|
|
#1201 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXII
może dopisz jeszcze mienso i długopiór...
![]() Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-08-17 o 22:36 |
|
|
|
|
#1202 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a Twoja mamusia wymiata ale dobrze, że to nie teściowa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ale już nie jeden raz jej tak mówił i jak grochem o ścianę
|
|
|
#1203 | ||
|
Zakorzenienie
|
yhm....
-did -fistaszek -stach -klamka - wałek -karola -kbnos -Lotruła -Klontfa Polly_ -Kokufa -niewpuperz -rajusiu na pędzącym strusiu - zdanie podrzędnie złożone dwubiegunowe -kura -oudy -Alejandro -musk -czepaczka do musku -dryndus -mienso -długopiór
|
|
#1204 | |
|
Zakorzenienie
|
Witaj!
Cytat:
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
|
#1205 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc
|
|
|
|
#1206 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
No wybacz,ale nie oczekuj,że do babona dotrze
Toć ona ma swój świat
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1207 | |||
|
Nindżopesz
|
Branoc
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
2. ale że co? Flo, współczuję, a wiadomo osochozi? |
|||
|
|
|
#1208 |
|
Zakorzenienie
|
I pewnie nawet ma swoje niewidzialne hoola-hop ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale czegoś mu brakuje, jakoś taki za mało dziki chuop leśny idem spać
|
|
#1210 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1211 |
|
Zakorzenienie
|
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#1212 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
niestety nie.... kurcze nooo
|
|
|
#1213 |
|
Zakorzenienie
|
![]() http://www.lastfm.pl/music/David+Gar...mages/37882021 skrzypo-ciachulec sieu rozbiera...
|
#1214 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() I pewnie, że ciacho ![]() Ju, Florens - o rany, ale macie Współodczuwam.
|
|
|
|
|
#1215 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Niby mnie kochasz,a nie wiesz?
<Foch przez duże F>
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1216 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale ja nie ✂✂✂...nim w sciane.....tylko tak yyyyy zamaszyscie postawiłam na biurko ze sie rozbryzło po suficie i scianach ad 2. nom piosenka szła w telewizorze...i była taka echowa ze suowa sie rozmazywały a w dodatku szło cichusko a ja nie mogłam snalezc pilota i dlatemu nie wychaczyłam wiecej słów..ale wczora jeszcze pametałam wiecej ale apomniałam...ale chyba było: -cos ze dziwczyna -i cos jakby-jeszcze nie, czy nigdy nie...czy cos takiego ![]() bosz........
|
|
|
#1217 |
|
Zakorzenienie
|
Branoc
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#1218 |
|
Zakorzenienie
|
Red, to może od razu jeszcze Edvin Marton?
![]() http://www.youtube.com/watch?v=adVXv...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=r8kDP...eature=related
|
#1219 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Sprzątałam trochę zbyt nerwowo, no i miałam więcej prania, niż początkowo się zapowiadało.Cytat:
![]() I niech mnie ktoś stąd pogoni - magisterka stoi w miejscu od paru tygodni |
||
|
|
|
#1220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad2. ale bez łazienki się nie da, a wątpię czy P. się wyrobi , a poza tym jak weźniemy domek to będziemy niezależne ![]() ad3. kupię dwa namioty Ty wdziejesz jeden, ja drugi i będziemy zakamuflowane ![]() nie oczekuję, tylko o tym marzę, niech się serio ode mnie odstosunkuje, niech nawet zapomni, że ja istnieję ![]()
|
|
|
#1221 | ||||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- Mrr, moje ulubione imię ![]() Niestety Infernal Error, ide se na piechotę szukać. |
||||
|
|
|
#1222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pierwszy link Paganini dobry jest
|
|
#1223 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślę, że nie- byłoby dużo gorzej ![]() Ona mówi na to "Wiesz, Ty zawsze będziesz moim dzieckiem" ![]() Cytat:
a twoja teściowa to chory człowiek, serio- należy się cieszyć, że nie przeszło na syna
|
|
#1224 |
|
Nindżopesz
|
O, już działa. No, muzycznie też super ale wizualnie nie to samo
|
|
|
|
#1225 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Idę spać
|
|
|
#1226 | |||
|
Zakorzenienie
|
czyli jednak mnie wywaliło i to wszystko nie poszło zanim mnie wywaliło - no dobra - to jeszcze raz
Cytat:
podliczyłam całą wyprawę pacz wyżej ![]() pomysł szalony a ja tkaie uwielbiam - i kcę ale realia mnie ciut przerastają - no i nie śmiejta sie albo smiejta ale ja tak odwykłam od długodystansowych ciapongów że na serio mam letkiego stracha przed samotną podróżą ciapongiem nad morze - jeździ tak któraś z Was? bo serio tyle sie nasłucham o znikających jak kamień w wodę pannach - nie mówiąc już o innych rewelacjach ( kiedyś jeździłąm ekipą nad morze no i serio nie były to kursy w które wybrałabym sie sama) no nei wiem nie wiem - koszta swoją drogą myślę o kilkudniowym zwiedzaniu przy okazji z kimś pod pachą ale ![]() Cytat:
ale głównie sie w niej grzeję ad.2 odpowiedź Win ![]() ament Cytat:
posiedź |
|||
|
|
|
#1227 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to fogle polskie ma byc? ja mam trochę moralniaka, że psychikę im zryję... ![]() Cytat:
![]() mi też się kiedyś zdarzyło awaryjnie otwierać drzwi... wróciłam po 3 z imprezy i się okazało, że klucze zgubiłam prawdopodobnie na nią jadąc... do domu dostałam się koło południa, za 13opln... Cytat:
![]() znalazłam trochę białego wina w lodówie...
|
|
#1228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale moja to samo robi - taki typ - jednak nieustannie walczę i jestem nieustępliwa - przyznam że troche osłabiłam już jej "moce" ![]() nie znoszę nadopiekuńczści - choć kilka lat pracy przyniosło jakieś tam efekty to jednak zryty beret to zryty beret - mimo wszystko jest to tak częste iż chyba uważane za normalne ( choć ja pewności nie mam) ad. 2 nooooo jak takich unikac ? ---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ---------- szczęsciara ![]() i Florka też ze chuop tak fajnie stawia sprawę |
|
|
|
|
#1229 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie, nie pogonię , to nie w moim stylu ![]() Cytat:
to się da wytrzymać, a moja teściowa to, cholipa brak słów, chora jest i to bardzo. Cytat:
![]() Cytat:
i zapraszam z kimś pod pachą
|
|
|
#1230 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:44.

tak mi sie zbiera
ale dobrze, że to nie teściowa 

i oć z nami do Florhęns 

Tym się ciesz- że ogona pod siebie nie podwija

Sprzątałam trochę zbyt nerwowo, no i miałam więcej prania, niż początkowo się zapowiadało.
Florku tulę 
znalazłam trochę białego wina w lodówie...