie opowiadaj, bo też mnie to ciekawi
25.01.2008 Ważne rzeczy nigdy nie przychodziły łatwo. Dlatego były ważne. Początkująca scraperka ![]() Zapraszam https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/ https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/ |
|
|
|
|
#1001 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szybki telefon do taty co robić, a on sama napisz wypowiedzenie No więc napisalam.Narazie alternatywy nie mam, ale juz dzisiaj jadę szukać gdzie indziej w innych sklepach pracy ![]() Sorry, ale zmniejszyli by mi etat o połowę czyli zamiast 0,5 miałabym 0,25 i do tego niższa pensja i zero perspektyw. Ja się na takie coś nie godzę, bo harowałam dla nich jak wół, jak chcieli to przychodziłam do pracy, zmieniałam dla nich swoje plany, nawet urlop zgodziłam się przesunąć (chciałam w czerwcu ale że wyprzedaż to ok niech będzie wrzesień) A oni takie świństwo mi zrobili...
|
|
#1002 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ile dostawałaś na godzinę? Moja znajoma pracuje w Reserved i dostaje 6zł za godzinę i stwierdziła, że ma tego dość, bo musi być na każde zawołanie i wciskają jej kiedy się da godziny pracy, bo reszta nie może "bo przecież muszą zająć się dziećmi". |
|
|
|
|
#1003 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie się nie da zrobić na szaro. Nie dam się. Na szczęście póki nie znajdę innej pracy tata mi pomoże podsyłając swoje zlecenia np z tłumaczeniami na j. angielski, albo jakieś exelowskie rzeczy.Nie zarobię dużo, ale będę spokojnie mogła szukać pracy.
|
|
#1004 | |
|
Zakorzenienie
|
MUSI, BO NIE TO KUPIŁAŚ..
Cytat:
ja też nigdy nie pozwoliłam sie robić na szaro jstem z Ciebie dumna, tym bardziej, ze wiesz, że nie zostaniesz sie zupelnie bez niczego..
|
|
|
|
|
#1005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po prostu, szbko przekalkulowałam czy mi się opłaca to czy nie i no i już wiadomo, że nie...
|
|
#1006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a teraz? rok książka i w odstawkę, bo nauczyciele ciągle zmieniają podręczniki ![]() na wyprawkę mojego bąbla to będę kilka miesięcy chyba zbierać
|
|
#1007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Ty na pewno szybko znajdziesz coś nowego ![]()
25.01.2008 Ważne rzeczy nigdy nie przychodziły łatwo. Dlatego były ważne. Początkująca scraperka ![]() Zapraszam https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/ https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/ |
|
|
|
|
#1008 | |||
|
Zakorzenienie
|
córka do 3 gimnazjum a mały do 2 podstawówki,
Cytat:
Cytat:
jestem z Ciebie baaardzo dumna ![]() tak, dokładnie, jak coś to pisz mu że składasz zażalenie na niego do allegro czyli otwierasz "spór"- to się chyba tak nazywa u nich Cytat:
szybko znajdziesz pracę nową i na lepszych warunkach... zobaczysz... jesteś sprytna i masz już doświadczenie... dopilnuj tylko aby dobrze Ci papiery wypełnili tzn świadectwo pracy
|
|||
|
|
|
#1009 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Co do allegro, mam nadzieję, że masz całą korepsondencję i jak jest tam wyraźnie zaznaczone, że chciałaś pomarańczową lampkę. Wtedy sprzedawca nie ma nic do gadania, Ty masz dowody, na jego brak kompetencji. A że mu się "pomyliło" to nie twój problem, bo nie za to w końcu płaciłaś
|
|
#1010 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Kochane...może kawka???
Babci rzeczywiście chodziło o stosunek przerywany...pamiętała Łobuzka, że nie biorę już tabsów...stad ten telefon... ![]() Zoo we Wrocławiu odżyło...jest naprawdę pięknie...polecam zwiedzić jak macie okazję... ![]() Sarunieczko, a mi głupio przyznać, ale ja nie dość że znajomym nie daje żadnego upustu to siostrom tylko 10%, a teściowej nic... ...tylko mamie daję po cenie na fakturce ...wiem wiem wredna jestem... |
|
|
|
#1011 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i ma święty spokój bo za dużo na kosmetyki mi nie daje, tylko na jakieś kosmetyki z drogerii co rzadko się zdarza
|
|
|
|
|
#1012 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No i gratuluję, że odeszłaś z honorem ja też zawsze walczę jak lwica o swoje i najczęściej to dostaję, fakt, że wiele osób mnie za to nie lubi ale niestety za uczciwą pracę należy się uczciwa zapłata a niektórzy pracodawcy to naprawdę przeginają z tym wykorzystywaniem. W mojej pracy wszelkie podwyżki, umowy, premie były wywalczone prze ze mnie, bo reszta dziewczyn to tylko marudziła po kątach albo za plecami szefa i zawsze jedna do drugiej mówiła tylko "chodźcie, dziewczyny pójdziemy do niego i mu powiemy" ale nigdy do tego nie dochodziło bo jakoś nie mogły się zebrać do kupy i na odwagę a mi jak nerwy puszczały to od razu bez zastanowienia szłam i wykładałam kawę na ławę i zawsze na tym dobrze wychodziłam, oczywiście reszta firmy też na tym korzystała. Teraz jestem na wychowawczym, już 2 lata jak nie pracuję i wiem, że stawka na godz się nie zmieniła, laski chodzą po kątach i marudzą, że tak mało płaci a obowiązków przybywa i ostatnio jedna powiedziała, że "no jak Ola wróci to zrobi porządek" a takiego wała! teraz to ja czekam aż one powalczą o swoje, pozatym ja teraz za wiele zrobić nie mogę bo i tak mi szef bardzo na rękę poszedł (umowę miałam do dnia porodu a potem nie miałabym nic a on sam zaproponował mi przedłużenie umowy o 3 lata, żebym mogła dostawać zasiłek wychowawczy) i gdybym teraz po powrocie do pracy przyszła i od razu , że mało i mało to naprawdę byłabym bezczelna
|
|
#1013 | |
|
Zakorzenienie
|
Te książki to teraz rzeczywiście nie lada wydatek...moja córcia dopiero idzie do zerówki, więc zmieszczę się w 200zł, ale oprócz tego komitet, ubezpieczenie, zeszyty, przybory, plecak, ciuchy(na te najwięcej mi poszło)...no ale to nic moja siostra ma dzieci w 3 i 6 klasie podstawówki i w 1000zł bedzie jej ciężko się zmieścić....
---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- Cheneelle gratuluję decyzji...na pewno coś lepszego znajdziesz! Moja kumpela pracuje w ekskluzywnym sklepie z kosmetykami, a tak ją robią w konia że szok...zrobili ją kierowniczką potem na zastępce zepchneli, a teraz przy otwarciu nowego sklepu znów jest kierownikiem, ale niby tymczasowo(na okres próbny)i ma dużo obowiązków, a kasę niewiele większą od kasjerek... No ale jak ktoś ma rodzinę na utrzymaniu to często trzyma się tam gdzie go chcą bez względu na warunki
|
|
|
|
|
#1014 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1015 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mamie próbowałam dawać z upustem, ale sie nie zgadza, zawsze daje mi ceny katalogowe.. tesciowa natomiast zawsze bierze bz zarobku, choziaż ostatnio juz tez dałam jej z cena katalogową.. Ale moja przyszła tesciówka jest spoko, więc nie żałowałabym jej
|
|
|
|
#1016 |
|
Zakorzenienie
|
ja mamie daję kosmetyki po cenie z faktury, bo zazwyczaj robi duże zamówienia i ostatnio podbija mi bazę upustu
reszta be skrupułów, czyli po katalogowej
|
#1017 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie trzymam naszą jasną miedź na włosach
Nie proście o zdjęcia, bo dziś już nie zrobię, a jutro mnie nie będzie w domu |
|
|
|
#1018 |
|
Zadomowienie
|
ja pierniczę, dziewczyny właśnie na szybciocha zrobiłam sobie sałatkę z pomidora, kulki mozzarelli i zielonych oliwek, posypałam ziołami prowansalskimi, sól, pieprz i troszkę sosu sałatkowego fit (ten w proszku) zmieszałam z łyżką oliwy i troszkę octu winnego- normalnie niebo w gębie!!!!!!!! w ogóle ja niedawno dopiero odkryłam smak mozzarelli
nigdy nie było okazji, zresztą zawsze myślałam, że to będzie coś a'la ser feta a to jest zupełnie inny, wyśmienity smak!
|
#1019 | |||||
|
vel Turkusoowa :)
|
Hej laski,jestem,humor już lepsiejszy
Nadrob iłam Was i widzę że dziś rzeczywiście taki jakiś dzień "pod napięciem" A wiecie co poszłam do tża i zauważył że jestem nie w sosie,i wiecie co on na to? "Oj widzę że humor nie dopisuje...już wiem co go poprawi,jedziemy po essence" no i się obkupiłam znowu za jego pieniążkiAno już w poniedziałek,brrr.... Cytat:
Cytat:
![]() Teraz to już 3 kawka,zaraz idę do kuchni ![]() Cytat:
Cytat:
a to o to chodziło na Facebooku![]() Oj dla mnie to kwota ogromna,ale ja mam inny zawód,jestem niewykształcona,ja latem czaeem zarobię w którymś miesiacu 7,50 na godz.ale ogólnie to 6-6,50,jak mam 7 to jestem przeszczęśliwa tyle że kilka mies.temu wywalczyłam u szefa stałą pensję-zagroziłam że odejdę jak nie dostanę podwyżki w każdym razie wypłaca mi tę stałą jak chce Cytat:
O kurczę,miałam świnkowi zerwać trawę idę przed blok,mam nadzieję że tym razem nie będzie mnie nikt nagabywał bo nie ma dnia żebym nie była "atrakcją" a to matek z dziećmi :"oo patrz,pani zrywa trawkę,pewnie ma króliczka" albo mężczyźni pytają dla kogo ta trawka albo ostatnio :"widzę że obiadek będzie?" ![]() to idę po trawę a potem robię kawkę i zaraz będę,nie odchodźcie od kompa
|
|||||
|
|
|
#1020 |
|
Zakorzenienie
|
Majeczko Marzenko co kupiłaś? Chwal sie szybko jak swinka nakarmisz
Edytowane przez jolkag78 Czas edycji: 2011-08-17 o 19:59 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:20.

Ale śmierdzą jak diabli
Jeszcze dam jej przymierzyć mój czarny, bo jest najmniejszy. Ale byłam w szoku, bo zamawiałam 2 białe takie same - przyszły różne, wzięłam też bordowo czarny, a jest cały czarny
I jeden biały trochę mi kształtem nie odpowiada, ale przeżyję

za kilka lat też będę kupować

ja też nigdy nie pozwoliłam sie robić na szaro
jestem z Ciebie baaardzo dumna
nigdy nie było okazji, zresztą zawsze myślałam, że to będzie coś a'la ser feta a to jest zupełnie inny, wyśmienity smak!